Kas 42a on veel võimalik ilusaks saada?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kas 42a on veel võimalik ilusaks saada?

Postitus Postitas Külaline »

Olen varsti 42-aastaseks saamas ja oma keha ja välimusega tõelises depressioonis. Tahaks ennast muuta, aga ei oska kuskilt isegi peale hakata sellega. Mis aga mind seda teemat tegema pani, oli eile sõbranna üteldud lause, kus ta minu jutu peale arvas, et no ega enam sellises vanuses midagi muuta ei saagi.
Kas on üldse võimalik enam sellises vanuses saada elu parimasse vormi või ongi kogu see tõmblemine juba ette mõttetu ja tuleb leppida sellega mis on?
Külaline

Saab ikka. Mina tegin 50 aastaselt totaalse muutumise. Võtsin 15 kg maha, tegin kõhuplastika koos rasvaimuga, süste näkku, natuke lasin juuksepikendustega juukseid tihendada, nüüd facelift tulemas. Väga rahul olen juba praegu.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Minu sõbranna oli küll paar aastat noorem, kui end kätte võttis, aga suures plaanis vahet pole, ma usun. Võttis eratreeneri, hakkas täiesti teistmoodi toituma, pani rinnaimplantaadid, muutis soengut, riietusstiili (seda siis, kui oli juba aastakese korralikult jõutrenni teinud ja vorm uus). Inimene muutus väliselt ikka nii palju, et uskumatu. Eks see jõusaalis rassimine ja toitumine olid need, mis ta keha nii palju muutsid. Ütleb täna, et on elu parimas vormis ja poleks kunagi uskunud, et ta selleks võimeline on. Ja veel mitte enam 20ndates, vaid 30ndate lõpus.
Külaline

Ma kardan, et sellel siinsel trollil tuleb raske hommik, aga eks ta ise teab, kui piiri pidada ei oska.

Teemaalgatajale vastuseks, et ikka on võimalik saavutada elu parim vorm kui tahta. Mina tegin üsna selles vanuses läbi suure kaalukaotuse ja olin/olen paremas vormis kui kolmekümnesena. Küsimus on lihtsalt selles, miks midagi teha. 42 on selline vanus, kui tekib esimene hirm vananemise ees, hirm viiekümnenda eluaasta ees (millest on hea raamatu kirjutanud Erica Jong), keskeakriis, kuidas keegi nimetab. Ükskõik kui hea füüsiline vorm, aga noorust enam tagasi ei saa. Peaasi on suures muutmistuhinas mitte naeruväärseks muutuda, näiteks ennast täis tätoveerida, nägu punni süstida vms. Ma ei pea totaalset muutumist selles vanuses väärikaks, aga igaühe enda valik. Mehed teevad keskeakriisis igasugu ekstreemsusi, miks mitte naisedki.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 10:04 Olen varsti 42-aastaseks saamas ja oma keha ja välimusega tõelises depressioonis. Tahaks ennast muuta, aga ei oska kuskilt isegi peale hakata sellega. Mis aga mind seda teemat tegema pani, oli eile sõbranna üteldud lause, kus ta minu jutu peale arvas, et no ega enam sellises vanuses midagi muuta ei saagi.
Kas on üldse võimalik enam sellises vanuses saada elu parimasse vormi või ongi kogu see tõmblemine juba ette mõttetu ja tuleb leppida sellega mis on?
Muidugi on võimalik! 42 on noor inimene. Alusta liikumisest ja toitumisest. Kui muutusteks juba tahtmine on, on see esimene aga kõige olulisem samm ja sealt alates saab ainult paremaks minna!
Külaline

Ma ei pea totaalset muutumist selles vanuses väärikaks, aga igaühe enda valik. Mehed teevad keskeakriisis igasugu ekstreemsusi, miks mitte naisedki.
See on küll imelik lause. Väärikaks? Mis on enda tervise ja välimuse parandamises ebaväärikat? Mis mõttes see ekstreemne on? 40 aastane pole ju vana, miks ta peaks elu lõpuni mingi mammi olema. Kaalust alla võtmine, trenn, mõned parandused, riietumisstiili muutus pole mingid ekstreemsused, mida väärika vananemise hirmus ei tohiks ette võtta. Väärikas, väga naljakas.
Külaline

kindlasti pole 42 mingi liiga kõrge vanus!
Alusta mingist trennist (kui väga suur muutumisisu, siis personaaltreenerist). Konsulteeri toitumisnõustajaga - ta saab kiirelt aru, mida sööd valesti ja mis sind aitaks. Need kaks on põhiasjad.
Suurtes poodides (Kaubamaja, Stockmann) on moenõustajad. Sa ei pea isegi ostma neid valitud komplekte, aga näed ära mis stiil sulle hästi sobiks.
Külaline

Ma ei pea totaalset muutumist selles vanuses väärikaks, aga igaühe enda valik.
See vanuse asi on väga naljakas. Kuni 30 loevad inimesed ennast peaaegu et teismeliseks, kellelt mingit täiskasvanulikku käitumist, pereloomist jne ei maksa oodata. Siis 40 on juba "selline" vanus, kus istu ja koo sukka, vanane väärikalt. Kas inimene siis mingil ajal on normaalses täiskasvanu vanuses ka? Elu ongi ainult 10 aastat umbes, kus oled täiskasvanu, aga pole veel väärikas eas? Kummaline suhtumine.
Külaline

Need Tinderi omad jälle või? Sul ka seekord ei vedanud?
Külaline

Oleneb milline varem olid. Mina olen 40 ja kõige ilusam, mis ma kunagi olen olnud. Saladus seisneb selles,
Et ma polnud 20selt just eriti ilus.
Külaline

Ega need plastmassist kunstlikud tädiksed kes nüüüd arvavvad, et on imeliusad nüüd on paras huumori nurgake. Nad õhku täis ja sellised vastikud kohe iseloomult.
Ei usu, et mõni plastmasstädi sind vaataks. See nõuab raha ja mis rahakad tädid sinusuguse krõlliga teevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 14:58 Oleneb milline varem olid. Mina olen 40 ja kõige ilusam, mis ma kunagi olen olnud. Saladus seisneb selles,
Mida muutsid võrreldes 20a varasema ajaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 09:02
Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 14:58 Oleneb milline varem olid. Mina olen 40 ja kõige ilusam, mis ma kunagi olen olnud. Saladus seisneb selles,
Enesekindlus :)
Ja beebipaksus on näost ära läinud. Ma pole kunagi paks olnud, aga näo järgi oleks võinud arvata, et olen.
Vinne pole enam.
Veids paremas vormis olen ka vist, aga mitte drastiliselt.
Aga jah, põhiline asi siiski enesekindlus :)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 09:07
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 09:02
Enesekindlus :)
Ja beebipaksus on näost ära läinud. Ma pole kunagi paks olnud, aga näo järgi oleks võinud arvata, et olen.
Vinne pole enam.
Veids paremas vormis olen ka vist, aga mitte drastiliselt.
Aga jah, põhiline asi siiski enesekindlus :)
Lisan siia enda poolt juurde, et minu puhul oli kindlati ka see, et 20a puudusid mul nii finantsilised võimalused kui ka oskus ennast stiilselt riidesse panna ja vanasid pilte vaadates on kohati suisa piinlik enda riietust vaadata.
Külaline

Jõusaali läksin, kui olin ca 36. Paks pole kunagi olnud, vastupidi, kondiklibu, läksingi kerget lihast peale treenima. 41-42 olin vast elu parima välimusega. Eks hiljem ikka gravitatsioon hakkab mõjuma. Lisaks on igapäevases arengus teadus jne, uued teadmised toitumises, toidulisandites, nahahoolduses, juuksehoolduses. On üsna lihtne ja odav hea välja näha. Kui ikka tahad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 15:13
Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 09:32 kindlasti pole 42 mingi liiga kõrge vanus!
Alusta mingist trennist (kui väga suur muutumisisu, siis personaaltreenerist). Konsulteeri toitumisnõustajaga - ta saab kiirelt aru, mida sööd valesti ja mis sind aitaks. Need kaks on põhiasjad.
Suurtes poodides (Kaubamaja, Stockmann) on moenõustajad. Sa ei pea isegi ostma neid valitud komplekte, aga näed ära mis stiil sulle hästi sobiks.
Postitus on kustutatud
Mis jura see veel on? Olen 50+, mingit paksu meiki ega korrigeerivar pesu pole kunagi kandnud. Keha on trimmis, normaalkaalus, jõusaalitrenn ning pikamaakõnnid hoiavad keha ilusana.
Külaline

Postitus on kustutatud
miks sa arvad, et 40+ kantakse korrigeerivat pesu ja paksu meiki? Ma juba 50+ ja meigin umbes kord nädalas väga kergelt. Korrigeerivat peasu kandsin 20-ndates, kui kehakuju tundus oluline teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 16:09
Postitus on kustutatud
miks sa arvad, et 40+ kantakse korrigeerivat pesu ja paksu meiki? Ma juba 50+ ja meigin umbes kord nädalas väga kergelt. Korrigeerivat peasu kandsin 20-ndates, kui kehakuju

Nüüd oled oma kehakujule käega löönud? Niikuinii keegi ilma riieteta ei näe sind.
Külaline

Tinderimutid saatsid vist pikalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 22:31 Postitus on kustutatud
Seekord võib seda rindadeküsimust isegi asjalikuna võtta. Vana ise ju ka tahaks teada, et mis siis juhtuma hakkab kui ta ise kaalust alla peaks võtma. Vana ise võib ju ka korrigeerivat pesu kanda, aga ma mõtlen et ehk päris rinnahoidjat ju ka kõikseaeg ei viitsi kanda. Istub seal teiselpool ekraani rinnad kõhule toetumas, eks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist