Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 22:17
Mauno kirjutas: 15 Aug 2024 11:23 Ma vaatasin ka eile, et issand jumal, need täis peaga läbused storyd lähevad aina hullemaks. Hakkasin mõtlema, et kas nad on kaks kännukat koos või meespool kuidagi pigem üritab purjus naist kantseldada?
Minu arvates imelik, et sellisel asjal veel jälgijaid jätkub. Eks ta vist ikkagi intelligentsi küsimus ole. Vaatad ju ikka seda, millega ennast samastad...
Ei tea kas asi on samastumises, ma ennast Mallukaga küll ei samasta. Pigem on see nagu halva reality vaatamine. Nii õel, kui sa ka ei tundu, teevad inimesed seda sageli selleks, et ennast paremini tunda. Et mina ju ometi selline ja tolline ei ole
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mauno kirjutas: 16 Aug 2024 11:43
Mauno kirjutas: 15 Aug 2024 11:23 Ma vaatasin ka eile, et issand jumal, need täis peaga läbused storyd lähevad aina hullemaks. Hakkasin mõtlema, et kas nad on kaks kännukat koos või meespool kuidagi pigem üritab purjus naist kantseldada?
Minu arvates imelik, et sellisel asjal veel jälgijaid jätkub. Eks ta vist ikkagi intelligentsi küsimus ole. Vaatad ju ikka seda, millega ennast samastad...
Ei tea kas asi on samastumises, ma ennast Mallukaga küll ei samasta. Pigem on see nagu halva reality vaatamine. Nii õel, kui sa ka ei tundu, teevad inimesed seda sageli selleks, et ennast paremini tunda. Et mina ju ometi selline ja tolline ei ole
Ja kunagi seesama joogiga liialdav naisisik arvustas teise instakuulsuse eraelu, et vaataks pealt nagu kohe-kohe juhtuvat rongiõnnetust. Ta ise aga...
Külaline

Kui vanad tal lapsed on? Joodikemme tõeline uhkus ja eeskuju :twisted: Aga pappi tuleb!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 19:54
Mauno kirjutas: 16 Aug 2024 11:43
Ja kunagi seesama joogiga liialdav naisisik arvustas teise instakuulsuse eraelu, et vaataks pealt nagu kohe-kohe juhtuvat rongiõnnetust. Ta ise aga...
Minu arust ta ise kipubki teistele ette heitma asju, millega ise ka kimpus on. Ei lähe meelest, kuidas ta kuskil saates rääkis, kuidas teda perekoolis kiusati ja solvati. Ja, mida me nüüd näeme - ise käitub samamoodi teiste inimestega, ja veel hulleminigi. Koguaeg kätšib kellegagi. Ja paljudega, kellega kokku puutub, satub konflikti - alustades naabritega lõpetades teenindusasutustega.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 10:56 Minu arust ta ise kipubki teistele ette heitma asju, millega ise ka kimpus on. Ei lähe meelest, kuidas ta kuskil saates rääkis, kuidas teda perekoolis kiusati ja solvati. Ja, mida me nüüd näeme - ise käitub samamoodi teiste inimestega, ja veel hulleminigi. Koguaeg kätšib kellegagi. Ja paljudega, kellega kokku puutub, satub konflikti - alustades naabritega lõpetades teenindusasutustega.
Unfollow. Punkt. 😵‍💫
Külaline

Ainetega liialdavate inimeste üks tunnus ongi see, et muutuvad konfliktseteks ka kaine peaga. Ärrituvad kergesti iga asja peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 13:21
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 10:56 Minu arust ta ise kipubki teistele ette heitma asju, millega ise ka kimpus on. Ei lähe meelest, kuidas ta kuskil saates rääkis, kuidas teda perekoolis kiusati ja solvati. Ja, mida me nüüd näeme - ise käitub samamoodi teiste inimestega, ja veel hulleminigi. Koguaeg kätšib kellegagi. Ja paljudega, kellega kokku puutub, satub konflikti - alustades naabritega lõpetades teenindusasutustega.
Unfollow. Punkt. 😵‍💫
Ma ei jälgigi teda. Ma ei jälgi mitte ühtegi suunamudijat. Lihtsalt, konkreetne inimene tuleb uksest ja aknast. Ilma, et tema vastu mingisugustki huvi tunneks või sooviks teada temast midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 17:49 Ma ei jälgigi teda. Ma ei jälgi mitte ühtegi suunamudijat. Lihtsalt, konkreetne inimene tuleb uksest ja aknast. Ilma, et tema vastu mingisugustki huvi tunneks või sooviks teada temast midagi.
See on tõesti ääretult häiriv, kuidas nn tavameedia selliseid negatiivseid kangelasi promob. Kõik tobedalt käitumised, lällamised, kaklused jne. kajastatakse ära ja seda viisil, mis paneb arvama, et see ongi ühiskonnas aktsepteeritud käitumisnorm.
Külaline

mul on hirm.
sain just teada, et üks influencer on end minu kursusele registreerinud.
pean vist esmakordselt elus alustama oma avaloengut teatega "Lepime kokku reeglites, et loengu ajal ei pildistata ega filmita, meie õppetöö kajastamine sotsiaalmeedias on keelatud"
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 15:47 mul on hirm.
pean vist esmakordselt elus alustama oma avaloengut teatega "Lepime kokku reeglites, et loengu ajal ei pildistata ega filmita, meie õppetöö kajastamine sotsiaalmeedias on keelatud"
Kas see polegi siis elementaarne, et loengus ei tohi pildistada ega filmida? 🙄 Rootsis näiteks palutakse loenguruumist lahkuda. Minu õppeasutuses oli igatahes nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 16:00
Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 15:47 mul on hirm.
Kas see polegi siis elementaarne, et loengus ei tohi pildistada ega filmida? 🙄 Rootsis näiteks palutakse loenguruumist lahkuda. Minu õppeasutuses oli igatahes nii.
Suunamudijatel on telefon käpa külge kleebitud ja nende jaoks ei ole miski elementaarne. Parem karta kui kahetseda. Tuleb öelda, et ei mingit filmimist loengus.
Külaline

Ei tea kas Mallukas ostis maja juba uue kallimaga kahasse? 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 11:34
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 10:53
Kes see tartukas on?
Isabella
Tema puhul meeldib, et ta on tasapisi hakanud jagama oma tööga seotud storysid. Need on huvitavad ja neil hoian kindlasti silma peal.
Külaline

Mitte ühtki.

OIen juba selles vanuses, kus ei vaja mingitelt suvalistelt tibidelt nõuandeid, kuidas oma väikelast kasvatada, samuti puudub mul huvi võõraste eraelu vastu. No tõesti ei huvita lugeda, et keegi naine keetis hommikul oma lapsele putru ja tema lapsele maitseb mannapuder.

Aeg-ajalt olen sattunud lugema huvipakkuvama sisuga postitusi, kus räägitakse mingist probleemist, mis hetkel ennast ka puudutab, ja tuuakse välja ehk isegi mõni lahenduskäik. Aga põhimõtteliselt olen võimeline ka ise säherdust sisu tootma, ilma et seal taga eriliselt häid nippe või õpetusi oleks. Kes viitsib, lasku käia, mina ei viitsi :)
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 20:34 Ei tea kas Mallukas ostis maja juba uue kallimaga kahasse? 😄
Ta on sellest rääkinud juba varem, et ostab kindlasti ainult üksi, sest ei taha enam teisest kodust kunagi ilma jääda.
Külaline

Ja taaskord on meedia üles võtnud mingi pseudokuulsuse eraelu. Tundmatu suurus isegi eesti-suguses konnatiigis, aga näe, ikka vaja mingi jutuke pastakast välja imeda.
Külaline

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... tajate-ees

Perekoolimuttide rõõmuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 11:39 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... tajate-ees

Jube!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2024 22:38
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 11:34
Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 10:53
Kes see tartukas on?
Isabella
Tema puhul meeldib, et ta on tasapisi hakanud jagama oma tööga seotud storysid. Need on huvitavad ja neil hoian kindlasti silma peal.
Tõepoolest, positiivne üllatus. Tavaliselt skipin storyd kuid neid jäin täitsa huviga kuulama, hommikurutiini video ja muidu tõsisem igapäevaelu ja tööjutud huvitavamad minu jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 15:15
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 11:39 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... tajate-ees

Jube!
Lõpuks sain mina ka teada kellest see lõputu Lõvi nimega teema pk-s oli :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist