Milline on ilus naine?

sh kaaluga seotud teemad
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 13:12
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 19:01 Ma naisena ka kellegi rindu ei vahi. Pealegi saab korrigeeriva pesuga imesid teha.
Postitus on kustutatud
Vahel on parem kui naine seksi ajaks rinnahoidjat ära ei võta. Vahel ei tasu naist lõpuni lahti riietada. Lihtsalt seelik üles ja aluspüksid ära.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 16:51 Päris hea isegi. Oi koomik :) Kas sa sattud tihti selliste naiste otsa? Tundub, et jah. Aga miks?
Eks sarnane tõmbab sarnast ligi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 13:52
Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 13:15
Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 13:12

Postitus on kustutatud
Kas väga kõrge egoga olla on halb? Mis reaalsusest irdumine? Peaks võtma igava keskpärase suvalise jopakolla ja sealjuures vaatama et ego mehe omast kõrgem poleks?! Nalja teete vä
Postitus on kustutatud
Vot ei teagi, kogemus puudub. Las keskpärased mehed jäävad teistele, ma neid ei märka.
Külaline

Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 09:17 Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.
Imelik tõepoolest, õige mees, avades kesise partiiga naise pushup rinnahoidjat peaks ju lausuma “su rinnad on tegelikult 50% väiksemad?! Mida hullu”, pettunult püksid üles tõmbama ja otsejoones lahkuma :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 13:10
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 11:36
Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 09:17 Naistel annab nii palju juurde meik ja kõik kunst. Ripsmed, rinnad. Ja kõik polsterdused rinnahoidjas, tagumikul. Trimmiv pesu tõmbab kokku kõhu ja kintsud. Kuidas see pettus meeste puhul läbi läheb? Nad ei naera selle üle. Ehk on vaid pettunud. Kui mees kannaks mingit polsterdust et näiks musklisem või till suurem, pepu pringim, oleks see mu arust naeruväärne, kui ta riidest lahti võtab.
Imelik tõepoolest, õige mees, avades kesise partiiga naise pushup rinnahoidjat peaks ju lausuma “su rinnad on tegelikult 50% väiksemad?! Mida hullu”, pettunult püksid üles tõmbama ja otsejoones lahkuma :lol: :lol:
Postitus on kustutatud
Kindlasti ongi meeldinud. Ükski neist naistest ei pea ju sinuga olema, eriti, kui neil valikut on.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Minu meelest on välimuselt ilus naine natuke vormikam, veidi päevitunud jumega, peente, korrapäraste näojoontega, lopsakate juustega (vahet pole, kas pikad või lühikesed, kui soeng sobib, aga neid juukseid võiks palju olla), liivakella figuuriga. Mulle väga meeldivad seelikud ja kleidid, eriti 50ndate stiilis lõikega laia seelikuosaga midipikkused, aga ilma liigsete satside-pitside-lehvideta.

Mina ise stabiilselt ilus naine olla ei viitsi kahjuks, töterdan kodus täpiliste dresside ja isa vana päevasärgiga ringi ja mõtlen, et mugavus ikkagi on ka suur väärtus.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Ilus naine on minu jaoks naine sisemise iluga. Naisi kellele järele vaadata tahaks on palju, aga neid kellega suhelda tahaks, neid on vähe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist