Vaene mees

seks, suhted ja pereteemad
Juustup

Vaene mees

Postitus Postitas Juustup »

Kas oleksite koos mehega, kes on kena, vaimukas ja igati tore aga vaene? Töötu või näiteks invaliidistunud(st raske või võimatu tööd teha), kes elab töötu- või töövõimetoetusest. Elab sotsiaalpinnal või tuleb ots otsaga kokku et oma ühetoalise puumajas asuva korteri üür ära maksta.
Kas te abielluks, saaks hiljem temaga lapsi? Annaksite sellisele suhtele võimaluse?
Ausvastus

Postitus Postitas Ausvastus »

Kuigi enda palk on madal, ei valiks vaest meest. Tahaks, et mees viis restoranidesse välja sööma, teeks enda elu lihtsamaks.
Rikka mehega saab koos hoo sisse, eeldatavalt on rikas mees tark. Vaesega jäägi virelema. Vaese mehega koos kulutuste üle nääklemine viiks peagi lahkuminekuni.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei.
Mepa

Postitus Postitas Mepa »

Mis santlaager see meeste valik sul on ometi?! Üks on vang, teisel on kehahallukad, kolmas on vaene... või on need kõik koos ühes isikus, või treid mingeid laest võetud teemasid? Otsi normaalne mees! Ja ära lepi mingite pooletoobiste äpudega. Siis ei pea ka paari päeva jooksul kolme "kas selline mees küõlvbaks teile"-teemat tegema. Ei kõlba sellised ja ei lepiks sellistega!
Mepa

Postitus Postitas Mepa »

Kui ise oled normaalse harisude, töökohaga, elus hakkamasaav ja adekvaatne täiskasvanud naine, miks peaksid leppima endast viletsama mehega? Ei vaataks sellist, kellest on elus pigem koorem, mitte kaaslane.
Anonüümne

Postitus Postitas Anonüümne »

Kui on viisakaid, haritud, huumorimeelega, ilusaid ja jõukaid mehi saada, miks peaks vaese võtma? Hakka veel raha laenama sellisele..
Juustup

Mepa kirjutas: 06 Juun 2024 13:21 Mis santlaager see meeste valik sul on ometi?! Üks on vang, teisel on kehahallukad, kolmas on vaene... või on need kõik koos ühes isikus, või treid mingeid laest võetud teemasid? Otsi normaalne mees! Ja ära lepi mingite pooletoobiste äpudega. Siis ei pea ka paari päeva jooksul kolme "kas selline mees küõlvbaks teile"-teemat tegema. Ei kõlba sellised ja ei lepiks sellistega!
Päris solvav kommentaar. Kes ütles et tegemist on minu mehe või veel enam minu MEESTEGA? Kas sinu töökaaslane, naaber vmi kodupoes kärulükkajana töötav mees on SINU mees? Väga labane ja loll inimene oled. Muide, teemasid teen mina(ja usutavasti ka teised normaalsed kasutajad) selleks et arutleda(loe foorumi nime ka- soovitan)) igasuguste erinevate teemade üle, diskusseerida ja kuulda erinevaid arvamusi nii perekondlikel, poliitilistel, usulistel vms tasanditel. Õpi teistest ka väheke lugu pidama enne kui sappi pritsid, nõmedik.
Juustup

Anonüümne kirjutas: 06 Juun 2024 14:05 Kui on viisakaid, haritud, huumorimeelega, ilusaid ja jõukaid mehi saada, miks peaks vaese võtma? Hakka veel raha laenama sellisele..
Ma mõtlengi et kui palju see tegelikult kellelegi oluline on. Mitteanonüümsetes diskussioonides kõik ju räägivad "sisemisest ilust", keegi ei ütle otse välja et vot olgu kui tore mees/naine iganes siis alla selle palganumbri mulle ta ei sobi.
Vaba

Postitus Postitas Vaba »

Kindlasti mitte. Me oleksime lihtsalt nii erinevatel levelitel ja ma ei suudaks koos olla inimesega, kellest mul iga päev kahju on. Ja meest ülalpidama ma ometi ei hakka!
Tänapäeval on elu nii kallis, et alla 1500 neto teeniv inimene elab peost suhu.
Lepatriinu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lepatriinu »

Juustup kirjutas: 06 Juun 2024 12:59 Kas oleksite koos mehega, kes on kena, vaimukas ja igati tore aga vaene? Töötu või näiteks invaliidistunud(st raske või võimatu tööd teha), kes elab töötu- või töövõimetoetusest. Elab sotsiaalpinnal või tuleb ots otsaga kokku et oma ühetoalise puumajas asuva korteri üür ära maksta.
Kas te abielluks, saaks hiljem temaga lapsi? Annaksite sellisele suhtele võimaluse?
Ei, kindlasti mitte.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Vaesuse vastu ma pole, aga mulle ei sobiks vaimupuudega mees. Kui mu abikaasal mingi õnnetuse tõttu mõistus kehvaks jääks, siis see oleks muidugi paha lugu küll, aga olen selle võimalusega igaks juhuks arvestanud ja püüaksin talle alati toeks olla (kaaslase hoidmine tõsiste raskuste ilmnemise kiuste on mu arvates ka üks abielu eesmärkidest). Algusest peale tuhmi tüüpi ei suudaks välja kannatada.

Esimest peigmeest pidasin kunagi mina üleval, tal olid mingid täpsustamata (vaimse tervise) probleemid, ei suutnud ise tööle minna. Siis ma isegi ei mõelnud, et tegelikult võiks elu kuidagi teisiti korraldada. Nüüd olen mina see vaesem pool ja tuleb tunnistada, et kergelt ebamugav on.
Külaline

Mina olen rikas ja minu mees on vaene. Jumala rahul olen. Aga kui mul endal raha poleks, siis ei tahaks vaest meest. Väga stress on ilma rahata elada.0
Vaba

Postitus Postitas Vaba »

Revolver kirjutas: 06 Juun 2024 19:10
Juustup kirjutas: 06 Juun 2024 17:28
Mepa kirjutas: 06 Juun 2024 13:21 Mis santlaager see meeste valik sul on ometi?! Üks on vang, teisel on kehahallukad, kolmas on vaene... või on need kõik koos ühes isikus, või treid mingeid laest võetud teemasid? Otsi normaalne mees! Ja ära lepi mingite pooletoobiste äpudega. Siis ei pea ka paari päeva jooksul kolme "kas selline mees küõlvbaks teile"-teemat tegema. Ei kõlba sellised ja ei lepiks sellistega!
Päris solvav kommentaar. Kes ütles et tegemist on minu mehe või veel enam minu MEESTEGA? Kas sinu töökaaslane, naaber vmi kodupoes kärulükkajana töötav mees on SINU mees? Väga labane ja loll inimene oled. Muide, teemasid teen mina(ja usutavasti ka teised normaalsed kasutajad) selleks et arutleda(loe foorumi nime ka- soovitan)) igasuguste erinevate teemade üle, diskusseerida ja kuulda erinevaid arvamusi nii perekondlikel, poliitilistel, usulistel vms tasanditel. Õpi teistest ka väheke lugu pidama enne kui sappi pritsid, nõmedik.
Sellised teemad ongi halvustamiseks tehtud. Miks ei võiks invaliid või vaene leida õnne ja olla õnnelik? Raha saab alati teenida. See, et siin on paljud suhteta inimesed, kes lihtsalt vaatavad ainult välist, ei näita kuidagi nagu terve maailm elaks selliste järgi. Sinu teema ei ole kuidagi normaalne!
Oli väide, et see konkreetne inimene ei saa raha teenida. Loomulikult võivad inimesed õnne leida, vaata Märgatud Eestis saateid.
Mepa

Postitus Postitas Mepa »

Juustup kirjutas: 06 Juun 2024 17:28 Kes ütles et tegemist on minu mehe või veel enam minu MEESTEGA? Kas sinu töökaaslane, naaber vmi kodupoes kärulükkajana töötav mees ...
Ja mis paneb igast vastutulevast mehest mõtlema, kas seda endale tahaks, alates naabrimehest, lõpetades kärulükkajaga??? Ammugi siis tema püksi ja pealalele tähelepanu pöörata? Või kust sa neid kuule ja surinaid tead siis? :D Järjest kummalisemaks jutud lähevad.
Külaline

Olengi koos vaese mehega, abiellun ka varsti
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Teen nagu süda ütleb. Armumise ja armastuse puhul ma kalkuleerima ei hakka, see tapab kõik ilusa. Kas üldse enam armastada osatakse/tahetakse või tehakse ka seda läbi exceli tabeli?!
Külaliiine

Postitus Postitas Külaliiine »

Palun väga, arutle, aga NORMAALSED need teemad, mis välja pakutud sul on, küll ei ole.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 18:49 Väga stress on ilma rahata elada.0
On ja ei ole, kõik sõltub väljaminekutest ja sisseharjunud elustandardist. Ülirikkad võivad raha pärast ennast haigeks muretseda, samas mingi mehhiko vaene kõlgutab oma hurtsiku lävel jalgu, vaatab oma kümmet last, ja on enda ning eluga rahul...

Eestlasel on aga naabrikompleks, peab elama vähemalt sama hästi või paremini kui üleaedne. Teatud standardid alla mille oled "luuser". Selline rattas jooks "parema elu" poole rikub närvid ja tervise
Külaline

Mina ei valiks omale sellist meest. Ja ma ilmselgelt ei suudaks ka armuda sellisesse mehesse, kes on töötu, elab toimetulekutoetusest, ühetoalises, puuküttega üürikas. Selleks, et armuda peaks inimestel olema midagi ühist. Partner peaks millegagi köitma või meeldima. Aga mina ei usu, et ma saaksin armuda mõnda Taavi Libe saatekangelasse.

Kui mees on ainult vaene - siis sõltuks. Kui me oleme noored ja elu ees, siis ei häiriks. Õigemini, minu elu algas ka niisuguse mehega - olime mõlemad noored ja vaesed. Kui sellisel mehel on ambitsioon olemas ja võime end elu jooksul ülestöötada, siis poleks vaesus probleem. Kui aga 40+ vanuses mees ei ole jõudnud oma eluga edasi ega tagasi... No, mis tulevik peaks sellise mehega olema? Vaene ja toimetulekuvõimeta mees on ilmselgelt ka muus mõttes igav, ambitsioonitu, huvideta, tõenäoliselt harimata. No, mida ühist peaks sellise inimesega olema?

Ehk siis praegu, 50+ vanuses, ma ilmselgelt ei usu enam mingisugustesse muinasjuttudesse, et olgu see kaaslane milline tahes - harimata, vaimupuudega, töötu, saamatu, ehk isegi vägivaldne või joodik, armastus võidab alati! Ei maksa end lollitada ja uskuda, et pole hullu.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 22:19 Mina ei valiks omale sellist meest. Ja ma ilmselgelt ei suudaks ka armuda sellisesse mehesse, kes on töötu, elab toimetulekutoetusest, ühetoalises, puuküttega üürikas. Selleks, et armuda peaks inimestel olema midagi ühist. Partner peaks millegagi köitma või meeldima. Aga mina ei usu, et ma saaksin armuda mõnda Taavi Libe saatekangelasse.

Kui mees on ainult vaene - siis sõltuks. Kui me oleme noored ja elu ees, siis ei häiriks. Õigemini, minu elu algas ka niisuguse mehega - olime mõlemad noored ja vaesed. Kui sellisel mehel on ambitsioon olemas ja võime end elu jooksul ülestöötada, siis poleks vaesus probleem. Kui aga 40+ vanuses mees ei ole jõudnud oma eluga edasi ega tagasi... No, mis tulevik peaks sellise mehega olema? Vaene ja toimetulekuvõimeta mees on ilmselgelt ka muus mõttes igav, ambitsioonitu, huvideta, tõenäoliselt harimata. No, mida ühist peaks sellise inimesega olema?

Ehk siis praegu, 50+ vanuses, ma ilmselgelt ei usu enam mingisugustesse muinasjuttudesse, et olgu see kaaslane milline tahes - harimata, vaimupuudega, töötu, saamatu, ehk isegi vägivaldne või joodik, armastus võidab alati! Ei maksa end lollitada ja uskuda, et pole hullu.
50+ on vahest juba hilja hakata tulevikku ehitama? Teine asi on muidugi, kui partnerilt eeldatakse mugavat olevikku. ;) :lol: Inimlikult mõistetav: kes ei tahaks võimalikult hästi ja mugavalt elada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist