Kas epileerite kaenlaaluseid ja bikiinipiirkonda?
-
Külaline
Kas epileerite kaenlaaluseid ja bikiinipiirkonda?
Kas suudate kasutada epilaatorit kaenlaall ja bikiinipiirkonnas? Endale tundub hullult valus, ei suuda. Raseerides jällegi tüükad juba järgmine päev näha.
-
Külaline
Ei, depileerin ehk raseerin, sest valu ei viitsi kannatada. Bikiinipiirkonnast piiran.
-
Külaline
Kaenlaalust epileerin, bikiinipiirkonda mingi piirini suudan samuti. Valus on küll, aga nii mõnusalt pehme ja sile peale seda.
-
Külaline
Kaenla alt korra kuus žiletiga. Alakorrust piiran korra kahe kuu takka kääridega.
-
Külaline
Kas heki... ?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 14:07 Kaenla alt korra kuus žiletiga. Alakorrust piiran korra kahe kuu takka kääridega.
-
Külaline
Ei tavaliste kääridega
ei, raseerin, peaaegu igapäevaseltKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 10:24 Kas suudate kasutada epilaatorit kaenlaall ja bikiinipiirkonnas? Endale tundub hullult valus, ei suuda. Raseerides jällegi tüükad juba järgmine päev näha.
-
Külaline
Kaenlaaluseid karvu raseerin, bikiinipiirkonda vahatan vastavalt vajadusele. Epilaatoriga olen proovinud jalgadelt karvu ajada, aga see on minu jaoks valusam protseduur, kui vahatamine.
-
Külaline
-
Külaline
Kaenla alt epileerin, kui järjepidevalt epileerida, siis on karvakasv hõredam nagunii, ehk ajapikku pole enam üldse valus. Kui vahepeal raseerida jälle, siis on jälle valusam.
-
Külaline
ei, enam mitte, sest mingist x vanusest alates mul enam karvakasv kaenla all ei taastu
-
Külaline
Ma olen selline õnnelik, kel kaenla all pole karvad kunagi kasvanudki. Bikiinipiirkonda on harva vaja pisut piirata.
-
Külaline
Ma olin noor 40 aastat tagasi ja siis ei olnud veel moes karvu maha ajada, ainult siis, kui tõesti vägev puhmas kaenlaalt välja turritas. Mäletan, et emal olid säärtel pikad tumedad karvad, see oli temalik ja armas. Nii et mul pole kogemust karvade eemaldamisega ja nüüdse vanusega enam polegi pmst mingeid karvu 
-
Külaline
Vahatan, aga see on ka ikka roppvalus, eriti bikiinipiirkonnast.
-
Külaline
Ei. Meeldib kui on kaitsev puhmas, hea soe talvel
-
Külaline
Vanasti oli karvadel veel see funktsioon, et tolm ja liiv ei tuisanud pilust sisse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist