Kas kahetsete lapsevanemaks saamist?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kas kahetsete lapsevanemaks saamist?

Postitus Postitas Külaline »

Kas kahetsete lapsevanemaks saamist? Lapsevanemaks saamist, lapsi? Mõlemat, ei kumbagi?
Külaline

Mitte mingil juhul ei kahetse ei lapsi, ei lapse saamist, ei pereelu, ei kõike pereelu ja lastega seonduvat.
Külaline

Oli periood, kus ma mõtlesin, et poleks pidanud lapsi saama, ma ei sobi üldse emaks. See oli siis, kui emarolli kokku umbes 15 aastat juba kantud, väsimus turjal, tahtnuks vabadust ja puhata ja mängida. Eks ma natuke sihuke individualist olen ka iseloomult ja see aastaid ja aastaid teistele elamist jättis oma jälje. Aga siis hakkas paremaks minema, lapsed said suureks, nüüd olen nende üle nii uhke ja elan iseenda elu. Eks sellised nõrkusehetked tulevad vahepeal ja lähevad jälle mööda.
Hoopis olulisem on see, et siiani on meeles see eufooria, mis mind haaras peale esimese lapse sündi. Ma sain tiivad, see oli mu elu õnnelikem aeg. Teise lapse sünni järel oli see tunne väiksem, aga ka võimas. Kokkuvõttes on kindlalt õnne lastest rohkem olnud kui väsimust.
Külaline

Mul on lapsed sellises vanuses, et hakkavad põhikooli lõpetama. Ei ole kordagi kahetsenud, et mul lapsed olemas on.
Külaline

Ei kahetse.
Külaline

Targem oleks olnud mitte saada jah. Ei ole osanud lapsega sidet leida ega mingit rõõmu tunda emadusest. Lihtsalt üks väga suur kohustus.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 23:27 Targem oleks olnud mitte saada jah. Ei ole osanud lapsega sidet leida ega mingit rõõmu tunda emadusest. Lihtsalt üks väga suur kohustus.
Kui vana su laps on?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:17 Kas kahetsete lapsevanemaks saamist? Lapsevanemaks saamist, lapsi? Mõlemat, ei kumbagi?
Ei möödu päevagi, kui ei kahetseks...
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 01:28
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 23:27 Targem oleks olnud mitte saada jah. Ei ole osanud lapsega sidet leida ega mingit rõõmu tunda emadusest. Lihtsalt üks väga suur kohustus.
Kui vana su laps on?
9
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:27 Eks ma natuke sihuke individualist olen ka iseloomult ja see aastaid ja aastaid teistele elamist jättis oma jälje.
Olen ka täpselt selline, alati seda teadnud ja seega ka kindlalt teadnud, et lapsi ei soovi ja pole neid ka saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:00
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:27 Eks ma natuke sihuke individualist olen ka iseloomult ja see aastaid ja aastaid teistele elamist jättis oma jälje.
Olen ka täpselt selline, alati seda teadnud ja seega ka kindlalt teadnud, et lapsi ei soovi ja pole neid ka saanud.
Pluss üks. Milleks end kiusata sellega.
Külaline

Pisut kahetsen, et ma neid varem ja rohkem ei saanud.
Külaline

Ei kahetse. Väga tahtsin last ja oleks ükskõik millisega rahul olnud. Aga nüüd ei jõua ise ka ära imestada, et selline laps tuli: ilusa välimusega, pikk, sihvakas, tark, mängib klaverit, spordis hea, käib matemaatikaolümpiaadidel, täitsa nagu mingi imeinimene. Ainuke viga on see, et jube palju tüdrukuid litsub ligi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 23:04
Postitus on kustutatud
Ära endajärgi teisi lahterda, enamik naiso suudab endale mehe leida ja teda hoida. Sina oled erand äkki..?
Külaline

Las tüdrukud litsuvad ligi. Ma oleks veits mures, kui poisid ligi hakkaks litsuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:00 Olen ka täpselt selline, alati seda teadnud ja seega ka kindlalt teadnud, et lapsi ei soovi ja pole neid ka saanud.
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:20 Pluss üks. Milleks end kiusata sellega.
Kui te aru ei saanud, siis teema ei olnud absoluutselt sellest. Talitsege palun oma tungi igale poole vahele ruiata, kuidas teie lapsi ei taha, kedagi ei huvita, seda polnud küsitud.
Külaline

Ei kahetse. Tahtsin last väga ja olen niiiii õnnelik, et ta mul olemas on. Ainuke lähedane inimene. Ma ei ole olnud parim ema, olen teinud valesid otsuseid, mida praegu kahetsen, aga midagi muuta enam ei saa, mis tehtud, see tehtud ja elame tütrega nende tagajärgedega elu lõpuni. Olen tänulik Jumalale, et ta andis mulle võimaluse emaks saada. See kogemus on mu elu muutnud, olen saanud kristlaseks ja nüüd tahan edasi minna koos Jumalaga ja Talle lootes.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 14:43 Las tüdrukud litsuvad ligi. Ma oleks veits mures, kui poisid ligi hakkaks litsuma.
Mis mure sul on sellega pidevalt? Juba teine teema sellega.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 15:03
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:00 Olen ka täpselt selline, alati seda teadnud ja seega ka kindlalt teadnud, et lapsi ei soovi ja pole neid ka saanud.
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:20 Pluss üks. Milleks end kiusata sellega.
Kui te aru ei saanud, siis teema ei olnud absoluutselt sellest. Talitsege palun oma tungi igale poole vahele ruiata, kuidas teie lapsi ei taha, kedagi ei huvita, seda polnud küsitud.
Minr huvitab. Ära palun hakka isehakanud korrapidajaks kes dikteerib mida teisi huvitab : - ) sinu korrapidamine ei huvita mind ja keegi ei küsinud, talitle oma sõnade järgi : - )
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:48
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 14:43 Las tüdrukud litsuvad ligi. Ma oleks veits mures, kui poisid ligi hakkaks litsuma.
Mis mure sul on sellega pidevalt? Juba teine teema sellega.
Mis teine teema, ma pole kuskil teises teemas midagi kirjutanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist