Kes see siis oli?
-
Külaline
-
Külaline
Kena naine. Meeldib, et ta rõivastus on elegantne ja mitte liigselt paljastav. Seda autot aga ma ei paneks liikluses isegi tähele, minu jaoks polnud midagi erilist.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 00:04 kas tunnete ära?
https://kuuuurija.postimees.ee/8065709/ ... eti-kihama
-
Külaline
-
Juustup
Nad ei saa. Nad oma absoluutses kainuses ning õndsuses ei saa praegusel kellaajal vastata- nad peavad mehele lobstereid serveerima, et härra rahakott neid just selle bimbo vastu välja ei vahetaks, kelle juures härra oma kotte tühjendamas käis.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:43 Hei, siinsed ülirikkad! Kas te teist enda sarnast ei tunnegi ära?
Kui nii mõelda, siis mul vist polegi kõige hullemini elus läinud.
/Juustup
-
Külaline
Naine oli tõesti elegantne, aga sellisest madalast autopugerikust annab välja ronida. Ebamugav auto.
-
Külaline
Naine on väga ühe minu tuttava nägu küll. Aga täpselt ei näe ja küsima ka ei hakka.
-
Külaline
Naine ei pruugi ju üldse eestlane olla. Ja ma tegelikult ei saa üldse selle video pointile pihta. Ühesõnaga, keegi Monacos filmis seda autot, sest see kannab eesti numbrimärki? Või filmiti autot, kuna tegemist on Porschega? Või hoopis naise pärast filmiti? Ja kuidas see eesti ajakirjandusse sattus? Selles videos ei toimu ju midagi erilist. Naine väljub autost, kõik. Aga kollane ajakiri paneb pealkirja stiilis "netirahvas kihab uudishimust".
-
Külaline
Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:49Nad ei saa. Nad oma absoluutses kainuses ning õndsuses ei saa praegusel kellaajal vastata- nad peavad mehele lobstereid serveerima, et härra rahakott neid just selle bimbo vastu välja ei vahetaks, kelle juures härra oma kotte tühjendamas käis.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:43 Hei, siinsed ülirikkad! Kas te teist enda sarnast ei tunnegi ära?
/Juustup
Ülinõme inimene selle kommentaari taga.
-
Külaline
Need kadusid kõik koos Perekooli foorumiga. Igatahes siia nad teed pole leidnud.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:43 Hei, siinsed ülirikkad! Kas te teist enda sarnast ei tunnegi ära?
-
Külaline
Oled asjast õigesti aru saanud - J ongi ülinõme.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 22:51Juustup kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:49Nad ei saa. Nad oma absoluutses kainuses ning õndsuses ei saa praegusel kellaajal vastata- nad peavad mehele lobstereid serveerima, et härra rahakott neid just selle bimbo vastu välja ei vahetaks, kelle juures härra oma kotte tühjendamas käis.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 18:43 Hei, siinsed ülirikkad! Kas te teist enda sarnast ei tunnegi ära?
/Juustup
Ülinõme inimene selle kommentaari taga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist