Sina ja sinu tutvumisgrupid. Iha.ee pakun völja. Kui suur see sinu endise poldi kõht siis oli? Kuidas sul rindadega? On olemas. Norm suurus. Ei veninud, ei lamedad. Pole nagu kivid soki seesKülaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 13:18On jah nii. Ma olen ühes tutvumisgrupis ja seal mehed otsivad ikka saledat naist, see on nagu esimene kriteerium üldse. Ja kui üks mulle kirjutas, siis kohe küsis jälle, et ega sa paks ei ole. Ma siis ütlesin, et ei ole, aga sina? Siis ütles, et ei ole, et ametlike numbrite järgi küll on pluss 15 kg, aga meeste puhul see on ju okei, kellele need kilud ikka peale lähevad. Nii et minu arust mehed ennast hindavad hoopis teisiti kui naisi. Mu eelmine peika rääkis ka kogu aeg, et ta on eluaeg väga sale olnud, et vähemalt kaaluprobleemi pole, et seegi hea, aga tegelikult oli tal päris suur kõht ees. Ise ütles, et no numbrite järgi ei saagi meestel vaadata, see KMI on rohkem naiste jaoks.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:39 Kas need, kmi järgi ülekaalus, on need mehed, kelle kohta öeldakse - suur, tugev mees?
Paks mees
-
Külaline
Jah, läheksin küll. Läksingi.Juustuburger kirjutas: ↑07 Juun 2024 22:07 Kas läheksite suhtesse paksu ülekaalulise mehega? Isegi kui ülekaal pole suur, 10-20 kg?
-
Külaline
See on ikkagi eraldi kategooria. Visuaalselt ongi suure ja tugeva kehaehitusega, mitte nõrga välimusega ümarik, vedel ja võdisev. Sa näed peale vaadates ära, et mehel on jõudu kui härjal ja sa ei nimetaks sellist meest klassikalises mõttes ülekaaluliseks.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:39 Kas need, kmi järgi ülekaalus, on need mehed, kelle kohta öeldakse - suur, tugev mees?
-
Külaline
Välimus pole kõige tähtsam, kui just päris Quasimodo pole. Minu jaoks loeb vaimne klapp, see, kuidas ta räägib, käitub... Kui mees hoolitseb, tekitab turvatunde, siis see on olulisem, kui kaal, pikkus jms. Kui mehel on kõik muu peale hea välimuse olemas, siis lõpuks muutub ka välimus armsaks.
Soovin meestele kannatlikku meelt ja ärge andke alla oma silmarõõmu püüdmisel, visadus viib sihile
Soovin meestele kannatlikku meelt ja ärge andke alla oma silmarõõmu püüdmisel, visadus viib sihile
-
Külaline
Mul on kolleeg, kes on 198 cm pikk ja kaalub kindlasti üle 100 kilo. Väga sümpaatne mees on, meil enamus on ta naise peale kadedad. KMI järgi on ta ilmselt ülekaalus. Vastuseks küsimusele - suha sõltuks ikkagi eelkõige inimesest, mitte kehakaalust.
-
Külaline
190 cm pikka meest alla 100-105kg ette ei kujutakski, see poleks mingi ülekaal. Ammugi siis 198 cm.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:22 Mul on kolleeg, kes on 198 cm pikk ja kaalub kindlasti üle 100 kilo. Väga sümpaatne mees on, meil enamus on ta naise peale kadedad. KMI järgi on ta ilmselt ülekaalus. Vastuseks küsimusele - suha sõltuks ikkagi eelkõige inimesest, mitte kehakaalust.
-
Külaline
Eks sina võid ju ette kujutada mida iganes, aga 190/105 on KMI juba 29, mis tähendab, et peaaegu et rasvunud. See on ikka ülekaal küll.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:26190 cm pikka meest alla 100-105kg ette ei kujutakski, see poleks mingi ülekaal. Ammugi siis 198 cm.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:22 Mul on kolleeg, kes on 198 cm pikk ja kaalub kindlasti üle 100 kilo. Väga sümpaatne mees on, meil enamus on ta naise peale kadedad. KMI järgi on ta ilmselt ülekaalus. Vastuseks küsimusele - suha sõltuks ikkagi eelkõige inimesest, mitte kehakaalust.
-
Külaline
Ei, mina ei kujuta ette. Mingit silguniiska ei soovi. Mees, kes teeb trenni ja on 190 pikk, kaalub 100 kg. See pole paks.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:34Eks sina võid ju ette kujutada mida iganes, aga 190/105 on KMI juba 29, mis tähendab, et peaaegu et rasvunud. See on ikka ülekaal küll.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:26190 cm pikka meest alla 100-105kg ette ei kujutakski, see poleks mingi ülekaal. Ammugi siis 198 cm.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:22 Mul on kolleeg, kes on 198 cm pikk ja kaalub kindlasti üle 100 kilo. Väga sümpaatne mees on, meil enamus on ta naise peale kadedad. KMI järgi on ta ilmselt ülekaalus. Vastuseks küsimusele - suha sõltuks ikkagi eelkõige inimesest, mitte kehakaalust.
Kaisa Kuusnõmm on peenike ja kaalub 67 kg. Sinu lolli pea järgi on ta paks?
-
Külaline
KMI arvestab kõigest pikkust ja kaalu, aga mitte inimese keha eripärasid. Kehaehitus- ja koostis võib samade numbrite juures olla väga erinev.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:34Eks sina võid ju ette kujutada mida iganes, aga 190/105 on KMI juba 29, mis tähendab, et peaaegu et rasvunud. See on ikka ülekaal küll.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:26190 cm pikka meest alla 100-105kg ette ei kujutakski, see poleks mingi ülekaal. Ammugi siis 198 cm.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:22 Mul on kolleeg, kes on 198 cm pikk ja kaalub kindlasti üle 100 kilo. Väga sümpaatne mees on, meil enamus on ta naise peale kadedad. KMI järgi on ta ilmselt ülekaalus. Vastuseks küsimusele - suha sõltuks ikkagi eelkõige inimesest, mitte kehakaalust.
Kas pildil olevat 177 cm pikkust meest tänaval nähes liigitaksid ta kohe kergekäeliselt rasvunud paksuks? Vasakpoolsel pildil on ta 109 kg ja paremal 100 kg, piltide vahe on 40 päeva. KMI järgi on ta oma kergema kaalu juures 31,92 ehk rasvunud. Minu jaoks on see tavaline mehekeha ja kuidagi ei suuda seda paksuks pidada.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... 0ur481.jpg
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:34Ma rääkisin paremast poolest, et 100 kg juures oleks ta KMI järgi rasvunud ja ma küsisin, kas sa lahterdaks ta kohe paksuks, kui selline sulle tänaval vastu tuleb.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:24KMI arvestab kõigest pikkust ja kaalu, aga mitte inimese keha eripärasid. Kehaehitus- ja koostis võib samade numbrite juures olla väga erinev.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:34
Eks sina võid ju ette kujutada mida iganes, aga 190/105 on KMI juba 29, mis tähendab, et peaaegu et rasvunud. See on ikka ülekaal küll.
Kas pildil olevat 177 cm pikkust meest tänaval nähes liigitaksid ta kohe kergekäeliselt rasvunud paksuks? Vasakpoolsel pildil on ta 109 kg ja paremal 100 kg, piltide vahe on 40 päeva. KMI järgi on ta oma kergema kaalu juures 31,92 ehk rasvunud. Minu jaoks on see tavaline mehekeha ja kuidagi ei suuda seda paksuks pidada.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... 0ur481.jpg
Postitus on kustutatud
-
Külaline
67 kg keskmise pikkuse juures on normaalkaal, ei ole selleks mingit sportlast vajagi. Siin olid teised numbrid mängus. Ma saan aru, et mees võib sinu arust olla paks või rasvunud, naistele on teised parameetrid.Kaisa Kuusnõmm on peenike ja kaalub 67 kg. Sinu lolli pea järgi on ta paks?
-
Külaline
Mu sõber on 197 cm ja kaalub 98 kg. Ta on kondine! Mängib jalkat ja korvi, teeb füüsilist tööd. Lihased on kivikõvad, aga näha neid eriti pole.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
-
Külaline
190/100 mees ei ole ei paks ega rasvunud. Sa oled ilmselt üsna rumaluke, kui vatrad KMI-st. Peaksid teadma, et KMI on bullshit, mis ei võta arvesse ei rasvaprotsenti ega lihaste kaalu. Teiseks ei ole sul ilmselt au olnud treenitud mehi tunda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:3767 kg keskmise pikkuse juures on normaalkaal, ei ole selleks mingit sportlast vajagi. Siin olid teised numbrid mängus. Ma saan aru, et mees võib sinu arust olla paks või rasvunud, naistele on teised parameetrid.Kaisa Kuusnõmm on peenike ja kaalub 67 kg. Sinu lolli pea järgi on ta paks?
-
Külaline
Oleneb. Võib olla paks, võib olla lihastes. Seda, kas kmi’d konkreetse inimese puhul usaldada saab, on pealevaadates aru saadaKülaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 07:47190/100 mees ei ole ei paks ega rasvunud. Sa oled ilmselt üsna rumaluke, kui vatrad KMI-st. Peaksid teadma, et KMI on bullshit, mis ei võta arvesse ei rasvaprotsenti ega lihaste kaalu. Teiseks ei ole sul ilmselt au olnud treenitud mehi tunda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:3767 kg keskmise pikkuse juures on normaalkaal, ei ole selleks mingit sportlast vajagi. Siin olid teised numbrid mängus. Ma saan aru, et mees võib sinu arust olla paks või rasvunud, naistele on teised parameetrid.Kaisa Kuusnõmm on peenike ja kaalub 67 kg. Sinu lolli pea järgi on ta paks?
-
Külaline
Paksu meest ei tahaks. No ei ole erutav. Loomulikult lõpuks oleneb inimesest endast, aga no ma ei suuda kujutada, mis vägi mind paksu mehega voodisse viiks. See tundub nii jälk 
KMI on pullikaka. Ca 200 aastat tagasi leiutatud arvutuslik mudel, umbes sama tark asi nagu "päevas tuleb teha 10000 sammu". KMI ei suuda eristada keha lihasmassi ja rasva osakaalu, ei kajasta terviseseisundit ega kajasta soolisi erinevusi kehamassi koostises.
-
Külaline
Ma olen palju seda seisukohta kohanud, et naiste puhul KMI on täitsa vale, naine on ikka paks, isegi kui kümme kilo ülemisest normist puudu jääb, aga meestega on vastupidi. Nendel võib KMI olla kümme või kakskümmend kilo üle, nemad pole kunagi paksud. Siit loen sama suhtumist. Sportlaste kohta see KMI tõesti ei käi, aga enamus inimesi, eriti mehed, siiski lihtsalt petavad ennast, et nad pole ülekaalus, kuigi tegelikult ikkagi on.
-
Külaline
arutelust juba näha kui nihkes meie reaalsustaju on. Kõhn mees ongi normaalne. meestele on ülekaal palju ohtlikum kui naistele!
miks on noored mehed paksemad kui vanemad mehed - sest keskeas hakkavad paksud mehed surema ja paks mees vanaks ei elagi.
vaadake mõnda tänavapildi videot või pilti aastast 1970 - seal on kaasaja mõttes luukõhnad inimesed, ja see ongi normaalne kaal. normaalne kehaehitus ongi selline, kus ribid näha - seda nii meestel kui lastel. kui noorel inimesel läbi naha ei kuma liikumisel roideid ega lihaskiude, ei ole ta enam tervislikus kaalus. näiteks see sportlase pilt mis siin välja toodi - mõlemal pildil on paks mees.
naistele võib ollakerge ülekaal tervislik, naistel koguneb rasv teistsugustesse kohtadesse ja neise kehal on teistsugused ülesanded. aga ka siin on jutuks kerge ülekaal. 165cm naine 70kg stiilis ülekaal - mida tänapäeval isegi ei peeta ülekaaluks.
miks on noored mehed paksemad kui vanemad mehed - sest keskeas hakkavad paksud mehed surema ja paks mees vanaks ei elagi.
vaadake mõnda tänavapildi videot või pilti aastast 1970 - seal on kaasaja mõttes luukõhnad inimesed, ja see ongi normaalne kaal. normaalne kehaehitus ongi selline, kus ribid näha - seda nii meestel kui lastel. kui noorel inimesel läbi naha ei kuma liikumisel roideid ega lihaskiude, ei ole ta enam tervislikus kaalus. näiteks see sportlase pilt mis siin välja toodi - mõlemal pildil on paks mees.
naistele võib ollakerge ülekaal tervislik, naistel koguneb rasv teistsugustesse kohtadesse ja neise kehal on teistsugused ülesanded. aga ka siin on jutuks kerge ülekaal. 165cm naine 70kg stiilis ülekaal - mida tänapäeval isegi ei peeta ülekaaluks.
-
Külaline
südame veresoonkonnal on ükskõik mis koe jaoks ta peab verd pumpama, liigne kaal on liigne kaal ja koormus kehale. kulturistid surevad keskmiest sagedamini südamerabandusse, hoolimata oma lihastest. lihasmäed ei ela pensionini. kondised vanamehenässid elavad.
-
Külaline
Me ei räägi sportlastest vaid tavalistest inimestest, kes trenni teevad.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 10:20Ma olen palju seda seisukohta kohanud, et naiste puhul KMI on täitsa vale, naine on ikka paks, isegi kui kümme kilo ülemisest normist puudu jääb, aga meestega on vastupidi. Nendel võib KMI olla kümme või kakskümmend kilo üle, nemad pole kunagi paksud. Siit loen sama suhtumist. Sportlaste kohta see KMI tõesti ei käi, aga enamus inimesi, eriti mehed, siiski lihtsalt petavad ennast, et nad pole ülekaalus, kuigi tegelikult ikkagi on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist