Freeuse suhe, fetish suhtes

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Freeuse suhe, fetish suhtes

Postitus Postitas Külaline »

Mida teeksite kui mehel on freeuse fetish. Kas nõustuksite proovima suhtevormi või olete taolises suhtes olnud? Millised olid reeglid, turvasõna?
Külaline

Kui juba kestvas suhtes tuleb sellise fetishi jutt, siis võibolla isegi katsetaks veidi aega ja siis otsustaks. Hetkel olen veendunud, et see pole minu jaoks. Kui tegu on alles potentsiaalse suhte või selle võimalusega, siis mina lahkuks. Aga igale oma.
Külaline

Ma ei teadnudki, et partneri soovidele vastu tulemine nüüd spetsiaalset nimetust kannab ja seda suisa fetišiks peetakse? Võib-olla tõesti, kui partneri näol on tegu nümfomaaniga, aga muidu ju ikka on üksteisega arvestamine normaalse paarisuhte osa.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 17:22 Ma ei teadnudki, et partneri soovidele vastu tulemine nüüd spetsiaalset nimetust kannab ja seda suisa fetišiks peetakse? Võib-olla tõesti, kui partneri näol on tegu nümfomaaniga, aga muidu ju ikka on üksteisega arvestamine normaalse paarisuhte osa.
Freeuse tähendab, tavaliselt meespool saab naist kasutada igal ajal. Telekat vaadates, raamatut lugedes. Naine peab olema igal hetkel valmis meest rahuldama, mees alustab penetreerimist naise magamise ajal.
Hoolimata naise soovidest. Erinev tavapärasest suhtest
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 17:22 Ma ei teadnudki, et partneri soovidele vastu tulemine nüüd spetsiaalset nimetust kannab ja seda suisa fetišiks peetakse? Võib-olla tõesti, kui partneri näol on tegu nümfomaaniga, aga muidu ju ikka on üksteisega arvestamine normaalse paarisuhte osa.
Jah, kui arvestakse MÕLEMA soovidega ning ka mõlema soovidele vastu tullakse. Seda, kas partneri fetishiga (freeuse seda kindlasti on) kaasaminek ka teisele poolele midagi pakub, saab ikka ja ainult see teine pool ise otsustada.
Külaline

See ei ole fetiš, vaid labane manipuleerimine ja võimumäng. Umbes nagu, et anna palgapäeval kogu oma palk mulle.
Külaline

Tule taevas appi!
Külaline

Miks inimesed kasutavad inglise keelt, mida nad kirjutadagi ei suuda? Free use on see.
Kindlasti poleks nõus. Olen isiksus, mitte ori.
Külaline

TA võiks asja täpselt lahti seletada. Mis asi see on. Kasutada näiteid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 20:44
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 18:59 Miks inimesed kasutavad inglise keelt, mida nad kirjutadagi ei suuda? Free use on see.
Kindlasti poleks nõus. Olen isiksus, mitte ori.
Postitus on kustutatud
Terve elu tahetud, ainult vaata otsa ja vestle mõni sõna ja saan, kelle tahan.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 17:26
Freeuse tähendab, tavaliselt meespool saab naist kasutada igal ajal. Telekat vaadates, raamatut lugedes. Naine peab olema igal hetkel valmis meest rahuldama, mees alustab penetreerimist naise magamise ajal.
Meil on see seni tavalise suhte juurde käinud. Ja mis mõttes meest rahuldama? Siin nagu oleks eeldus, et naine ise ei taha. Ei oma sellist kogemust. Aga mees on muidugi normaalne ka ja oskab hetki valida.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 18:43 See ei ole fetiš, vaid labane manipuleerimine ja võimumäng. Umbes nagu, et anna palgapäeval kogu oma palk mulle.
Mulle tundub ka see lihtsalt ühepoolse võimu kuritarvitamisena. Kirjelduse järgi on tegu suhtevormiga, mida mina iialgi ei harrastaks. Allasurutud poole jaoks on see minu meelest ohtlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 22:06
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 17:26
Meil on see seni tavalise suhte juurde käinud. Ja mis mõttes meest rahuldama? Siin nagu oleks eeldus, et naine ise ei taha. Ei oma sellist kogemust. Aga mees on muidugi normaalne ka ja oskab hetki valida.
Sina räägid ju millestki muust. Sina räägid sellest, et seksitakse siis, kui mõlemad tahavad. Aga free use on siis, kui mees tahab, sinu käest ei küsita.
Külaline

Freeuse on BDSM suhte üks variant, aga see tekitab küsimuse, et kas enne ei teadnud partneri fetišitest midagi? Ei ole nagu päris aus vanilla partnerit üllatada, oleks tulnud enne suhte alustamist asjad läbi rääkida. Kui kahtled, siis parem mitte. Mõlemad partnerid peavad tahtma sellist suhet, mitte nii, et üks tuleb teisele vastu, kuigi endale ei meeldigi. Sellisel juhul on see vägistamine.
Külaline

Kunagi nooruses sai sellist asja naljaga pooleks veidi aega isegi katsetatud, ühe nädala oli see luba naise käes, teise nädala meespoole käes. Ei tundunud eriti huvitav, jäi soiku. Ei olnud kummalgi tahtmist rikkuda teise magusat ööund, äratades teda suvalt üles ja kamandades tegudele vms. Või kui töö juures kesk tähtsat koosolekut saabus järsku mehe sms: "Tule alla, teeme parklas ühe mineti". No ei olnud seda meeleolu parasjagu.

Te ju võite proovida vabakasutust, kui tahate, kindla katseaja vältel. Näiteks lepite selgelt kokku, et katsetate ühe nädala. Üks nädal, arusaadav? Ja siis vaatad, kuidas sulle see sobib. Üldiselt niisugused vabakasutuse asjad eeldavad ikkagi mõlema poole head koostööd ja see peab mõlemale meeldima ka. Mitte nii, et sina ainult "nõustud", st talud mehe tahtmist.
Külaline

Jah, BDSM-suhtena on selline asi ok, kui mõlemad seda tahavad. Ma ise olen sellises suhtes. Ise ütlen ka mehele, et minu keha on sinu oma. Ja mees.. teeb selle kehaga täpselt seda mida tahab, siis kui tahab ja üllatus-üllatus jälgib pidevalt, kas minuga on ikka ok. Lõpetab kohe kui kasvõi väikseim lihasetõmblus märku annab, et miski asi hetkel liiga ebameeldiv või valus on. Mulle sobib. Aga saan aru, et see on tõesti vääga kiiksuga asi ja eeldab väga head teineteise mõsitmist ja hoolimist, et selle käigus partnerile liiga ei teeks.
Külaline

Täitsa jube lugu ikka, neid kiiksuga inimesi on nii palju. Mina ise olen tavaline, maksimum on oraal ja anaalseks, midagi muud küll ei taha. Ja siis leidsin mingi mehe, kelle fetiš on jalad, teda muud kehaosad absoluutselt ei huvita. Imeb varbaid, teeb nende jalgadega sada imet, aga mingid rinnad või suudlemine üldse huvi ei paku. No jumala raske on üldse leida mingit meest, kellega muidu on klapp, välimus okei, pole mingi šovinistlik tropp, ei joo, ja näe, jälle mingi viga küljes.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 18:24 Täitsa jube lugu ikka, neid kiiksuga inimesi on nii palju. Mina ise olen tavaline, maksimum on oraal ja anaalseks, midagi muud küll ei taha. Ja siis leidsin mingi mehe, kelle fetiš on jalad, teda muud kehaosad absoluutselt ei huvita. Imeb varbaid, teeb nende jalgadega sada imet, aga mingid rinnad või suudlemine üldse huvi ei paku. No jumala raske on üldse leida mingit meest, kellega muidu on klapp, välimus okei, pole mingi šovinistlik tropp, ei joo, ja näe, jälle mingi viga küljes.
Eh, no tegelikult oled sina ka juba paljude inimeste jaoks jubeda kiikusga. Mis mõttes oraal ja anaal, need ju juba täiega kiiksuga.. Ja väagi võimalik, et nii mõnegi jalafetišisti jaoks on jalafetiš midagi täiesti normaalset, aga näiteks anaal on juba nii hirmus kiiks, et... Nii et vabalt oleks võinud keegi siia kirjutada:

"Täitsa jube lugu ikka, neid kiiksuga inimesi on nii palju. Mina ise olen tavaline, maksimum on jalgade juamldamine, midagi muud küll ei taha. Ja siis leidsin mingi mehe, kelle fetiš on anaalseks, teda muu absoluutselt ei huvita."

Et, mis ma öelda tahan, ei ole mõtet teiste eelistusi kritiseerida. Enamusel meist on mingidki erisused voodis, mingid kiiksud, mida keegi teine võib jälle väga imelikuks pidada.

PS. Minu jaoks päriselt ka on anaalaaseks täiesti välistatud. Jalafetišit mul kah ei ole, ebameeldiv on. Aga allumine meelib, valu naudin, piitsutamine ja muu valu on minu kiikusd. Ja ei ole ma seepärast sinust ei halvem ega parem. Lihtsalt erinevas kohas on meie kiiksud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 18:24 Täitsa jube lugu ikka, neid kiiksuga inimesi on nii palju. Mina ise olen tavaline, maksimum on oraal ja anaalseks, midagi muud küll ei taha. Ja siis leidsin mingi mehe, kelle fetiš on jalad, teda muud kehaosad absoluutselt ei huvita. Imeb varbaid, teeb nende jalgadega sada imet, aga mingid rinnad või suudlemine üldse huvi ei paku. No jumala raske on üldse leida mingit meest, kellega muidu on klapp, välimus okei, pole mingi šovinistlik tropp, ei joo, ja näe, jälle mingi viga küljes.
Eh, no tegelikult oled sina ka juba paljude inimeste jaoks jubeda kiikusga. Mis mõttes oraal ja anaal, need ju juba täiega kiiksuga.. Ja väagi võimalik, et nii mõnegi jalafetišisti jaoks on jalafetiš midagi täiesti normaalset, aga näiteks anaal on juba nii hirmus kiiks, et... Nii et vabalt oleks võinud keegi siia kirjutada:

"Täitsa jube lugu ikka, neid kiiksuga inimesi on nii palju. Mina ise olen tavaline, maksimum on jalgade juamldamine, midagi muud küll ei taha. Ja siis leidsin mingi mehe, kelle fetiš on anaalseks, teda muu absoluutselt ei huvita."

Et, mis ma öelda tahan, ei ole mõtet teiste eelistusi kritiseerida. Enamusel meist on mingidki erisused voodis, mingid kiiksud, mida keegi teine võib jälle väga imelikuks pidada.

PS. Minu jaoks päriselt ka on anaalaaseks täiesti välistatud. Jalafetišit mul kah ei ole, ebameeldiv on. Aga allumine meelib, valu naudin, piitsutamine ja muu valu meeldib. Ja ei ole ma seepärast sinust ei halvem ega parem. Lihtsalt erinevas kohas on meie kiiksud.
Külaline

Proovime mehega kaks nädalat kuidas selline suhe toimib
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 7 külalist