Sa oled ainus, kes siin tõmbleb. Aitab nüüd sellest teema solkimisest, tegele oma probleemidega privaatselt.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 17:05Mis kriiskad? Võta oma ärevushäire tabletid ära. Keegi polegi rääkinud, et peab automaatselt, vaid selgitati, miks sellised isikud ebasümpaatsed võivad tunduda ja see põhineb kogemustel.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 16:52Mul ei toimu mingit kaitsesüsteemi väljalülitamist. See, et ma ei pea tätoveeritud inimesi automaatselt vangideks, lollideks, matsideks jms, ei tähenda, et mul puuduks ohutaju. Katsu nüüd ükskord üle saada sellest teemast, koomiliseks kisub juba.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 16:33 Ühes teises teemas keegi ninatark noor sõimas sellised eelarvamustega inimesteks. Vaeseke lülitab oma kaitsesüsteemi jõuga välja.
Kõhutunne
-
Külaline
-
Külaline
mina usun küll kõhutunnet. Tegelikult teen väga palju otsuseid selle pealt - ja kui vahel ignoreerin ning teen kaalutletud (kõhutundele vastukäiva) otsuse, siis see osutub ikkagi valeks otsuseks.
Täiesti võimalik, et kõhutunne baseerub mingitel kogemustel + ajukeemial + intuitsioonil. Millelgi ta ju põhineb, ja on väga tähtis tunne.
Täiesti võimalik, et kõhutunne baseerub mingitel kogemustel + ajukeemial + intuitsioonil. Millelgi ta ju põhineb, ja on väga tähtis tunne.
-
Külaline
Jah, aga selline varasematel kogemustel põhinev kõhutunne võib vabalt ka alt vedada. Eriti ohtlik on see siis, kui nimetatud elualade esindajad langetavad oma kõhutunde põhjal mingi teise inimese elu pöördumatult muutva otsuse. Kui läheb täppi, on hea, aga kui eksisid, siis on suur jama, teise inimese ja tema lähedaste elu on igaveseks rikutud või on tagajärjeks isegi inimese surm.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 16:50Sellest räägitakse palju psühholoogias, et mingit kõhutunnet pole olemas. Ongi nii, et aju analüüsib eelnevate kogemuste ja teadmiste pinnalt infot ja teeb otsuse, kuigi see pole teadlik. Paljudel kirurgidel, lenduritel, politseinikel jne on kõhutunne, mõni võib seda nimetada ka kuidagi teisiti, intuitsiooniks vms. Nad ei oska öelda, miks otsustavad nii või naa, aga teevad otsuse ja see otsus osutubki õigeks. Samas midagi müstilist seal pole, vaid see toimub varasemate kogemuste ja teadmiste analüüsi põhjal, lihtsalt inimene ei suuda seda endale teadvustada.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 16:33 Ühes teises teemas keegi ninatark noor sõimas sellised eelarvamustega inimesteks. Vaeseke lülitab oma kaitsesüsteemi jõuga välja.
Nt politseinik keeldub uskumast vägistamisohvri juttu, kuna tema arvamine asjast on selline, et naised ise tahavad ja küllap see naine kindlasti tahtis kah. Ta nimetab seda oma kõhutundeks, isegi siis, kui tõendid näkku vaatavad. Seepärast ei tohigi pelgalt hämarast kõhutundest lähtuda, vaid oma otsust peab ikkagi oskama põhjendada ka.
-
Külaline
Kõik praakmehed olete omale kõhu-ja südametundega korjanud, ei näita need midagi õiget.
-
kõhukas
-
Külaline
See nõmedate meeste valimine on ilmselgelt toiminud ikka seda va kõhutunnet eirates ja häirekellasid vaigistades. "Anna ikka võimalus, võib-olla on tegu ikka toreda mehega", "Äkki ma suudan teda muuta oma armastusega", "Andesta, mehed ongi teistsugused" .....BULLSHIT
-
Külaline
See olid sina, kes tätoveeringu teemal üürgama hakkas. Ole siis vakka jah, helbekeKülaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 17:39Sa oled ainus, kes siin tõmbleb. Aitab nüüd sellest teema solkimisest, tegele oma probleemidega privaatselt.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 17:05Mis kriiskad? Võta oma ärevushäire tabletid ära. Keegi polegi rääkinud, et peab automaatselt, vaid selgitati, miks sellised isikud ebasümpaatsed võivad tunduda ja see põhineb kogemustel.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 16:52
Mul ei toimu mingit kaitsesüsteemi väljalülitamist. See, et ma ei pea tätoveeritud inimesi automaatselt vangideks, lollideks, matsideks jms, ei tähenda, et mul puuduks ohutaju. Katsu nüüd ükskord üle saada sellest teemast, koomiliseks kisub juba.
-
Külaline
Vanainimene, aga varsaaru.See olid sina, kes tätoveeringu teemal üürgama hakkas. Ole siis vakka jah, helbeke
-
Külaline
Minul on kõhutunne arenenud kuidagi valikuliselt. Osadel olulistel teemadel, kui väga oleks vaja, seda üldse nagu ei tekigi. Ja siis ma ei suuda otsustada. Seisan tihti nagu kits kahe heinakuhja vahel ja ei tea, kumb valida. See puudutab näiteks töökohavalikut. Hing tahaks sisimas edasi liikuda, aga ei julge muudatust teha. Ja siis kõhutunne üldse ei aita mind.
Seevastu teatud valdkondades on kõhutunne üliarenenud. Isegi liiga, võiks öelda. Mõnikord tahaks lausa, et seda ei oleks. See puudutab näiteks seda, kui inimesed mulle valetavad. Ma haistan juba kilomeetrite pealt selle ära.
Samuti olen alati aru saanud, kui mu laste tervisega on midagi halvasti. Juba ammu enne, kui nad reaalselt haigeks jäävad, mina juba tean. Samuti olen alati teadnud, kui neil midagi koolis oli halvasti. Näiteks suhted klassikaaslastega halvad. Või lihtsalt kooliasjadega puntras, ilma et seda kuskilt oleks veel kuskilt välja paistnud.
Samuti olen alati ära taibanud, kui lastel on või olid elukaaslastega suhted sassis. Üks tütar läks lahku ja ei ütelnud seda pikka aega mitte kellelegi. Aga mina juba teadsin ammu. Me igapäevaselt ei kohtunud, sest elasime üksteisest kaugel. Aga minu seitsmes meel töötas.
Ära tunnen ka selle, kui mu lapsed või abikaasa mulle valetavad.
Tunnetasin ka seda, et mu mees petab mind. Mitte kuskilt kinni hakata ei olnud, aga tundsin väga pikki aastaid seda tunnet. Lihtsalt teadsin, et petab! Aga nagu saladustel ikka, neil on komme kunagi välja tulla. Nii sain ka mina pärast väga pikki aastaid abielu teada, et mu sisetunne mind ei petnudki.
Seevastu teatud valdkondades on kõhutunne üliarenenud. Isegi liiga, võiks öelda. Mõnikord tahaks lausa, et seda ei oleks. See puudutab näiteks seda, kui inimesed mulle valetavad. Ma haistan juba kilomeetrite pealt selle ära.
Samuti olen alati aru saanud, kui mu laste tervisega on midagi halvasti. Juba ammu enne, kui nad reaalselt haigeks jäävad, mina juba tean. Samuti olen alati teadnud, kui neil midagi koolis oli halvasti. Näiteks suhted klassikaaslastega halvad. Või lihtsalt kooliasjadega puntras, ilma et seda kuskilt oleks veel kuskilt välja paistnud.
Samuti olen alati ära taibanud, kui lastel on või olid elukaaslastega suhted sassis. Üks tütar läks lahku ja ei ütelnud seda pikka aega mitte kellelegi. Aga mina juba teadsin ammu. Me igapäevaselt ei kohtunud, sest elasime üksteisest kaugel. Aga minu seitsmes meel töötas.
Ära tunnen ka selle, kui mu lapsed või abikaasa mulle valetavad.
Tunnetasin ka seda, et mu mees petab mind. Mitte kuskilt kinni hakata ei olnud, aga tundsin väga pikki aastaid seda tunnet. Lihtsalt teadsin, et petab! Aga nagu saladustel ikka, neil on komme kunagi välja tulla. Nii sain ka mina pärast väga pikki aastaid abielu teada, et mu sisetunne mind ei petnudki.
-
Külaline
Kuidas ta seda aastaid varjata suutis ja kuidas see lõpuks kõik välja tuli?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 09:45 Tunnetasin ka seda, et mu mees petab mind. Mitte kuskilt kinni hakata ei olnud, aga tundsin väga pikki aastaid seda tunnet. Lihtsalt teadsin, et petab! Aga nagu saladustel ikka, neil on komme kunagi välja tulla. Nii sain ka mina pärast väga pikki aastaid abielu teada, et mu sisetunne mind ei petnudki.
Mul on sarnane tunne ja kahtlused aga pole (veel) midagi, millest kinni haarata.
-
Külaline
Ei vasta tõele. Need enamus kõhutunde uskujad on ebakindlad inimesed. Nad lõpetavad järjest häid suhteid kuna kõhutunne käskis. Ja mida aeg edasi seda suuremaks kõhutunne läheb ja suhted lühemaks. Lõpuks ütleb kõhutunne, et kõik mehed on seadKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 07:58 See nõmedate meeste valimine on ilmselgelt toiminud ikka seda va kõhutunnet eirates ja häirekellasid vaigistades. "Anna ikka võimalus, võib-olla on tegu ikka toreda mehega", "Äkki ma suudan teda muuta oma armastusega", "Andesta, mehed ongi teistsugused" .....BULLSHIT
-
Külaline
Kui juba kõhutunne on siis lahuta.Hävita kõik. Põleta maha. Kõhutunne ju. See ei eksi.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 11:55Kuidas ta seda aastaid varjata suutis ja kuidas see lõpuks kõik välja tuli?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 09:45 Tunnetasin ka seda, et mu mees petab mind. Mitte kuskilt kinni hakata ei olnud, aga tundsin väga pikki aastaid seda tunnet. Lihtsalt teadsin, et petab! Aga nagu saladustel ikka, neil on komme kunagi välja tulla. Nii sain ka mina pärast väga pikki aastaid abielu teada, et mu sisetunne mind ei petnudki.
Mul on sarnane tunne ja kahtlused aga pole (veel) midagi, millest kinni haarata.
Pakun välja, et oled oma kestva kahtlustamise ja süüdistamisega mehe elu põrguks teinud. Ime ka kui ta hellust, armastust ja usaldust mujalt ei otsi.
-
Külaline
Järjest? Häid suhteid? Lõpetatakse ikka suhted, millega inimene pole mingil põhjusel rahul. Hea suhe on see, kus MÕLEMAD osalised on rahul. Olgu selle rahulolematuse põhjuseks "kõhutunne" või otse teolt tabatud partner, tegemist pole "hea suhtega". Kui sina ise ennast ei kaitse ega väärtusta, ei tee seda ka keegi teine. Kehtib mõlema poole kohta. Eranditeta.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 12:01Ei vasta tõele. Need enamus kõhutunde uskujad on ebakindlad inimesed. Nad lõpetavad järjest häid suhteid kuna kõhutunne käskis. Ja mida aeg edasi seda suuremaks kõhutunne läheb ja suhted lühemaks. Lõpuks ütleb kõhutunne, et kõik mehed on seadKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 07:58 See nõmedate meeste valimine on ilmselgelt toiminud ikka seda va kõhutunnet eirates ja häirekellasid vaigistades. "Anna ikka võimalus, võib-olla on tegu ikka toreda mehega", "Äkki ma suudan teda muuta oma armastusega", "Andesta, mehed ongi teistsugused" .....BULLSHIT
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist