Naljakad hobid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Naljakad hobid

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei tea, kas inimestel on igav või millest see tuleb, et mõeldakse välja uusi ja minu meelest totakaid spordialasid. Üks imelikumaid on hobby-horsing. Facebook söötis ette ühe video sellest ja ma sain ikka korralikult naerda. Tvaliselt ma teiste inimeste valikute üle ei naera, aga no see lihtsalt on nii imelik ala, et pidin jagama.
https://m.youtube.com/watch?v=GcTYV7GxD ... aXRpb24%3D
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0bd6 ... 3777971ba7

Õhutussi lakkumise MM;))
Külaline

Simon says: kirjutas: 13 Aug 2024 20:33 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0bd6 ... 3777971ba7

Õhutussi lakkumise MM;))
🤯
See on tõesti selline hobi, et esimese hooga arvaks, et tegemist on mingi tobeda kihlveoga.
Külaline

Salaja Tinderdan ja seksin võõrastega. Väga nämmmm on
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 20:01 Ma ei tea, kas inimestel on igav või millest see tuleb, et mõeldakse välja uusi ja minu meelest totakaid spordialasid. Üks imelikumaid on hobby-horsing. Facebook söötis ette ühe video sellest ja ma sain ikka korralikult naerda. Tvaliselt ma teiste inimeste valikute üle ei naera, aga no see lihtsalt on nii imelik ala, et pidin jagama.
https://m.youtube.com/watch?v=GcTYV7GxD ... aXRpb24%3D
Mina tõtt öelda ei ütle sellise spordiala kohta mitte ühtegi halba sõna. Vaadates neid liigutusi, kus nad imiteerivad võimalikult täpselt hobuse liikumist ja veel pika aja jooksul - see vajab ikka päris head liikuvust ja hästitreenitud keha. Proovige õige ise sedasi paar meetrit hüpata ja juba higi voolab ning jalad lähevad all risti. Siin on töös kõik lihasrühmad, liikumine on suhteliselt mitmekesine ja enamasti toimub see ka värskes õhus. Lisaks on see ka öko ja suhteliselt odav. Ehk siis kõik hea spordiala tingimused peaksid olema täidetud.

Kui juba jutt naljakatele spordialadele läks, siis mina tooks välja pigem midagi sellist nagu golf. Olen golfi mänginud ja no ei saa sellest fenomenist aru. Ei arenda ta eriti mingeid lihaseid, kui aus olla. Okei, silma ja käsivarre koostöö, keha painutamine õige nurga all... noh jah :D Aga ometi on golf mõeldud mingiks eriti kõrge staatusega elitaarseks spordialaks. Nii et kõik on tõesti vaid inimeste peas kinni.
Külaline

Katerin kirjutas: 14 Aug 2024 10:42 Kui juba jutt naljakatele spordialadele läks, siis mina tooks välja pigem midagi sellist nagu golf. Olen golfi mänginud ja no ei saa sellest fenomenist aru. Ei arenda ta eriti mingeid lihaseid, kui aus olla. Okei, silma ja käsivarre koostöö, keha painutamine õige nurga all... noh jah :D Aga ometi on golf mõeldud mingiks eriti kõrge staatusega elitaarseks spordialaks. Nii et kõik on tõesti vaid inimeste peas kinni.
Olen teemaalgataja. Minu enda hobiks on golf. Ei mäng väga tihti, aga kui rajale sattun, siis naudin iga sekundit. Tunnen, et mulle see sobib just mitmekesisuse tõttu. Saab heade sõpradega värskes õhus liikuda ja olenevalt siis rajast vahel väga pikki distantse läbida. Mulle pakub mõnu kõik, nii löögid kui ka valelöögist kaotsi läinud pallide põõsast osimine, kuna aeg selleks on piiratud. Mina võtan seda pigevabalt ja ka grupp kellega mängin on samasugused. Mängime mõnuga, samal ajal ka muudel teemadel lobisedes. Nii et jah, inimesed on ikka erinevad. Õnneks. 🙂
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Ilma autota ralli võiks ka olla päris kõva sõna.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 11:22
Katerin kirjutas: 14 Aug 2024 10:42 Kui juba jutt naljakatele spordialadele läks, siis mina tooks välja pigem midagi sellist nagu golf. Olen golfi mänginud ja no ei saa sellest fenomenist aru. Ei arenda ta eriti mingeid lihaseid, kui aus olla. Okei, silma ja käsivarre koostöö, keha painutamine õige nurga all... noh jah :D Aga ometi on golf mõeldud mingiks eriti kõrge staatusega elitaarseks spordialaks. Nii et kõik on tõesti vaid inimeste peas kinni.
Olen teemaalgataja. Minu enda hobiks on golf. Ei mäng väga tihti, aga kui rajale sattun, siis naudin iga sekundit. Tunnen, et mulle see sobib just mitmekesisuse tõttu. Saab heade sõpradega värskes õhus liikuda ja olenevalt siis rajast vahel väga pikki distantse läbida. Mulle pakub mõnu kõik, nii löögid kui ka valelöögist kaotsi läinud pallide põõsast osimine, kuna aeg selleks on piiratud. Mina võtan seda pigevabalt ja ka grupp kellega mängin on samasugused. Mängime mõnuga, samal ajal ka muudel teemadel lobisedes. Nii et jah, inimesed on ikka erinevad. Õnneks. 🙂
Ehk siis siit võiks teha naljaga pooleks järelduse, et neile, kellele meeldib golf, ei meeldi kepphobusesport ja vastupidi :) Aga jah, nagu isegi kirjutasid, golfis ei ole tähtis mitte karm trenn ja lihaste arendamine, vaid pigem heade sõpradega värskes õhus liikumine ja lobisemine. (Vabanda, ei mõelnud seda tegelikult negatiivselt.)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist