Siilid linnas aias
-
Külaline
Siilid linnas aias
Meil toimetavad aias siilid, st nad elavad me tänava kuskil aias või aedades. Mina näen neid oma aias liikumas. Aga pesa neil minu aias pole. Kahjuks ei toimeta nad vaid aias, vaid käivad ka üle tee. Nii kahju kui nad auto alla jäävad. Kui ma paneks nüüd aia aluse nii kinni, et nad ei pääseks teele, oleks hea. Aga kui ma panen aia alt kinni, ei pääse nad ka enam turvalisse kohta ja jäävad tänavale. Kumb on parem?
-
Külaline
Kas elad väga suure tee ääres?:( See on kurb küll kui nende trajektoor nii kulgeb. Kinni pole midagi mõtet panna, ei ole mõeldav, et siilid jäävad nö ühte aeda lõksu, nad peavad liikuma.
Meil on ka aias aastaid ja aastaid siilid, toidan neid kassitoidu ja veega. Õnneks elan vaikses äärelinnas, väga vaikne tänav, vaid paar autot.
Parim, mis sa siilide heaks teha saad, on rohkem hekki, põõsaid, taimi, niitmata muru äärtes v mõni lapike, väike oksahunnik. Seal elab ka rohkem putukaid, mis on siilide toit. Ju neile sinu juures meeldib. On su aias palju kõrget rohtu/põõsaid v muid peitumiskohti?
Meil on ka aias aastaid ja aastaid siilid, toidan neid kassitoidu ja veega. Õnneks elan vaikses äärelinnas, väga vaikne tänav, vaid paar autot.
Parim, mis sa siilide heaks teha saad, on rohkem hekki, põõsaid, taimi, niitmata muru äärtes v mõni lapike, väike oksahunnik. Seal elab ka rohkem putukaid, mis on siilide toit. Ju neile sinu juures meeldib. On su aias palju kõrget rohtu/põõsaid v muid peitumiskohti?
-
Külaline
Siilidel on kindel tee, mida mööda nad käivad toiduotsingutel, ära pane kinni. See ajaks nad liiga segadusse ja teeületamist ei hoiaks ju ära, pigem vastupidi. Kahju, aga nad jäävad üle tee käima, ei anna midagi teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist