Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 17:11
Mismoodi ma rohkem siis end peale pressin ?
Lunin kokkusaamisi ja kirjutan ja helistan pidevalt ? See ju tõukab teda veel rohkem minust eemale...
Olen pigem püüdnud tagasihoidlik olla. Ta teab mida ma tunnen. Olen end selgelt väljendanud. Alati on ta viisakaks jäänud ja aus olnud. Aga on raske mõista et koos olles on ta üliarmas ja teeb kõike seda mida võiks arvata tegevat inimesel kellel on tugevad tunded...
Aga jah. Ju siis tahab olla lihtsalt vaba ja elu nautida. Lasen tal lihtsalt minna....
Ma arvan, et seda ei öeldud sinu, vaid 16:35 kommentaaris kirjeldatud naise kohta.
Sul ei olegi midagi pressida. Saad oma seksisõbrale ainult öelda, et liigud eluga edasi, kuna sulle selline suhtevorm ei sobi ja oled ainult püsisuhtest huvitatud.
Lunin kokkusaamisi ja kirjutan ja helistan pidevalt ? See ju tõukab teda veel rohkem minust eemale...
Olen pigem püüdnud tagasihoidlik olla. Ta teab mida ma tunnen. Olen end selgelt väljendanud. Alati on ta viisakaks jäänud ja aus olnud. Aga on raske mõista et koos olles on ta üliarmas ja teeb kõike seda mida võiks arvata tegevat inimesel kellel on tugevad tunded...
Aga jah. Ju siis tahab olla lihtsalt vaba ja elu nautida. Lasen tal lihtsalt minna....
No selle Simoni arust (kelle vist ei ole üldse raha) peaksid ikka ennast peaele rohkem pressima, pakkuma, et teed välja, kutsuma reisile, siis äkki härra otsustab, et no hea küll siis, võid ju olla kah kuidagi. Jumala imelik inimene. Tundub, et pole raha, pole mõistust, aga naiste suhtes äärmiselt üleolev.
Jajah, muidugi, ole saladuslik, ebajärjekindel ja kättesaamatu. Ära näita välja huvi ega kiindumust, isegi mitte kehakeelega. See on tõttöelda kindlaim viis lähedase suhte loomiseks. Ja kõige rohkem väldi asjadest otse ja avameelselt rääkimist.
Küsi parem nõu mõnest anonüümsest foorumist.
Jajah, muidugi, ole saladuslik, ebajärjekindel ja kättesaamatu. Ära näita välja huvi ega kiindumust, isegi mitte kehakeelega. See on tõttöelda kindlaim viis lähedase suhte loomiseks. Ja kõige rohkem väldi asjadest otse ja avameelselt rääkimist.
Kellele sina vastad, jääb arusaamatuks. Vähem fantaseerimist.
TA ju kirjutas, et on oma tunnetest rääkinud.
Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:14
Olen TA
Aga eks saan isegi aru, et see ilmselt selline mõnus koosveedetud aeg tema jaoks ilmselt ja suhte jaoks ma ehk siis polegi piisavalt hea.
Ei tea isegi miks selle teema siia tegin...
Ilmselt pean lihtsalt lõpetama selle kokkusaamise, sest mulle teeb see lihtsalt südamevalu. Ma ei taha olla lihtsalt " tühjade tundide ajaviide " .
Aga aitäh vastamast, kes vastasid !
Ohh, no miks siis kohe endale nii kaikaga pähe- pole piisavalt hea, pole väärt jne. Mehel tõenäoliselt ei ole üleüldse ega isegi teoreetiliselt mingiks tõsisemaks suhteks. Oli suhtes, lapsed on, miks uuesti?! Kui nii tore kauane tuttav, olete ju sellest rääkinud, mis valesti läks eelmistes suhetes, kuhu edasi elu plaanitakse ja kas üldse kunagi kellegiga tahaks suhet (või muidu võiks, aga mitte sinuga- siis võiks küll nalja ära lõpetada, kui see sulle endale liiga haiget teeb ja valelootusi ei lase maha matta, et äkki ikka...).
Kellele sina vastad, jääb arusaamatuks. Vähem fantaseerimist.
TA ju kirjutas, et on oma tunnetest rääkinud.
No ei ole ju asju selgeks räägitud, kui küsimused on õhus. Kui midagi jäi segaseks, siis tuleb küsida. Nii lihtne ongi. Mitte eeldada, eest joosta ja häbeneda.
Ilmselt pean lihtsalt lõpetama selle kokkusaamise, sest mulle teeb see lihtsalt südamevalu. Ma ei taha olla lihtsalt " tühjade tundide ajaviide " .
Aga oled sa telle seda samamoodi selgelt öelnud, et sulle see ei sobi ja südamevalu teeb?
Pikk vahemaa võib muidugi põhjuseks olla aga kui üksteise vastu on tunded, muudetakse elukohta. Kui tema on öelnud, et tundeid pole siis ei ole muidugi mõtet üritadagi.
Aga oled sa telle seda samamoodi selgelt öelnud, et sulle see ei sobi ja südamevalu teeb?
Pikk vahemaa võib muidugi põhjuseks olla aga kui üksteise vastu on tunded, muudetakse elukohta. Kui tema on öelnud, et tundeid pole siis ei ole muidugi mõtet üritadagi.
Lugesin järgmisi postitusi ja sain juba vastuse, et oled sellest rääkinud. Mis seal´s ikka...
TA ütles, et mehel pole tundeid ega soovi suhet. Nad on lihtsalt seksisõbrad. Üldiselt ongi sellise suhtevormiga nii, et kui emmal-kummal tunded tekivad, siis on asjal kriips peal. See pole jätkusuutlik ja teine pool ei vastuta selle eest, kui üks haiget saab. Ta on täie teadmisega nõustunud sellega, et neil ei hakka kunagi suhet olema, seega oma südamevalust halama minna pole mõtet.
Meil on pikk vahemaa. Tema elab teisel pool Eesti otsas.
Meil ei olegi sellist igapäevasuhtlust. Kui juhtume samas kandis olema, siis saame kokku. Mõni kord paar korda kuus isegi.
Aga eks saan isegi aru, et see ilmselt selline mõnus koosveedetud aeg tema jaoks ilmselt ja suhte jaoks ma ehk siis polegi piisavalt hea.
Ei tea isegi miks selle teema siia tegin...
Kuula ja loe nüüd. Ära mõtle üle. Sa ei ole tõenäoliselt tühjade tundide ajaviide. Tal polegi tühjasid tunde vaid ta leiab sinu jaoks need tunnid, et kohtuda. Lase tal olla ja harjuda. Tõenäoliselt on tal seljataga pikk kooselu. Ja hetkel olnud paar aastat üksinda. See meeldi/ei meeldi talle. Ta on lihtsalt segaduses. Olge ja nautige seda aega ja kui õige aeg käes võib sellest sündida midagi ilusat. Ja kui ei sünnigi siis mis seal ikka. Olid head ajad ju. Tegelikuses pole see nii nagu siin räägitakse. Jäta ja kohe tuleb uus. Ei tule. Ja see mis sul praegu on seda pole paljudel. Tegeliklt on raske. Väga raske kaaslast leida. Isegi sellist on ja pole suhet on raske leida. Seksi jahh seda saab, aga see pole see.
Mul on olnud sarnane 'mixed signals' olukord, kus inimene koos olles käitub nagu oleks tunded, hoiab käest kinni, kallistab kaisutab, hoolitseb. Samas kui koos ei ole, eriti ei suhtle ja ütleb, et ma meeldin, aga temal nii suuri tundeid kui minul, pole. Ja tõsist suhet ei taha. Minu jaoks oli ka segadust tekitav, sest need, kellel tundeid pole tavaliselt nii ei käitu. Aga saan aru, et ta ongi lihtsalt tundlikum tüüp ja vajab sellist lähedust ja kaisutamist, samas eemal olles eriti ei igatse. Ja see tõsise suhte mitte soovimine on põhimõtteline otsus, mis ei sõltu tunnetest. Tahab olla vaba ja selleks jääda. Üritasin suhtluse ära lõpetada, aga ei suutnud. Ajaga on ta tunded tasapisi veidi kasvanud. Pluss ta näeb ratsionaalselt, et ma olen tema vastu väga hea ja hooliv. Hiljuti kolis teisest riigist minu juurde. Mina järeldasin sellest, et ei ole mõtet üle mõelda ja teisi endaga võrrelda. Inimesed ongi erinevad, eriti mehed ja naised. Lõpuks polegi nii tähtis millised ta tunded täpselt on. Kui mina tunnen ennast koos olles piisavalt hotuna, armastatuna ja õnnelikuna siis nii on ja ongi kõik hästi.
Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 23:58
Mul on olnud sarnane 'mixed signals' olukord, kus inimene koos olles käitub nagu oleks tunded, hoiab käest kinni, kallistab kaisutab, hoolitseb. Samas kui koos ei ole, eriti ei suhtle ja ütleb, et ma meeldin, aga temal nii suuri tundeid kui minul, pole. Ja tõsist suhet ei taha. Minu jaoks oli ka segadust tekitav, sest need, kellel tundeid pole tavaliselt nii ei käitu. Aga saan aru, et ta ongi lihtsalt tundlikum tüüp ja vajab sellist lähedust ja kaisutamist, samas eemal olles eriti ei igatse. Ja see tõsise suhte mitte soovimine on põhimõtteline otsus, mis ei sõltu tunnetest. Tahab olla vaba ja selleks jääda. Üritasin suhtluse ära lõpetada, aga ei suutnud. Ajaga on ta tunded tasapisi veidi kasvanud. Pluss ta näeb ratsionaalselt, et ma olen tema vastu väga hea ja hooliv. Hiljuti kolis teisest riigist minu juurde. Mina järeldasin sellest, et ei ole mõtet üle mõelda ja teisi endaga võrrelda. Inimesed ongi erinevad, eriti mehed ja naised. Lõpuks polegi nii tähtis millised ta tunded täpselt on. Kui mina tunnen ennast koos olles piisavalt hotuna, armastatuna ja õnnelikuna siis nii on ja ongi kõik hästi.
Siin ei ole mingeid mixed signals. Sina hakkasid mehe orjaks ja mis saab mehel selle vastu olla. Ega mingi kalevipoeg kah väga valida saa.
Selline võib ju olla väga ilus ja rahuldustpakkuv visiitsuhe. Kaalu, kas sind selline praegune olukord rahuldaks (MIKS su süda valutab nüüd? Teadmisest, et tema ei hooli sama palju või millest? Valesti pole ju midagi, teil oligi selline suhe välja tulnud, kas sina lootsid alati rohkemat?). KUi tõesti tunned, et sina nii edasi ei suuda, siis rääkige mis saab ja kas saab. Kui kuidagi ei saa, eks siis tuleb lahku minna.
Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 08:13
Selline võib ju olla väga ilus ja rahuldustpakkuv visiitsuhe. Kaalu, kas sind selline praegune olukord rahuldaks (MIKS su süda valutab nüüd? Teadmisest, et tema ei hooli sama palju või millest? Valesti pole ju midagi, teil oligi selline suhe välja tulnud, kas sina lootsid alati rohkemat?). KUi tõesti tunned, et sina nii edasi ei suuda, siis rääkige mis saab ja kas saab. Kui kuidagi ei saa, eks siis tuleb lahku minna.
Võiks ju olla rahuldustpakkuv ja hea visiitsuhe. Aga paraku tunnen, et kui temal tundeid ei ole, siis miski " häirib " teda minus. Ma ei saa tunda sellest kõigest täitrõõmu kui on midagi mis ei lase tunnetel tekkida. Midagi peab mul ju " viga " olema kui seksida kõlbab aga muu jaoks ei kõlba .
Süda valutabki just seepärast, et ta ei tunne seda mida mina. Mina igatsen teda iga päev, mõtlen temale iga päev. Ma ei taha olla tüütu ja talle pidevalt kirjutada. Kui ta tahaks, siis kirjutaks ise. Aga kuna ta seda ei tee, siis ilmselt ei olegi huvi kui sellist.
Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 08:13
Võiks ju olla rahuldustpakkuv ja hea visiitsuhe. Aga paraku tunnen, et kui temal tundeid ei ole, siis miski " häirib " teda minus. Ma ei saa tunda sellest kõigest täitrõõmu kui on midagi mis ei lase tunnetel tekkida. Midagi peab mul ju " viga " olema kui seksida kõlbab aga muu jaoks ei kõlba .
Süda valutabki just seepärast, et ta ei tunne seda mida mina. Mina igatsen teda iga päev, mõtlen temale iga päev. Ma ei taha olla tüütu ja talle pidevalt kirjutada. Kui ta tahaks, siis kirjutaks ise. Aga kuna ta seda ei tee, siis ilmselt ei olegi huvi kui sellist.
Mis muud asja sul siis täpsemalt vaja on? Jääb suht segaseks.
Küll sina oled imelik inimene. Meeste ja naiste suhete teemades täiesti küündimatu. Ütlesid ühes teemas, et naistega pole midagi rääkida, kui just seksi pärast ära moosida ei taha ja täiesti usun seda. Sa ei mõista üldse naisi, su mõtlemine on imelik, hoiakud on täiesti mööda, täiesti loomulik, et ükski naine sinuga rääkida ei taha, siis need vestlused lõppevadki kohe.
Küll sina oled imelik inimene. Meeste ja naiste suhete teemades täiesti küündimatu. Ütlesid ühes teemas, et naistega pole midagi rääkida, kui just seksi pärast ära moosida ei taha ja täiesti usun seda. Sa ei mõista üldse naisi, su mõtlemine on imelik, hoiakud on täiesti mööda, täiesti loomulik, et ükski naine sinuga rääkida ei taha, siis need vestlused lõppevadki kohe.
Meil siin on vähemalt see tabamatu seksapiil, mis paneb teda meiega tundide viisi suhtlema
No mis siis täpsemalt puudu on? Sa ei oska seda ju isegi formuleerida, aga eeldad teiselt inimeselt et ta sind õhust mõistaks. Need vihjed ei tööta mitte kunagi.