Enne laps siis vara või enne vara ja siis laps?
-
Külaline
Mul on kahju lastest, kes jäävad oma ema noorusest ilma. 40ndates naine väikelapsega pole ikka see.
-
Külaline
Emal oleks kahju, et oma nooruse pägalike mähkmevahetusele ja legomängule kujutas. Laps arvaku mida tahab, olgu õnnelik, et keegi üldse 9 kuud teda kanda viitsis.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:46 Mul on kahju lastest, kes jäävad oma ema noorusest ilma. 40ndates naine väikelapsega pole ikka see.
-
Külaline
Oleksin 20 aastast ema tahtnud, aga mis hinnaga? Ema raiskab parima aja oma noorusest ära laste kantseldamisele. Isekas oleks seda tahta.
-
Külaline
Kehita kehita.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:00Paneb õlgu kehitamaNaine kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:29On ikka, vana sperma ei kinnitu nii hästi naise emakasse, suurem risk haigusteks. See juba teadusega toestatud. Mina olen naine ja venitan laste saamisega kummi vahemalt 38 a kui saab. Miks ei peaks saama, kylmutan munarakud ja ostan surrogaadi valismaalt last kandma. Ei hakka noorust selle jamaga raiskama. Manguvaljad on yhtlustunud kullakallis revolvrike. Ma opereerin nagu mees oma suhetes, pole mingit bioloogilist kella tiksumas, munarakud tiksuvad kylmikus rahulikult, voin 60 olla ja siis lapse saada nendega kui tahan
-
Külaline
Ei ole, samalaadne nagu IVF meetod. Arvad, et seal on suured erinevused? Eelmisest pk/st said lugeda kui palju IVFitajaid oli.
Vanus nii noor veel, lastest ei taha 10 a jooksul midagi veel kuulda ja selle kylmutamisega tuli takus ei ole.
-
Külaline
ja arvad, et laps tahab oma nooruse kulutada sinu mähkmete vahetamisele ja hooldamisele? vaevalt küll, saadab su kuhugi hooldekodu-urkasse surma ootamaNaine kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:29On ikka, vana sperma ei kinnitu nii hästi naise emakasse, suurem risk haigusteks. See juba teadusega toestatud. Mina olen naine ja venitan laste saamisega kummi vahemalt 38 a kui saab. Miks ei peaks saama, kylmutan munarakud ja ostan surrogaadi valismaalt last kandma. Ei hakka noorust selle jamaga raiskama. Manguvaljad on yhtlustunud kullakallis revolvrike. Ma opereerin nagu mees oma suhetes, pole mingit bioloogilist kella tiksumas, munarakud tiksuvad kylmikus rahulikult, voin 60 olla ja siis lapse saada nendega kui tahanRevolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:14Mehel on valikuid rohkem, sest mehel ei ole bioloogilist kella. Naine ei saa laste saamist nagu kummi venitada, siis hiljem ei saagi, sest ei rasestu või pole isegi seda meest kellega siis pere luua.Hobu76 kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:20 Enne laps siis vara või enne vara ja siis laps?
Kuidas arvate teie, kas enne oma korter või maja, tasuv töö, piisavalt raha lapse soovitud huviringideks ja temaga reisimiseks või enne lapsed, teel kogumisel saada nad. Sest ega sellise summa kokkusaamine, et pere saaks töökaotuse puhul muretult hakkama, lapsed saaksid ükskõik millisesse ja mitmesse huviringi minna, oma tuba, arvuti, laud muu elementaarne, 3-5 reisi aastas perena. Alla selle elustandardi tunduks kurb lapsi saada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline