Millist uut oskust olete omandanud seoses paarisuhtega? Näiteks uued hobid ühiseks ajaviitmiseks?
On mingitesse tegevustesse või asjadesse suhtumise muutust toimunud?
Uued oskused ja hobid suhtes
-
Külaline
Pokker.
Enne ei mänginud üldse ja ei osanud puudust tunda. Koos avastasime, koos mängime.
Enne ei mänginud üldse ja ei osanud puudust tunda. Koos avastasime, koos mängime.
-
Külaline
Õppisin ära remondi tegemise. Kuna pidime mõlemad suhteliselt nullist alustama, ei jõudnud maja osta, siis ostsime mingi lobudiku, mille tegime korda. Enne ei osanud mitte midagi teha.
-
Külaline
Meil on tekkinud ühine honi loodusega seoses. Varem ma nii fänn ei olnud, aga koos sellega tegeledes on huvi süvenenud ning olen ka erinevaid kursusi läbinud. Elu on palju rikkam ja võimaluste rohkem.
-
Külaline
Päris palju uut olen õppinud ja enda jaoks avastanud. Näiteks proovisin mäesuusatamist, mees viis mäele ja õpetas sõitma, nüüd on see vahva ühine hobi.
Mul ei olnud juhiluba, autokool oli pooleli. Mees saatis kooli tagasi ja õpetas ise ka, tegin load ära.
Oma praegusesse valdkonda/ametisse jõudsin ka suuresti tänu temale. Ta märkas, et mind huvitab see valdkond ja soovitas õppima minna. Oli päris järsk karjääripööre, aga sain hakkama ja väga rahul olen.
Mul ei olnud juhiluba, autokool oli pooleli. Mees saatis kooli tagasi ja õpetas ise ka, tegin load ära.
Oma praegusesse valdkonda/ametisse jõudsin ka suuresti tänu temale. Ta märkas, et mind huvitab see valdkond ja soovitas õppima minna. Oli päris järsk karjääripööre, aga sain hakkama ja väga rahul olen.
-
Külaline
Kui sinu kohta pidevalt nii öeldakse, siis on asi ikka sinus, mitte et kõik mehed oleks sellised.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:30 Postitus on kustutatud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist