40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 19:38
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:55
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:47

Said aru kyll. Näidete peale läksid kohe nii leili? Mõni tshab 60 aastaselt maratoni teha aga tervis ei luba, see sul ka vaimselt alaarenenud või? Mõni jääb selles vajuses dementseks. Sa ei saa igas vanuses teha mida sa ise tahad oli jutu POINT, millele sa pihta ei saanud : - )
Sinu point oli, et lapsed segavad elu. See jutt, mida sa suust välja ajad, ei ole täiemõistusega inimese oma.
Ei imesta, kui Lillkapsamutt.
Oligi. Minu jaoks segavadki. Kas sina arvad et sinu arvamus on universaalne tõde mille järgi arvama peab? Nalja teed? Ja endal ei ole imelik sedasi arvata? Öö öö ööö kõik kes heldinult elu õiekesi oma ellu ei soovi on öö öö ööö. Näha jah milliseks elu õied muudavad inimesi :lol: :lol:
Kuidas nad sind segavad? 40-selt tahtsid vahetusõpilaseks minna- siis on laps juba täisealine ning saab ise hakkama. Kui sa 50-selt lasteaeda astud, on su lastel juba oma lapsed. Saad oma unistused kenasti ära täita!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 20:59
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 20:43
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 20:25 Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.
Kasutan selliseid sõnu nagu tahan, oma limiiti võid ise kasutada
Tubli, suudad areneda küll! Jõudu!
Tubli, nii vähe ongi õnneks vaja. Suvatädikesi koolitada
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:23
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:55

Sinu point oli, et lapsed segavad elu. See jutt, mida sa suust välja ajad, ei ole täiemõistusega inimese oma.
Ei imesta, kui Lillkapsamutt.
Oligi. Minu jaoks segavadki. Kas sina arvad et sinu arvamus on universaalne tõde mille järgi arvama peab? Nalja teed? Ja endal ei ole imelik sedasi arvata? Öö öö ööö kõik kes heldinult elu õiekesi oma ellu ei soovi on öö öö ööö. Näha jah milliseks elu õied muudavad inimesi :lol: :lol:
Kuidas nad sind segavad? 40-selt tahtsid vahetusõpilaseks minna- siis on laps juba täisealine ning saab ise hakkama. Kui sa 50-selt lasteaeda astud, on su lastel juba oma lapsed. Saad oma unistused kenasti ära täita!
Oma elu tahaks stressivabalt elada? Mitte mingi tite lasteaedade, koolide, trennide ja ürituste taktis elada. Nii lihtne see ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 23:40
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:23

Oma elu tahaks stressivabalt elada? Mitte mingi tite lasteaedade, koolide, trennide ja ürituste taktis elada. Nii lihtne see ongi.
Kes sul keelab? Miks sa oma soovi nii põhjalikult kaitsma ja selgitama pead ometi? Ela nagu tahad.
Külaline

See on selline "kõvatamine" a`la mina ei taha ja ei taha.Tegelikult enam ei saagi ning mõistab, et parasiidi elu ei olegi enam nii lahe kui arvas. Aga teha enam ka midagi pole. Lõppeb kuskil hooldekodus üksinda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 00:35 See on selline "kõvatamine" a`la mina ei taha ja ei taha.Tegelikult enam ei saagi ning mõistab, et parasiidi elu ei olegi enam nii lahe kui arvas. Aga teha enam ka midagi pole. Lõppeb kuskil hooldekodus üksinda.
Ohh, mina tean neid vanadekodus üksinda "lõppenuid" hulgi, kõigil laps(ed) olemas.

Lapsest on tähtsam elukaaslase olemasolu, kui vanas eas üksiolekut kardad. Soovitatavalt naissoost, sest Eesti mehed ju teadagi ajavad sussid varakult püsti.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 00:35 See on selline "kõvatamine" a`la mina ei taha ja ei taha.Tegelikult enam ei saagi ning mõistab, et parasiidi elu ei olegi enam nii lahe kui arvas. Aga teha enam ka midagi pole. Lõppeb kuskil hooldekodus üksinda.
Lõppeb kuskil hooldekodus üksinda....kui sul on lapsed, kes ei jõua, oska või suuda sind hooldada, siis lõpeb ikka hooldekodus. Üksinda... sest lastel on lapsed ja oma elu. Kord kuus käiakse vaatamas. On see mingi õnn elu lõpus? Sest sõit on kallis, kõigil on oma elu, pole aega, eesti teises otsas jne muid põhjendusi mis tuuakse.
Külaline

Ei mõtle, me oleme väga õnnelikud lasteta. Üksinds võid sa ise lõpetada, suhtumine on selline, kui sa minu ema oleks siis mina sind küll ei aitaks. Lastetutel on perekond ja sõbrad kes nendest hoolib vanaduses. Ära ole kade, lastetu elu on päriselt hea ja me ei kahetse. Olen äärmiselt rahul et pole lapsi, vaba ja hea tunne. Ei vahetaks seda tunnet ühegi tite vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 08:54
Ei mõtle, me oleme väga õnnelikud lasteta. Üksinds võid sa ise lõpetada, suhtumine on selline, kui sa minu ema oleks siis mina sind küll ei aitaks. Lastetutel on perekond ja sõbrad kes nendest hoolib vanaduses. Ära ole kade, lastetu elu on päriselt hea ja me ei kahetse. Olen äärmiselt rahul et pole lapsi, vaba ja hea tunne. Ei vahetaks seda tunnet ühegi tite vastu.
Teisetel on kõik samad asjad, lisaks veel laps ja lapselapsed. Elu veel ilusam.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 09:00 Teisetel on kõik samad asjad, lisaks veel laps ja lapselapsed. Elu veel ilusam.
Igaühe isiklik valik. Milleks siin üldse vaielda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 08:47
Lõppeb kuskil hooldekodus üksinda....kui sul on lapsed, kes ei jõua, oska või suuda sind hooldada, siis lõpeb ikka hooldekodus. Üksinda... sest lastel on lapsed ja oma elu. Kord kuus käiakse vaatamas. On see mingi õnn elu lõpus? Sest sõit on kallis, kõigil on oma elu, pole aega, eesti teises otsas jne muid põhjendusi mis tuuakse.
Mina, mu vend ja õde käime oma vanemaid eranditult iga nädal vaatamas. Mõnikord rohkemgi kui kord nädalas. Ja sageli on meil oma lapsed (ehk nende lapselapsed) ka kaasas.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 09:00
Teised on balletitantsjad ja elu veel ilusam, aga minule ei paku see pinget. Miks ma peaksin ennast vabatahtlikult õnnetuks tegema laste saamisega, lapsed oleks mulle kui igavene kohustus ja tüli, Ma olen elanud koos perega kellel on väiksed lapsed ja perega kelle lapsed on täiskasvanud. ROI ei ole minu jaoks piisav. Ja lapsed olid veel väga head ja targad. Ei taha mõeldagi kui tegu oleks marakrattidega olnud. Kui vaatab lastega vanainimesi ja lastetuid vanainimesi, ühed peavad lastele vastu tulema kisavate jõnglaste vaatamisel kui vanemad tahavad reisile, restorani, kinno ja teised naudivad kohvikus sõbrannadega kooki ja kohvi. Ilmselge otsus millist tulevikku tahan.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:23

Teised on balletitantsjad ja elu veel ilusam, aga minule ei paku see pinget. Miks ma peaksin ennast vabatahtlikult õnnetuks tegema laste saamisega, lapsed oleks mulle kui igavene kohustus ja tüli, Ma olen elanud koos perega kellel on väiksed lapsed ja perega kelle lapsed on täiskasvanud. ROI ei ole minu jaoks piisav. Ja lapsed olid veel väga head ja targad. Ei taha mõeldagi kui tegu oleks marakrattidega olnud. Kui vaatab lastega vanainimesi ja lastetuid vanainimesi, ühed peavad lastele vastu tulema kisavate jõnglaste vaatamisel kui vanemad tahavad reisile, restorani, kinno ja teised naudivad kohvikus sõbrannadega kooki ja kohvi. Ilmselge otsus millist tulevikku tahan.
No leidis ka, millega võrrelda! Loomulikult on võõra pere lapsed hoopis midagi muud kui oma lihased lapsed. Enamus inimesi ei fänna võõraid lapsi. Aga oma lapsi seevastu armastavad väga.

Ja lastelastega tegelemine on ikka ka paljudele vanaemadele-vanaisadele pigem rõõmuks kui koormaks. Vähemalt neid vanavanematest inimesi, kes minu tutvusringkonnas ikka armastavad täiega oma lapselastega tegeleda.

Kusjuures, täiskasvanud inimestel on suud peas ja selle saab alati läbi rääkida, kui mõnikord ei ole soovi või võimalust lapselastega tegeleda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:29
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:23

No leidis ka, millega võrrelda! Loomulikult on võõra pere lapsed hoopis midagi muud kui oma lihased lapsed. Enamus inimesi ei fänna võõraid lapsi. Aga oma lapsi seevastu armastavad väga.

Ja lastelastega tegelemine on ikka ka paljudele vanaemadele-vanaisadele pigem rõõmuks kui koormaks. Vähemalt neid vanavanematest inimesi, kes minu tutvusringkonnas ikka armastavad täiega oma lapselastega tegeleda.

Kusjuures, täiskasvanud inimestel on suud peas ja selle saab alati läbi rääkida, kui mõnikord ei ole soovi või võimalust lapselastega tegeleda.
Irw ei ole. Kui mind spontaansuse puudumine ja titekädistamine ja pilli järgi tantsimine ei meeldi siis ri meeldi ka oma lapse puhul. Ei ole ju sama ka vanemate puhul, ei ole nendega seonduvad probleemid kuidagi meeldivamad või talutavamad sest tegu on minu vanematega. Sama on ilmselt ka lastega. Mulle ei meeldi pühendada sellist aega ja energiat mida nõuavad lapsed. Lisaks rase olemine, imetamine, sünnitamine. Oma elu tahaks elada mitte mingis titevalves titt rinna otsas rippumas olla. Ei meeldi mitte miski emadusega seonduv ja lastega inimesi vaadates on kergendustunne et ise sama teed ei valinud.
Külaline

[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Samas milleks inimest solvata? See vist oli solvanguna mõeldud. Mis diagnoos siis panna mõnele t õ e s t i peast ogarale titemammale, kes lakkab olemast peale lapse sündi
ja ei naasegi hiljem normaalsusesse? Selline on ühiskonnale täiesti kadunud inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:58
Postitus on kustutatud
[/quote]

Samas milleks inimest solvata? See vist oli solvanguna mõeldud. Mis diagnoos siis panna mõnele t õ e s t i peast ogarale titemammale, kes lakkab olemast peale lapse sündi
ja ei naasegi hiljem normaalsusesse? Selline on ühiskonnale täiesti kadunud inimene.
[/quote]

Ei olnud solvanguna mõeldud.
Külaline

Eriliselt madalalaubaline on siin lastetute kallal tänitada. Päris piinlik lugeda. Kui inimene on otsustanud lapsi mitte saada, on selle valikuga rahul, siis mis ora see teisi torgib? Kadedus?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:27
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 12:23
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:29

Irw ei ole. Kui mind spontaansuse puudumine ja titekädistamine ja pilli järgi tantsimine ei meeldi siis ri meeldi ka oma lapse puhul. Ei ole ju sama ka vanemate puhul, ei ole nendega seonduvad probleemid kuidagi meeldivamad või talutavamad sest tegu on minu vanematega. Sama on ilmselt ka lastega. Mulle ei meeldi pühendada sellist aega ja energiat mida nõuavad lapsed. Lisaks rase olemine, imetamine, sünnitamine. Oma elu tahaks elada mitte mingis titevalves titt rinna otsas rippumas olla. Ei meeldi mitte miski emadusega seonduv ja lastega inimesi vaadates on kergendustunne et ise sama teed ei valinud.
Postitus on kustutatud
Irw sul on sisemine ebakindlus kui teised ei järgi sinu valitud teed? Ja ei hinda elu õite poolt toodud rõõmu? Ei sinu diagnooside loopimine midagu ei muuda, puhka jalga netipsühholoog.
Emmedeklubisse rohkem kaaskannatajaid vaja?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 13:37 Eriliselt madalalaubaline on siin lastetute kallal tänitada. Päris piinlik lugeda. Kui inimene on otsustanud lapsi mitte saada, on selle valikuga rahul, siis mis ora see teisi torgib? Kadedus?
Kadedus ja ebakindlus….ollakse vihased, kuidas nii saab et teised naised naised ei valinudki traditsioonilise naise teed ja nad peavad üksi kannatama koorma all. Tahetakse tagasi kooloaega, kõigil üks ühele “päevakava” mida järgitakse. Teelt kõrvalevajujaid peab tümitama hakkama, muidu ei anna olla
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:23 Aaaa need lastetud on hirmasasti leilis. Avastanud, et täiesti üksi varsti. Vähesed sõbrantsid kellega lakuti, prassiti, kepiti on ka lapsed saanud ja need ahtrad enam ei paku pinget. Fookus ja elurõõm nüüd mujal. Aa need ahtrad kulgevad igavat elu edasi lämisedes kui hea elu neil on. Ei tule seda head elu enam. Tulevikus läheb hoopis kehvemaks
Ah sa see teada tuntud vihane emme kuidas teistel naistel käib trall ja pidu edasi samal ajal kui sinul on elu tittedega kinni? “Prassimine, k*ppimine” andis su ära…
Ei ole tutvusringkonnast lapsi saadud, meil on suuremad eesmärgid. Keegi ei kPi ja prassi, kõik pikaajalistes 5-10 a suhetes õnnelikult. Sa võid seda juttu omale lohutuseks ajada aga reaalsus see küll pole kallikene. Kahetsed et sina ei saa lõbutseda? Too bad too late irw
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist