Tead, aga selle pärast ei pea teistele halvasti ütlema. Inimesed kommenteerisid su teksti, üritavad mõista, kaasa mõelda.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 08:25 Tead, mul on ka kaks, üks veel lihtsalt väga ei löö välja. Mind on aastaid valesti diagnoositud ja ka valesti ravitud ja seetõttu asju veel hullemaks aetud. Kui igalt arstilt saad alguses suhtumise, et see on su peas kinni.
Ma tegelikult näen väga hea välja ja ma teen endiselt väga palju enda jaoks. Aga ma näen ka, et toss hakkab varsti välja minema, õigemini, ongi läinud.
Mida teete enda heaks?
-
Külaline
-
Külaline
Et ikka igaüks võiks targutada, et soolestikuprobleemid? Mina ei küsinud "kaasamõtlemist" antud juhul.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 11:29Tead, aga selle pärast ei pea teistele halvasti ütlema. Inimesed kommenteerisid su teksti, üritavad mõista, kaasa mõelda.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 08:25 Tead, mul on ka kaks, üks veel lihtsalt väga ei löö välja. Mind on aastaid valesti diagnoositud ja ka valesti ravitud ja seetõttu asju veel hullemaks aetud. Kui igalt arstilt saad alguses suhtumise, et see on su peas kinni.
Ma tegelikult näen väga hea välja ja ma teen endiselt väga palju enda jaoks. Aga ma näen ka, et toss hakkab varsti välja minema, õigemini, ongi läinud.
-
Külaline
Inimene, kes kaasamõtlemist ei soovi, ei pane oma terviseprobleeme avalikku foorumisse teistele kommenteerimiseks välja.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 13:54 Et ikka igaüks võiks targutada, et soolestikuprobleemid? Mina ei küsinud "kaasamõtlemist" antud juhul.
-
Külaline
Kui sa oled see soole-inimene, siis ma ütlen sulle veel kord-sa oled kohutav inimene. Näitled heategijat, kui tegelikult tahad lihtsalt oma võimu haigete inimeste peal näidata. Ja kui sulle öelda, et mine ära, hakkad sa veel pikalt solvunut mängima, nagu sa oleks suur ohver. Ja kaaperdad teema oma isikuga. Veelkord, pole vaja su sisenit ega solvumist ega mõtetelugemist.
-
Külaline
Ei, mina ei ole see "soole inimene". Vastasin teema algusepoole teemaalgatuses mainitud küsimusele. See vestlus siin läheb täiesti teemast mööda üksteisega ärplemiseks ja ärapanemiseks. See on nõme. Ei tasu sellesse panustada oma isiklike probleemide laialilaotamisega, alati on keegi kes sellest kinni hakkab ja nõmetsemisega edasi läheb. Mõtetelugemise ja sildistamisega tegelesid sa antud juhul tsiteeritud kommentaaris ise.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:12 Kui sa oled see soole-inimene, siis ma ütlen sulle veel kord-sa oled kohutav inimene. Näitled heategijat, kui tegelikult tahad lihtsalt oma võimu haigete inimeste peal näidata. Ja kui sulle öelda, et mine ära, hakkad sa veel pikalt solvunut mängima, nagu sa oleks suur ohver. Ja kaaperdad teema oma isikuga. Veelkord, pole vaja su sisenit ega solvumist ega mõtetelugemist.
-
Külaline
Sa hakkasid korrapidajaks. Veel hullem.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:59Ei, mina ei ole see "soole inimene". Vastasin teema algusepoole teemaalgatuses mainitud küsimusele. See vestlus siin läheb täiesti teemast mööda üksteisega ärplemiseks ja ärapanemiseks. See on nõme. Ei tasu sellesse panustada oma isiklike probleemide laialilaotamisega, alati on keegi kes sellest kinni hakkab ja nõmetsemisega edasi läheb. Mõtetelugemise ja sildistamisega tegelesid sa antud juhul tsiteeritud kommentaaris ise.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:12 Kui sa oled see soole-inimene, siis ma ütlen sulle veel kord-sa oled kohutav inimene. Näitled heategijat, kui tegelikult tahad lihtsalt oma võimu haigete inimeste peal näidata. Ja kui sulle öelda, et mine ära, hakkad sa veel pikalt solvunut mängima, nagu sa oleks suur ohver. Ja kaaperdad teema oma isikuga. Veelkord, pole vaja su sisenit ega solvumist ega mõtetelugemist.
-
Külaline
Lasteaiatasemel ärapanemise ja solvumistega ei saa mõned ju hakkama ilma korrapidajata, kohe karvupidi koos.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:09Sa hakkasid korrapidajaks. Veel hullem.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:59Ei, mina ei ole see "soole inimene". Vastasin teema algusepoole teemaalgatuses mainitud küsimusele. See vestlus siin läheb täiesti teemast mööda üksteisega ärplemiseks ja ärapanemiseks. See on nõme. Ei tasu sellesse panustada oma isiklike probleemide laialilaotamisega, alati on keegi kes sellest kinni hakkab ja nõmetsemisega edasi läheb. Mõtetelugemise ja sildistamisega tegelesid sa antud juhul tsiteeritud kommentaaris ise.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:12 Kui sa oled see soole-inimene, siis ma ütlen sulle veel kord-sa oled kohutav inimene. Näitled heategijat, kui tegelikult tahad lihtsalt oma võimu haigete inimeste peal näidata. Ja kui sulle öelda, et mine ära, hakkad sa veel pikalt solvunut mängima, nagu sa oleks suur ohver. Ja kaaperdad teema oma isikuga. Veelkord, pole vaja su sisenit ega solvumist ega mõtetelugemist.
-
Külaline
Mina ei pea lasteaialapsi idiootideks ega ole ka selline täiskasvanu, kes kasutaks neid solvangute edastamiseks. Häbi võiks sul olla.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:21Lasteaiatasemel ärapanemise ja solvumistega ei saa mõned ju hakkama ilma korrapidajata, kohe karvupidi koos.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:09Sa hakkasid korrapidajaks. Veel hullem.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 14:59
Ei, mina ei ole see "soole inimene". Vastasin teema algusepoole teemaalgatuses mainitud küsimusele. See vestlus siin läheb täiesti teemast mööda üksteisega ärplemiseks ja ärapanemiseks. See on nõme. Ei tasu sellesse panustada oma isiklike probleemide laialilaotamisega, alati on keegi kes sellest kinni hakkab ja nõmetsemisega edasi läheb. Mõtetelugemise ja sildistamisega tegelesid sa antud juhul tsiteeritud kommentaaris ise.
-
Külaline
Minu elu on võrreldes sinuga lust ja lillepidu. See aitab mind täiesti, misiganes mul on, vähemalt ei ole ma sina.
-
Külaline
Sa ise ei karda karmat?Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 18:39 Postitus on kustutatud
Ärge palun vaielge rohkem, see ei ole midagi, mida keegi enda heaks teeks. Kustutan edasised vaidlused lihtsalt ära.
Minule meeldib looduses käia, metsas. Kuulata metsa hääli ja tunda seda lõhna. Ja kui juhtub veel mõni järv veel läheduses olema, siis sulpsan võimalusel kohe sisse. See on kirjeldamatult mõnus
Minule meeldib looduses käia, metsas. Kuulata metsa hääli ja tunda seda lõhna. Ja kui juhtub veel mõni järv veel läheduses olema, siis sulpsan võimalusel kohe sisse. See on kirjeldamatult mõnus
-
jeerum
Mulle meeldib kord nädalas juuksuris peas pesemas ja soengut tegemas käia, meeldib natuke sporti teha., tervislikult ja hästi syya, veini juua. Manikyyris ka pedikyyris käia, häid raamatuuid lugeda.
-
Külaline
Ostan mõttetult kalleid kreeme ja kosmeetikat.
Kui meest ja lapsi kodus ei ole, siis lihtsalt laisklen ja logelen ja mõnikord söön kohutavalt ebatervislikku toitu ka.
Loen, käin kinos, teatris, muusikaüritustel. Reisin oma võimaluste piires.
Kui meest ja lapsi kodus ei ole, siis lihtsalt laisklen ja logelen ja mõnikord söön kohutavalt ebatervislikku toitu ka.
Loen, käin kinos, teatris, muusikaüritustel. Reisin oma võimaluste piires.
-
Külaline
Ma peaks tegema enda heaks rohkem. Kas see, kui sunnid end midagi tegema enda heaks, sest see on sulle kasulik, aga ei viitsi, on aga enda heaks tegemine? Nt trenn. Nt raamatu lugemine? Mul ei tule see soovist vaid teadmisest et see oleks mulle kasulik. Siis nagu sund.
-
Külaline
Huvitav küsimus. Enda heaks peaks tegema ikka seda, mida ise naudid, aga kui nt trenn ei tõmba ja naudiks hoopis poolt kilo sokolaadikooki, on see siis hea enda jaoks või lõppkokkuvõttes mitte?Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 09:21 Ma peaks tegema enda heaks rohkem. Kas see, kui sunnid end midagi tegema enda heaks, sest see on sulle kasulik, aga ei viitsi, on aga enda heaks tegemine? Nt trenn. Nt raamatu lugemine? Mul ei tule see soovist vaid teadmisest et see oleks mulle kasulik. Siis nagu sund.
-
Külaline
Kas nauding või teadmine et see oli mulle hea. Nt sõbrannadega vein ja jutustamine on väga tore. Aga pärast mul veinist pea valutab ja päev on raisus.
Mäkk mulle maitseb. Aga pärast ma pole rahul et ma selle ära sõin. Mingi kapsasalat kana ja pestoga.... Ma ei naudi seda. Aga pärast olen ma rahul, et selle ära sõin.
Ma võin mitu tundi päevas siin seda lehte vaadata. See meeldib mulle. Aga pärast ma olen endas pettunud mõttetu aja kulutamise üle.
Mäkk mulle maitseb. Aga pärast ma pole rahul et ma selle ära sõin. Mingi kapsasalat kana ja pestoga.... Ma ei naudi seda. Aga pärast olen ma rahul, et selle ära sõin.
Ma võin mitu tundi päevas siin seda lehte vaadata. See meeldib mulle. Aga pärast ma olen endas pettunud mõttetu aja kulutamise üle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist