Vana tolmuimeja läks katki, tarvis osta uus. Üks Dyson V8 on, aga selle imemisvõimsus on suht olematu, vaja ikka korralikku normaalset masinat kõrvale. Vana tolmuimeja võimsus oli 1600 W, aga uutel masinatel poes oli mu üllatuseks ainult 300-800 W.
Netis kaevates leidsin mingid artiklid, kus räägiti, et Euroopa Liit olevat suure puhastusvõimega tolmuimejad ära keelanud. Miks? Oskab keegi öelda, millist kahju teeb põrandale või keskkonnale üle tuhandevatise võimsusega tolmuimeja, et selline otsus vastu võeti?
Jah, lohutuseks toodi neis artiklites välja, et neil nõrkadel uutel tolmuimejatel olla mingid hüper-super vägevad otsikud, mis pidavat nõrkust kuidagi kompenseerima. Sellega ma nõus ei ole - näen oma Dysoni pealt iga päev, et olgu otsik nii uhke kui tahes, aga kui ikka imemisvõimsust ei ole, siis ta porimatil liivaga toime ei tule.
Kas oskate soovitada tavalist korraliku imemisvõimega tolmuimejat? Liiga kallist ei tahaks ka osta.
Tolmuimeja võimsus?
Huvitav, mul just teistsugune kogemus dysoniga. kas v8 või v10, ca 5 aastat vana. millalgi hiljem ostsime mingi Philipsi tolmuimeja juurde (mitte odavamast hinnaklassist) ja no kõige mõttetum asi üldse. Võib olla see siis juba selle nõrgema võimsusega? Seisab kapis kasutult. Samas dysonist olen endiselt vaimustuses!! Võimsusega väga rahul ja ilmselt traditsioonilist tolmuimejat juhtmete jms ei hakka enam iial kasutama. Siis ostaksin uue dysoni lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 10:40 Vana tolmuimeja läks katki, tarvis osta uus. Üks Dyson V8 on, aga selle imemisvõimsus on suht olematu, vaja ikka korralikku normaalset masinat kõrvale. Vana tolmuimeja võimsus oli 1600 W, aga uutel masinatel poes oli mu üllatuseks ainult 300-800 W.
Netis kaevates leidsin mingid artiklid, kus räägiti, et Euroopa Liit olevat suure puhastusvõimega tolmuimejad ära keelanud. Miks? Oskab keegi öelda, millist kahju teeb põrandale või keskkonnale üle tuhandevatise võimsusega tolmuimeja, et selline otsus vastu võeti?
Jah, lohutuseks toodi neis artiklites välja, et neil nõrkadel uutel tolmuimejatel olla mingid hüper-super vägevad otsikud, mis pidavat nõrkust kuidagi kompenseerima. Sellega ma nõus ei ole - näen oma Dysoni pealt iga päev, et olgu otsik nii uhke kui tahes, aga kui ikka imemisvõimsust ei ole, siis ta porimatil liivaga toime ei tule.
Kas oskate soovitada tavalist korraliku imemisvõimega tolmuimejat? Liiga kallist ei tahaks ka osta.
Aga seda küll, et koridorist liiva ma ei ime ei ühe ega teisega. Meil tuleb seda keskmisest rohkem ka ilmselt sisse, aga ei taha väga liiva tolmuimejasse tõmmata. Dyson saab sellega iseenesest hakkama, Philips mitte. Ei ühegi oma 9 otsikuga.
-
Külaline
tolmuimejat ostes ära vaata mootori võimsust, vaid imemisvõimsust, need ei pruugi alati korrelatsioonis ollaKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 10:40 Vana tolmuimeja läks katki, tarvis osta uus. Üks Dyson V8 on, aga selle imemisvõimsus on suht olematu, vaja ikka korralikku normaalset masinat kõrvale. Vana tolmuimeja võimsus oli 1600 W, aga uutel masinatel poes oli mu üllatuseks ainult 300-800 W.
-
Külaline
Kui kodukasutusse mõeldud imeja nõrk tundub, siis osta ehitustolmuimeja. Lärmakad aga võimsad.
Ma ostsin viimati Philipsi väikse kodutolmuimeja ja asi on väga hea ja võimekas. Imeb ka pisemad kruusakivid koridori vaibalt üles. Ehitustolmuimeja viisin garaaži tagasi. Liiga lärmakas oli.
Ma ostsin viimati Philipsi väikse kodutolmuimeja ja asi on väga hea ja võimekas. Imeb ka pisemad kruusakivid koridori vaibalt üles. Ehitustolmuimeja viisin garaaži tagasi. Liiga lärmakas oli.
-
Teadjanaine
Miele omad on korralikud, imevad nagu muiste. Aga tuleb jälgida, et oleks Powerline seeria. Energiasääsuritele on neil ka Ecoline seeria, need on siis need, millel vunki pole.
Miks seda vaja on? Ikka selleks, et sa vähem voolu kulutaksid ja keskkonda säästaksid. Minu meelest on igapäevaelus kaks kõige nõmedamat asja poolpehmed rattakummid ja viletsasti imev tolmuimeja. Õnneks vanas heas perekoolis keegi soovitas Mielet ja nüüd olen rahul.
Miks seda vaja on? Ikka selleks, et sa vähem voolu kulutaksid ja keskkonda säästaksid. Minu meelest on igapäevaelus kaks kõige nõmedamat asja poolpehmed rattakummid ja viletsasti imev tolmuimeja. Õnneks vanas heas perekoolis keegi soovitas Mielet ja nüüd olen rahul.
-
Külaline
Pole küll teemaalgataja, aga jätan meelde. Täiesti mõttetu on selline tolmuimeja, kuhu pead tolmu ise torust sisse toppima. Bensukates olengi ainult sellistele sattunud. Ühel hetkel ei lootnud neist enam midagi, vaevalt, et midagi paremaks muutunud on.Teadjanaine kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:52 Miele omad on korralikud, imevad nagu muiste. Aga tuleb jälgida, et oleks Powerline seeria. Energiasääsuritele on neil ka Ecoline seeria, need on siis need, millel vunki pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist