Õhk seedesüsteemis

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Õhk seedesüsteemis

Postitus Postitas Külaline »

Mul on hetkel puhkus ning tavapärase kontoritoolil istumise asemel liigutan ennast hommikust saati, pugedes töötasapinna alla, siis jälle püsti, kükitan, põlvitan, olen vahepeal kägaras jmt. (Koristan.) See kõik aga tähendab, et ühtlasi röhitsen pidevalt. Mida tavaliselt niimoodi üldse ette ei tule. Kusjuures need röhitsused ei ole mingi toiduga seotud, vaid väljuvat paistab alla neelatud või kuidagi seedekulglasse sattunud liigne õhk.

Olgu, praegu pole sellest midagi, aga pigem paneb muretsema, et tavapäraselt see õhk ei välju, vaid jääbki sinna sisse.
Külaline

Pole veel kuulnud, et liigutamine gaase tekitaks, pigem on see vastupidi, et kui ei liiguta siis soolestikus ka seisab ja käärib kauem.
Mõtle sellele mida sa sõid. Võib-olla näksid rohkem ja sagedamini kui tööl olles vms.
Külaline

õunteaeg?
mul on korvitäis õunu, närin pidevalt, ja gaasid on ikka üsna tüütud. Pean meeles pidama, et ei mingeid õunu enne trenni või kuskile välja minekut.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 16:01 õunteaeg?
mul on korvitäis õunu, närin pidevalt, ja gaasid on ikka üsna tüütud. Pean meeles pidama, et ei mingeid õunu enne trenni või kuskile välja minekut.
TA siin. Ei, õunu ma ei söögi. Pole üldse midagi sellist söönud, mis võiks gaase tekitada. Ja teisest otsast väljusid gaase ka pole. Samuti pole midagi tavapärasest erinevat söönud. Lihtsalt see päev otsa õhu välja krooksumine on häiriv.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 18:02
TA siin. Ei, õunu ma ei söögi. Pole üldse midagi sellist söönud, mis võiks gaase tekitada. Ja teisest otsast väljusid gaase ka pole. Samuti pole midagi tavapärasest erinevat söönud. Lihtsalt see päev otsa õhu välja krooksumine on häiriv.
Siis on mingi mao- või söögitoruhäda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 18:02
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 16:01 õunteaeg?
Kui ainult täna siis pole hullu. Kui see aga korduma jääb, pead kindlasti arsti poole pöörduma.
Magusat pole söönud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist