Kuidas saada lahti äädikakärbestest?
-
Külaline
Kuidas saada lahti äädikakärbestest?
Kuidas saada lahti äädikakärbestest? Puuviljakoored prügikastis neli päeva ja kohal nad ongi!
-
Külaline
Koristada tuleb. Nad on mingi koloonia ilmselt munenud juba kuhugi, puhastad ära ja läinud nad on.
-
Külaline
Mina sain tolmuimejaga. Loomulikult tuleb kõik neile meelepärane kohe ära visata ja kilekottidesse peita, aga kui nad juba kohal, siis muudkui paljunevad. Tolmuimejast paremat meetodit ei ole leidnud. Proovisin punase veini lõksu ka, aga sealt nad tulid välja ja uus partii oli juba punast veini. Lõks seisnes pooleliitrises joogipudelis, millelt oli ots maha lõigatud ja aukudega kile peale tõmmatud. Pudelipõhja punast veini. Väidetavalt meeldib neile see nii väga, et ronivad aukudest sisse, aga välja enam ei oska tulla. Paraku minu kärbsed küll oskasid.
-
Külaline
Eks nad ka õpivad ja arenevadKülaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 15:24 Mina sain tolmuimejaga. Loomulikult tuleb kõik neile meelepärane kohe ära visata ja kilekottidesse peita, aga kui nad juba kohal, siis muudkui paljunevad. Tolmuimejast paremat meetodit ei ole leidnud. Proovisin punase veini lõksu ka, aga sealt nad tulid välja ja uus partii oli juba punast veini. Lõks seisnes pooleliitrises joogipudelis, millelt oli ots maha lõigatud ja aukudega kile peale tõmmatud. Pudelipõhja punast veini. Väidetavalt meeldib neile see nii väga, et ronivad aukudest sisse, aga välja enam ei oska tulla. Paraku minu kärbsed küll oskasid.
-
Külaline
Ma see kärbsepaberi teema autor.
Kuna mul seda veini/õunaäädikat kodus ei olnud(laps magas juba ja ei saanud poodi ka) panin purki törtsu õlut ja tüki banaanikoort.
Peale tegin paberist nagu jäätisevahvli koonuse.
Ööga ikka ronisid enamus sinna lõksu.
Mul nad vist ronisid sibulakorvi pärast üleüldse kohale. Selle tõstain ööseks rõdule. Täna kasutan toiduks ja ülejäänud lõikan sügavasse.
Täna ma lähen ikka kõrbsepaberit ka ostma, sest suured kärbsed ikka lendavad. Kassid ei jõua ka kõikki ära süüa ja kinni püüda.
Kuna mul seda veini/õunaäädikat kodus ei olnud(laps magas juba ja ei saanud poodi ka) panin purki törtsu õlut ja tüki banaanikoort.
Peale tegin paberist nagu jäätisevahvli koonuse.
Ööga ikka ronisid enamus sinna lõksu.
Mul nad vist ronisid sibulakorvi pärast üleüldse kohale. Selle tõstain ööseks rõdule. Täna kasutan toiduks ja ülejäänud lõikan sügavasse.
Täna ma lähen ikka kõrbsepaberit ka ostma, sest suured kärbsed ikka lendavad. Kassid ei jõua ka kõikki ära süüa ja kinni püüda.
-
Külaline
Ega midagi muud polegi teha, kui värsked puuviljad-köögiviljad külmkapisahtlisse ja nende koored kohe biojäätmetesse ära viia, et poleks äädikakärbestel toitumise ja sigimise võimalust. Puuviljakorv laualt ära kaotada, sest äädikakärbsed eelistavad just magusaid puuvilju, mis kiiresti üleküpsevad. Igasuguste püünistega on mul lapsepõlvetrauma, kui laest rippusid alla rõvedad kärbsepaberid ja vanaema juures oli klaasist kärbsepüünis, kuhu pandi mingi suhkruga vedelik ja mis oli surnud kärbseid täis. Ei taha, olgu nii öko kui tahes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline