Tartu eelkoolid
-
Külaline
Tartu eelkoolid
Proovisin, mis ma proovisin, aga suurt abi netiavarustes kolamisest ei saanud. Soovitage Tartu eelkoole. Härmakesesse kahjuks ei mahtunud, aga sooviks taseme poolest midagi sarnast.
-
Külaline
sa vist kiirustad liialt praegu.
Koolide juures töötavad eelkoolid alustavad oma tegevust üldjuhul alles peale õppeaasta algust:
21 august tulevad juhtkond ja õpetajad alles puhkuselt, kõigepealt lepitakse kokku algava õppeaasta tundide jaotus, tehakse tunniplaanid ja kui kool on juba pihta hakanud, alles siis hakatakse tegelema muude asjadega, sh eelkooli rühmade komplekteerimine
Koolide juures töötavad eelkoolid alustavad oma tegevust üldjuhul alles peale õppeaasta algust:
21 august tulevad juhtkond ja õpetajad alles puhkuselt, kõigepealt lepitakse kokku algava õppeaasta tundide jaotus, tehakse tunniplaanid ja kui kool on juba pihta hakanud, alles siis hakatakse tegelema muude asjadega, sh eelkooli rühmade komplekteerimine
-
Külaline
https://tartuerakool.ee/eel-ja-lastekool - mu omad käisid siin ja läksid pärast Terasse edasi ka. Aga üldiselt arvan ka, et iga kooli juures avatakse ilmselt eelkool, nii et ma paneks selle järgi, kuhu laps hiljem minemas on, et ta saaks tutvuda kooli, õppekorralduse ja õpetajatega.
-
Külaline
Lasteaias ju käib? Siis pole üldse eelkooli vaja, õpetajad teevad väga head tööd.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline