Suuseks

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 14:13
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 13:03 Keskealistel naistel on mingi arusaam, et kui mehe riista täiest jõust ja kiiresti mudida on see seksikas….
Vaja on aeglaselt, õrnalt. Nii käe, keele kui suuga.
Ma ütleks juurde, et mul ei meeldi kui tõmmatakse tillist, venitatskse. See pigem teeb haiget. Allapoole vaja liigutada, nagu pistaks sisse.
Issand küll, kes see siis nii teeb seda üldse. Loomulikult ei tohi seks haiget teha ega mingitki pidi ebameeldiv olla. Muudab ju kogu asja mõttetuks muidu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 13:03 Head suuseksi on aina raskem kätte saada. Keskealistel naistel on mingi arusaam, et kui mehe riista täiest jõust ja kiiresti mudida on see seksikas. Sama ka suhu võtmisega. Hambad tunda. Rapsitakse jne, jne. Reaalsus on see, et mees piinleb. Vaja on aeglaselt, õrnalt. Nii käe, keele kui suuga. Proovige ja mees pakub teile ka vastu. Aga jahh need üle 40 on seksi ja suhte osas kadunud põlvkond. Nad ei saa sellega hakkama. 30-40 on juba hoopis teine tera. Vähemalt voodis. Nemad teavad, oskavad, tahavad. Julgevad küsida. Julgevad pakkuda. Naudivad.
Neljakümnene ja sealt üles viskab selili ja arvab, et see ongi seks.
Eee, muidu kõik õige, aga...see vist naise antud hinnang ühele mehele seksi osas.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 13:03 Head suuseksi on aina raskem kätte saada. Keskealistel naistel on mingi arusaam, et kui mehe riista täiest jõust ja kiiresti mudida on see seksikas. Sama ka suhu võtmisega. Hambad tunda. Rapsitakse jne, jne. Reaalsus on see, et mees piinleb. Vaja on aeglaselt, õrnalt. Nii käe, keele kui suuga. Proovige ja mees pakub teile ka vastu. Aga jahh need üle 40 on seksi ja suhte osas kadunud põlvkond. Nad ei saa sellega hakkama. 30-40 on juba hoopis teine tera. Vähemalt voodis. Nemad teavad, oskavad, tahavad. Julgevad küsida. Julgevad pakkuda. Naudivad.
Ega kuue-seitsmekümpist see kolmekümnene ei taha, selles mõttes saan jah su murest aru. Pead nende hirmsate 40+ tädidega leppima, kes midagi ei oska, rinnad maani ja mis nendega kõik viga oligi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 21:27
Ega kuue-seitsmekümpist see kolmekümnene ei taha, selles mõttes saan jah su murest aru. Pead nende hirmsate 40+ tädidega leppima, kes midagi ei oska, rinnad maani ja mis nendega kõik viga oligi.
Kuuekümnesel mehel on valikut küll, kui on täidetud mõned tingimused. Hea tervis, paks rahakott, Porsche istumise all ja funkav suguliige.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 21:38
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 21:34
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 21:27

Kuuekümnesel mehel on valikut küll, kui on täidetud mõned tingimused. Hea tervis, paks rahakott, Porsche istumise all ja funkav suguliige.
Postitus on kustutatud
Mitu on? No umbes 10, aga see pole oluline, rääkige parem suuseksist ja ärge kalduge teemast kõrvale :lol:
Külaline

No mina ei saa aru, kas see kuuekümnene rääkida ei oska? Juhenda siis neid mutte, kui nii halb on. Mina õppisin suuseksi tegema 18-aastaselt, kui mul oli suhe endast palju vanema mehega ja tema õpetas mulle palju trikke. Usun, et mu abikaasa on talle tänulik.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 21:51 No mina ei saa aru, kas see kuuekümnene rääkida ei oska? Juhenda siis neid mutte, kui nii halb on. Mina õppisin suuseksi tegema 18-aastaselt, kui mul oli suhe endast palju vanema mehega ja tema õpetas mulle palju trikke. Usun, et mu abikaasa on talle tänulik.
Nii põnev, räägi lähemalt.
Külaline

Ma ei saa ka aru, kuidas ronitakse voodisse, aga midagi teineteisega rääkida ei julge ja siis vingutakse, et halba suuseksi saab. Paljud mehed ka ei tea naise füsioloogiast mitte midagi ja suunduvad suuseksi tehes kohe valesse kohta, siis olen suunanud õigesse kohta. Ja kui liiga jõuliselt tehakse, siis ütlen, et oot-oot see on väga tundlik koht. Samamoodi on ka mind juhendatud ja see on väga hea, sest muidu oleksin halb voodipartner ja ise ei teakski. Ja nüüd tuleb välja, et mingid vanamehed lihtsalt kannatavad ja tulevad foorumisse kurtma :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 23:46 Ja nüüd tuleb välja, et mingid vanamehed lihtsalt kannatavad ja tulevad foorumisse kurtma :roll:
Ei kurdeta ju. Antakse teada, et ärge nii tehke ja tehke naa, et vanemad naised ka teaks.
Külaline

Mulle meeldib teha küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 00:08
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 23:46 Ja nüüd tuleb välja, et mingid vanamehed lihtsalt kannatavad ja tulevad foorumisse kurtma :roll:
Ei kurdeta ju. Antakse teada, et ärge nii tehke ja tehke naa, et vanemad naised ka teaks.
Foorumi kaudu antakse teada… okeiii… :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 00:22
Miks mitte? Miks ise siin oled? Salatseda?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 00:35
Tõenäosus, et siin oma voodipartnerile juhtnööre jagada saad, on ikka suht olematu, aga noh kui muudmoodi ei julge, siis asi seegi.
Ma ikka eelistan seda otsesuhtlust, tundub kindlapeale minek.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 00:42
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 00:35
Tõenäosus, et siin oma voodipartnerile juhtnööre jagada saad, on ikka suht olematu, aga noh kui muudmoodi ei julge, siis asi seegi.
Ma ikka eelistan seda otsesuhtlust, tundub kindlapeale minek.
Pigem teistele ka teada andmiseks, milleks foorum ju hea ongi.
Külaline

Suhteliselt ebaefektiivne moodus suhtlemiseks, sest see tõenäsus, et mina mõne 60-70 aastasega voodisse satuks, on null.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 09:48
Suhteliselt ebaefektiivne moodus suhtlemiseks, sest see tõenäsus, et mina mõne 60-70 aastasega voodisse satuks, on null.
Ega nõuanded pole konkreetselt sulle. Nõu on neile kes satuvad omavahel voodisse. Sina satud kellega satud.
Külaline

Ma kujutan ette, et 60-70 aastased naised enam suuseksiga ei tegele. Korra paar aastas ehk tavaseksi teevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 10:28
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 09:48
Ega nõuanded pole konkreetselt sulle. Nõu on neile kes satuvad omavahel voodisse. Sina satud kellega satud.
Kas sina ise siis oled päriselt ligi 70 ja teed neid 40-50 aastaseid maha, et koledad ja midagi ei oska, et tahaks kolmekümneseid saada?
Külaline

44 olen. ärge tehke ennast tähtsaks ja vaimukaks. suhteliselt labane see 60-70 aastase vanamehe jutt teil. midagi uut ootaks. isegi solvata ei oska.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 02:01 44 olen. ärge tehke ennast tähtsaks ja vaimukaks. suhteliselt labane see 60-70 aastase vanamehe jutt teil. midagi uut ootaks. isegi solvata ei oska.
Istud kell 2 öösel naistefoorumis ja räägid suuseksist. Ei leia neid kolmkümpiseid tegema?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist