Automaks??
-
Autojuht
Automaks??
Mis on teie seisukoht automaksu osas?
Ning kas keegi on kursis mis viimatised arengud selles on olnud? Vaat et sada korda varsti ümbermuudetud ja parandatud, mis siis lõpuks tuleb või ei tule??
Ning kas keegi on kursis mis viimatised arengud selles on olnud? Vaat et sada korda varsti ümbermuudetud ja parandatud, mis siis lõpuks tuleb või ei tule??
-
Külaline
Loodetavasti ei tule üldse sest ilmselgelt on sellest kahju rohkem kui kasu. Alates ssellest juba kui palju on selle ümber nämmutamisele tööaega kulutatud. Mõni lollus võiks tegemata ka jääda.
-
Külaline
Masendav on see, kuidas viimase aasta jooksul on välja hõigatud juba n+x erinevat automaksu stsenaariumi ja seda on alati tehtud säärases tõekuulutamise vormis, nagu oleks kõik juba ammu allkirjastatud ja maksu kehtima hakkamise kuupäev kokku lepitud. Ei suuda enam vaadata/lugeda uudiseid, mis sisaldavad sõna "automaks". See on nagu haige unenägu, mis kunagi lõppeda ei taha.
Kusjuures sisuliselt ma polekski automaksu vastu, kui oleks selge ja läbipaistev, millele see raha kuluma hakkab. Ja teisalt - mu arust bensiiniaktsiis on kõige ausam automaks - nii palju kui sõidad, nii palju maksad. Tõstkem parem bensiiniaktsiisi.
Kusjuures sisuliselt ma polekski automaksu vastu, kui oleks selge ja läbipaistev, millele see raha kuluma hakkab. Ja teisalt - mu arust bensiiniaktsiis on kõige ausam automaks - nii palju kui sõidad, nii palju maksad. Tõstkem parem bensiiniaktsiisi.
-
Miinus
Ei taha teadagi palju need automaksud ja bensiiniaktsiisid teenuste ja toodete hinda tõstaksid mida siia euroopast veokitega transporditakse või ka maismaasiseselt. Ja KUHU see automaksust saadav raha suunatakse? Enne tammsaare trollipeatust on tee nii auklik, et bussid,trollid lagunevad vaat et koost seal. Igasuguste pastakate tellimisele leitakse ressurssi, aga mõned teed tallinnas on nii kohutavas seisus juba kaua aega. Sooviks selle raha kasutust ka siis igapäevaelus näha. Muidu maksa ja maksa, aga kasutegurit tunda ei saagi.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:32 Masendav on see, kuidas viimase aasta jooksul on välja hõigatud juba n+x erinevat automaksu stsenaariumi ja seda on alati tehtud säärases tõekuulutamise vormis, nagu oleks kõik juba ammu allkirjastatud ja maksu kehtima hakkamise kuupäev kokku lepitud. Ei suuda enam vaadata/lugeda uudiseid, mis sisaldavad sõna "automaks". See on nagu haige unenägu, mis kunagi lõppeda ei taha.
-
Külaline
Algul kui ilmusid need automaksu kalkulaatorid, siis paar korda ikka vaatasin, palju maksma peab hakkama. Enam isegi ei tea, sest seda on nii palju kordi muudetud, et ei viitsi süveneda. Täielik naljanumber on see automaks juba.
Põhimõtteliselt auto aastamaksuga nõus, aga:
1. Maksma peaksid sõidukid vaid siis kui neid kasutatakse.
2. Maksma peaksid ka välismaa registrimärgiga autod, mis meie teedel liiguvad.
Aktsiisi tõusu ei poolda, siis jooksevad maksud Lätti.
1. Maksma peaksid sõidukid vaid siis kui neid kasutatakse.
2. Maksma peaksid ka välismaa registrimärgiga autod, mis meie teedel liiguvad.
Aktsiisi tõusu ei poolda, siis jooksevad maksud Lätti.
Viimati muutis Tõutäkk, 06 Juun 2024 15:21, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Juustup
Leian, et see on autoomanike ahistamine. Tuleks vastu hakata! Jätaks võib-olla nende rumalate(ja ohtlike) tõukside radade maalimise ära ja saaks selle raha sealt kätte küll. Ja üleüldse on ajuvaba miks ei anta aru KUHU see tulu siis suunatakse?! Ukrainasse või?! Oleks aeg see oma inimeste surnuks maksustamine lõpetada.. kahjuks aga lähitulevik seda ei kinnita. Ma usun et KK leiutab juba lähikuudel veel mingi uue maksu välja. Hapnikumaks oleks kaval, sellest ei pääseks keegi.