40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
Oleme vanavanemad ja võtame oma lapselapsi reisidele kaasa - no nii äge on nende vaimustust näha maailma lõbustus- ja veeparkides, loomaaedades ja igasugustes muudes kohtades - võimsad katedraalid, mägikloostrid, looduspargid, iidsed vanalinnad. Väga vahva on näha maailma läbi 7-aastase silmade. Ja endal samuti põnev näha ja teha kõike kaasa.
Oleme käinud nii paarinädalastel autotrippidel kui ka lennanud 7+ tundi - ei mingit vingu kordagi ühegi lapse poolt.
Oleme käinud nii paarinädalastel autotrippidel kui ka lennanud 7+ tundi - ei mingit vingu kordagi ühegi lapse poolt.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:49 Oleme vanavanemad ja võtame oma lapselapsi reisidele kaasa - no nii äge on nende vaimustust näha maailma lõbustus- ja veeparkides, loomaaedades ja igasugustes muudes kohtades - võimsad katedraalid, mägikloostrid, looduspargid, iidsed vanalinnad. Väga vahva on näha maailma läbi 7-aastase silmade. Ja endal samuti põnev näha ja teha kõike kaasa.
Nii armas. Selline ongi tervete inimsuhetega perekond.
-
Külaline
KuurortidesKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:33Kuidas sa neid alla 10-aastaseid toredaid reisikaaslaseid saaksidki kohanud olla, kui sul neid omal poleKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 16:29Rahas pole küsimust. Milleks suunata raha lapsesse kui saab tulevikku kindlustada? Mina ei taha reisida vinguva 3-4 aastasega. Ei ole kohanud ühtki alla 10 aastast last kes oleks “mõnus reisikaaslane”. Miks peaks tahtma reisids vinguva, kergelt väsiva, kuluka lapsega. Iga teine sekund “emme vaata seda, emme vaata toda!”. ÕUDNE. Ei kadesta, üprisii kohutavKülaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 11:20 Suhtumine, et kui saad lapse, siis paned end kinni ja reisida ei saa , on minu jaoks pehmelt öeldes arusaamatu. Reisimine või mittereisimine on pigem kinni inimese rahalistes võimalustes. Lapse saamine viib raha mujale, vaja osta seda ja seda. Kui aga raha on, siis saab reisida igas vanuses lapsega. Mina päris alla aastastega lennureisil ei käinud, siis tegime vahelduseks autoreise. Kui laps on juba 3-4 aastane, siis on ta mõnus reisikaaslane. Täiskasvanuna võib reisida igas vanuses, põhiline, et tervis seda lubab. Laste saamist ei ole kahetsenud, lapse üles kasvatamine võikski olla üks meie peamisi eesmärke siinses maises elus.
Ega võõrad lapsed ei tundugi kunagi mõnusad, omad aga küll.
Jep, kui mõtled vaid kulude ja iseenda peale, siis polegi lapsi vaja saada.
Ma pole kunagi tahtnud vaid ennast ülal pidada, suht mõttetu elu oleks tundunud. Maru mugav, aga tühi.
Bussides
Hotellides
Kohvikutes
Restoranides
Parkides
Mulle omad oleks tüütumadki kui võõrad, võõrad õnneks lähevad ära, omad jäävad
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 09:57Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 15:17Tundub mõttetu ja silmakirjalik. Siis võibki otse öelda, et ok oleksin tahtnud, aga näe pole. Kuigi kohati tundub, et meditsiin aitab tänapäeval pmst kõiki.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 15:05
Täiesti usutav, kui lastetus on naise vaba valik. Samas on ka neid, kes avalikult oma suurest "õnnest" räägivad, kuid tegelikult on nad oma lastetuse pärast sügavalt õnnetud.
-
Külaline
Kuurortides
Bussides
Hotellides
Kohvikutes
Restoranides
Parkides
[/quote]
Issand, sul on küll õudne elu.
Bussides
Hotellides
Kohvikutes
Restoranides
Parkides
[/quote]
Issand, sul on küll õudne elu.
