Milline on ILUS ja KOLE pediküür?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Milline on ILUS ja KOLE pediküür?

Postitus Postitas Külaline »

Milline on ILUS ja KOLE pediküür? Kas klassikaline prantslane on ILUS? Punane glitter?
Külaline

Maitseasi, igaüks valib just talle meeldiva.......
Külaline

Ei hakka me pilte panema, otsi ise ja arvusta. Miks peaks french olema kole- no seda annab koledasti teha, seda kindlasti, annab ka väga kenasti teha. Kole pediküür on no pediküür ehk hooldamata kabjad.
Külaline

Käisin pediküüris ja kui paluti valida küünelakk, siis mõtlesin, et miks ka mitte ja valisin särava kuldse värvi. Mõne meelest võis see olla kole ja maitsetu, aga minu meelest oli imeilus. Mõnus protseduur. Ma oma koduste vahenditega ei saa kunagi jalakandu nii ilusaks ja pehmeks, nagu professionaalne pediküürija teeb. Pole koleda pediküüriga kokku puutunud, sest arvestades, kui halvas seisus on enamiku inimeste jalad ja küüned (olen erialalt meedik), siis saab pediküür seda ainult paremaks teha.
Külaline

Maitseasi. Prantsuse stiil varvastele minu meelest ei sobi. Klassikaline punane meeldib kõige rohkem.
Külaline

Mulle meeldib, kui suurel varbal on kivid.
Külaline

Ei meeldi neoonsed värvid pediküüris, oranzid ja oranzikasbeezid värvid, enamik rohelisi ja siniseid toone (tumesinine ja helesinine on ilus), maalingud ja disainid, kivid on ilusad.
Külaline

Tumedad värvid peale tumesinise, tumepunase ei meeldi
Külaline

Heledad toonid on ilusaimad, valge, kreem, heledam roosa, mis paistab, nagu valge, helelilla, helesinine. Vahelduseks must, miks mitte ka tumesinine.

Kuldne, tulipunane, oranz, mistahes neoon on minu jaoks maitsetu, kui siis ainult laitmatult ilusatele jalgadele, mille saaks kuhugi modellipildile panna. Roheline lihtsalt ei meeldi, aga kellelegi kindlasti sobib, ei ole tingimata maitsetu.
Külaline

Mina kasutan ainult kolme värvi: beeži, vanaroosat ja sellist läbikumavat sädelevat roosakas-helelillat. Tumedad värvid pole minu maitse. Sinine, pruun ja must küüntel on kahtlane, ilmselt seostub mõne haigusega ja seepärast ei meeldi. Punast teeks võib-olla siis, kui oleks ideaalse kujuga küüned (muidu on iga iluviga näha), aga üldiselt selline väga silmatorkav värv mulle ei istugi.

Kui käiks pediküüris, siis laseks kindlasti prantslase teha, olen näinud väga ilusaid pilte tehtud töödest. Ise paraku ei oska.
Külaline

Minu varbad on korallpunased, aprikoosivärvi, erinevates toonides roosad või pärlmuttervalged. Kivikesed suurtel varvasetel(reisile minnes erivärvi kivikestest nn. ornament nt), neid kahjuks ei tohi igal korral panna.
Külaline

Ei meeldi kivikesed ja maalingud, jätab kuidagi odava mulje. Samas kategoorias ülipikkade küünte ja volüümripsmetega.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:21 Ei meeldi kivikesed ja maalingud, jätab kuidagi odava mulje. Samas kategoorias ülipikkade küünte ja volüümripsmetega.
Kõige muuga nõus, v.a. kivikeste jutuga. Vastupidi, jätavad kalli mulje. Kivid peavad muidugi olema head ning paigutus maitsekas.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:30
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 18:21 Ei meeldi kivikesed ja maalingud, jätab kuidagi odava mulje. Samas kategoorias ülipikkade küünte ja volüümripsmetega.
Kõige muuga nõus, v.a. kivikeste jutuga. Vastupidi, jätavad kalli mulje. Kivid peavad muidugi olema head ning paigutus maitsekas.
Ei ole nõus. Ei jäta see kuidagi kallist muljet, paiguta neid kui maitsekalt tahes.
Külaline

Selline on ilus mu arust.
https://www.freyaestetica.com/wp-conten ... edikur.jpg
Külaline

Guugeldasin seda prantsuse pediküüri praegu. Kas need on need kandilised varbaküüned valge servaga, mis piltidelt paistab?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 23:37 Selline on ilus mu arust.
https://www.freyaestetica.com/wp-conten ... edikur.jpg
See on töödeldu foto ju. Igaühe pediküür on sama ilus, kui lasta foto läbi filtrite.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:33
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 21:30
Ei ole nõus. Ei jäta see kuidagi kallist muljet, paiguta neid kui maitsekalt tahes.
3 kivikest suure varba alumisel äärel teeb odavaks? Sa ise ei kanna järelikult välja,
Külaline

3 kivikest suure varba alumisel äärel teeb odavaks? Sa ise ei kanna järelikult välja,
Maitsed on erinevad. Eks osadele meeldivad kirjud ja maalitud küüned, neoonjuuksed ja veel igasugused asjad, minu jaoks on jah kivikesed odavad. Täpselt samamoodi mingid hambakaunistused ja muu selline. Lepi sellega. Sina kleebi endale kasvõi otsaette oma kivikesi, minu arust on see odav välimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:11
Maitsed on erinevad. Eks osadele meeldivad kirjud ja maalitud küüned, neoonjuuksed ja veel igasugused asjad, minu jaoks on jah kivikesed odavad. Täpselt samamoodi mingid hambakaunistused ja muu selline. Lepi sellega. Sina kleebi endale kasvõi otsaette oma kivikesi, minu arust on see odav välimus.
Kivikesed on ilusad. Ilma kivikesta jään lausa vaatama et issand milline latakas värvi peal, nagu lest. Ei ole ilus. Punane värv, tumesinine on ilma kivikesteta on ilus aga muul juhul ainult kaunistavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 1 külaline