Pariisi OM Kanal 2-s
-
Külaline
Pariisi OM Kanal 2-s
Kuidas teile meeldib see kajastus? Minu arust on kuidagi poolik ja kaootiline, paljude võistluste ülekandeid ei näidata lõpuni, osad algavad poole pealt, nt praegu eetris olev naiste riistvõimlemine. Hüpatakse ühelt alalt teisele. Ma pole varem nii hoolega olümpiat jälginud, aga on tundunud kuidagi terviklikum.
Ma olen vaadanud korvpalli ja eile ka meie neiu ujumisfinaali. Eks Kanal 2 häda võrreldes ETV-ga on see, et neil ei ole spetsiaalset sporditoimetust nagu ETV-l. Pole Sääritsat, Osilat ja teisi proffe, kes suudaksid sind üllatada statistiliste faktidega. Aga see teebki ülekandest ülekande. Meenutagem legendaarset Toomas Uba või Lembitu Kuuset. Lai silmaring pluss teadmised. Kanal 2 paneb samasse positsiooni Keili Sükijaise no ja siin ei olegi ju midagi võrrelda. Ühe asja nad on siiski ära tabamud, et kui endal spetsialiste pole, siis mingitele ülekannetele kaasatakse oma ala eksperte, asi seegi. Aga jah eks see hädaorg ole, kui olümpiat, jalka MM või muud säärast ei kanna üle ETV, vaid kommertskanal.
-
Külaline
Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe. Vaatan läbi arvuti Postimehe, aga tahaks ikka suurelt ekraanilt näha.
-
Külaline
Ei vaata neid mänge põhimõtteliselt. Boikoteerin täielikult.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe. Vaatan läbi arvuti Postimehe, aga tahaks ikka suurelt ekraanilt näha.
-
Külaline
Issand kui huvitav…Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:47Ei vaata neid mänge põhimõtteliselt. Boikoteerin täielikult.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe. Vaatan läbi arvuti Postimehe, aga tahaks ikka suurelt ekraanilt näha.
-
Vana Kägu
Nägin riistvõimlemise lõppu. Viimane võistleja tegi oma katse. Sel ajal, kui kohtunikud skoori arvutavad, näidatakse üldiselt aegluubis tehnikat. Aga Kanal2 lõpetas riistvõimlemise ülekande ja läks reklaamipausile. Keda see tehnika või skoor ikka huvitab, eks ole – võitja oli ju juba selge.
Ja nüüd ujumine. Iga medalitseremoonia ajal näitab vaevu-vaevu medalite kaelariputamise ära ja siis, enne kui hümni mängida jõutakse, kibekiirelt reklaamipausile.
Ja nüüd ujumine. Iga medalitseremoonia ajal näitab vaevu-vaevu medalite kaelariputamise ära ja siis, enne kui hümni mängida jõutakse, kibekiirelt reklaamipausile.
-
Külaline
Mis sul ajudega juhtus?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:47Ei vaata neid mänge põhimõtteliselt. Boikoteerin täielikult.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe. Vaatan läbi arvuti Postimehe, aga tahaks ikka suurelt ekraanilt näha.
-
Külaline
Saad ju arvutist telekasse lasta.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe. Vaatan läbi arvuti Postimehe, aga tahaks ikka suurelt ekraanilt näha.
-
Külaline
Mul on täiesti vastupidine arvamus. Kõiki võistlusi praegu kommenteerivadki just selle ala spetsid ja teavad ka kogu statistikat. Omal alal tugevad tegijad, teavad asjast ikka väga palju. Rannavõrkpalli nt kommenteerib paar, kellest üks on tegevsportlane ja osaleb ka praegu kogu selles karussellis, üritas ka ise olümpiale pääseda, teine on sama ala sportlane ja ürituste korraldaja, fakte tuleb mõlemal käisest. Väga hea ettevalmistus.taivopalm kirjutas: ↑30 Juul 2024 20:38 Ma olen vaadanud korvpalli ja eile ka meie neiu ujumisfinaali. Eks Kanal 2 häda võrreldes ETV-ga on see, et neil ei ole spetsiaalset sporditoimetust nagu ETV-l. Pole Sääritsat, Osilat ja teisi proffe, kes suudaksid sind üllatada statistiliste faktidega. Aga see teebki ülekandest ülekande. Meenutagem legendaarset Toomas Uba või Lembitu Kuuset. Lai silmaring pluss teadmised. Kanal 2 paneb samasse positsiooni Keili Sükijaise no ja siin ei olegi ju midagi võrrelda. Ühe asja nad on siiski ära tabamud, et kui endal spetsialiste pole, siis mingitele ülekannetele kaasatakse oma ala eksperte, asi seegi. Aga jah eks see hädaorg ole, kui olümpiat, jalka MM või muud säärast ei kanna üle ETV, vaid kommertskanal.
Sama ujumise, riistvõimlemise ja kõigi muude aladega - kommenteerib üks spetsialist, kes ala põhjalikult teab ja teine on abiks. Riistvõimlemises eriti kogenud mehed - kohtunikud.
Väga meeldisid ka rulatamise kommentaatorid, kuigi algul sain aru vaid sidesõnadest - nii võõrad mõisted kõik. Aga huvitav vaadata.
Kärestiku slaalom, maastikuratas - väga põnev on olnud. Väga asjalikud kommentaarid koos statistikaga. Seda ala põhjalikult tundvatelt meestelt.
Korvpallist ei tasu rääkidagi.
Olümpiastuudio meeldib ka - kutsutakse oma ala tegijad just sellest rääkima, mida järgmisena näidatakse. Seletatakse põhjalikult, mis ja kuidas, mis on ootused, mis telgitagused ja mida jälgida.
Ega Esse, Mardisalu või Sükiainen ju võistlusi kommenteeri ometi. Nemad lihtsalt küsivad. On huvitav olnud.
ETV sporditoimetusega võrrelda küll ei saa, eriti vanade tegijatega - nemad kommenteerisid ju vaid üksikuid alasid, mida meil näidati. Toomas Uba poeg kommenteerib vägagi hästi praegu, Lembitu Kuusel olid oma kindlad alad, mida ta tundis. Vist kõik mäletavad tema fopaad jalgpalliga.
Kuidas saaks üks väike sporditoimetus hakkama saada kogu selle alade kirevusega? See poleks kuidagi võimalik.
Duo Media on ilmselt kokkuleppele saanud paljude asjatundjate ja kommentaatoritega, kes muidu töötavad ju teiste kanalite heaks, ka ETV heaks - nt Margus Ader, Taavi Libe jne.
Eks näis, kes kergejõustikku kommenteerima hakkavad. Usun, et on palgatud ka oma ala parimad tegijad.
Ainus, milles seni pettusin, olid avatseremoonia kommentaarid. Seal oli ikka suht palju jama, isegi kankaani ei tuntud ära.
Ma ei ole kõiki alasid jälginud. Siis ma ei hakka laialt sõna võtma. Aga korvpalli olen vaadanud ja selle kohta arvan nii. Olümpiat on appi võetud kommenterima treener Kullamäe. Ütleme nii, et kõige hullem ei ole, saavad enam vähem hakkama. Kui nüüd võrrelda PAF liigaga, mida kommenteerivad Saage, Toijala, Vene, siis muidugi nende tase on kõvem. Vaheajal tehakse analüüs ja räägitakse rohkem asjast. Meeskonna alade puhul saaks palju rohkem rääkida igast mängijast, kus klubis on mänginud, milline on tema tase, tema saavutused ja muu selline. Olümpial natukene seda ka kuuleb, aga siiski vähe. Ühe näite toon veel. Differti pronksimats. Seal oli küll kommentaatorite tase nõrk, oleks saanud ikka palju paremini rääkida. Vehklemine on paljudele võõras ala ja siis saaks õige kommetaator rääkida kasvõi reeglitest, punktisüsteemist, mingist taktikast, tehnikast jne Aga sealt tuli ainult selline jutt. See torkas ära nüüd seis selline, too torkas ära nüüd seis selline. Seda näen ma ise ekraanilt.
-
Külaline
Vehklemist kommenteeris Taavi Libe
Ma muidugi ei tea tems seost vehklemisega, äkki ta tunneb seda ala, aga tundus veidi kummaline.
Ma muidugi ei tea tems seost vehklemisega, äkki ta tunneb seda ala, aga tundus veidi kummaline.
-
Külaline
Ei noh kui Libe kommenteeris, siis ma ei imesta. Tema spetsialiteet (kui nii võib öelda) on pigem maapoodide taga napsutavad mehed ja naised. 
-
Külaline
Ma ei saa aru, kas Kava.ee-s saadete ees olev silm peaks tähendama otse eetrit? Rulasõite näidati igatahes mitu tundi pärast nende toimumist.
-
Külaline
Kanal 2 HD, Duo 5 HD, Duo 4 HD ja Kanal 7 HD on vabalevis tasuta. Vaatamiseks on vaja uuemat telerit või HEVC/H265-koodeki toega digiboksi. Vanemad MPEG4/H264 võimelised seadmed pilti ei näita.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe.
Kanal 2 ja Duo 5 antenniga tavaversioonid on saadaval vaid Elisa lepingu ja vaatajakaardiga.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 04:51Kanal 2 HD, Duo 5 HD, Duo 4 HD ja Kanal 7 HD on vabalevis tasuta. Vaatamiseks on vaja uuemat telerit või HEVC/H265-koodeki toega digiboksi. Vanemad MPEG4/H264 võimelised seadmed pilti ei näita.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:31 Kas mõni siin olijatest näeb Kanal2 vabalevi alt ka? Mul suvilas ainult vabalevi kanalid, aga Kanal2 ei näe.
Sa oled mu päästja. Suur tänu! Ja mina muudkui otsin mööda vabalevi kanaleid ja mulle ei löö kuskilt Kanal2 ette. Oi ma olen kirunud niiet maja väriseb. Ja nüüd tuleb välja, et mu 6a vana telekas ei näitagi seda. Miks, kurat, ma seda enne pole kuulnud või lugenud, et peab uuem telekas olema või konkreetne digibox. Hakkan asja ajama. Veelkord aitäh!
-
Külaline
Aga, miks siis ETV ei ole olümpiamängude kajastaja? Sorry, kui rumal küsimus, aga ma ei ole olümpiamängude fänn ja ei tea tausta.
Saan aru, et raadios on KuKu olümpiamängude ülekandja. Mitte midagi muud sealt enam ei tule, kui ainult spordireportaažid.
Saan aru, et raadios on KuKu olümpiamängude ülekandja. Mitte midagi muud sealt enam ei tule, kui ainult spordireportaažid.
Kuna ERR või õigemini EBU ei ostnud seda õigust ja selle õiguse ostis erameedia ehk Kanal 2. Ülekannete näitamine on suur äri ja see maksab.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 11:28 Aga, miks siis ETV ei ole olümpiamängude kajastaja? Sorry, kui rumal küsimus, aga ma ei ole olümpiamängude fänn ja ei tea tausta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist