Nagu filmis
-
Külaline
Nagu filmis
Telekas käib mingi seebikas. Naine kohutavalt endast väljas. Lõhub ja laamendab toas. Lükkab asju laualt maha, peksab katki seinal fotode klaase.
Kas olete nii laamendanud kunagi? Kas see on vägivaldne käitumine või vajaks viharavi? Või on see inimlik käitumine, kõik võivad olla endast väljas, inimestel on tunded.
Kas olete nii laamendanud kunagi? Kas see on vägivaldne käitumine või vajaks viharavi? Või on see inimlik käitumine, kõik võivad olla endast väljas, inimestel on tunded.
-
Külaline
Kuna ise peaksin oma lõhutud asjad ja klaasikillud koku koristama, siis ei ole nii käitunud. Kuigi teinekord tekkib tunne küll, et virutaks midagi vastu maad. Koristada ei viitsi 
-
Külaline
Ei, mul ei käi tunded nii kontrollimatult üle pea. Kui miski või keegi ikka väga närvi ajab, on parim ravim üks pikem jooksutiir.
-
Külaline
Või 25g konjakitKülaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 16:45 Ei, mul ei käi tunded nii kontrollimatult üle pea. Kui miski või keegi ikka väga närvi ajab, on parim ravim üks pikem jooksutiir.
-
Külaline
Ei ole kunagi niimoodi laamendanud ega ole kunagi ka näinud kedagi nõnda tegevat. Seevastu filmides nad muud vist ei teegi. Üksvahe sai isegi sõpradega arutatud, et miks filmides inimesed käituvad justkui poolearulised ja seal pidevalt lauad-toolid lendavad. Ja jõudsime järeldusele, et see ongi film, seal peabki vaatajat rabama võimalikult suurte purustustega - muidu pole ju vaatajal huvitav.
Samas võib see mõnele, kes liiga palju telekat vaatab, avaldada ka halba eeskuju - talle võib hakata tunduma, et ongi normaalne iga ebameeldiva intsidendi peale pool vanaema nõudekapi sisust põrandale puruks peksta, sest "aga filmis ju tehakse nii". Tegelikult ei näidata filmides mitte kunagi järgnevat tundidepikkust koristustööd, mis niigi väsinud ja stressis loopijale ilmselt mitte kuigi meeldiv pole.
Eks oma viha saab kanaldada väga mitmel moel. Mõni kipub kätega "rääkima", teine hoiab käed küll külgedel, aga suust tuleb välja selline ajuvaba p..sk, mille tagajärjel on lahutatud aastakümnetepikkuseid abielusid, hüljatud igaveseks oma ema, isa või laps ja mida kõike veel.
Samas võib see mõnele, kes liiga palju telekat vaatab, avaldada ka halba eeskuju - talle võib hakata tunduma, et ongi normaalne iga ebameeldiva intsidendi peale pool vanaema nõudekapi sisust põrandale puruks peksta, sest "aga filmis ju tehakse nii". Tegelikult ei näidata filmides mitte kunagi järgnevat tundidepikkust koristustööd, mis niigi väsinud ja stressis loopijale ilmselt mitte kuigi meeldiv pole.
Eks oma viha saab kanaldada väga mitmel moel. Mõni kipub kätega "rääkima", teine hoiab käed küll külgedel, aga suust tuleb välja selline ajuvaba p..sk, mille tagajärjel on lahutatud aastakümnetepikkuseid abielusid, hüljatud igaveseks oma ema, isa või laps ja mida kõike veel.
-
Külaline
Susse ja UGG'e olen visanud, aga mitte just vihast. Nt kui toanaaber blondiiniks kutsus vms
-
Külaline
Mina olen nõusid lõhkunud küll. Päris laamendanud ei ole. Pole jõudugi nii palju ja haiget saab ka.
-
Külaline
Mind paneb filmides / sarjades alati imestama see, kui kellelgi keegi lähedane ära tapetakse või haigeks jääb, siis peavad need lähedased ilmtingimata kukkuma arste ja politseinikke sõimama ja süüdistama, et miks nad ikka oma tööd paremini ei tee. Saan aru, et see peab suuri tundeid näitama, aga siiski...
-
Külaline
Filmidest tuleb vist see, et mõned naised arvavad, et on täitsa loomulik ja tore, kui haavatud tunnetega õilis neitsi meesterahvale lahtise käega vastu vahtimist annab. No ei ole ju.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 16:49
Kui keegi sind reaalselt vägistada üritab, siis saan aru - lükka pöial silma ja sihi kuidagi munadesse, aga kust see kõrvakiilude romantiseerimine tuleb...
Ma pole täiskasvanuna kellelegi füüsiliselt midagi teinud, ükskõik kui solvunud või vihane ma olen olnud.
-
Külaline
Eestlased enamasti on pigem rahulikuma temepramendiga ja ei laamenda niimoodi. Mina olen ka puhas eestlane, eestlase kohta keskmisest ehk pisut temperamentsem. Elan koos mehega, kelle eelmine naine on venelane. Kui ma väga vihastan, siis olen paaril korral virutanud padja nurka või plastpudeli laualt põrandale vmt. Ühesõnaga loobin midagi, aga nii, et midagi ära ei lõhuks. Mees ikka naerab seepeale, et olen jah eestlase kohta pisut keevalisem, aga ikka väga rahulik. Lasen vihastades küll emeotsiooni välja, aga seda tehes jälgin, et kõik terveks jääks. Eelmine naine olla terve serviisi vihahoos puruks peksnud. Nii et ehk seal filmides ei olegi asi nii imelik, lihtsalt meie temperamendi jaoks on selline laamendamine imelik.
-
Külaline
Ei purunevaid asju ei loobi. Eestlane praktilise meelega. Mina elan Lasnamäel ja olen küll kuulnud, kuidas lendavad korteris asjad, pudelid, toolid jne.
-
Külaline
Film nagu näitaks seda millised on inimesed. Samas kui inimesed käituvad elus nii nagu filmis, siis oleks soovitus-pöördu arstile, mine teraapiasse, sa vajad ravi. Ma pole näinud vist ühtegi filmi kus mõnel karakteril poleks mõnd vaimset probleemi. Hirmud, vihkamine, kättemaksusoov, kahjurõõm, ego, vaimne või füüsiline vägivaldus, kaassõltuvus, selged depressiooni tunnused. Ja sisu kerib muudkui edasi nende tegelikult vaimsete probleemidega kajastades inimese tundeid.
-
Külaline
Päriselus ju vajabki väga suur hulk inimesi teraapiat ja hingeravi, aga see on praktiliselt kättesaamatu teenus ja paljud nagunii ei soovi sinna minna. Pole ka ajaloolist harjumust vaimse tervisega midagi ette võtta. Ma ei tea kas on tõsi, aga kuskilt on nagu meelde jäänud infokild, et soomlastele väga meeldib kõiksugu teraapiates käi, oma vaimuhädasid lahata ja pole häbi sellest kõva häälega kuulutada. Skandinaavias võid iga kell arstilt saada haiguslehe, sest sul on masendus ja ei taha tööle minna. Meie jaoks tundub üledramatiseerimine.
Me siin Eestis keskmine inimene elabki über rahulikku elu. Laias maailmas on elu kirevam ja päriselt ka elatakse Mehhiko seebika elu. Näe isegi Norra kroonprintsi kasupoeg paneb narkot ja kolgib pruudi siniseks.
Mind pigem ärritavad wannabe ajaloolised seriaalid, kus tegevus on nagu oleks tänapäeva inimene vanad kostüümid selga pannud. Nad ei suuda edasi anda, et inimesed mõtlesid teistmoodi. Neil ei olnud sellist haridust, silmaringi nagu täna. Või siis sellist esitletakse kui õelat ja paha inimest, aga peategelane on kindlasti sama mõtteviisiga nagu noor, kes 2024 saanud magistrikraadi inimõigustes.
Me siin Eestis keskmine inimene elabki über rahulikku elu. Laias maailmas on elu kirevam ja päriselt ka elatakse Mehhiko seebika elu. Näe isegi Norra kroonprintsi kasupoeg paneb narkot ja kolgib pruudi siniseks.
Mind pigem ärritavad wannabe ajaloolised seriaalid, kus tegevus on nagu oleks tänapäeva inimene vanad kostüümid selga pannud. Nad ei suuda edasi anda, et inimesed mõtlesid teistmoodi. Neil ei olnud sellist haridust, silmaringi nagu täna. Või siis sellist esitletakse kui õelat ja paha inimest, aga peategelane on kindlasti sama mõtteviisiga nagu noor, kes 2024 saanud magistrikraadi inimõigustes.
-
Külaline
Täiesti kohutav, mu meelest! Sellepärast ma ei ole ka mitte kunagi mõistnud, miks meestele meeldivad temperamentsed naised. Oleks mina mees, siis ei tuleks tulise temperamendiga naine kõne allagi mitte.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 18:29 Eelmine naine olla terve serviisi vihahoos puruks peksnud. Nii et ehk seal filmides ei olegi asi nii imelik, lihtsalt meie temperamendi jaoks on selline laamendamine imelik.
Ja olen täiesti veendunud, et selleks, et olla hea voodipartner, ei pea ka tulist temperamenti omama.
-
Külaline
Aga on ju nii erutav seksida tulise temperamendiga naisega, kelle puhul ei või iial teada, mida järgmiseks teeb. Näiteks kui pole üldse seksiga rahul, võtab hekikäärid ja naksab peenise ära nagu nalja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline