Kogemused eliitkoolidega
-
Külaline
Kogemused eliitkoolidega
Kogemused eliitkoolidega. Oodatud igasugine sisu, positiivsed, negatiivsed, kogemused suurte ja väikeste katsetega, intsidendid
-
Külaline
-
Külaline
Ei teadnud selline koht yldse olemaski!!!!!? Peab olema 50 tahemarki!!!!
-
Külaline
Mida sa täpsemalt ootad? Oleksid võinud oma teemat ikkagi natuke rohkem avada ja vaeva näha, see näitab sinupoolset lugupidamist vastajatesse. Praegu jääb natuke kehv mulje, et viskad foorumisse, endal pea tühi, lihtsalt mingi ühe reakese ja jääd siis ise teistelt ootama vägevaid ja intrigeerivaid muljeid. Mul on üks lastest süvaõppekooli hiljuti lõpetanud, aga nii üldise teemapüstituse peale on ka minu pea tühi ega teki sinna mingeid ideid, mida sulle siia nüüd üles kirjutada tuleksKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:33 Kogemused eliitkoolidega. Oodatud igasugine sisu, positiivsed, negatiivsed, kogemused suurte ja väikeste katsetega, intsidendid
-
Külaline
Sinu viga siis. Ootaks natuke pädevamaid vastajaid kellel ei pea küsimused lahti kirjutama ja kes oma peakesega suudavad meenutada kogemusi ja intsidente. Miks sa vastasid üldse…Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 12:36Mida sa täpsemalt ootad? Oleksid võinud oma teemat ikkagi natuke rohkem avada ja vaeva näha, see näitab sinupoolset lugupidamist vastajatesse. Praegu jääb natuke kehv mulje, et viskad foorumisse, endal pea tühi, lihtsalt mingi ühe reakese ja jääd siis ise teistelt ootama vägevaid ja intrigeerivaid muljeid. Mul on üks lastest süvaõppekooli hiljuti lõpetanud, aga nii üldise teemapüstituse peale on ka minu pea tühi ega teki sinna mingeid ideid, mida sulle siia nüüd üles kirjutada tuleksKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:33 Kogemused eliitkoolidega. Oodatud igasugine sisu, positiivsed, negatiivsed, kogemused suurte ja väikeste katsetega, intsidendid![]()
-
Külaline
Selleks, et sa küsida saaksid. Ära vaeva oma peakest, pole ei sul ega su järeltuijal sinna nagunii asja.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:33Sinu viga siis. Ootaks natuke pädevamaid vastajaid kellel ei pea küsimused lahti kirjutama ja kes oma peakesega suudavad meenutada kogemusi ja intsidente. Miks sa vastasid üldse…Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 12:36Mida sa täpsemalt ootad? Oleksid võinud oma teemat ikkagi natuke rohkem avada ja vaeva näha, see näitab sinupoolset lugupidamist vastajatesse. Praegu jääb natuke kehv mulje, et viskad foorumisse, endal pea tühi, lihtsalt mingi ühe reakese ja jääd siis ise teistelt ootama vägevaid ja intrigeerivaid muljeid. Mul on üks lastest süvaõppekooli hiljuti lõpetanud, aga nii üldise teemapüstituse peale on ka minu pea tühi ega teki sinna mingeid ideid, mida sulle siia nüüd üles kirjutada tuleksKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:33 Kogemused eliitkoolidega. Oodatud igasugine sisu, positiivsed, negatiivsed, kogemused suurte ja väikeste katsetega, intsidendid![]()
-
Külaline
Kogemusi on palju: meie peres on 3 põlvkonda eliitkoolides käinud, meil vist polegi lähisugulaste hulgas kedagi, kes poleks eliitkoolis õppinud. lisaks olen ise olnud praktikal kahes ja töötanud kahes eliitkoolis (ja ühes tavakoolis). eliitkool on nagu iga teinegi kool, on asju mida võiks teha paremini (eriti, kui mul on õpetaja/lapsevanemana/õppurina) võrdlusmomente olemas ka teiste naaber-eliitkoolidega, on asju, mis on väga hästi.
noh näiteks, et mõnes makstakse õpetajatele lahkelt preemiaid ja mõnes mitte. mõnes koolis on maj.juhataja väga aktiivne (iga seinale tekkiv kriim vaja nädalaga jooksul üle värvida, mõni võtab seda asja suht lapselt jne).
ka kasvatamatuid jõnglasi ja kiusamisi on, aga vähem kui tavakoolis. tõeliselt probleemseid lapsevanemaid on ka, aga samuti vähem kui tavakoolis.
aga kaks asja on kindlad: õppima peab ja kui õpid, on head RE tulemused ja kõrgkoolikoht kindlalt olemas.
minu endiste klassikaaslaste hulgast (reaalkallakuga klass) on tulnud mitmeid arste, õpetajaid, firmajuhte, ülikoolide õppejõude, raamatupidajaid jne. Minu esimesest klassist klassijuhatajana (8.-12kl, keelekallakuga) on tulnud arste, poliitikud, politseiametnikke, maj.teadlasi, ajakirjanikke, kirjanikke, muusikuid, isegi üks minister.
noh näiteks, et mõnes makstakse õpetajatele lahkelt preemiaid ja mõnes mitte. mõnes koolis on maj.juhataja väga aktiivne (iga seinale tekkiv kriim vaja nädalaga jooksul üle värvida, mõni võtab seda asja suht lapselt jne).
ka kasvatamatuid jõnglasi ja kiusamisi on, aga vähem kui tavakoolis. tõeliselt probleemseid lapsevanemaid on ka, aga samuti vähem kui tavakoolis.
aga kaks asja on kindlad: õppima peab ja kui õpid, on head RE tulemused ja kõrgkoolikoht kindlalt olemas.
minu endiste klassikaaslaste hulgast (reaalkallakuga klass) on tulnud mitmeid arste, õpetajaid, firmajuhte, ülikoolide õppejõude, raamatupidajaid jne. Minu esimesest klassist klassijuhatajana (8.-12kl, keelekallakuga) on tulnud arste, poliitikud, politseiametnikke, maj.teadlasi, ajakirjanikke, kirjanikke, muusikuid, isegi üks minister.
-
Külaline
Vau, raamatupidaja ka eliidi hulgas
, aga no jaa kui ministriks saab meil ka keskharidusega, siis miks ka mitte.
Kas Tartus ka mõni kool eliit on?
-
Külaline
….tahtsid ka nagu ära panna aga ei tulnud välja võimis? Mul on sinna juba asja olnud tibulinnu, ära hüppa :3Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:38Selleks, et sa küsida saaksid. Ära vaeva oma peakest, pole ei sul ega su järeltuijal sinna nagunii asja.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:33Sinu viga siis. Ootaks natuke pädevamaid vastajaid kellel ei pea küsimused lahti kirjutama ja kes oma peakesega suudavad meenutada kogemusi ja intsidente. Miks sa vastasid üldse…Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 12:36
Mida sa täpsemalt ootad? Oleksid võinud oma teemat ikkagi natuke rohkem avada ja vaeva näha, see näitab sinupoolset lugupidamist vastajatesse. Praegu jääb natuke kehv mulje, et viskad foorumisse, endal pea tühi, lihtsalt mingi ühe reakese ja jääd siis ise teistelt ootama vägevaid ja intrigeerivaid muljeid. Mul on üks lastest süvaõppekooli hiljuti lõpetanud, aga nii üldise teemapüstituse peale on ka minu pea tühi ega teki sinna mingeid ideid, mida sulle siia nüüd üles kirjutada tuleks![]()
-
Külaline
Vau sa ei saanud sisse? Või ei saand raamatupidajana tööd? Väga soolane siin teemas oled, laps kukkus eliitkoolist välja jah :3Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 16:17 Vau, raamatupidaja ka eliidi hulgas, aga no jaa kui ministriks saab meil ka keskharidusega, siis miks ka mitte.
-
Külaline
....ja nagu näha ei mõiganud ka eliitkool. Põrutada said pärast, et pead neid vägevaid intriige ja kogemusi foorumist kerjama, tibulinnu?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:06 ….tahtsid ka nagu ära panna aga ei tulnud välja võimis? Mul on sinna juba asja olnud tibulinnu, ära hüppa :3
-
Külaline
Ei ole kunagi ühtki postitust PK teinud : - )Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:26 Postitus on kustutatud
Ära selgeltnägijate saatesse proovi…ei tule välja
-
Külaline
Kõva intriig küll mida siin taga ajadaKülaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:47....ja nagu näha ei mõiganud ka eliitkool. Põrutada said pärast, et pead neid vägevaid intriige ja kogemusi foorumist kerjama, tibulinnu?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:06 ….tahtsid ka nagu ära panna aga ei tulnud välja võimis? Mul on sinna juba asja olnud tibulinnu, ära hüppa :3
Tuldi vinguma juhendavate küsimuste puudumise pärast. Kas eliitkooli lapsevanem ei suuda ilma juhendavate küsimusteta enda ja lapse kogemust kokku võtta? Üllatav….
-
Külaline
Oma lapsega on kogemus, et õppis eliitkoolis, aga gümnaasiumisse sinna edasi ei soovinud minna. Lapsi oli seal igasuguseid ja ka õpetajaid oli igasuguseid, mitte kõigiga pole postiiivne kogemus. Narkoprobleeme oli üsna palju, ülbitsemist oli palju. Läks hiljem Rocca al Mare kooli, seda ma päris eliitkooliks ei nimetaks, seal oli üsnagi rahul, kuigi seal on ka neid äratõusnud vanemate võsukesi küll.
-
Külaline
Väärikas ja viisakas inimene jääb väärikaks ja viisakaks igal juhul, see aga tema tegi ju kaa.... on lasteaia tase. Nähvad ja klähvid täiesti mõttetult. Siis pole ka imestada, et teemasse vastuseid saad väga vähe.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 13:05Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:56Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 12:48 Kõva intriig küll mida siin taga ajada![]()
Tuldi vinguma juhendavate küsimuste puudumise pärast. Kas eliitkooli lapsevanem ei suuda ilma juhendavate küsimusteta enda ja lapse kogemust kokku võtta? Üllatav….
-
Külaline
Kui sa, teemaalgataja, katsetega koolide teemal jutustada tahad, siis tee ise ots lahti ja räägi meile, mispidi nendega seotud oled, et teema huvi pakub?
-
Külaline
Põhimõttelised vingujad minult viisakust ja väärikust iialgi ei saa. Türinorimise katsed on läbinähtavad ja neile pole mõtet meelejärgi olla, leiavad mõne kirjavea mille kallal võttaKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 14:05Väärikas ja viisakas inimene jääb väärikaks ja viisakaks igal juhul, see aga tema tegi ju kaa.... on lasteaia tase. Nähvad ja klähvid täiesti mõttetult. Siis pole ka imestada, et teemasse vastuseid saad väga vähe.
Pole vastuseid vaja, ärge vastake. Paluks rohkem vingu miks teemaalgatus ei ole juhistega essee suunavate küsimustega, pingutage, äkki leiate mõned kirjavead ja siis jätkub pidu ja närimist kauaks kauaks. Jõudu.
-
Külaline
Mulle tundub, et see teemaalgataja on see abordivastane, kes kõiki sõimab.
-
Külaline
MODE! Selle kommenteerija närvid vajavad puhkust, palun võimaldage talle seda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist