Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoksKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 13:37Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15Tihe ja mõttekas, mnjaa bussis oleksin pidanud jalgratast leiutama ja perega tegelema.Muidugi huvitab. Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta, selle teooria saad tagasi riiulile panna :pKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:31 Ta on lapsesaamise kõigega tükkis endale nii õudseks mõelnud ja siin on hea sellest järelejätmata jahuda, kuna "siin ju kirjutavad mitmed inimesed"kui argumendid saavad otsa, siis läheb juba sõimuks. Nädalavahetuse hommikul maandus siia kisama, kui teised oma peredega aega veedavad, äärmiselt tihe ja mõttekas elu, ilmselgelt. Milleks seda kõike vaja on, kui see teema teda ei huvita- käitumine näitab, et huvitab ikka sajaga, küllap hakkab bioloogiline kell järjest kõvemini lärmama, et on vaja kõigepealt iseendale pidevalt kinnitada, et tema lapsi ei taha. Teistel on sinu lapsesaamisest või mittesaamisest päris ükskõik, isisklik või vähemalt peresisene asi.
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Külaline
Ja ei tegele oma foobiatega?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:29Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoksKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 13:37Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15
Tihe ja mõttekas, mnjaa bussis oleksin pidanud jalgratast leiutama ja perega tegelema.Muidugi huvitab. Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta, selle teooria saad tagasi riiulile panna :p
-
Külaline
Tegelebki ju - ei saa lapsi.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:37Ja ei tegele oma foobiatega?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:29Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoksKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 13:37
Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.
Sa ei tunne seega numbreid? Suurelt kirjas teema kohal, kelle käest küsiti. Ma saan aru, et see 48 on lasteta ja nii jääb (ja kui tal veab, siis ta tõepoolest seda ei kahetse), aga mingi vaevalt täiskasvanuelu alustanud inimene ei peaks nii kategoorilisi väiteid pilduma, näitab ainult su enda ebaküpsust.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15 Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta
-
Külaline
Ei? Ma ei taha õmblustega vagiinat, veninud kõhtu, rindu, suure kõhuga ringi käia ja peale sünnitust mähkmetes olla. Õudne. Milleks seda oma kehale teha, meeldib praegune.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:37Ja ei tegele oma foobiatega?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:29Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoksKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 13:37
Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.
-
Külaline
Tundsin numbreid ja vastasin ikka. Ma olen selliselt arvanud kogu oma teadliku elu, kaheldav kas midagi 10-20 aasta jooksul muutubBarbara kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:47Sa ei tunne seega numbreid? Suurelt kirjas teema kohal, kelle käest küsiti. Ma saan aru, et see 48 on lasteta ja nii jääb (ja kui tal veab, siis ta tõepoolest seda ei kahetse), aga mingi vaevalt täiskasvanuelu alustanud inimene ei peaks nii kategoorilisi väiteid pilduma, näitab ainult su enda ebaküpsust.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15 Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta
-
Külaline
Sa räägid ju iseendale vastu, ja mitte ainult selles kommentaaris. Et sa siin praegu (täiesti asjassepuutumatult seejuures) midagi nii väga "tõestada" tahad ja lausa valulikult reageerid sellisele 40+ naistele suunatud teemale, mis enamikule su eakaaslastele veel vähimatki korda ei lähe, näitab ju kohe, kui segaduses sa selle kõige suhtes tegelikult oled. "Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks...". Jah, see võimalus on vägagi olemas, et ühel hetkel neid tahtma hakkad. Ja nagu sa siin ise ütled, on sul hoopis rasedus- ja sünnitushirm, millega toimetulekuks oled ilmselt kõik lastega seonduva enda jaoks äärmuselt vastikuks mõelnud. Loodetavasti leiad siis õigel ajal nende hirmude osas abi, nii et saad oma olulisi eluotsuseid ikka ise ja kaalutletult teha, mitte lasta ennast oma hirmudel juhtida.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:29Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoksKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 13:37Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15
Tihe ja mõttekas, mnjaa bussis oleksin pidanud jalgratast leiutama ja perega tegelema.Muidugi huvitab. Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta, selle teooria saad tagasi riiulile panna :p
-
Külaline
Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
Aga ei taha tunnistada, et tegi vale otsuse, vaid selle asemel kiidab valjult ja igal pool oma auto häid omadusi. Et kui ise orki lendasin, las lennaku siis teised kah.
Tõesti ei saa aru, kas see võtab teil tüki küljest ära kuskilt otsast, et on naisi (ja aina rohkem neid juurde tekib), kes ei taha last saada. No on nii ja las siis olla nii. Kogu aeg on vaja kedagi ära rääkida - küll abiellu sundima, seksuaalset sättumust muutma või lapsi saama.
Aga ei taha tunnistada, et tegi vale otsuse, vaid selle asemel kiidab valjult ja igal pool oma auto häid omadusi. Et kui ise orki lendasin, las lennaku siis teised kah.
Tõesti ei saa aru, kas see võtab teil tüki küljest ära kuskilt otsast, et on naisi (ja aina rohkem neid juurde tekib), kes ei taha last saada. No on nii ja las siis olla nii. Kogu aeg on vaja kedagi ära rääkida - küll abiellu sundima, seksuaalset sättumust muutma või lapsi saama.
-
Külaline
Jah, inglise keeles kutsutakse seda "buyer's remorse".Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 17:55 Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
-
Külaline
Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoks
[/quote]
No siis ju selge, nii oleksid võinud juba 15 lehekülge tagasi öelda. Sa mitte ei taha lapsi saada, vaid sa ei julge neid saada. See on foobia ja sellega tegeleb muidu psühhiaater.
[/quote]
No siis ju selge, nii oleksid võinud juba 15 lehekülge tagasi öelda. Sa mitte ei taha lapsi saada, vaid sa ei julge neid saada. See on foobia ja sellega tegeleb muidu psühhiaater.
-
Külaline
Sa ei arva, et sa räägid täiesti erinevate inimestega siin? Neid kes pole lapsi saanud, kuna pole kunagi tahtnudki pole üldse vähe. Lausa koomiline on see "ära rääkida üritamine", et kõik ikka justkui peaks, sest kõike saab ju teha ja elu lastega on lill. See on ikka valik, mille igaüks ise enda jaoks teeb.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:15 No siis ju selge, nii oleksid võinud juba 15 lehekülge tagasi öelda. Sa mitte ei taha lapsi saada, vaid sa ei julge neid saada. See on foobia ja sellega tegeleb muidu psühhiaater.
-
Külaline
Ikka päris ajuvaba jutt, võrrelda lapsesaamist auto ostmisega või (nagu keegi siin enne tegi) lausa vähihaigusega on ikka tase omaette... Ega vaimselt ebaküpsetel inimestel ongi targem mitte lapsi saada, aga teisest küljest arvan, et mõni üritab siin lihtsalt trollida ja ennast teiste reaktsioonidega lõbustada. Sest nii lollide võrdluste ja totakate näidete peale annab niisama ikka tulla, isegi kõige suuremal "lapsevastasel".Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 17:55 Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
-
Külaline
Suur kõht on tõesti 2 viimast kuud, aga ülejäänud jura, millest räägid, on küll mu jaoks kosmos.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:47Ei? Ma ei taha õmblustega vagiinat, veninud kõhtu, rindu, suure kõhuga ringi käia ja peale sünnitust mähkmetes olla. Õudne. Milleks seda oma kehale teha, meeldib praegune.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:37Ja ei tegele oma foobiatega?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:29
Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoks
-
Külaline
Ebaküps on ta tõesti, arengus kõvasti alla täisea.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:34Ikka päris ajuvaba jutt, võrrelda lapsesaamist auto ostmisega või (nagu keegi siin enne tegi) lausa vähihaigusega on ikka tase omaette... Ega vaimselt ebaküpsetel inimestel ongi targem mitte lapsi saada, aga teisest küljest arvan, et mõni üritab siin lihtsalt trollida ja ennast teiste reaktsioonidega lõbustada. Sest nii lollide võrdluste ja totakate näidete peale annab niisama ikka tulla, isegi kõige suuremal "lapsevastasel".Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 17:55 Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
-
Külaline
Selles mõttes on sul isegi õigus, et autoost on sageli rohkem läbimõeldud ja -arvutatud otsus kui lapsesaamine, mis võib olla lihtsalt UPS! või vaja ikka meest kinni hoida, sest hakkab teine käest ära libisema. Ja lisaks see kummaline ettekujutus, et see kaks minutit seksi, mis titega lõppes, teeb kuidagi paremaks ja riputab pea kohale samal ajal nii pühapaiste kui ka märtrikrooni.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:34Ikka päris ajuvaba jutt, võrrelda lapsesaamist auto ostmisega või (nagu keegi siin enne tegi) lausa vähihaigusega on ikka tase omaette... Ega vaimselt ebaküpsetel inimestel ongi targem mitte lapsi saada, aga teisest küljest arvan, et mõni üritab siin lihtsalt trollida ja ennast teiste reaktsioonidega lõbustada. Sest nii lollide võrdluste ja totakate näidete peale annab niisama ikka tulla, isegi kõige suuremal "lapsevastasel".Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 17:55 Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
-
Külaline
Jaa-jaa, loomulikult on autoost SAGELI ikka PALJU läbimõeldum ja lapsed muidugi tulevad ka tänapäeval lihtsalt UPS kogemata ja kõik need muud jutud ja "kaalukad" seisukohad, mis sul seal olid. Ma ausalt ei usu, et keegi tõsimeeli siin sellisel tasemel argumenteeriks. Teema on juba mingi 17 lk pikk, võibolla on kuskil vahepeal sisukamat arutelu ka, aga ilmselgelt on need jutud praeguseks ennast ammendanud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:44Selles mõttes on sul isegi õigus, et autoost on sageli rohkem läbimõeldud ja -arvutatud otsus kui lapsesaamine, mis võib olla lihtsalt UPS! või vaja ikka meest kinni hoida, sest hakkab teine käest ära libisema. Ja lisaks see kummaline ettekujutus, et see kaks minutit seksi, mis titega lõppes, teeb kuidagi paremaks ja riputab pea kohale samal ajal nii pühapaiste kui ka märtrikrooni.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:34Ikka päris ajuvaba jutt, võrrelda lapsesaamist auto ostmisega või (nagu keegi siin enne tegi) lausa vähihaigusega on ikka tase omaette... Ega vaimselt ebaküpsetel inimestel ongi targem mitte lapsi saada, aga teisest küljest arvan, et mõni üritab siin lihtsalt trollida ja ennast teiste reaktsioonidega lõbustada. Sest nii lollide võrdluste ja totakate näidete peale annab niisama ikka tulla, isegi kõige suuremal "lapsevastasel".Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 17:55 Need lasteemmed siin meenutavad mulle inimest, kes ostab endale Prantsuse auto - hoolimata sellest, et kõik tema ümber kukuvad ohkima ja Prantsuse autode jubedast kvaliteedist rääkima. Ostab uue ilusa Prantsuse auto ja - õnnetus-õnnetus, juba paari nädala pärast hakkavad jamad toimuma.
-
Külaline
Miks sa nii ärevil oled? Meeldib hirmsasti sinu jaoks ebaküpsete avaldustele vastu vaielda? Ühel lapseemal võiks ju lastega vaidlemisest piisavalt kogemusi olla ja ta ei peaks laskma end käima tõmmata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:20Jaa-jaa, loomulikult on autoost SAGELI ikka PALJU läbimõeldum ja lapsed muidugi tulevad ka tänapäeval lihtsalt UPS kogemata ja kõik need muud jutud ja "kaalukad" seisukohad, mis sul seal olid. Ma ausalt ei usu, et keegi tõsimeeli siin sellisel tasemel argumenteeriks. Teema on juba mingi 17 lk pikk, võibolla on kuskil vahepeal sisukamat arutelu ka, aga ilmselgelt on need jutud praeguseks ennast ammendanud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:44Selles mõttes on sul isegi õigus, et autoost on sageli rohkem läbimõeldud ja -arvutatud otsus kui lapsesaamine, mis võib olla lihtsalt UPS! või vaja ikka meest kinni hoida, sest hakkab teine käest ära libisema. Ja lisaks see kummaline ettekujutus, et see kaks minutit seksi, mis titega lõppes, teeb kuidagi paremaks ja riputab pea kohale samal ajal nii pühapaiste kui ka märtrikrooni.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:34
Ikka päris ajuvaba jutt, võrrelda lapsesaamist auto ostmisega või (nagu keegi siin enne tegi) lausa vähihaigusega on ikka tase omaette... Ega vaimselt ebaküpsetel inimestel ongi targem mitte lapsi saada, aga teisest küljest arvan, et mõni üritab siin lihtsalt trollida ja ennast teiste reaktsioonidega lõbustada. Sest nii lollide võrdluste ja totakate näidete peale annab niisama ikka tulla, isegi kõige suuremal "lapsevastasel".
-
Külaline
Auto ostuga saavad tavaliselt ise hakkama, mitte ei eelda, et teised nende auto kasutamist rahalist toetaksid. Samuti nad ei hakka teisi autot ostma sundima.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:20Jaa-jaa, loomulikult on autoost SAGELI ikka PALJU läbimõeldum ja lapsed muidugi tulevad ka tänapäeval lihtsalt UPS kogemata ja kõik need muud jutud ja "kaalukad" seisukohad, mis sul seal olid. Ma ausalt ei usu, et keegi tõsimeeli siin sellisel tasemel argumenteeriks. Teema on juba mingi 17 lk pikk, võibolla on kuskil vahepeal sisukamat arutelu ka, aga ilmselgelt on need jutud praeguseks ennast ammendanud.
-
Külaline
Ei meeldi ja sellepärast ei vaidlegi, nagu sa tähele paned, vaid viitan ainult totakale trollimisele. Mind "käima tõmmanud" oled sa ainult oma kujutlustes. Lihtsalt sattusin siia teemasse liiga hilja ja ei viitsi kõike läbi lugeda, võibolla oli varem mingit sisukamat vaidlust ka, praegu igatahes mitte. Aga sa võid siin ju edasi jaurata ja üritada kedagi "käima tõmmata", mis su soov näikse olevat.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:53Miks sa nii ärevil oled? Meeldib hirmsasti sinu jaoks ebaküpsete avaldustele vastu vaielda? Ühel lapseemal võiks ju lastega vaidlemisest piisavalt kogemusi olla ja ta ei peaks laskma end käima tõmmata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:20Jaa-jaa, loomulikult on autoost SAGELI ikka PALJU läbimõeldum ja lapsed muidugi tulevad ka tänapäeval lihtsalt UPS kogemata ja kõik need muud jutud ja "kaalukad" seisukohad, mis sul seal olid. Ma ausalt ei usu, et keegi tõsimeeli siin sellisel tasemel argumenteeriks. Teema on juba mingi 17 lk pikk, võibolla on kuskil vahepeal sisukamat arutelu ka, aga ilmselgelt on need jutud praeguseks ennast ammendanud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 18:44
Selles mõttes on sul isegi õigus, et autoost on sageli rohkem läbimõeldud ja -arvutatud otsus kui lapsesaamine, mis võib olla lihtsalt UPS! või vaja ikka meest kinni hoida, sest hakkab teine käest ära libisema. Ja lisaks see kummaline ettekujutus, et see kaks minutit seksi, mis titega lõppes, teeb kuidagi paremaks ja riputab pea kohale samal ajal nii pühapaiste kui ka märtrikrooni.
-
Külaline
Võibolla, võibolla.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 20:11Ei meeldi ja sellepärast ei vaidlegi, nagu sa tähele paned, vaid viitan ainult totakale trollimisele. Mind "käima tõmmanud" oled sa ainult oma kujutlustes. Lihtsalt sattusin siia teemasse liiga hilja ja ei viitsi kõike läbi lugeda, võibolla oli varem mingit sisukamat vaidlust ka, praegu igatahes mitte. Aga sa võid siin ju edasi jaurata ja üritada kedagi "käima tõmmata", mis su soov näikse olevat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut, Triibu ja 1 külaline