Ma olen päris rahul sel juhul, et sel ajal kinno ei olnud võimalik minna. Ilmselt õnnestus pettumust vältidaKülaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 21:56 Hoidku jumal uuenduste eest. Käisin kevadel kinos vaatamas uuendatud versiooni Tammsaare Rudolfi ning Irma ainetel ja siiamaani kahetsen. Kusjuures filmi reklaamist ei saanud eelnevalt üldse aru, et süžee on niivõrd peapeale pööratud, kogu algne mõte on kaduma läinud, oleks osanud vältida.
Kahe kodu ballaad
-
Külaline
-
Külaline
Kusjuures ma väldin teadlikult neid Kulla tehtud uusversioone.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:50See oli tõesti õudne film, kuigi nendest Kulla soperdistest siiski kõige parem. Oli midagi tõsisemat siiski üritatud teha, aga kahjuks siiski kehv mis kehv.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 21:56 Hoidku jumal uuenduste eest. Käisin kevadel kinos vaatamas uuendatud versiooni Tammsaare Rudolfi ning Irma ainetel ja siiamaani kahetsen. Kusjuures filmi reklaamist ei saanud eelnevalt üldse aru, et süžee on niivõrd peapeale pööratud, kogu algne mõte on kaduma läinud, oleks osanud vältida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist