Eksid täielikult. Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele. Ohohoo mul on suurepärane pere, sellest tulenevalt ka isu oma keha lapsesaamisega totaalselt ära peedistada. Tule mõistusele…. Lapsed meeldivad väga. Ööpäevaringselt laste eest vastutada, soovide järgi joosta, keha ära rikkuda ei ole vähimatki tahtmist.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 10:37 Ilmselgelt on see lastevihkaja ka ise kasvanud düsfunktsionaalses peres, kus pole siiani pereliikmete vahel sooje suhteid. Seetõttu ta katkine ning empaatiapuudeline ongi.
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea, mis rebenditest jutt on, igal suval ülekaalulisel naisel on rebendid, mul sünnitanuna pole ühtki rebendit ega keisrilõiget, ka rinnad on veel vanas eas pringid. Sul on skisokalduvus, normaalne see jutt pole.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:06Eksid täielikult. Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele. Ohohoo mul on suurepärane pere, sellest tulenevalt ka isu oma keha lapsesaamisega totaalselt ära peedistada. Tule mõistusele…. Lapsed meeldivad väga. Ööpäevaringselt laste eest vastutada, soovide järgi joosta, keha ära rikkuda ei ole vähimatki tahtmist.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 10:37 Ilmselgelt on see lastevihkaja ka ise kasvanud düsfunktsionaalses peres, kus pole siiani pereliikmete vahel sooje suhteid. Seetõttu ta katkine ning empaatiapuudeline ongi.
-
Külaline
Sa ei tee rebenditel ja venitusarmidelgi ju vahetKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:08Ei tea, mis rebenditest jutt on, igal suval ülekaalulisel naisel on rebendid, mul sünnitanuna pole ühtki rebendit ega keisrilõiget, ka rinnad on veel vanas eas pringid. Sul on skisokalduvus, normaalne see jutt pole.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:06Eksid täielikult. Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele. Ohohoo mul on suurepärane pere, sellest tulenevalt ka isu oma keha lapsesaamisega totaalselt ära peedistada. Tule mõistusele…. Lapsed meeldivad väga. Ööpäevaringselt laste eest vastutada, soovide järgi joosta, keha ära rikkuda ei ole vähimatki tahtmist.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 10:37 Ilmselgelt on see lastevihkaja ka ise kasvanud düsfunktsionaalses peres, kus pole siiani pereliikmete vahel sooje suhteid. Seetõttu ta katkine ning empaatiapuudeline ongi.
-
Külaline
No ei ole, siis ei ole. Lase vabaks.
-
Külaline
3 ja 4 astme rebendeid saavad 3 sünnitajat 100-st. Sa pole vist eriti haritud, kui see sinu arvutuste järgi annab 80%.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:22Sa ei tee rebenditel ja venitusarmidelgi ju vahetKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:08Ei tea, mis rebenditest jutt on, igal suval ülekaalulisel naisel on rebendid, mul sünnitanuna pole ühtki rebendit ega keisrilõiget, ka rinnad on veel vanas eas pringid. Sul on skisokalduvus, normaalne see jutt pole.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:06
Eksid täielikult. Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele. Ohohoo mul on suurepärane pere, sellest tulenevalt ka isu oma keha lapsesaamisega totaalselt ära peedistada. Tule mõistusele…. Lapsed meeldivad väga. Ööpäevaringselt laste eest vastutada, soovide järgi joosta, keha ära rikkuda ei ole vähimatki tahtmist.![]()
. 80% naisi saavad sünnitusel rebendid. Minu laps oleks mehe sünnikaalu arvestades üle nelja kilo. 3 4 astme rebendid ja keisrilõige oleks reaalsus. Muidugi, normaalne on tahta oms keha sünnitusel ära retsida. Ei ole huvi
![]()
Aga nagu näha, ega sul see vaimne võimekus kiita pole, kerge vaimne puue paistab olevat. Seega pole tõesti mõtet sünnitada.
-
Külaline
Selle solvamisega ei jõua keegi kuhugi ja lõppkokkuvõttes jääb lihtsalt mõlemast ühevõrra loll mulje.
Kui keegi on õnnelik lasteta ja keegi lastega- palju õnne mõlemile, olge rahul oma valikutega ja õnnelikud inimesed ei tunne vajadust teist sopaga üle valada- käib siin mõlema "võitleva osapoole" kohta.
Kui keegi on õnnelik lasteta ja keegi lastega- palju õnne mõlemile, olge rahul oma valikutega ja õnnelikud inimesed ei tunne vajadust teist sopaga üle valada- käib siin mõlema "võitleva osapoole" kohta.
-
Külaline
80% naistest saavad sünnitusel rebendid. Kas siin on mainitud rebendite astet? No nii markKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:323 ja 4 astme rebendeid saavad 3 sünnitajat 100-st. Sa pole vist eriti haritud, kui see sinu arvutuste järgi annab 80%.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:22Sa ei tee rebenditel ja venitusarmidelgi ju vahetKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 11:08
Ei tea, mis rebenditest jutt on, igal suval ülekaalulisel naisel on rebendid, mul sünnitanuna pole ühtki rebendit ega keisrilõiget, ka rinnad on veel vanas eas pringid. Sul on skisokalduvus, normaalne see jutt pole.![]()
. 80% naisi saavad sünnitusel rebendid. Minu laps oleks mehe sünnikaalu arvestades üle nelja kilo. 3 4 astme rebendid ja keisrilõige oleks reaalsus. Muidugi, normaalne on tahta oms keha sünnitusel ära retsida. Ei ole huvi
![]()
Aga nagu näha, ega sul see vaimne võimekus kiita pole, kerge vaimne puue paistab olevat. Seega pole tõesti mõtet sünnitada.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:0580% naistest saavad sünnitusel rebendid. Kas siin on mainitud rebendite astet? No nii markKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:323 ja 4 astme rebendeid saavad 3 sünnitajat 100-st. Sa pole vist eriti haritud, kui see sinu arvutuste järgi annab 80%.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:22
Sa ei tee rebenditel ja venitusarmidelgi ju vahet![]()
![]()
Aga nagu näha, ega sul see vaimne võimekus kiita pole, kerge vaimne puue paistab olevat. Seega pole tõesti mõtet sünnitada.õpi funktsionaalselt lugema. Kas algkooli õpilase tasemel teksist mõistjad peaksid sünnitama…?
Kuule ohmakas, see oli sinu jutt: Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele.
-
Külaline
Kui jutt käiks autodest või koertest, siis inimesed ei läheks nii emotsionaalseks. Aga kui lapsi sõimatakse ja halvustatakse, et lõugavad, kasvavad narkomaanideks jne, siis lähevad. Ja seda just need lastetud paraku teevad. Emadust samuti halvustatakse: rebendid, raisatud elud, rikutud kehad jne. Pole ime, et sellistele hakatakse vastu andma ja nii see asi käest ära läheb. Kui lastetud ütleksid, et nad tunnevad, et ei suuda lapsi saada ja tunnustaksid emasid, et nemad suudavad, siis oleks õiglane. Kahjuks karjuvad lastetud, et laste saamine on mõttetus ja kahjulik elu raiskamine. Sellest ilmneb nende madal mõtteviis, loomulikult minnakse riidu.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:00 Selle solvamisega ei jõua keegi kuhugi ja lõppkokkuvõttes jääb lihtsalt mõlemast ühevõrra loll mulje.
Ma olen üldiselt alati tunnustanud lastetuid naisi otsuse eest lapsi mitte saada. See ongi isiklik asi. Aga anonüümsena lajatatakse pärispõhjused näkku ja need on üle võlli idiootsed, siis on raske seedida.
-
Külaline
Minu jaoks on rebendid, rikutud keha ja tervis õudsad. Milleks ajada muud iba, et tegelt mõnnalt kõlab kogu protsess. Mõne jaoks ei riku lapsed elu ära. Miks sinu tunnete säästmiseks oma arvamust peitma peaks? Sellest minu arvamus ju ei muutu ja mul on tuline õigus arvata asjadrst nii nagu ma arvan. Õrnahingelised ärgu lugegu. “Ei suuds lapsi saada ja tunnustaksid” unusta ära, egokõrgendust peab mujalt otsima.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:23Kui jutt käiks autodest või koertest, siis inimesed ei läheks nii emotsionaalseks. Aga kui lapsi sõimatakse ja halvustatakse, et lõugavad, kasvavad narkomaanideks jne, siis lähevad. Ja seda just need lastetud paraku teevad. Emadust samuti halvustatakse: rebendid, raisatud elud, rikutud kehad jne. Pole ime, et sellistele hakatakse vastu andma ja nii see asi käest ära läheb. Kui lastetud ütleksid, et nad tunnevad, et ei suuda lapsi saada ja tunnustaksid emasid, et nemad suudavad, siis oleks õiglane. Kahjuks karjuvad lastetud, et laste saamine on mõttetus ja kahjulik elu raiskamine. Sellest ilmneb nende madal mõtteviis, loomulikult minnakse riidu.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:00 Selle solvamisega ei jõua keegi kuhugi ja lõppkokkuvõttes jääb lihtsalt mõlemast ühevõrra loll mulje.
Ma olen üldiselt alati tunnustanud lastetuid naisi otsuse eest lapsi mitte saada. See ongi isiklik asi. Aga anonüümsena lajatatakse pärispõhjused näkku ja need on üle võlli idiootsed, siis on raske seedida.
-
Külaline
“80% naistest saavad sünnitusel rebendid” piinlik, ühest lausest ei saa aru. Sidusid kolm lauset kokku. Piinlik….Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:19Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:0580% naistest saavad sünnitusel rebendid. Kas siin on mainitud rebendite astet? No nii markKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:32
3 ja 4 astme rebendeid saavad 3 sünnitajat 100-st. Sa pole vist eriti haritud, kui see sinu arvutuste järgi annab 80%.
Aga nagu näha, ega sul see vaimne võimekus kiita pole, kerge vaimne puue paistab olevat. Seega pole tõesti mõtet sünnitada.õpi funktsionaalselt lugema. Kas algkooli õpilase tasemel teksist mõistjad peaksid sünnitama…?
Kuule ohmakas, see oli sinu jutt: Soojad peresuhted ei pane mind tahtma 3 4 astme rebendeid ja keisrilõiget, tule mõistusele.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:39“80% naistest saavad sünnitusel rebendid” piinlik, ühest lausest ei saa aru. Sidusid kolm lauset kokku. Piinlik….Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:19Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:05
80% naistest saavad sünnitusel rebendid. Kas siin on mainitud rebendite astet? No nii markõpi funktsionaalselt lugema. Kas algkooli õpilase tasemel teksist mõistjad peaksid sünnitama…?
Tead, ainus piinlik inimene oled siin sina.
-
Külaline
Ära heida meelt. Funktsionaalne lugemisoskus on arendatav. Jõudu.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:41Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:39“80% naistest saavad sünnitusel rebendid” piinlik, ühest lausest ei saa aru. Sidusid kolm lauset kokku. Piinlik….Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:19
Tead, ainus piinlik inimene oled siin sina.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:42Ära heida meelt. Funktsionaalne lugemisoskus on arendatav. Jõudu.
Sa ei saa isegi oma kirjutatud tekstist aru, mis siis üldse elust tahta. See ongi sinusuguse jaoks mingi ulme ju
-
Külaline
Millest sa räägid? Ühes lauses kirjeldati üleüldist statistikat. Teises spetsiifilisemalt kõrgema astme rebenditest. Sa ei suuda ju lauseidki eraldi lugeda? Mis kritiseerija sina veel oled? Kuku pikali, ei saa arugi sellest millest sa aru ei saa. No kesine trollimine, proovi usutavamalt.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:44
Sa ei saa isegi oma kirjutatud tekstist aru, mis siis üldse elust tahta. See ongi sinusuguse jaoks mingi ulme ju![]()
-
Külaline
Mina pole kindlasti õrnahingeline ja oskan vastu lajatada, nii et pilpad taga. Võid sama teha minuga, probleemi pole. Egokõrgendust ka ei vaja. Mingit mõnnat protsessi pole siin keegi maininud ja minu tundeid pole vaja säästa. Sa oled endale nii palju õlgmehikesi ehitanud, et naer tuleb peale.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:37Minu jaoks on rebendid, rikutud keha ja tervis õudsad. Milleks ajada muud iba, et tegelt mõnnalt kõlab kogu protsess. Mõne jaoks ei riku lapsed elu ära. Miks sinu tunnete säästmiseks oma arvamust peitma peaks? Sellest minu arvamus ju ei muutu ja mul on tuline õigus arvata asjadrst nii nagu ma arvan. Õrnahingelised ärgu lugegu. “Ei suuds lapsi saada ja tunnustaksid” unusta ära, egokõrgendust peab mujalt otsima.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:23Kui jutt käiks autodest või koertest, siis inimesed ei läheks nii emotsionaalseks. Aga kui lapsi sõimatakse ja halvustatakse, et lõugavad, kasvavad narkomaanideks jne, siis lähevad. Ja seda just need lastetud paraku teevad. Emadust samuti halvustatakse: rebendid, raisatud elud, rikutud kehad jne. Pole ime, et sellistele hakatakse vastu andma ja nii see asi käest ära läheb. Kui lastetud ütleksid, et nad tunnevad, et ei suuda lapsi saada ja tunnustaksid emasid, et nemad suudavad, siis oleks õiglane. Kahjuks karjuvad lastetud, et laste saamine on mõttetus ja kahjulik elu raiskamine. Sellest ilmneb nende madal mõtteviis, loomulikult minnakse riidu.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:00 Selle solvamisega ei jõua keegi kuhugi ja lõppkokkuvõttes jääb lihtsalt mõlemast ühevõrra loll mulje.
Tunnustamisest rääkisin sellepärast, et lapsed on üldiselt ühiskonnas absoluutselt vajalikud, et elu edasi kestaks ja ka sinusugustel oleks jätkuvalt, kellega koos hängida ja huvitavat elu elada. Päris üksi ei tahaks isegi sina ilmas elada, ainus seltsiline sinu enda perfektne ego. Sellepärast on ikka lapsi ka tarvis. Kes su eest siis hooldekodus hoolitsema hakkab, kui kõik on ühel päeval ühesugused hädised vanaeided nagu sa ise? Kes teeb süüa, kes kütab, kes koristab, kes su mähkmeid vahetab? Jah, tunnusta, et me kasvatame teile pensionimaksjaid, hooldajaid, ehitajaid, kokkasid ja p-pühkijaid. Su raha, mida sa tulevikuks kogud, seda kõike siiski ei tee. Ilma meie lasteta sa kõnged oma s-ta sees nälga. Vaat nii.
-
Külaline
Ja sa ise muidugi hädiseks vanaeideks iialgi ei muutu? Lapsukesed lähevad siit tulistjalga minema teistesse riikidesse RAHA teenimaKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:59Mina pole kindlasti õrnahingeline ja oskan vastu lajatada, nii et pilpad taga. Võid sama teha minuga, probleemi pole. Egokõrgendust ka ei vaja. Mingit mõnnat protsessi pole siin keegi maininud ja minu tundeid pole vaja säästa. Sa oled endale nii palju õlgmehikesi ehitanud, et naer tuleb peale.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:37Minu jaoks on rebendid, rikutud keha ja tervis õudsad. Milleks ajada muud iba, et tegelt mõnnalt kõlab kogu protsess. Mõne jaoks ei riku lapsed elu ära. Miks sinu tunnete säästmiseks oma arvamust peitma peaks? Sellest minu arvamus ju ei muutu ja mul on tuline õigus arvata asjadrst nii nagu ma arvan. Õrnahingelised ärgu lugegu. “Ei suuds lapsi saada ja tunnustaksid” unusta ära, egokõrgendust peab mujalt otsima.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:23
Kui jutt käiks autodest või koertest, siis inimesed ei läheks nii emotsionaalseks. Aga kui lapsi sõimatakse ja halvustatakse, et lõugavad, kasvavad narkomaanideks jne, siis lähevad. Ja seda just need lastetud paraku teevad. Emadust samuti halvustatakse: rebendid, raisatud elud, rikutud kehad jne. Pole ime, et sellistele hakatakse vastu andma ja nii see asi käest ära läheb. Kui lastetud ütleksid, et nad tunnevad, et ei suuda lapsi saada ja tunnustaksid emasid, et nemad suudavad, siis oleks õiglane. Kahjuks karjuvad lastetud, et laste saamine on mõttetus ja kahjulik elu raiskamine. Sellest ilmneb nende madal mõtteviis, loomulikult minnakse riidu.
Tunnustamisest rääkisin sellepärast, et lapsed on üldiselt ühiskonnas absoluutselt vajalikud, et elu edasi kestaks ja ka sinusugustel oleks jätkuvalt, kellega koos hängida ja huvitavat elu elada. Päris üksi ei tahaks isegi sina ilmas elada, ainus seltsiline sinu enda perfektne ego. Sellepärast on ikka lapsi ka tarvis. Kes su eest siis hooldekodus hoolitsema hakkab, kui kõik on ühel päeval ühesugused hädised vanaeided nagu sa ise? Kes teeb süüa, kes kütab, kes koristab, kes su mähkmeid vahetab? Jah, tunnusta, et me kasvatame teile pensionimaksjaid, hooldajaid, ehitajaid, kokkasid ja p-pühkijaid. Su raha, mida sa tulevikuks kogud, seda kõike siiski ei tee. Ilma meie lasteta sa kõnged oma s-ta sees nälga. Vaat nii.
-
Külaline
Ei tunnusta. Tulevad mujalt kokad, ehitajad, pensionimaksjad. Miks ma sind tunnustama peaks? Ega sa maailmas ainukese rahvusena lapsi saa juKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:59Mina pole kindlasti õrnahingeline ja oskan vastu lajatada, nii et pilpad taga. Võid sama teha minuga, probleemi pole. Egokõrgendust ka ei vaja. Mingit mõnnat protsessi pole siin keegi maininud ja minu tundeid pole vaja säästa. Sa oled endale nii palju õlgmehikesi ehitanud, et naer tuleb peale.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:37Minu jaoks on rebendid, rikutud keha ja tervis õudsad. Milleks ajada muud iba, et tegelt mõnnalt kõlab kogu protsess. Mõne jaoks ei riku lapsed elu ära. Miks sinu tunnete säästmiseks oma arvamust peitma peaks? Sellest minu arvamus ju ei muutu ja mul on tuline õigus arvata asjadrst nii nagu ma arvan. Õrnahingelised ärgu lugegu. “Ei suuds lapsi saada ja tunnustaksid” unusta ära, egokõrgendust peab mujalt otsima.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:23
Kui jutt käiks autodest või koertest, siis inimesed ei läheks nii emotsionaalseks. Aga kui lapsi sõimatakse ja halvustatakse, et lõugavad, kasvavad narkomaanideks jne, siis lähevad. Ja seda just need lastetud paraku teevad. Emadust samuti halvustatakse: rebendid, raisatud elud, rikutud kehad jne. Pole ime, et sellistele hakatakse vastu andma ja nii see asi käest ära läheb. Kui lastetud ütleksid, et nad tunnevad, et ei suuda lapsi saada ja tunnustaksid emasid, et nemad suudavad, siis oleks õiglane. Kahjuks karjuvad lastetud, et laste saamine on mõttetus ja kahjulik elu raiskamine. Sellest ilmneb nende madal mõtteviis, loomulikult minnakse riidu.
-
Külaline
Issand jumal, kui juhm võib olla! Muidugi saab ka minust vanaeit, mis see siia puutub? Ka asiaadid peavad ju ikkagi neid lapsi sünnitama ja oma ihu rikkuma. Saad aru, KEEGI peab ikkagi sünnitama ja SINUL on sellest samuti kasu. Ausalt, see on äärmusegoism, keskenduda pidevalt ühele isikule, kas iseendale või oma oponendile. Laiemat pilti pole te tõesti võimelised nägema.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 16:14Ja sa ise muidugi hädiseks vanaeideks iialgi ei muutu? Lapsukesed lähevad siit tulistjalga minema teistesse riikidesse RAHA teenimaKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:59Mina pole kindlasti õrnahingeline ja oskan vastu lajatada, nii et pilpad taga. Võid sama teha minuga, probleemi pole. Egokõrgendust ka ei vaja. Mingit mõnnat protsessi pole siin keegi maininud ja minu tundeid pole vaja säästa. Sa oled endale nii palju õlgmehikesi ehitanud, et naer tuleb peale.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 13:37
Minu jaoks on rebendid, rikutud keha ja tervis õudsad. Milleks ajada muud iba, et tegelt mõnnalt kõlab kogu protsess. Mõne jaoks ei riku lapsed elu ära. Miks sinu tunnete säästmiseks oma arvamust peitma peaks? Sellest minu arvamus ju ei muutu ja mul on tuline õigus arvata asjadrst nii nagu ma arvan. Õrnahingelised ärgu lugegu. “Ei suuds lapsi saada ja tunnustaksid” unusta ära, egokõrgendust peab mujalt otsima.
Tunnustamisest rääkisin sellepärast, et lapsed on üldiselt ühiskonnas absoluutselt vajalikud, et elu edasi kestaks ja ka sinusugustel oleks jätkuvalt, kellega koos hängida ja huvitavat elu elada. Päris üksi ei tahaks isegi sina ilmas elada, ainus seltsiline sinu enda perfektne ego. Sellepärast on ikka lapsi ka tarvis. Kes su eest siis hooldekodus hoolitsema hakkab, kui kõik on ühel päeval ühesugused hädised vanaeided nagu sa ise? Kes teeb süüa, kes kütab, kes koristab, kes su mähkmeid vahetab? Jah, tunnusta, et me kasvatame teile pensionimaksjaid, hooldajaid, ehitajaid, kokkasid ja p-pühkijaid. Su raha, mida sa tulevikuks kogud, seda kõike siiski ei tee. Ilma meie lasteta sa kõnged oma s-ta sees nälga. Vaat nii..Tulevikus hakkavad meie eest hoolitsema aafriklased ja asiaadid. Mina ei pea püksinööpi eest pingutama selleks, täiesti pohui kas tulevikus hoolitseb vanadekodus eestlane, aafriklane, asiaat, ameeriklane. Vaata ometi sünninumbreid aasta kohta, vaevu 11 000. Maailmad on piisavalt lapsi, ei juhtu ilma SINU lasteta siin mitte s*tt*gi
![]()
Ma seda ei hakka ütlemagi, et kui sa hädine vanaeit oled, siis tuleb sul vanuigi veel mingite asiaatidega suhteid luua, et nad sust aru saaksid. Aga see pole probleem sulle, muidugi. Sinust põlvkond või paar nooremad peavad nad ikkagi olema.
Lootusetu. Ütle veel, et lastetud pole lollid.
-
Külaline
Sa mine ütle nüüd oma lastele, et need peavad sinu ja issi tagumikke hakkama pesema. Olgu neil ka hea päev.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 17:00Issand jumal, kui juhm võib olla! Muidugi saab ka minust vanaeit, mis see siia puutub? Ka asiaadid peavad ju ikkagi neid lapsi sünnitama ja oma ihu rikkuma. Saad aru, KEEGI peab ikkagi sünnitama ja SINUL on sellest samuti kasu. Ausalt, see on äärmusegoism, keskenduda pidevalt ühele isikule, kas iseendale või oma oponendile. Laiemat pilti pole te tõesti võimelised nägema.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 16:14Ja sa ise muidugi hädiseks vanaeideks iialgi ei muutu? Lapsukesed lähevad siit tulistjalga minema teistesse riikidesse RAHA teenimaKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:59
Mina pole kindlasti õrnahingeline ja oskan vastu lajatada, nii et pilpad taga. Võid sama teha minuga, probleemi pole. Egokõrgendust ka ei vaja. Mingit mõnnat protsessi pole siin keegi maininud ja minu tundeid pole vaja säästa. Sa oled endale nii palju õlgmehikesi ehitanud, et naer tuleb peale.
Tunnustamisest rääkisin sellepärast, et lapsed on üldiselt ühiskonnas absoluutselt vajalikud, et elu edasi kestaks ja ka sinusugustel oleks jätkuvalt, kellega koos hängida ja huvitavat elu elada. Päris üksi ei tahaks isegi sina ilmas elada, ainus seltsiline sinu enda perfektne ego. Sellepärast on ikka lapsi ka tarvis. Kes su eest siis hooldekodus hoolitsema hakkab, kui kõik on ühel päeval ühesugused hädised vanaeided nagu sa ise? Kes teeb süüa, kes kütab, kes koristab, kes su mähkmeid vahetab? Jah, tunnusta, et me kasvatame teile pensionimaksjaid, hooldajaid, ehitajaid, kokkasid ja p-pühkijaid. Su raha, mida sa tulevikuks kogud, seda kõike siiski ei tee. Ilma meie lasteta sa kõnged oma s-ta sees nälga. Vaat nii..Tulevikus hakkavad meie eest hoolitsema aafriklased ja asiaadid. Mina ei pea püksinööpi eest pingutama selleks, täiesti pohui kas tulevikus hoolitseb vanadekodus eestlane, aafriklane, asiaat, ameeriklane. Vaata ometi sünninumbreid aasta kohta, vaevu 11 000. Maailmad on piisavalt lapsi, ei juhtu ilma SINU lasteta siin mitte s*tt*gi
![]()
Ma seda ei hakka ütlemagi, et kui sa hädine vanaeit oled, siis tuleb sul vanuigi veel mingite asiaatidega suhteid luua, et nad sust aru saaksid. Aga see pole probleem sulle, muidugi. Sinust põlvkond või paar nooremad peavad nad ikkagi olema.
Lootusetu. Ütle veel, et lastetud pole lollid.![]()
Minu oma peseb hoopis robot.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 8 külalist