Paks mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 16:02
Mina? Ei, mina olen 165 cm naine. Minu mees ning samapikk poeg näevad sellised välja tõesti. Kas sinu meelest on see keha midagi erilist? Minu arust selline ongi normaalne treenitud mehe keha :O
Sul selle reaalsustajuga ongi nagu ta on. Sa enne tõid selle trulla mehe pildi ja nimetasid seda ka tavaliseks treenitud meheks, kes pole paks ega midagi. Nojah, kui sa neil kahel mingit vahet ei märka, siis tõesti oma mees ja poeg vist tunduvad ka samasugused kui see Aquaman :D
Pole mingit pilti toonud ega seal pildil olevat tavaliseks treenitud meheks nimetanud. Minu jaoks ei olnud tegemist treenitud mehega. See võõra nimega mees, kelle video panid, on tavaline heas vormis mees.
Külaline

[/quote]

Pole mingit pilti toonud ega seal pildil olevat tavaliseks treenitud meheks nimetanud. Minu jaoks ei olnud tegemist treenitud mehega. See võõra nimega mees, kelle video panid, on tavaline heas vormis mees.
[/quote]

Manitsed mind, et pea järge, aga ise ajad midagi sassi, mina pole siia üldse midagi pannud. Lihtsalt naerma ajab, et inimese kohta, kes teeb päevas tundi trenni ja keda treenivad maailma kuulsaimad treenerid, et ta suudaks mängida Hollywoodis müstilisi tegelasi, sellist meest sa nimetad tavaliseks heas vormis meheks :D Sinu arust on suvaline Eesti pereisa, kes tiba tennist toksib, täpselt samasugune. See on ju naerukoht. Millegipärast ma pole Eestis ühtki sellist meest näinud ka profisportlaste hulgas. Ilmselgelt sul lihtsalt pole eriti mingist vormist ega lihastest aimugi, sellepärast sa ei saagi aru saamagi, kes on ülekaalus ja kes mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 16:57
[/quote]

Manitsed mind, et pea järge, aga ise ajad midagi sassi, mina pole siia üldse midagi pannud. Lihtsalt naerma ajab, et inimese kohta, kes teeb päevas tundi trenni ja keda treenivad maailma kuulsaimad treenerid, et ta suudaks mängida Hollywoodis müstilisi tegelasi, sellist meest sa nimetad tavaliseks heas vormis meheks :D Sinu arust on suvaline Eesti pereisa, kes tiba tennist toksib, täpselt samasugune. See on ju naerukoht. Millegipärast ma pole Eestis ühtki sellist meest näinud ka profisportlaste hulgas. Ilmselgelt sul lihtsalt pole eriti mingist vormist ega lihastest aimugi, sellepärast sa ei saagi aru saamagi, kes on ülekaalus ja kes mitte.
[/quote]

Ma ei räägi suvalisest pereisast, oma mehest rääkisin. Jah, 3-4x nädalas jõusaal, lisaks muud asjad. Poeg on treener. Mõlemad pereisad tõesti ka muidugi. Selle videos oleva võõra mehe suguseid näen jõusaalis üksjagu.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 16:57
[/quote]

[/quote]

Ja ei, mina pole sind kuskil manitsenud, siin vastavad teised inimesed sulle ka.
Külaline

No sorri. Kui mu mees veel kulturismis võistles, oli ta bulkimise ajal bmi 26-28 ja ta oli sel ajal paks mis paks. Ja ta ei saavutanud seda kaalu ja lihasmassi ainult 4x nädalas trenni tehes. Ja päris kindlasti ei teinud ta sinna juurde aeroobset pallimängu. Pole kindel kas ta isegi võimeline oleks selleks olnud. Sellise kaaluga inimesed liiguvad üsna aeglaselt ja kohmakalt, hakkavad ruttu hingeldama ja virisevad oma valusa kere üle kogu liikumise aja.

Kohe mitte kuidagi ei usu et ilma dopinguta, üksikute trennikordadega, mõni tavaline heas vormis mees töö kõrvalt 100kg peal lihasmägi on. Välimisest rääkimata, selline mees on kole. Ja seda räägib kulturisti naine :)

Nii et - olen abiellunud oma silmis paksu mehega, mis sest et oli tegu võistleva atleediga. Päris kindlasti on ta visuaalselt ilusam nüüd kui kaalub ja treenib vähem.
Rasvast paksu mehega ei looks suhet, see näitab väärtushinnanguid minu jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 14:30 No sorri. Kui mu mees veel kulturismis võistles, oli ta bulkimise ajal bmi 26-28 ja ta oli sel ajal paks mis paks. Ja ta ei saavutanud seda kaalu ja lihasmassi ainult 4x nädalas trenni tehes. Ja päris kindlasti ei teinud ta sinna juurde aeroobset pallimängu. Pole kindel kas ta isegi võimeline oleks selleks olnud. Sellise kaaluga inimesed liiguvad üsna aeglaselt ja kohmakalt, hakkavad ruttu hingeldama ja virisevad oma valusa kere üle kogu liikumise aja.

Kohe mitte kuidagi ei usu et ilma dopinguta, üksikute trennikordadega, mõni tavaline heas vormis mees töö kõrvalt 100kg peal lihasmägi on. Välimisest rääkimata, selline mees on kole. Ja seda räägib kulturisti naine :)
Su kulturist ei suudagi midagi peale kulturismi teha. Minu mees teeb selle kaaluga igal aastal kümnevõistluse ka läbi. Vaevalt tas ul 190 cm pikk on.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 14:42
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 14:30 No sorri. Kui mu mees veel kulturismis võistles, oli ta bulkimise ajal bmi 26-28 ja ta oli sel ajal paks mis paks. Ja ta ei saavutanud seda kaalu ja lihasmassi ainult 4x nädalas trenni tehes. Ja päris kindlasti ei teinud ta sinna juurde aeroobset pallimängu. Pole kindel kas ta isegi võimeline oleks selleks olnud. Sellise kaaluga inimesed liiguvad üsna aeglaselt ja kohmakalt, hakkavad ruttu hingeldama ja virisevad oma valusa kere üle kogu liikumise aja.

Su kulturist ei suudagi midagi peale kulturismi teha. Minu mees teeb selle kaaluga igal aastal kümnevõistluse ka läbi. Vaevalt tas ul 190 cm pikk on.
Nii põnev, räägi mis su mees veel teeb.
Külaline

[/quote]
Nii põnev, räägi mis su mees veel teeb.
[/quote]
Tema mees on sellise kehaga, et mingi võõras musklimees ehk Jason Momoa, keda proua nimetas võõra nimega meheks, pole selle kõrval mitte keegi. Üleüldse on selliseid jõusaalid täis.
Tahan teada

Postitus Postitas Tahan teada »

Lihtsalt huvi pärast avaliku arvamuse küsitlus, kas siin pildil on olev mees on teie meelest paks või ei? Pildil on näha, et miski kangitõstja. Aga kui jalutab tänaval vastu, kas saate aru, et sportlane või vaatate, et paks tuleb?
https://i.ytimg.com/vi/CAGfMPiu7Qs/hqdefault.jpg
Külaline

Tahan teada kirjutas: 31 Juul 2024 16:48 Lihtsalt huvi pärast avaliku arvamuse küsitlus, kas siin pildil on olev mees on teie meelest paks või ei? Pildil on näha, et miski kangitõstja. Aga kui jalutab tänaval vastu, kas saate aru, et sportlane või vaatate, et paks tuleb?
See mees on rasvunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:38
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:30
3-4 x jõusaalis treenimine ei kasvata lihast?
mitte sellele tasemele, millest sina räägid.

https://youtu.be/TP7BVMOC36s?si=gLfGv_FD9gn9G04B

see mees on samade parameetritega.
näed samasugune välja?
See on täiesti haige, lausa psühhiaatriline oma kehaga tegelemine. Pakun, et sel inimesel kupli all küll kõik korras ei ole.
Endale sellist meest ei sooviks, tahaks pigem ikka mingit normaalset inimest enda kõrvale. Selline oleks küll õudne.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 16:53
Tahan teada kirjutas: 31 Juul 2024 16:48 Lihtsalt huvi pärast avaliku arvamuse küsitlus, kas siin pildil on olev mees on teie meelest paks või ei? Pildil on näha, et miski kangitõstja. Aga kui jalutab tänaval vastu, kas saate aru, et sportlane või vaatate, et paks tuleb?
See mees on rasvunud.
Lisaks veel, et lausa eluohtlikult rasvunud. Kael on paks, kõht on paks, need on kõige hullemad asjad üldse tervise seisukohast.
Külaline

See on täiesti haige, lausa psühhiaatriline oma kehaga tegelemine. Pakun, et sel inimesel kupli all küll kõik korras ei ole.
Endale sellist meest ei sooviks, tahaks pigem ikka mingit normaalset inimest enda kõrvale. Selline oleks küll õudne.
See inimene on Hollywoodi superstaar, kes treenib ennast miljonite nimel. Ta mängib filmides müstilsi ja muid kangelasi. Ei ole ohtu, et sina sellise mehe saaks, see proua, kes väitis, et ta mees on samasugune, on natuke reaalsusest väljas. Loomulikult on sellise keha saavutamine täiskohaga töö.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 16:56
See inimene on Hollywoodi superstaar, kes treenib ennast miljonite nimel. Ta mängib filmides müstilsi ja muid kangelasi. Ei ole ohtu, et sina sellise mehe saaks, see proua, kes väitis, et ta mees on samasugune, on natuke reaalsusest väljas. Loomulikult on sellise keha saavutamine täiskohaga töö.
Täiesti tundmatu nimi, googeldasin, ei ole temaga ühtki filmi näinud. Nagu lugesin, teeb 5x nädalas saali, lisaks muid aeroobseid alasid. Mu mees teeb 1 saali vähem. Miks minu mees ei saa ilusa kehaga olla, ja tema saab? Kujutan ette, milliste lodevate meestega oma elu jagate, kui selle inimese keha midagi erilist tundub. Ilus, treenitud mehekeha, selline ongi normaalne pika mehe treenitud keha, mitte midagi müstilist selles pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 19:52
Täiesti tundmatu nimi, googeldasin, ei ole temaga ühtki filmi näinud. Nagu lugesin, teeb 5x nädalas saali, lisaks muid aeroobseid alasid. Mu mees teeb 1 saali vähem. Miks minu mees ei saa ilusa kehaga olla, ja tema saab? Kujutan ette, milliste lodevate meestega oma elu jagate, kui selle inimese keha midagi erilist tundub. Ilus, treenitud mehekeha, selline ongi normaalne pika mehe treenitud keha, mitte midagi müstilist selles pole.
Nii metsas pole võimalik elada. Ta mängis juba Baywatch'is.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:10
Käisin ta IMBD läbi, suvalised filmid. Troonide mäng oli ainus tuntud nimi. Ma mingeid fantaasia-asju kunagi ei vaata. Samas vaatan 1-2 filmi päevas, no tõesti-siit kuulsin seda nime esimest korda. Baywatchist mäletan Pamelat ja Hasselhoffi, Eleniak oli seal vist ka. Leidsid nüüd sarja, mida inimesed teadma peaks :D
Külaline

Käin ka päris palju jõusaalis, aga selliseid mehi pole seal ühtegi näinud: https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan

Eks kui su mehe pilt siin oleks, selguks siiski, et ta on sellest mehest sama kaugel nagu maa kuust, aga noh, netis saad ju rääkida kõike.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:35
Käin ka päris palju jõusaalis, aga selliseid mehi pole seal ühtegi näinud: https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan

Eks kui su mehe pilt siin oleks, selguks siiski, et ta on sellest mehest sama kaugel nagu maa kuust, aga noh, netis saad ju rääkida kõike.
Jumal küll, ole juba vait teemaga: netis saad rääkida kõike. Oled ise valelik? Räägid üht, tegelikult on teisiti? Kusjuures sellel pildil pole mu meelest isegi hea vorm. Võta suvaline Eesti sportlane, kõigil ilusad kehad.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:24

Käisin ta IMBD läbi, suvalised filmid. Troonide mäng oli ainus tuntud nimi. Ma mingeid fantaasia-asju kunagi ei vaata. Samas vaatan 1-2 filmi päevas, no tõesti-siit kuulsin seda nime esimest korda. Baywatchist mäletan Pamelat ja Hasselhoffi, Eleniak oli seal vist ka. Leidsid nüüd sarja, mida inimesed teadma peaks :D
Kui rikkaid ja ilusaid vaatad päevad läbi, pole seal tõesti kuulsaid näitlejaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 08:46
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:24

Kui rikkaid ja ilusaid vaatad päevad läbi, pole seal tõesti kuulsaid näitlejaid.
Teil seal maal on ka poemüüja ilmselt kuulus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist