Käisin ülalaugude opil. Kaks päeva tagasi võeti niidid välja. Kuidas kaitsta arme päikese eest? Kas panna enne päikesekaitset (SPF 50+) silmalaugudele ja pärast peitekreemi? Või vastupidi - enne peitekreem ja siis päikesekaitse otsa? Hetkel on veel vaja opijälgi varjata. Seega, ilma peitekreemita liikuda ei saa.
Ehk soovitate veel, mida panna opijärgselt tähele?
Haava/armi hooldus (silmad)
-
XXXX
Enne päikesekaitse ja siis peitekreem. Ja päikese käes päikseprillid ka veel ette kindlasti. Tegelikult 50SPF ka ei kaitse lauspäikese eest piisavalt, aasta otsa tuleks päikese käes lausa plaaster peale panna või 100SPF-ga kreemi kasutada ja seda kahe tunni tagant värskendada. Kui arm jääb lauvoldi sisse, siis nii hull pole, aga kui päike ikka täitsa peale paistab, siis tuleb väga hoolikalt kaitsta. Mu sõbrannal on alumiste laugude lõikusarmid pruunikaks läinud, ei kaitdnud piisavalt. See nii kole pole, sest jätab mulje, et pliiatsiga natuke värvitud, aga kui seda pruuniks tõmbumist ei taha, siis tuleb väga hoolikas olla.
-
Külaline
Kes on korrigeerinud silmalauge, kas olite kohe, pärast niitide eemaldamist tulemusega rahul? Ma nagu sinikate või armide üle ei kurdagi. Küll aga tunduvad silmad nüüd erineva suurusega ja kuidagi üksteise suhtes proportsioonist väljas.
-
XXX
Ma oma alumiste laugudega olin küll kohe rahul, aga ühe näooperatsiooni puhul ütles mulle arst, et see assümeetria, mis on, et see paistetusega paistab rohkem välja. Ma küsisin, et kas seda assümeetriat siis natuke ei parandata, ütles, et ei, nemad teevad ikka mõlema poole ühtemoodi, see assümeetria, mis on, see jääb, aga seni kuni piirkond on paistes, see paistab veel rohkem välja kui muidu. Ma olin natuke imestunud, aga noh, äkki silmade puhul on sama.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 21:02 Kes on korrigeerinud silmalauge, kas olite kohe, pärast niitide eemaldamist tulemusega rahul? Ma nagu sinikate või armide üle ei kurdagi. Küll aga tunduvad silmad nüüd erineva suurusega ja kuidagi üksteise suhtes proportsioonist väljas.
-
Külaline
Kas siis hiljem kadus see assümeetria ära? Või lihtsalt harjusid peegelpildiga?XXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 12:51Ma oma alumiste laugudega olin küll kohe rahul, aga ühe näooperatsiooni puhul ütles mulle arst, et see assümeetria, mis on, et see paistetusega paistab rohkem välja. Ma küsisin, et kas seda assümeetriat siis natuke ei parandata, ütles, et ei, nemad teevad ikka mõlema poole ühtemoodi, see assümeetria, mis on, see jääb, aga seni kuni piirkond on paistes, see paistab veel rohkem välja kui muidu. Ma olin natuke imestunud, aga noh, äkki silmade puhul on sama.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 21:02 Kes on korrigeerinud silmalauge, kas olite kohe, pärast niitide eemaldamist tulemusega rahul? Ma nagu sinikate või armide üle ei kurdagi. Küll aga tunduvad silmad nüüd erineva suurusega ja kuidagi üksteise suhtes proportsioonist väljas.
Kuidas ma aru saan, kas alumised silmalaud vajavad kohendamist? Vanus 53.
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
Aru saad nii, et kas midagi häirib sind või ei häiri. Mina tegin alumised laud juba 39 aastasena, sest häirisid kotid ja kortsud.
[/quote]
Aru saad nii, et kas midagi häirib sind või ei häiri. Mina tegin alumised laud juba 39 aastasena, sest häirisid kotid ja kortsud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist