Vahel on parem kui naine seksi ajaks rinnahoidjat ära ei võta. Vahel ei tasu naist lõpuni lahti riietada. Lihtsalt seelik üles ja aluspüksid ära.
Milline on ilus naine?
-
John Holmes
-
Külaline
Eks sarnane tõmbab sarnast ligi.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 16:51 Päris hea isegi. Oi koomikKas sa sattud tihti selliste naiste otsa? Tundub, et jah. Aga miks?
-
Külaline
Vot ei teagi, kogemus puudub. Las keskpärased mehed jäävad teistele, ma neid ei märka.
-
Külaline
Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.
-
Külaline
Imelik tõepoolest, õige mees, avades kesise partiiga naise pushup rinnahoidjat peaks ju lausuma “su rinnad on tegelikult 50% väiksemad?! Mida hullu”, pettunult püksid üles tõmbama ja otsejoones lahkumaKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 09:17 Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.
-
Külaline
Kindlasti ongi meeldinud. Ükski neist naistest ei pea ju sinuga olema, eriti, kui neil valikut on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 13:10Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 11:36Imelik tõepoolest, õige mees, avades kesise partiiga naise pushup rinnahoidjat peaks ju lausuma “su rinnad on tegelikult 50% väiksemad?! Mida hullu”, pettunult püksid üles tõmbama ja otsejoones lahkumaKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 09:17 Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.![]()
![]()
Minu meelest on välimuselt ilus naine natuke vormikam, veidi päevitunud jumega, peente, korrapäraste näojoontega, lopsakate juustega (vahet pole, kas pikad või lühikesed, kui soeng sobib, aga neid juukseid võiks palju olla), liivakella figuuriga. Mulle väga meeldivad seelikud ja kleidid, eriti 50ndate stiilis lõikega laia seelikuosaga midipikkused, aga ilma liigsete satside-pitside-lehvideta.
Mina ise stabiilselt ilus naine olla ei viitsi kahjuks, töterdan kodus täpiliste dresside ja isa vana päevasärgiga ringi ja mõtlen, et mugavus ikkagi on ka suur väärtus.
Mina ise stabiilselt ilus naine olla ei viitsi kahjuks, töterdan kodus täpiliste dresside ja isa vana päevasärgiga ringi ja mõtlen, et mugavus ikkagi on ka suur väärtus.
Ilus naine on minu jaoks naine sisemise iluga. Naisi kellele järele vaadata tahaks on palju, aga neid kellega suhelda tahaks, neid on vähe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist