Kuhu saavad aiast kaduda golfipallid?
-
Külaline
Kuhu saavad aiast kaduda golfipallid?
Meil on maja linna lähedal maal. Suur aed. Toksisime mehega paar korda õues golfi ja jätsime umbes 10 golfipalli väikse pangega õue.
See oli umbes nädal tagasi. Eile mees avastas, et pang on paar meetrit liikunud ja alles on ainult üks pall. See on pange kõrval maas.
Aeda meil krundi ümber pole ja see pang oli muidu teepeale näha küll, aga meil on väike küla ja teepeal inimesi eriti ei liigu. Tõsi, paar päeva tagasi olid kaks purjus noort siin liikvel. Aga no ma ei tea. See pange koht on pealegi meie aknast näha.
Ja kui inimene võtaks, siis ta võtaks ju koos pangega. 10 golfipalli korraga kätte võtta on üsna ebamugav.
Loomi on meil siin ka. Oravad, mägrad, kährikud, koerad/ kassid, linnud. Aga kümme palli? Peab ikka olema järjekindel loom siis..
On ideid? Kuhu nad said haihtuda?
See oli umbes nädal tagasi. Eile mees avastas, et pang on paar meetrit liikunud ja alles on ainult üks pall. See on pange kõrval maas.
Aeda meil krundi ümber pole ja see pang oli muidu teepeale näha küll, aga meil on väike küla ja teepeal inimesi eriti ei liigu. Tõsi, paar päeva tagasi olid kaks purjus noort siin liikvel. Aga no ma ei tea. See pange koht on pealegi meie aknast näha.
Ja kui inimene võtaks, siis ta võtaks ju koos pangega. 10 golfipalli korraga kätte võtta on üsna ebamugav.
Loomi on meil siin ka. Oravad, mägrad, kährikud, koerad/ kassid, linnud. Aga kümme palli? Peab ikka olema järjekindel loom siis..
On ideid? Kuhu nad said haihtuda?
Koerad, rebased ja suuremad linnud mängivad meelsasti golfipallidega ja tassivad neid endale sobivasse paika küll. Ega nad siis 10 korraga võta
Varesed-kajakad tassivad pigem ühte kohta kokku, koerad-rebased veavad suurele alale laiali.
-
Külaline
Ühtegi pole leidnud nii et vähemalt meie krundile pole laiali tassitud. Ja no kümne palli äravedamiseks läheb loomal ikka aega. Kas ma tõesti ei märganud, et mingi kährik käib mul õuepeal golfipallidega edasi-tagasi.
No võib-olla siis öösel toimetas siin.
Kährikut vast oleks ikka näinud ise väljas olles, suurem lind aga napsab selja tagant ära vabalt. Rebased toimetavad pigem varahommikul. Olen elanud suure golfiraja lähikonnas - loomad on mänguhimulisemad kui me eeldame ja oskame karta.
Loomulikult võivad olla mängus ka need luusivad noored keda märkasid - ega noor ka tuuri pandud ämber näpus kuhugi jaluta, ikka taskud topivad täis
Loomulikult võivad olla mängus ka need luusivad noored keda märkasid - ega noor ka tuuri pandud ämber näpus kuhugi jaluta, ikka taskud topivad täis
Minul viib vares pidevalt ära koera mänguasju. Üldse ei saa laiali jätta. Lähevad nii pallid, pehmed loomad, kummist rõngad, kõik viivad minema. Ja pirnipuu viisid ka mitmekesi tunni ajaga tühjaks, sellest on mul video olemas. Teevad muud ka. Näiteks naaber rääkis, et tal kõikidel lilledel on õied nagu kääridega maha lõigatud. Niikui õis tuleb, naksti maas. Ja nägin aknast, et jälle varesed. Toimetasid kolmekesi. Siis nad on toonud kasvuhoonest tomateid välja ja nendega mööda õue palli mänginud. Üks aasta tuustisid üles tänava ja aia vahel oleva mururiba, otsisid vist sipelgaid või ei tea, miks. Igatahes iga aasta on mingi uus vigur neil varuks.Lendorav kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:22 Kährikut vast oleks ikka näinud ise väljas olles, suurem lind aga napsab selja tagant ära vabalt. Rebased toimetavad pigem varahommikul. Olen elanud suure golfiraja lähikonnas - loomad on mänguhimulisemad kui me eeldame ja oskame karta.
Loomulikult võivad olla mängus ka need luusivad noored keda märkasid - ega noor ka tuuri pandud ämber näpus kuhugi jaluta, ikka taskud topivad täis![]()
-
Külaline
Vareseid meil eriti pole siin. Mingid väiksemad linnud on. Ära ma neid ei tunne. Ja rähn on. Kuldnokka olen ja näinud.
Tundub nii uskumatu, et keegi veab mul aiast 10 palli ära ja mina ei näe ei kuule ööd ega mütsi.
Aga no palle pole, keegi pidi nad ära tassima.
Tundub nii uskumatu, et keegi veab mul aiast 10 palli ära ja mina ei näe ei kuule ööd ega mütsi.
Aga no palle pole, keegi pidi nad ära tassima.
-
Külaline
Nii nunnu kirjeldusMaasikas kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:37Minul viib vares pidevalt ära koera mänguasju. Üldse ei saa laiali jätta. Lähevad nii pallid, pehmed loomad, kummist rõngad, kõik viivad minema. Ja pirnipuu viisid ka mitmekesi tunni ajaga tühjaks, sellest on mul video olemas. Teevad muud ka. Näiteks naaber rääkis, et tal kõikidel lilledel on õied nagu kääridega maha lõigatud. Niikui õis tuleb, naksti maas. Ja nägin aknast, et jälle varesed. Toimetasid kolmekesi. Siis nad on toonud kasvuhoonest tomateid välja ja nendega mööda õue palli mänginud. Üks aasta tuustisid üles tänava ja aia vahel oleva mururiba, otsisid vist sipelgaid või ei tea, miks. Igatahes iga aasta on mingi uus vigur neil varuks.Lendorav kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:22 Kährikut vast oleks ikka näinud ise väljas olles, suurem lind aga napsab selja tagant ära vabalt. Rebased toimetavad pigem varahommikul. Olen elanud suure golfiraja lähikonnas - loomad on mänguhimulisemad kui me eeldame ja oskame karta.
Loomulikult võivad olla mängus ka need luusivad noored keda märkasid - ega noor ka tuuri pandud ämber näpus kuhugi jaluta, ikka taskud topivad täis![]()
Ei ole tegelikult uskumatut midagi, sa ei pruugi teadagi, et suvisel ajal aias (ka sinu omas) toimub kõige vilkam elu kella 3.30-5 ajal hommikul. Sina ise sel ajal ilmselt magad
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kui ma oma silmaga poleks näinud, kuidas varesed lillepeenras tuustivad ja puudelt väikeseid oksi nokaga murravad, siis ma peaks su juttu väljamõeldiseks. Meil tegid nad ka aias pahandust ja ainus mida nad ei puutunud oli okastega roosipõõsas.Maasikas kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:37 Minul viib vares pidevalt ära koera mänguasju. Üldse ei saa laiali jätta. Lähevad nii pallid, pehmed loomad, kummist rõngad, kõik viivad minema. Ja pirnipuu viisid ka mitmekesi tunni ajaga tühjaks, sellest on mul video olemas. Teevad muud ka. Näiteks naaber rääkis, et tal kõikidel lilledel on õied nagu kääridega maha lõigatud. Niikui õis tuleb, naksti maas. Ja nägin aknast, et jälle varesed. Toimetasid kolmekesi. Siis nad on toonud kasvuhoonest tomateid välja ja nendega mööda õue palli mänginud. Üks aasta tuustisid üles tänava ja aia vahel oleva mururiba, otsisid vist sipelgaid või ei tea, miks. Igatahes iga aasta on mingi uus vigur neil varuks.
Golfipalle võtavad nad ka. Minu meelest mainiti seda kunagi ammu isegi Pealtnägijas, kuidas varesed golfiväljakult palle virutavad.
-
Külaline
Varesed ja (noored) rebased on ka minu pakkumine. Võib-olla pidasid neid munadeks või tahtsid niisama mängida.
-
Külaline
Varesed on targad linnud. Ma ka siin "vean ühega vägikaigast". Einestan hommikuti rõdul ja panin paki müslit rõdule. Vares oli avastanud, tõstnud põrandale ja sellest natuke välja raputanud. Kui avastasin, panin taimi ootavasse lillekasti ja suured dekoratiivkivid peale. Kivid on ikka suured ja rasked, pole minid pisikesed. Olin täiesti veendunud, et nii on mu pakk kaitstud. Järgmine kord rõdule astudes olid kivid ära tõstetud, pakk välja võetud ja peaaegu tühjaks raputatud. Millise valemiga lind need kivid sealt ära sai, seda ma küll ette ei kujuta. Ja kahe akna klaasid olid täis pikeeritud
Talvel on tore vaadata, kuidas vares naabri katusel liugu laseb. Lendab katuseharjale ja siis hüpleb lume kuidagi nii kokku, et liugleb sellega mööda eterniidivagu alla. Uuesti üles ja jälle liugu!
Talvel on tore vaadata, kuidas vares naabri katusel liugu laseb. Lendab katuseharjale ja siis hüpleb lume kuidagi nii kokku, et liugleb sellega mööda eterniidivagu alla. Uuesti üles ja jälle liugu!
Minu pakkumine on, et need golfipallid sõitsid kadunud juuksekummidele, üksikutele sokkidele ja alla 10-aastaste poiste nokamütsidele külla. Oma silmaga ei näinud, aga üsna kindel olen.
-
Külaline
Pesumasin võis ka ära süüa
Ei, tegelikult see pole võimalik, sest erinevalt juuksekummidest jms, pole küsimustki, kuhu me pallid jätsime. Nad läksid ikka kellegi kolmanda käeläbi hulkuma, mitte iseseisvalt.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Selle kohta oli ka aastaid tagasi tore lugu meedias, kuidas Kremlit hooldavad tegelased on hädas sibulkuplitelt liugu lasvate lindudega. Need kuldselt säravad ja metallist kuplid on mõnusalt libedad ja ideaalsed lindudel lõbutseda.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 06:50 Talvel on tore vaadata, kuidas vares naabri katusel liugu laseb. Lendab katuseharjale ja siis hüpleb lume kuidagi nii kokku, et liugleb sellega mööda eterniidivagu alla. Uuesti üles ja jälle liugu!
Googeldasin, aga kahjuks ei leia seda uudist enam kuidagi üles. Ilmselt liiga ammune. Lihtsalt tookord ajas see mind väga naerma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist