Paks mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

RINNATUD suurte tähtedega kohe 😁
Sul on miski lahendamata ema-kompleks?
Tasakaaluks jälle on paljudel selleealistel meestel suured rinnad ees, elus vist peab valitsema tasakaal.
Külaline

Rinnatuna olen 2 last imetanud :). Tõesti ei huvita, kui 20 aasta pärast ma mõnele mehele enam ei imponeeri. Minu rinnad oma olematuses on oma rolli täitnud ja nende suurus ei sõltu mu tahtest
Mehed seevastu - saavad kaalu alla võtta ja oma rinnad ära kaotada..
Kõige suurem turn off on endast suuremate rindadega mees!
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 16:11 Sul on miski lahendamata ema-kompleks?
Tavaline probleem meestel, kes naisi halvustavad. Vihkamise-armastuse suhe kogu naissooga.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:46 Postitus on kustutatud
Sa räägid professionaalsetest kulturistidest. Mul on tavaline, normaalkaalus naise trimmis keha, hea rüht. Mingeid rasvu kusagil ei voola, solaariumis ei käi kunagi, ainult 2-3 aastas soojamaareisi päike. Kortsus pole, omad rinnad 75B. Ise olen väga rahul, ammugi oma vanuse kohta ikka väga hea!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 16:56See inimene on Hollywoodi superstaar, kes treenib ennast miljonite nimel. Ta mängib filmides müstilsi ja muid kangelasi. Ei ole ohtu, et sina sellise mehe saaks, see proua, kes väitis, et ta mees on samasugune, on natuke reaalsusest väljas. Loomulikult on sellise keha saavutamine täiskohaga töö.
Kuigi need supermusklis Hollywoodi staarid armastavad rääkida oma treeningplaanidest ja toitumiskavadest, siis reaalsuses on avalik saladus et enamik neist kasutab ka steroide.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 18:37
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 16:56See inimene on Hollywoodi superstaar, kes treenib ennast miljonite nimel. Ta mängib filmides müstilsi ja muid kangelasi. Ei ole ohtu, et sina sellise mehe saaks, see proua, kes väitis, et ta mees on samasugune, on natuke reaalsusest väljas. Loomulikult on sellise keha saavutamine täiskohaga töö.
Kuigi need supermusklis Hollywoodi staarid armastavad rääkida oma treeningplaanidest ja toitumiskavadest, siis reaalsuses on avalik saladus et enamik neist kasutab ka steroide.
Võib olla küll, seda enam on ebatõenäoline, et suvaline mõned korrad jõusaalis käiv mees samasugune välja näeb, nagu siin üks naine väidab.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 18:41
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 18:37
Võib olla küll, seda enam on ebatõenäoline, et suvaline mõned korrad jõusaalis käiv mees samasugune välja näeb, nagu siin üks naine väidab.
Kas sul on väga raske elu või pole meest või on mees mingi kidur poiss?
3-4x nädalas jõusaal hoiab vormi läbi aastate kena. Korralik toitumine, null suitsu ja alkot-pole mingi tuumateadus.
Käisin eile Kristiine MyFitnessis ja täpselt samasuguse kehaga 190 kanti mees oli trennis, küll oli ilus. Ma ei tea, miks sina neid ei näe-Tallinna Spordihallis on neid veel eriti palju!
Külaline

Ma hästi ei saa aru sellest mehe paksuse teemast. Iga kell parema iseloomuga paksem kui supervormis kehva iseloomuga mees. Ei?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 01:33 Ma hästi ei saa aru sellest mehe paksuse teemast. Iga kell parema iseloomuga paksem kui supervormis kehva iseloomuga mees. Ei?
Ei, sest paksu mehe eluiga on lühike, 50+ hakkab pihta jama kolesterooli, vererõhu ja muuga, siis hakkavad tulema südamehaigused. Rääkimata sellest, et paks mees pole aktiivse eluviisiga ega voodis hea, ähib ja puhib, lemmiktegevus on diivani peal õlle joomine. Tahaks endale ikka vormis ja elujõulist meest pikemaks ajaks. Välimus on täiesti teisejärguline teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 01:33 Ma hästi ei saa aru sellest mehe paksuse teemast. Iga kell parema iseloomuga paksem kui supervormis kehva iseloomuga mees. Ei?
Miks selline valik? Mina valin iga kell hea iseloomuga supervormis mehe. Miks peaksin olema paksuga või halvaga? Olen paremat väärt.
Külaline

Esiteks pole paksuse ja iseloomu headuse juures mingit seost. Ja teiseks tahaks tegelt mehega seksi ka teha. Paksuga ma lihtsalt ei suudaks. Olgu hea südamega, ma võin teda toredaks inimeseks pidada ja kõik, aga no ei eruta vormist väljas keha, sorry.
Külaline

Paksuga ma lihtsalt ei suudaks. Olgu hea südamega, ma võin teda toredaks inimeseks pidada ja kõik, aga no ei eruta vormist väljas keha, sorry.
Üks asi on visuaalne pilt, aga paksul on ka testosterooni tase tänu rasvakihile väiksem, ta ei jaksa voodis liigutada, ei paindu, veresoonte olukord on halb, võib esineda erektsioonihäireid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 09:37
Paksuga ma lihtsalt ei suudaks. Olgu hea südamega, ma võin teda toredaks inimeseks pidada ja kõik, aga no ei eruta vormist väljas keha, sorry.
Üks asi on visuaalne pilt, aga paksul on ka testosterooni tase tänu rasvakihile väiksem, ta ei jaksa voodis liigutada, ei paindu, veresoonte olukord on halb, võib esineda erektsioonihäireid.

See ka veel. Njah, paks on ikka kindel ei. Minust jäävad paksud mehed teistele, võtku, kes tahab :)
Külaline

Üks asi on välimus tutvudes. On see noormees olnud juba lapsest saadik paks. See on ju tänapäeval täitsa tavaline ja teisalt probleem, et koolilapsed on ka paksud. Seega paksus on nagu tema olemus juba.
Aga kaalu kogutakse ja paksuks minnakse ka koos elades. Sellest ilusast vormis mehest saab aastatega paks mees. Nii juhtub ka naistega tegelikult. Naised küll solvuvad, kui nende kaal kõneks võetakse. Kas mehed ka?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 07:05 Aga kaalu kogutakse ja paksuks minnakse ka koos elades. Sellest ilusast vormis mehest saab aastatega paks mees. Nii juhtub ka naistega tegelikult. Naised küll solvuvad, kui nende kaal kõneks võetakse. Kas mehed ka?
Eks nii naiste kui meeste puhul sõltub solvumine ikka sellest, KUIDAS võetakse jutuks. Irisemine ja halvustamine vast ei mõju kummalegi positiivselt.
Külaline

Solvumine on solvuja probleem. Naljakad inimesed, kes solvuvad. See pigem endasse vaatamise koht.
Külaline

3-4x nädalas jõusaal hoiab vormi läbi aastate kena. Korralik toitumine, null suitsu ja alkot-pole mingi tuumateadus.
Käisin eile Kristiine MyFitnessis ja täpselt samasuguse kehaga 190 kanti mees oli trennis, küll oli ilus. Ma ei tea, miks sina neid ei näe-Tallinna Spordihallis on neid veel eriti palju!
Siin räägib personaaltreener, et 80 protsendile meestest pole see vorm jõukohane ei ajaliselt ega geneetiliselt: https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/1 ... de-kasutab

Neid inimesi, kes saavad sellise keha, on ülimalt vähe. Kolm tundi jõusaalis ei too sellist keha, järelikult ei saa neid olla jõusaalid täis. Kas oled pime või puudub reaalsustaju.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 21:13
Siin räägib personaaltreener, et 80 protsendile meestest pole see vorm jõukohane ei ajaliselt ega geneetiliselt: https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/1 ... de-kasutab

Neid inimesi, kes saavad sellise keha, on ülimalt vähe. Kolm tundi jõusaalis ei too sellist keha, järelikult ei saa neid olla jõusaalid täis. Kas oled pime või puudub reaalsustaju.
Mul on sinust tõesti kahju. Esiteks, on veel ülejäänud 20 protsenti ja teisels, nagu sinu lingiski öeldud-suurepärane füüsis on saavutatav.
Saada oma paks või kõrend minema, su tõmblemine pole terve.

"Kahjuks pole aga 80 protsendi meeste jaoks valitud Hollywoodi näitleja vormi saavutamine geneetiliselt võimalik, sest tema skelett on teistsugune,“ ütleb Koovit. See aga ei tähenda, nagu poleks suurepärane füüsis saavutatav."
Külaline

Esiteks, on veel ülejäänud 20 protsenti ja teisels, nagu sinu lingiski öeldud-suurepärane füüsis on saavutatav.
Sa ütlesid, et neid on jõusaalid täis. Hea füüsis on muidugi saavutatav, aga mitte see vorm, mida on näha superstaaride puhul filmides. Isegi nemad pole sellises vormis kogu aeg, kuigi nende jaoks on välimus täistöökohaga töö. Seega see sinu märg unistus, et su mees on samasugune, sest käib kolm korda nädalas trennis ja Eesti jõusaalid on selliseid täis, on ju täisjama.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 10:03
Esiteks, on veel ülejäänud 20 protsenti ja teisels, nagu sinu lingiski öeldud-suurepärane füüsis on saavutatav.
Sa ütlesid, et neid on jõusaalid täis. Hea füüsis on muidugi saavutatav, aga mitte see vorm, mida on näha superstaaride puhul filmides. Isegi nemad pole sellises vormis kogu aeg, kuigi nende jaoks on välimus täistöökohaga töö. Seega see sinu märg unistus, et su mees on samasugune, sest käib kolm korda nädalas trennis ja Eesti jõusaalid on selliseid täis, on ju täisjama.
Otsi palun abi, sa oled lihtsalt megatüütu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Kirile ja 4 külalist