-
Külaline
Seda lihtsat seost sa aga ei suuda näha, et kui need oleks su omad lapsed, siis sind ei häiriks need jubedad asjaolud, mida sa siin ette lugesid. Siis oleks hoopis vastupidi - see kõik oleks nii nunnu ja armas! Võõraste laste puhul loomulikult käivad sellised asjad nagu vingumine, lärmamine, emme vaata seda, emme vaata toda, närvidele.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 00:41KuurortidesKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:33Kuidas sa neid alla 10-aastaseid toredaid reisikaaslaseid saaksidki kohanud olla, kui sul neid omal poleKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 16:29
Rahas pole küsimust. Milleks suunata raha lapsesse kui saab tulevikku kindlustada? Mina ei taha reisida vinguva 3-4 aastasega. Ei ole kohanud ühtki alla 10 aastast last kes oleks “mõnus reisikaaslane”. Miks peaks tahtma reisids vinguva, kergelt väsiva, kuluka lapsega. Iga teine sekund “emme vaata seda, emme vaata toda!”. ÕUDNE. Ei kadesta, üprisii kohutav
Ma pole kunagi tahtnud vaid ennast ülal pidada, suht mõttetu elu oleks tundunud. Maru mugav, aga tühi.
Bussides
Hotellides
Kohvikutes
Restoranides
Parkides
Mul on päris mitu tuttavat, kes on öelnud, et neile lapsed ei meeldi ja tegelikult vahivadki lapsi viltuse näoga. Kui aga õige mees tuli ja nood inimesed lõpuks ikkagi lapse(d) said, siis oli jutt kohe pöördunud. Jah, ilmselt nad ei hakanud ka siis võõraid lapsi armastama, aga oma lapsi küll jumaldavad.
Ja eks seegi jutt vastab tõele, et on palju inimesi, kes ei saa lapsi, aga kes seda millegipärast teistele serveerivad nii, et nad ise ei taha lapsi. Ei saa aru, miks. Eks see ole miski enda valu vaigistamise moodus.
-
Külaline
Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
40+ lastetutel inimestel olla paratamatult häiriv üksi või kaaslasega. Isegi kui inimesed ei küsi otse, siis endamisi ikka mõeldakse, miks lapsi pole.
-
Külaline
Vbla 30 aastat tagasi. Üllatavalt vähesed noored soovivad lapsi.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
40+ lastetutel inimestel olla paratamatult häiriv üksi või kaaslasega. Isegi kui inimesed ei küsi otse, siis endamisi ikka mõeldakse, miks lapsi pole.
-
Külaline
Kuidas sina küll nii hästi tead kuidas MINA ennast tunneks? Mulle ei paku miski emadusega seonduv huvi. Ei ma ei oleks õnnest särav kui võõra tite asemel oma titt 100 db kõrva karjuks. Saa kord aru…Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 13:37Seda lihtsat seost sa aga ei suuda näha, et kui need oleks su omad lapsed, siis sind ei häiriks need jubedad asjaolud, mida sa siin ette lugesid. Siis oleks hoopis vastupidi - see kõik oleks nii nunnu ja armas! Võõraste laste puhul loomulikult käivad sellised asjad nagu vingumine, lärmamine, emme vaata seda, emme vaata toda, närvidele.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 00:41KuurortidesKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:33
Kuidas sa neid alla 10-aastaseid toredaid reisikaaslaseid saaksidki kohanud olla, kui sul neid omal pole
Bussides
Hotellides
Kohvikutes
Restoranides
Parkides
Mul on päris mitu tuttavat, kes on öelnud, et neile lapsed ei meeldi ja tegelikult vahivadki lapsi viltuse näoga. Kui aga õige mees tuli ja nood inimesed lõpuks ikkagi lapse(d) said, siis oli jutt kohe pöördunud. Jah, ilmselt nad ei hakanud ka siis võõraid lapsi armastama, aga oma lapsi küll jumaldavad.
Ja eks seegi jutt vastab tõele, et on palju inimesi, kes ei saa lapsi, aga kes seda millegipärast teistele serveerivad nii, et nad ise ei taha lapsi. Ei saa aru, miks. Eks see ole miski enda valu vaigistamise moodus.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
No millal küll selline mõtteviis lõppeb? Kuidas see üldse võimalik on? Kas ma peaks iga kord arutlema, et miks küll mõni teine inimene otsustas lapse(d) saada? Eiii, ma ei tee seda. Las tal olla lapsed kui see ta rõõmsaks teeb. Tihti ka mitte rõõmsaks.
Olen õnnelik ja 100% teadlik lapsevaba, ei mitte see ükiaktiivne, kes siin palju vastanud on. Aga loomulikult on selliseid inimesi palju.
-
Külaline
Sellist mõtteviisi esineb vähe. Ei tunne kurbust kuna lapsi ei ole, vabatahtlik valik ju. Saaksin iga kuu rasedaks jääda, milleks kurbust tunda? Ei taha, meeldib vabadusKülaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 15:48Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võibMieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54
kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud.
No millal küll selline mõtteviis lõppeb? Kuidas see üldse võimalik on? Kas ma peaks iga kord arutlema, et miks küll mõni teine inimene otsustas lapse(d) saada? Eiii, ma ei tee seda. Las tal olla lapsed kui see ta rõõmsaks teeb. Tihti ka mitte rõõmsaks.
Olen õnnelik ja 100% teadlik lapsevaba, ei mitte see ükiaktiivne, kes siin palju vastanud on. Aga loomulikult on selliseid inimesi palju.
-
Külaline
Ei tea ühtki naist, kes ei sooviks.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 15:40Vbla 30 aastat tagasi. Üllatavalt vähesed noored soovivad lapsi.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võibMieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54
kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud.
-
Külaline
Mis ime pärast ma peaks end millegagi rakkes hoidma? Hommikul oli pikk seks, nüüd vahin jalkat ja söön tikreid.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
Ja sa teed lapsi, et suguvõsa kokkutulekul sugulased sinust taga ei räägiks? Kujuta ette, minuga tahetakse suhelda mu enda pärast ja rääkida just nimelt "täiskasvanute asju".
-
Külaline
Kui vana sa üldse oled?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 18:59Mis ime pärast ma peaks end millegagi rakkes hoidma? Hommikul oli pikk seks, nüüd vahin jalkat ja söön tikreid.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võibMieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54
Ja sa teed lapsi, et suguvõsa kokkutulekul sugulased sinust taga ei räägiks? Kujuta ette, minuga tahetakse suhelda mu enda pärast ja rääkida just nimelt "täiskasvanute asju".
-
Külaline
Ei kujuta ette küll, et mis sind tegelikult ärritab?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:03Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 18:59Mis ime pärast ma peaks end millegagi rakkes hoidma? Hommikul oli pikk seks, nüüd vahin jalkat ja söön tikreid.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56 Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
-
Külaline
See lõputu haletsemine. Oh, vaeseke, ei saa lapsi, aga valetab muud. Oh, vaeseke, hoiab end mingi asendustegevusega rakkes. Oh vaesekes, nii tühi elu. Mingi lõputu hinnangute andmine. Tüütu.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:44Ei kujuta ette küll, et mis sind tegelikult ärritab?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:03Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 18:59
Mis ime pärast ma peaks end millegagi rakkes hoidma? Hommikul oli pikk seks, nüüd vahin jalkat ja söön tikreid.
-
Külaline
48. Ja siis?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:03Kui vana sa üldse oled?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 18:59Mis ime pärast ma peaks end millegagi rakkes hoidma? Hommikul oli pikk seks, nüüd vahin jalkat ja söön tikreid.Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 14:56 Kui igapäevaelus proovitakse ennast mitmete tegevustega rakkes hoida, siis erinevatele sugulastega seotud üritustele, juubelitele, kokkutulekutele, kuhu teised tulevad oma peredega või juba täisealiseks saanud lastega, võib
Tõsi ka? Minu meelest sa väsimatult ainult- päevade kaupa- emadusest ja selle õudus(t)est jauradki, huvitav, kellele ja milleks, kui mitte iseenda veenmiseks, sest meid ausalt ei huvita, et sul lapsi pole ja miks pole. Kui sa sellest pidevalt ei jahvataks, oleks hoopis me väga tänulikud! Ok, vastasid ära, et pole kahetsenud, aamen, ole õnnelik. Milleks see jutuvada...?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 15:42 Mulle ei paku miski emadusega seonduv huvi.
-
Külaline
Alati lähevad sellised teemad lastega ja lastetute vastastikuseks sõimlemiseks ning enesele valitud elustiili õigustamiseks, samal ajal vastasleeri ägedalt maha tehes. Milleks? Nii tüütu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Kirile ja 4 külalist