Parim toidupoe jahvatatud kohv?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Luxus, löfbergs, president, merrild…?
Külaline

Meeldib 100% araabika, nii et siis lillas pakis keskmise röstiga Löfbergs Lila on lemmik. Merrild Dansk Guld (kuldses plekkpurgis) ja Paulig Presidentti on ka head. Midagi muud enam ei julge osta, sest kardan, et kohvi maitse ei meeldi ja siis jääb pakk lihtsalt kappi seisma kuni ära viskan.
Külaline

Mina ka Löfbergs mellanröst fänn. Aga ega ma väga oluliseks kohvimarki ei pea, Kulta Katriina, Merrild, Jacobs - kõik on mu kapist läbi käinud viimase aastaga.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Hetkel mul jahvatatud pakikohvi kodus ei ole, aga mäletan, et Pauligi kollast värvi pakis Brazil oli hea. Teised geograafiliste nimetustega kohvisegud maeeldisid ka, aga Brazil jäi ekstra meelde.
Külaline

Nordquist on minumeelest absoluutselt parim, kallis on ra..e küll.
Külaline

libakägu kirjutas: 26 Juul 2024 18:19 Hetkel mul jahvatatud pakikohvi kodus ei ole, aga mäletan, et Pauligi kollast värvi pakis Brazil oli hea. Teised geograafiliste nimetustega kohvisegud maeeldisid ka, aga Brazil jäi ekstra meelde.
Ma ka Brazili fänn. Aeg-ajalt on see Selveris soodne (nüüd oli 3.99), siis ostan mitu pakki varuks. Ja veel meeldib kuldses pakis President, aga see on kallis isegi soodushinnaga ja osta ei raatsi.
Külaline

Lavazza Oro (kuldses purgis), Oa kohvid (nr 5 äkki?)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist