Meie koomikud leidsid raha
-
Külaline
-
Külaline
Need, kes ministrid on, on täiesti tuhla-muhlad ju.Revolver kirjutas: ↑06 Juun 2024 19:07 Miks piinlik? Eks nad teadis ise hästi sellistest rahadest. Lihtsalt maksude tõstmine on üks teema, aga leida kate palgatõusuks, preemiateks on teine teema. Keegi lobises need rahad välja, nüüd on niuks niuks. Ega need inimesed kes ministrid on, ei ole mingi eilsed vennikesed.
Sellepärast ongi piinlik, et Eestit juhib mingi debiilikute kari. Nii rumalaid poliitikuid pole terve taasiseseisvumise aja olnudki kui praegu.
Ja mul suva, varasta, aga ära ole ometi nii lambaaju..
Täiesti suvaline plähmerdamine. Mis mõttes pole "nii rumalaid poliitikuid" varem olnud? Millise skaalaga mõõdad, mis on su argumendid? Iga poliitik elab omas ajas, lahendab omi probleeme, mõni paremini, mõni halvemini. Minu arust on väga okei, et nad üles leidsid selle ressursi ja ka välja rääkisid. Denzel Washington on öelnud: "You will never be criticized by someone who is doing more than you. You will only be criticized by someone doing less than you." Kes saab aru, see saab, tõlkima ei viitsi hakata.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:04Need, kes ministrid on, on täiesti tuhla-muhlad ju.Revolver kirjutas: ↑06 Juun 2024 19:07 Miks piinlik? Eks nad teadis ise hästi sellistest rahadest. Lihtsalt maksude tõstmine on üks teema, aga leida kate palgatõusuks, preemiateks on teine teema. Keegi lobises need rahad välja, nüüd on niuks niuks. Ega need inimesed kes ministrid on, ei ole mingi eilsed vennikesed.
Sellepärast ongi piinlik, et Eestit juhib mingi debiilikute kari. Nii rumalaid poliitikuid pole terve taasiseseisvumise aja olnudki kui praegu.
-
Külaline
See on õige, et iga rahvas väärib oma poliitikuid. Aga mis kurja see eesti rahvas on teinud, et sellised jobud meil poliitikas on, seda ma küll ei tea.km70 kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:09Täiesti suvaline plähmerdamine. Mis mõttes pole "nii rumalaid poliitikuid" varem olnud? Millise skaalaga mõõdad, mis on su argumendid? Iga poliitik elab omas ajas, lahendab omi probleeme, mõni paremini, mõni halvemini. Minu arust on väga okei, et nad üles leidsid selle ressursi ja ka välja rääkisid. Denzel Washington on öelnud: "You will never be criticized by someone who is doing more than you. You will only be criticized by someone doing less than you." Kes saab aru, see saab, tõlkima ei viitsi hakata.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:04Need, kes ministrid on, on täiesti tuhla-muhlad ju.Revolver kirjutas: ↑06 Juun 2024 19:07 Miks piinlik? Eks nad teadis ise hästi sellistest rahadest. Lihtsalt maksude tõstmine on üks teema, aga leida kate palgatõusuks, preemiateks on teine teema. Keegi lobises need rahad välja, nüüd on niuks niuks. Ega need inimesed kes ministrid on, ei ole mingi eilsed vennikesed.
-
Muta
Ise me nad valisime.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:15See on õige, et iga rahvas väärib oma poliitikuid. Aga mis kurja see eesti rahvas on teinud, et sellised jobud meil poliitikas on, seda ma küll ei tea.km70 kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:09Täiesti suvaline plähmerdamine. Mis mõttes pole "nii rumalaid poliitikuid" varem olnud? Millise skaalaga mõõdad, mis on su argumendid? Iga poliitik elab omas ajas, lahendab omi probleeme, mõni paremini, mõni halvemini. Minu arust on väga okei, et nad üles leidsid selle ressursi ja ka välja rääkisid. Denzel Washington on öelnud: "You will never be criticized by someone who is doing more than you. You will only be criticized by someone doing less than you." Kes saab aru, see saab, tõlkima ei viitsi hakata.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:04
Need, kes ministrid on, on täiesti tuhla-muhlad ju.
Täpselt nii, ise valisime. Heauskselt. Kuigi meile VALETATI. Lõunapoolsem rahvas oleks juba ammu tänavatel, keeraks autosid kummuli ja hingaks pisargaasi. Aga eks meie valitsuse analüütikud teavad hästi: eestlane on nagu vana äraaaetud autoromu, et käima saada tuleb teda sada korda käivitada, siis teeb paar turtsu...Muta kirjutas: ↑07 Juun 2024 08:43Ise me nad valisime.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:15See on õige, et iga rahvas väärib oma poliitikuid. Aga mis kurja see eesti rahvas on teinud, et sellised jobud meil poliitikas on, seda ma küll ei tea.km70 kirjutas: ↑07 Juun 2024 00:09 Täiesti suvaline plähmerdamine. Mis mõttes pole "nii rumalaid poliitikuid" varem olnud? Millise skaalaga mõõdad, mis on su argumendid? Iga poliitik elab omas ajas, lahendab omi probleeme, mõni paremini, mõni halvemini. Minu arust on väga okei, et nad üles leidsid selle ressursi ja ka välja rääkisid. Denzel Washington on öelnud: "You will never be criticized by someone who is doing more than you. You will only be criticized by someone doing less than you." Kes saab aru, see saab, tõlkima ei viitsi hakata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Bing [Bot] ja 8 külalist