Sama rõve tunne on lesbidel, kellele mehed külge löövadKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:57 Mulle on paar korda lesbi külge lööma hakanud ja vot see on rõve! Kui mehed üldjuhul saavad aru kui huvi pole siis lesbid ei jäta rahule selgemast selgelt väljendades ja üritavad veel tükk aega.
Meeste tähelepanu
-
Külaline
-
Külaline
Nii on see ilmselt tõesti veidi poisilike ja täiesti naiselike lesbide puhul, selgelt mehelike puhul ma väga kahtlen selles.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:46 Hetero ehk siis cis mees ei saa väga hästi aru märgikeelest, et vastassugupoole esindaja on lesbiline. Vaatab, et kena naine, ei pinguta välimuse tuunimisega eriti üle, riietub mugavalt, läheks räägiks veidi juttu.
-
Külaline
No ma olen tavapärane naine ja üldse mitte kole ja paks, aga ei mäletagi, millal keegi viimati suvaliselt külge lõi. Kus ööklubides need lesbid istuvad? Ekspressis oli ju viimati artikkel, kus ajakirjanik läks klubidesse eksperimenti tegema. No seal tõesti aeti kohe käpad külge. Vindine mees ehk ei näe tõesti neid lesbisignaale.
-
Külaline
Ei usu, et see on sama rõve neile, sest nad on kasvanud üles hetero peremudelis kahe eri soost vanemaga ja keskkonnas, kus seda mehe-naise suhet, flirti peetakse tavapäraseks. Paljud avastavad oma lesbilisuse alles peale heterosuhte proovimist.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 19:31Sama rõve tunne on lesbidel, kellele mehed külge löövadKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:57 Mulle on paar korda lesbi külge lööma hakanud ja vot see on rõve! Kui mehed üldjuhul saavad aru kui huvi pole siis lesbid ei jäta rahule selgemast selgelt väljendades ja üritavad veel tükk aega.Ilmselt ei oska sa end samasooliste seas piisavalt kehtestada.
-
Külaline
Klubidesse, kui üldse minnakse, siis ikka oma seltskonnaga. Kuhu, see sõltub suuresti üritusest/dj'st/esinejast ning on peamiselt ikka väga noorte teema. Kus see külgelöömine täpselt toimub, ei ole teema kontekstis ka üldse oluline.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 19:55 No ma olen tavapärane naine ja üldse mitte kole ja paks, aga ei mäletagi, millal keegi viimati suvaliselt külge lõi. Kus ööklubides need lesbid istuvad? Ekspressis oli ju viimati artikkel, kus ajakirjanik läks klubidesse eksperimenti tegema. No seal tõesti aeti kohe käpad külge. Vindine mees ehk ei näe tõesti neid lesbisignaale.
-
Külaline
See ei tee kellegi soovimatut lähenemiskatset sugugi vähem rõvedaks!Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 19:58 Ei usu, et see on sama rõve neile, sest nad on kasvanud üles hetero peremudelis kahe eri soost vanemaga ja keskkonnas, kus seda mehe-naise suhet, flirti peetakse tavapäraseks. Paljud avastavad oma lesbilisuse alles peale heterosuhte proovimist.
-
Külaline
Kui see läheneja ei meeldi, siis on see alati rõve, ükskõik kas hetero, lesbi, noor, vana, paks, peenike, see pole oluline.Ei usu, et see on sama rõve neile, sest nad on kasvanud üles hetero peremudelis kahe eri soost vanemaga ja keskkonnas, kus seda mehe-naise suhet, flirti peetakse tavapäraseks. Paljud avastavad oma lesbilisuse alles peale heterosuhte proovimist.
-
Külaline
Hetero ja cis ei ole sünonüümid. Suurem enamus inimesi, nii heterote kui geide hulgas on cis. Ei nori, aga need on täiesti erinevad asjad, mis tunduvad sul veidi sassis olema. Riivas silma lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:46 Hetero ehk siis cis mees
-
Külaline
Norid ikka. Sa ei selgita midagi. Cis tähendab, et inimene on kindel oma soolises kuuluvuses. Samuti hetero on huvitatud vastassoost, ta pole soovoolav. Kui arvad kuidagi teisiti, siis loen huviga. Ma tõesti pole teemasse sügavalt süvenenud.
-
Külaline
Millised need "silmnähtavalt ning välimuse põhjal tuvastatavalt ilmselgelt" lesbilisuse tunnused on? Neil otsa ette tatöveeritud vikerkaar või?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:55 Mis toimub meeste peas, kes üritavad ära rääkida ja löövad külge silmnähtavalt ning välimuse põhjal tuvastatavalt ilmselgelt lesbilistele naistele?
Pole ka mehed kõik ühe puuga löödud, leidub isendeid kelledel ongi "ebastandartne" maitse.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:55 Maskuliinselt riietuvatele ja käituvatele, tihti ka neist endast "isasematele" naisteleVõi siis ka mittebinaarsetelele inimestele.
-
Külaline
Ei selgitanud kuna eeldasin, et kui inimene juba mingeid väljendeid otsustab kasutada, siis on ta võimeline iseendale ka nende tähenduse korralikult selgeks tegema. Näpukaid ikka juhtub nagu ka seda, et kogemata ei väljendata end kõige selgemalt. Aga kui tõesti ise ei leia siis:Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 21:58 Norid ikka. Sa ei selgita midagi. Cis tähendab, et inimene on kindel oma soolises kuuluvuses. Samuti hetero on huvitatud vastassoost, ta pole soovoolav. Kui arvad kuidagi teisiti, siis loen huviga. Ma tõesti pole teemasse sügavalt süvenenud.
Cis- ehk paiksoolisus on olukord, kus inimese sooidentiteet kattub ja on kogu aeg kattunud tema bioloogilise sooga. Ehk siis oled sündinud mehena, elad mehena ja identifitseerid end mehena. Kellest sa huvitatud oled või mis su seksuaalne orientatsioon on, ei puutu sellesse absoluutselt mitte kuidagi.
Hetero/homo/bi/pan on seksuaalne orientatsioon, näitab kellest sa huvitatud oled. Sinu sooline kuuluvus, voolavus või selle puudumine ei puutu kuidagi asjasse.
-
Külaline
Kes tahab aru saada, see saab - riietusest, käitumisest, soengust, kehahoiakust jne. Sellist seltskonda peetakse siin silmas:Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 01:32 Millised need "silmnähtavalt ning välimuse põhjal tuvastatavalt ilmselgelt" lesbilisuse tunnused on? Neil otsa ette tatöveeritud vikerkaar või?

-
Külaline
Ehk siis ongi ilmselt ise ka (veel kapis) tähestikumaffia täieõiguslikud liikmedKülaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 01:32 Pole ka mehed kõik ühe puuga löödud, leidub isendeid kelledel ongi "ebastandartne" maitse.
Et mõned naised mehelikult riides käivad, ei tähenda kindlasti mitte alati seda, et nad ka lesbid on. Teil on sooidentiteet ja seksuaalne sättumus ikka pehmelt öeldes sassis. Jah, on butch lesbid, aga on ka palju naisi, kes riietuvadki mehelikult- mugavam nt.
Viimati muutis Barbara, 14 Aug 2024 14:05, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Siin on siiski täiesti selge vahe sees. Teil "gaydar" kohe üldse ei tööta või?
-
Külaline
Miks peaks cis/heterol gayradar töötama? Pealegi, kui tegemist pole mingi "radari", vaid pigem eelarvamusega, kuidas teine inimene peaks välja nägema.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 08:19 Teil "gaydar" kohe üldse ei tööta või?
-
Külaline
Kui tegemist oleks vaid eelarvamusega, siis see naiselike lesbide ja mehelike geimeeste puhul ju kohe kuidagi ei saaks töötada, aga vot töötab.
Heterote puhul võiks töötada selliste apsakate vältimiseks näiteks.
-
Külaline
Mina tean mitut sellise välimusega naist, kes on täiesti heteroseksuaalsed. Ma arvan, et välimuse järgi liigitamisega võid väga rappa panna.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 08:00Kes tahab aru saada, see saab - riietusest, käitumisest, soengust, kehahoiakust jne. Sellist seltskonda peetakse siin silmas:Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 01:32 Millised need "silmnähtavalt ning välimuse põhjal tuvastatavalt ilmselgelt" lesbilisuse tunnused on? Neil otsa ette tatöveeritud vikerkaar või?
![]()
-
Külaline
Jajah, eks selliseid on ka kindlasti, nende mees peab samas kah paras frukt olema kui omasugusega elada tahab. Peole ja pulma minnes tõmbavad mõlemad ülikonnad selga ja lipsud ette. Jagada saab kogu garderoobi bokseritest üleriieteni. Eks igale potile on kaas olemas.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 10:05 Mina tean mitut sellise välimusega naist, kes on täiesti heteroseksuaalsed. Ma arvan, et välimuse järgi liigitamisega võid väga rappa panna.
Sul on vaba voli uskuda täpselt seda, mida sina tahad. Mina enda kogemusele toetudes võin kindlalt väita, et välimuse (mis koosneb nii riietusest kui ka soengust, ehetevalikust, kehakaunistustest, parfüümist, kehahoiakust, silmavaatest, žestidest, käitumisest jne.) põhjal SAAB 99% tõenäosusega tuvastada mitteheteroseksuaalse orientatsiooniga inimesed.
-
Simon says:
- Kontakt:
Saab, aga ei tohi.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 12:01Jajah, eks selliseid on ka kindlasti, nende mees peab samas kah paras frukt olema kui omasugusega elada tahab. Peole ja pulma minnes tõmbavad mõlemad ülikonnad selga ja lipsud ette. Jagada saab kogu garderoobi bokseritest üleriieteni. Eks igale potile on kaas olemas.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 10:05 Mina tean mitut sellise välimusega naist, kes on täiesti heteroseksuaalsed. Ma arvan, et välimuse järgi liigitamisega võid väga rappa panna.
Sul on vaba voli uskuda täpselt seda, mida sina tahad. Mina enda kogemusele toetudes võin kindlalt väita, et välimuse (mis koosneb nii riietusest kui ka soengust, ehetevalikust, kehakaunistustest, parfüümist, kehahoiakust, silmavaatest, žestidest, käitumisest jne.) põhjal SAAB 99% tõenäosusega tuvastada mitteheteroseksuaalse orientatsiooniga inimesed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist