Kas kuulate veel CD-plaate?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Kas kuulate veel CD-plaate?

Postitus Postitas Külaline »

Kas teil on kodus CD-plaate ja kas te neid veel kuulate ka? Mul on jäänud vanast ajast CD-plaatide kogu, aga juba palju aastaid pole mul isegi plaadimängijat, millega neid kuulata. Kuulan muusikat ainult arvutist, läbi korralike kõlarite küll. Imelik on neid plaate siiski ära ka visata, samas kodus lihtsalt seisavad ja võtavad ruumi.

Päris vanast ajast on jäänud isegi kassette, mida samuti pole ammuilma millegagi kuulata ja - olgem ausad - puudub ka soov neid kuulata. Samas on nende seas selliseid nostalgilisi raadiost ise lindistatud kogumikke. Vanasti oli ju suur asi, kui õnnestus raadiost heale laulule pihta saada ja see lindistada. Selles mõttes tabab neid kassette vaadates teatud nostalgia. Aga teha pole ju nendega tegelikult midagi. Kas teie olete end sellisest nostalgilisest vanakraamist vabastanud?
Külaline

Minu kasseti ja cd-plaadi kogu laiutab ka ikka kummutisahtlis. Ära pole raatsinud likvideerida aga kui aus olla, siis ega ma neid ei kuula küll.
Külaline

On alles nii kassette kui terve hulk cd-sid. On isegi olemas muusikakeskus, millega saaks neid kuulata, aga siiski pole seda ammuilma teinud. Umbes 15a tagasi tellisin endale veel sünnipäevaks terve seeria klassikalise muusika cd-sid, neidki pole enam aastaid kuulanud. Kummaline ja natuke isegi kahju, et kõigest mõneteist aastaga on nii palju uusi ja mugavamaid võimalusi tekkinud muusika jm kuulamiseks, nii et need omal ajal ägedad cd-d nüüd veel vaid nukralt tolmu koguvad. Dvd-dega meil põhimõtteliselt sama lugu. Neid olen viinud jupikaupa uuskasutusse, sest tundub, et nende vastu veel mingi huvi on, aga cd-plaatidega ei teagi, mida teha.
Külaline

Loomulikult. Viimati ca kuu tagasi, sai mingit snoopy album peale pandud.
Külaline

Jah, ikka kuulan.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Ikka kuulan. Paar päeva tagasi panin peale Ultima Thule kogumiku. Hetkel on autos Marvin Gaye ja Alicia Keysi plaadid. Aegajalt vahetan ja otsin välja mõned vanad cd-d näiteks 90ndatest, et pisut nostalgitseda ja tuletada meelde seda tunnet, mida tundsin toona neid albumeid kuulates.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 15 Aug 2024 21:22 Ikka kuulan. Paar päeva tagasi panin peale Ultima Thule kogumiku. Hetkel on autos Marvin Gaye ja Alicia Keysi plaadid. Aegajalt vahetan ja otsin välja mõned vanad cd-d näiteks 90ndatest, et pisut nostalgitseda ja tuletada meelde seda tunnet, mida tundsin toona neid albumeid kuulates.
Sul on hea maitse!
Külaline

Autos on veel cD-mängija, seal kuulan, kuigi haruharva. Mujal küll ei kuula. SAma lugu DVD-dega. Vaatan neid ja meenutan elamusi, kui aga filmi tahan vaadata, siis otsin netist :)
Külaline

Originaale ära visata vast ei tasuks. Äkki lähevad mõne aja pärast samamoodi hinnaliseks nagu nüüdseks vinüülplaadid on.
Külaline

CD-sid kuulan, aga kassetid on tüütud - ei saa konkreetset lugu kuulata, peab kerima õigesse kohta...
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Mõned plaadid on jäänud, kuulata pole enam millegagi. Muusika kuulamiseks on nüüd teised seadmed.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Aug 2024 12:59 Mõned plaadid on jäänud, kuulata pole enam millegagi. Muusika kuulamiseks on nüüd teised seadmed.
Autodes näiteks on siiani cd-mängijad olemas.
Ei ole

Postitus Postitas Ei ole »

[/quote]

Ma ei tea, kui vanade autodega sa sõidad, mul pole juba kahes viimases autos seda olnud. On USB ja USB-C.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 15:14
Egalitaar kirjutas: 26 Aug 2024 12:59 Mõned plaadid on jäänud, kuulata pole enam millegagi. Muusika kuulamiseks on nüüd teised seadmed.
uuemates 2020 ja edasi ei pruugi enam seda CD mängijat olla. Kodus ka ei ole CD mängijat ja polegi kuulata millegagi
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 30 Aug 2024 13:27
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 15:14
uuemates 2020 ja edasi ei pruugi enam seda CD mängijat olla. Kodus ka ei ole CD mängijat ja polegi kuulata millegagi
Siis on küll kurb. Mul on kaheksa aastat vana auto ja nüüd mõtlen, et vahetama hakates ei pruugi enam cd-mängijat varustuses ollagi. 😐
Külaline

Ei kuula CD, mul autos kassetikas. Mõnikord lükkan sisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 00:08 Ei kuula CD, mul autos kassetikas. Mõnikord lükkan sisse.
Moskvitš 412?
Külaline

Ei kuula. Enamus plaatidest on ka ära antud.
Külaline

Ei ole kirjutas: 30 Aug 2024 10:16 Autodes näiteks on siiani cd-mängijad olemas.
Ma ei tea, kui vanade autodega sa sõidad, mul pole juba kahes viimases autos seda olnud. On USB ja USB-C.
[/quote]

Vaata kindalaekasse, minu suht uues autos on cd-mängija kindalaekasse paigutatud. Väga ebamugav kasutada.
Külaline

CD-mängijat saab ka uutele autodele lisana lasta panna. Ei ole see nii kiviaegne seadeldis midagi. Tuttaval on kaks aastat vana BMW ja tal on CD-mängija täitsa olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist