Tõdemused
-
Külaline
Ära iial ütle iial! Ja nii on! Alati on need "ei iial inimesed" hiljem oma sõnu söönud.
Enda kohta siiski ühe erandi ütlen - iial ei tee ma endale tätoveeringut. Tõesti kindlasti ei tee, sest nii jälestan tätoveeringuid. Samuti, ma ei sünnita enam iial, sest see ei ole enam võimalik.
Enda kohta siiski ühe erandi ütlen - iial ei tee ma endale tätoveeringut. Tõesti kindlasti ei tee, sest nii jälestan tätoveeringuid. Samuti, ma ei sünnita enam iial, sest see ei ole enam võimalik.
-
Külaline
.Tema oli nagu roosa ja rahulik mõmmik ja ei saanud midagi aru mida tema kallal toimetatakse. Oli hoopis kuri, et ma kõiges alati halba näen ja selline pessimist olen. Aga ma ei näe alati halba ja neil konkreetsetel olukordadel selgus ALATI, et mul oli õigus
Mina olen ka sinusugune, kes näeb asjade taha ja saab aru, kui valetatakse, aga tahaksin olla hoopis sinu sõbrannasugune naiivitar. Palju kergem oleks elada. Väga halb on, kui näiteks tööl su ülemus valetab sulle näkku ja sa saad sellest aru, et see jutt on täielik jura, mida ta püüab sulle rääkida. Palju lihtsam oleks, kui ma usuks kõike, sest see, et ma saan aru, et mulle valetatakse, ei too tegelikult mingit kasu. Ma näiteks saan aru, et minu töö juures sahkerdatakse rahaga, aetakse udu, aga ma ei saa midagi seal muuta. Seega oleks palju parem, kui ma ei teaks. Teismeliste osas on ka parem, kui kõike ei tea.
-
Külaline
Ei ole see, kellele vastad, aga mõtlen, et kõiki asju tõesti ei tahaks teada, kuid mõne asja teadmine oleks siiski kasulik. Näiteks tahaksin ma teada, kui mu teismeline peaks narkootikume tarvitama või liikuma ohtlikus seltskonnas. Ja samuti tahaksin ma tõtt teada nt siis, kui kolleeg räägib mulle meie ühisest kolleegist halba, aga võib-olla polegi ta jutud tõsi, vaid ussitab niisama. Alati ei ole hea olla see, kes sinisilmselt kõike usub.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 21:00.Tema oli nagu roosa ja rahulik mõmmik ja ei saanud midagi aru mida tema kallal toimetatakse. Oli hoopis kuri, et ma kõiges alati halba näen ja selline pessimist olen. Aga ma ei näe alati halba ja neil konkreetsetel olukordadel selgus ALATI, et mul oli õigus
Mina olen ka sinusugune, kes näeb asjade taha ja saab aru, kui valetatakse, aga tahaksin olla hoopis sinu sõbrannasugune naiivitar. Palju kergem oleks elada. Väga halb on, kui näiteks tööl su ülemus valetab sulle näkku ja sa saad sellest aru, et see jutt on täielik jura, mida ta püüab sulle rääkida. Palju lihtsam oleks, kui ma usuks kõike, sest see, et ma saan aru, et mulle valetatakse, ei too tegelikult mingit kasu. Ma näiteks saan aru, et minu töö juures sahkerdatakse rahaga, aetakse udu, aga ma ei saa midagi seal muuta. Seega oleks palju parem, kui ma ei teaks. Teismeliste osas on ka parem, kui kõike ei tea.
Sa ütled, et teismeliste osas on parem, kui kõike ei tea. Põhimõtteliselt nõus, aga jällegi - kui see su teismeline läheb õhtul väidetavalt klassiõest sõbranna poole ööbima, kuid keset ööd tuleb sulle kõne teises Eestimaa otsas asuvast politseiüksusest, et ta olla leitud lamamast maanteelt purupurjus olekus, siis on kõikidel kohe jutt: "Kuidas vanemad ometigi ei teadnud?!"
-
Külaline
'Tegelikult ei ole oluline sündmus ise vaid meie emotsionaalne reaktsioon sellele' .
Ma lugesin seda mõtet 'supermina' lehelt. Ja nüüd ma mõtlen selle üle. Mida see teie arust tähendab? Võtaks selle kibestumise..kuidas see siis tekib? Kas see on nii, et mu enda mõtted närivad mind seestpoolt. Ma olen ju nii hea, aga vastu ei saa midagi? Ma annan endast kõik, aga vastu saan vaid halba?
Ma lugesin seda mõtet 'supermina' lehelt. Ja nüüd ma mõtlen selle üle. Mida see teie arust tähendab? Võtaks selle kibestumise..kuidas see siis tekib? Kas see on nii, et mu enda mõtted närivad mind seestpoolt. Ma olen ju nii hea, aga vastu ei saa midagi? Ma annan endast kõik, aga vastu saan vaid halba?
-
Külaline
Teatud piirini õige, ent päris absurdseks ei saa ka minna.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 09:34 'Tegelikult ei ole oluline sündmus ise vaid meie emotsionaalne reaktsioon sellele' .
Mu tuttav kaotas autoõnnetuses oma poja. Leinaga tegelemiseks pöördus ta psühholoogi poole abile. Ent psühholoog valis lähenemiseks just selle teoreetilise idee, mille sa välja tõid. Kokkuvõttes nägi kogu "abi" välja selline, et psühholoog üritas panna oma poja kaotanud ema uskuma, et tegelikult ei olegi juhtunud mitte midagi hirmsat, vaid kõik negatiivne olevat ainult tema enese kahe kõrva vahel ja tema peab oma mõtlemist lihtsalt muutma. Tuttav alguses isegi üritas, ent sai siis aru, et see on tegelikult ta vaimne vägistamine: poja surm ON elu igaveseks muutev traagiline sündmus ja siin ei aita mingi kõrvalseisjast võõra jutt, et "ah, see pole muud kui vaid sinu enda emotsionaalne reageering".
-
Külaline
Et siis see 'mõtle positiivselt' pole alati võimalik. Ma mõtlen, et kui on piisavalt kaua öeldud seda 'mõtle positiivselt ' saavad inimesed ise ka lõpuks aru, et see on loll soovitus. Või pigem on see toksiline positiivsus, kus soovitakse nagu head, aga tegelikkuses on see tegelike tunnete eiramine, mure pisendamine teiste poolt.
-
Külaline
Mõlemad teosed on head.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:04 Järjekordselt kogesin (aga ega ma õppust võta), et eestlase loodu ei kõlba kuulata/vaadata/lugeda
Eilne katsetus siis
Mehis Heinsaar "Ülikond" https://jupiter.err.ee/1608965023/jarje ... ar-ulikond, brrr
Üks mu sõber https://jupiter.err.ee/1608784627/uks-mu-sober, heade näitlejate raisatud töö ja vaev
-
Külaline
See ju lausa enda vägistamine.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:12 Et siis see 'mõtle positiivselt' pole alati võimalik. Ma mõtlen, et kui on piisavalt kaua öeldud seda 'mõtle positiivselt ' saavad inimesed ise ka lõpuks aru, et see on loll soovitus. Või pigem on see toksiline positiivsus, kus soovitakse nagu head, aga tegelikkuses on see tegelike tunnete eiramine, mure pisendamine teiste poolt.
-
Külaline
EI OLE.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:58Mõlemad teosed on head.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:04 Järjekordselt kogesin (aga ega ma õppust võta), et eestlase loodu ei kõlba kuulata/vaadata/lugeda
Eilne katsetus siis
Mehis Heinsaar "Ülikond" https://jupiter.err.ee/1608965023/jarje ... ar-ulikond, brrr
Üks mu sõber https://jupiter.err.ee/1608784627/uks-mu-sober, heade näitlejate raisatud töö ja vaev
-
Külaline
-
Külaline
Ok, kui inimeste nülgimise huviline oled, siis on see Ülikond sulle õpetlik jah.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:58Mõlemad teosed on head.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:04 Järjekordselt kogesin (aga ega ma õppust võta), et eestlase loodu ei kõlba kuulata/vaadata/lugeda
Eilne katsetus siis
* Kui tuju on paha, mine õue.
* Kui hea mõte tuleb, kirjuta see üles.
* Lahkeid sõnu ja häid tegusid ei tule hiljem kahetseda. Isegi kui inimene, kellele neid jagasid, neid väärt pole.
* Kõik läheb üle ja mööda. Head asjad ja halvad samuti.
* Kui hea mõte tuleb, kirjuta see üles.
* Lahkeid sõnu ja häid tegusid ei tule hiljem kahetseda. Isegi kui inimene, kellele neid jagasid, neid väärt pole.
* Kõik läheb üle ja mööda. Head asjad ja halvad samuti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist