Rikas mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See sportautode ja kabriolettide ülistamise jutt Eestis ajab mind alati muigama. Mees, kes siin ostab auto, millega saab paaris kohas sõita paar korda aastas, ei ole minu meelest väga arukas, olgugi et rikas. Normaalset kohalikku rikast tahad, vaata teslaomanike poole. Rollsi omanikud on näiteks rikkad, kõige kallim maksab paarkend milli. Aga mida sul Eestis sellega teha on, mees viib sind sellega Pärnu randa v Tartu teatrisse, kui ta kätte oled saanud? :D
Ok nõustun et instapiltide jaoks on see kasulik ilmselt.
Külaline

Abiellusin ülikooli ajal kursusekaaslasega puhtast armastusest. Mõlemad olime suht vaesed. Lapsi tahtsime ja saime ka, vaatamata sellele, et tulevikust ei osanud midagi arvata. Olid väga rasked ajad.
Elu läks nii, et kõik on nii ametialaselt kui ka rahaliselt õnnestunud, iga investeering end ära tasunud. Oleme kõik koos teinud, teeninud ja otsustanud.
Eluski ei tahaks lihtsalt rikkale mehele minna puhtalt tema vara pärast. Ei kujuta ette ka, mis tunne see võiks olla, ainult raha pärast kooselu alustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 20:28 See sportautode ja kabriolettide ülistamise jutt Eestis ajab mind alati muigama. Mees, kes siin ostab auto, millega saab paaris kohas sõita paar korda aastas, ei ole minu meelest väga arukas, olgugi et rikas. Normaalset kohalikku rikast tahad, vaata teslaomanike poole. Rollsi omanikud on näiteks rikkad, kõige kallim maksab paarkend milli. Aga mida sul Eestis sellega teha on, mees viib sind sellega Pärnu randa v Tartu teatrisse, kui ta kätte oled saanud? :D
Teslaga küll rikas ei sõida, sellega sõidab iga teine mikroettevõtte omanik, kes teenib 3000 kuus.
Külaline

Teslaga küll rikas ei sõida, sellega sõidab iga teine mikroettevõtte omanik, kes teenib 3000 kuus.

Ei tasu nii lambist lahmima ka hakata. Milleks küll Tesla omanikke nende töötasu või ettevõtte vormiga seostada? Ja veel iga teine "mikroettevõtte omanik, kes teenib 3000 kuus"?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 23:29
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 20:28 See sportautode ja kabriolettide ülistamise jutt Eestis ajab mind alati muigama. Mees, kes siin ostab auto, millega saab paaris kohas sõita paar korda aastas, ei ole minu meelest väga arukas, olgugi et rikas. Normaalset kohalikku rikast tahad, vaata teslaomanike poole. Rollsi omanikud on näiteks rikkad, kõige kallim maksab paarkend milli. Aga mida sul Eestis sellega teha on, mees viib sind sellega Pärnu randa v Tartu teatrisse, kui ta kätte oled saanud? :D
Tean kaht väga rikast inimest, kes sõidavad Teslaga.
Külaline

Eesti teedel ei ole tõesti madalate luksusautodega palju teha. Eks need, kes neid omavad ilmselt teavad ka, et väga pikki külavaheteid nendega sõita ei saa vaid kodust restoraniukseni või Pirita rannapromenaadini ja tagasi.
Külaline

Te olete ühed naljaninad. Arvate, et see madal sportauto ongi nende ainuke auto?
Külaline

Rikas mees võib omada mitut autot, kui tegemist on autoentusiastiga. ka kabrioletti näiteks, mis tõesti ei ole mõeldud aastaläbi kulgemiseks. Sellega sõidetakse ilusa ilmaga. Igapäevaseks sõitmiseks on teine ja tihti veel ka kolmas auto. Mingid entusiastid omavad näiteks elektriautot linna vahel kärutamiseks.
Külaline

Noblessneri või Poordi maa-alused parklad on talviti täis sportautosid. Päriselt arvate, et nende omanikud nii vaede ongi, et talviti laenutavad Bolti või Citybeed?
Külaline

Ei suudaks vaese mehega koos olla. Veeretame koos senti ja ostame taararaha eest toitu? No thanks. Minu jaoks peab mees minust rohkem teenima.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:01 Ei suudaks vaese mehega koos olla. Veeretame koos senti ja ostame taararaha eest toitu? No thanks. Minu jaoks peab mees minust rohkem teenima.
Sulle meeldib olla ülalpeetav? Minu jaoks on elementaarne, et teenin niipalju, et suudan ennast ise ära elatada. Mehe palk ei oma tähtsust, kui oled suhtes inimesega, kes päriselt meeldib, mitte rahakotiga.

See suhtumine, et mees peab teenima rohkem kui naine on ikka väga eilne päev, aga ma näen ju, et nii mõtlevaid naisi leidub. Terve instagram on neid "lauljaid" ja muid ilutibisid täis, kes leiavadki tõsimeeli, et mehe kohus on naist üleval pidada. Minu jaoks õõvastav mõtteviis.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 16:47
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:01 Ei suudaks vaese mehega koos olla. Veeretame koos senti ja ostame taararaha eest toitu? No thanks. Minu jaoks peab mees minust rohkem teenima.
Sulle meeldib olla ülalpeetav? Minu jaoks on elementaarne, et teenin niipalju, et suudan ennast ise ära elatada. Mehe palk ei oma tähtsust, kui oled suhtes inimesega, kes päriselt meeldib, mitte rahakotiga.

See suhtumine, et mees peab teenima rohkem kui naine on ikka väga eilne päev, aga ma näen ju, et nii mõtlevaid naisi leidub. Terve instagram on neid "lauljaid" ja muid ilutibisid täis, kes leiavadki tõsimeeli, et mehe kohus on naist üleval pidada. Minu jaoks õõvastav mõtteviis.
No minu jaoks on ka elementaarne aga vaata kuidagi ei leia sellist tööd mis lahedat majandamist lubab : - )
Selleks, et saada selline töö ja palk nagu mehel, peaksin 10 aastat ränka tööd tegema, teadmata kas mind saadab edu või mitte. Mees pole muidugi ka miljonär, tavaline kõrgem palgasaaja. Mees meeldib päriselt, juhtumisi juhtus jõukam.
Mina ei taha kesise palgaga naba paigast pingutada. Ma ei taha 10 aastat õppida ja karjääriredelil ronida mingi kesise 3000 bruto eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 16:55

No minu jaoks on ka elementaarne aga vaata kuidagi ei leia sellist tööd mis lahedat majandamist lubab : - )
Selleks, et saada selline töö ja palk nagu mehel, peaksin 10 aastat ränka tööd tegema, teadmata kas mind saadab edu või mitte. Mees pole muidugi ka miljonär, tavaline kõrgem palgasaaja. Mees meeldib päriselt, juhtumisi juhtus jõukam.
Mina ei taha kesise palgaga naba paigast pingutada. Ma ei taha 10 aastat õppida ja karjääriredelil ronida mingi kesise 3000 bruto eest.
Aga mina teenin rohkem kui sinu mees :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:19

Ta pole kuskil maininud, palju see mees teenib.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:32
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:19 Aga mina teenin rohkem kui sinu mees :)
Siin pole vaja mainida, kõik on selgeltnägijad.

Lisaks on meid üritatud veenda, et ühisesse majapidamisse panustamine peab kõik sendipealt pooleks minema. Mees võib ainult sünnipäevaks ja jõuludeks kingituse teha, kingi väärtus peab jääma alla 50 euro. Niipea, kui mees midagi rohkem kingib, ostab või maksab, oled ebaväärikas, harimatu ja miinimumpalgaga kullakaevaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 19:07
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:19 Aga mina teenin rohkem kui sinu mees :)
Siin pole vaja mainida, kõik on selgeltnägijad.

Lisaks on meid üritatud veenda, et ühisesse majapidamisse panustamine peab kõik sendipealt pooleks minema. Mees võib ainult sünnipäevaks ja jõuludeks kingituse teha, kingi väärtus peab jääma alla 50 euro. Niipea, kui mees midagi rohkem kingib, ostab või maksab, oled ebaväärikas, harimatu ja miinimumpalgaga kullakaevaja.
Kõige odavamad on meil jõulukingid, 200-250 euro väärtuses.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:32 Kõige odavamad on meil jõulukingid, 200-250 euro väärtuses.
Mida te seal kogu aeg muudkui kingite? Ammu peaks kõik olemas olema.
Külaline

Isegi sinu tsiteeritud postituses ju mainib seda: Mees pole muidugi ka miljonär, tavaline kõrgem palgasaaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 09:05

Isegi sinu tsiteeritud postituses ju mainib seda: Mees pole muidugi ka miljonär, tavaline kõrgem palgasaaja.
Räägib karjääriredelil ronimisaegsest palgast. Mitte sellest, mida ta teenib. Sa ei saa ise aru. 3000 bruto pole mingi eriline palk, tavaline kontoritöötaja tasu.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 07:11
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:32 Kõige odavamad on meil jõulukingid, 200-250 euro väärtuses.
Mida te seal kogu aeg muudkui kingite? Ammu peaks kõik olemas olema.
Eelmisel korral olid kindad, enne seda custom made sussid ja kuivatuslina. Tavalised, vajalikud igapäevased asjad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Tigger, Triibu ja 3 külalist