Kadedus on kole asi. Sina oled oma valikute tulemusel või ka kaaskondsete mahitusel sunnitud elama mõeldes kogu aeg teistele. Iseennast ei tunnegi, oma soove samuti pole. Seks on laste saamiseks. Permanentselt tiksub peas mõte - mis teised must mõtlevad ja arvavad, ega ma äkki kellelegi piinlikkust valmista, äkki keegi ei kiida heaks. Kelle jaoks või milleks? See "aher elueit" naudib oma elu, elab just nii, nagu ise õigeks peab ja on sellega rahul. Oleks sina oma eluga ka rahul, ei kõigutaks sind absoluutselt teiste teistsugused valikud.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 23:31 Postitus on kustutatud
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Külaline
Need, kes iga suvalise joobariga tite saavad ja pärast lastekaitse huvisfääri satuvad, on muidugi paremad inimesed, sest ei ole ahtrad. Kindlasti ka mitte elueided. Kellelgi pole nende pärast piinlik, ega ju?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 23:31 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt, las ma arvan 30 on uus 50 ja ei suudeta leppida elu piirangutega. 99 aastasena sa ei jookse täismaratoni. Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 07:33Ilmselgelt tood sa täiesti ajuvabu näiteid, kuna mingit elukogemust pole ollagi. Lasteaed ja vahetusõpilaseks minek - need võivad olla aktuaalsed sinu elus. Milline täiealine, tervemõistuslik inimene sooviks minna uuesti lasteaeda või keskooli vahetusõpilaseks? Point on selles, et vanemaks saades inimese tahtmised ja prioriteedid muutuvad - jah, loomulikult ei taha 25 ja 50 aastane samu asju. Aga vabadus teha ükskõik mida justnimelt ISEENDA prioriteetidest ja tahtmistest lähtuvalt, ei erine nende puhul. Sina võid seda loomulikult delusion'iks tituleerida, kuna sa tõesti ei suudagi veel mõista, et sinu tahtmised ja prioriteedid on sust paarkümmend aastat vanemal inimesel täiesti läbikedratud, unustatud ja eboluline teema. Lepi sellega.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 00:28 Ei, ma ei muutu vanusega delusional mõtlemisega, et 30 ja 50 on sama ja tegelikult võib igas vanuses ükskõik mida teha. Lasteaeda sa enam minna ei saa 50 aastaselt? Keskkoolo vahetusõpilaseks ei saa sa 40 aastaselt minna. Päris paljud asjad on cutoff vanustega. Ma ei hakka vananedes enesepettusega tegelema. Leppige sellega.
-
Külaline
Need ealised "elu piirangud" on suurelt osalt su oma peas kinni. Keha, mõistus, tervis, seadused, majanduslikud võimalused, asukoht jne.jne.jne. limiteerivad ühtmoodi inimesi nii vanuses 20, 50 kui 80. Ma ei räägi mingitest utoopilistest unistustest (jah, neid unistajaid on ka igas vanuses sünnist surmani) vaid reaalset vabadusest oma tahet realiseerida ja seda saab teha täpselt samamoodi igas vanuses.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:32 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt, las ma arvan 30 on uus 50 ja ei suudeta leppida elu piirangutega. 99 aastasena sa ei jookse täismaratoni. Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.
Ps on ka 90 aastasi maratoni jooksjaid (google it) - kui on ikka tahtnud osaleda, siis on seda ka teinud. Ehk siis - ka sina ei ole võimeline maratoni võitma ja minul puudub igasugune soov seal osaleda - meil mõlemal on täpselt samasugune vabadus oma osalemise üle ISEENDA soovi ja parima äranägemise järgi otsustada. Mõlemal on ilmselgelt omad limitatsioonid, kuid need ei sõltu vanusest. Otsustamise ega enda otsuse täideviimise vabadust vanus ei mõjuta.
-
Külaline
Ah tead, las olla. Usu edasi kuidas 0-99 saad teha igas vanuses ükskõik midagi. Äkki oledki surematu ja jääd ilmasambaks? Vampiir?Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:36Need ealised "elu piirangud" on suurelt osalt su oma peas kinni. Keha, mõistus, tervis, seadused, majanduslikud võimalused, asukoht jne.jne.jne. limiteerivad ühtmoodi inimesi nii vanuses 20, 50 kui 80. Ma ei räägi mingitest utoopilistest unistustest (jah, neid unistajaid on ka igas vanuses sünnist surmani) vaid reaalset vabadusest oma tahet realiseerida ja seda saab teha täpselt samamoodi igas vanuses.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 12:32 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt, las ma arvan 30 on uus 50 ja ei suudeta leppida elu piirangutega. 99 aastasena sa ei jookse täismaratoni. Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.
Ps on ka 90 aastasi maratoni jooksjaid (google it) - kui on ikka tahtnud osaleda, siis on seda ka teinud. Ehk siis - ka sina ei ole võimeline maratoni võitma ja minul puudub igasugune soov seal osaleda - meil mõlemal on täpselt samasugune vabadus oma osalemise üle ISEENDA soovi ja parima äranägemise järgi otsustada. Mõlemal on ilmselgelt omad limitatsioonid, kuid need ei sõltu vanusest. Otsustamise ega enda otsuse täideviimise vabadust vanus ei mõjuta.
-
Mieux
Absoluutset on see nii, ja kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud. Pea siis oma tarkusi ikka meeles, kui sinnamaani elanud oled ükskord. Ja palju õnne, kui sa siis arvad täpselt samamoodi nagu nüüd, siis tegid õige valiku! Ainult et teada saad sa seda tagantjärele, kas ikka oli õige või oleks tulnud elada teisiti. Eks see kehtib kõigi kohta. Mina näiteks nii vanana tänan õnne, et mul on lapsed ja pere, et ikka anti...Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:02 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt,
-
Külaline
Teisalt, kui juhtuvad sitad lapsed tulema siis võin seda vanuigi kahetseda. Keegi ei garanteeri häid, tublisid, toredaid ja terveid lapsi. Veelvähem lapselapsi. Laps mõne t*lgus*ga abiellub on muretsemist pensionipõlveks küll ja veelMieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54Absoluutset on see nii, ja kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud. Pea siis oma tarkusi ikka meeles, kui sinnamaani elanud oled ükskord. Ja palju õnne, kui sa siis arvad täpselt samamoodi nagu nüüd, siis tegid õige valiku! Ainult et teada saad sa seda tagantjärele, kas ikka oli õige või oleks tulnud elada teisiti. Eks see kehtib kõigi kohta. Mina näiteks nii vanana tänan õnne, et mul on lapsed ja pere, et ikka anti...Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:02 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt,
-
Mieux
Eks töö on tellija materjalist ja õnnetuste vastu ei kaitse miski kedagi. Elus ei olegi mingeid garantiisid, kes ei julge elada, see ei tee siis elus midagi, kui ei "garanteerita".Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:58 Keegi ei garanteeri häid, tublisid, toredaid ja terveid lapsi. Veelvähem lapselapsi.
Kes sul elus üldse midagi garanteerib, kasvõi seda, et homset päeva näed?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:58 [Keegi ei garanteeri häid, tublisid, toredaid ja terveid lapsi. Veelvähem lapselapsi.
-
Külaline
Novot ei garanteerigi. Aga miks ma peaks lisariski võtma? Tuleb nõme pätt laps, mis siis? Parem ei võta asjatuid riske
-
Külaline
Pullik*ka. Vastasel juhul oleks kõigil edukatel toredatel haritud vanematel samasugused lapsed ja asotsiaalidest, joomanarkoprobleemidega lapsed tulevikus sellised.Mieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 17:05Eks töö on tellija materjalist ja õnnetuste vastu ei kaitse miski kedagi. Elus ei olegi mingeid garantiisid, kes ei julge elada, see ei tee siis elus midagi, kui ei "garanteerita".Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:58 Keegi ei garanteeri häid, tublisid, toredaid ja terveid lapsi. Veelvähem lapselapsi.
Töö ei ooe tellija materjalist : - )
-
Külaline
Sul on vaimne alaareng, kui sooviksid 40-selt keskkooli vahetusõpilaseks võo 50-selt lasteaeda. Teised inimesed vanusega arenevad, sul on ilmselge degeneratsioon, seetõttu sellist soga toodadki.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 00:28Ei, ma ei muutu vanusega delusional mõtlemisega, et 30 ja 50 on sama ja tegelikult võib igas vanuses ükskõik mida teha. Lasteaeda sa enam minna ei saa 50 aastaselt? Keskkoolo vahetusõpilaseks ei saa sa 40 aastaselt minna. Päris paljud asjad on cutoff vanustega. Ma ei hakka vananedes enesepettusega tegelema. Leppige sellega.
-
Külaline
Ma arvan, et see inimene on viljatu, seetõttu tige ja õel, eks peab oma nutuse elu endale kuidagi vastuvõetavamakstegema.Mieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54Absoluutset on see nii, ja kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud. Pea siis oma tarkusi ikka meeles, kui sinnamaani elanud oled ükskord. Ja palju õnne, kui sa siis arvad täpselt samamoodi nagu nüüd, siis tegid õige valiku! Ainult et teada saad sa seda tagantjärele, kas ikka oli õige või oleks tulnud elada teisiti. Eks see kehtib kõigi kohta. Mina näiteks nii vanana tänan õnne, et mul on lapsed ja pere, et ikka anti...Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:02 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt,
-
Külaline
Said aru kyll. Näidete peale läksid kohe nii leili? Mõni tshab 60 aastaselt maratoni teha aga tervis ei luba, see sul ka vaimselt alaarenenud või? Mõni jääb selles vajuses dementseks. Sa ei saa igas vanuses teha mida sa ise tahad oli jutu POINT, millele sa pihta ei saanud : - )Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:43Sul on vaimne alaareng, kui sooviksid 40-selt keskkooli vahetusõpilaseks võo 50-selt lasteaeda. Teised inimesed vanusega arenevad, sul on ilmselge degeneratsioon, seetõttu sellist soga toodadki.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 00:28Ei, ma ei muutu vanusega delusional mõtlemisega, et 30 ja 50 on sama ja tegelikult võib igas vanuses ükskõik mida teha. Lasteaeda sa enam minna ei saa 50 aastaselt? Keskkoolo vahetusõpilaseks ei saa sa 40 aastaselt minna. Päris paljud asjad on cutoff vanustega. Ma ei hakka vananedes enesepettusega tegelema. Leppige sellega.
-
Külaline
Ei ole. 1959 aastast tulid? Tige et 18 a kallist tüütut kohustust tekitada ei saaks? No ei oleks kalla. Vägagi vilajakas olen, võin homme tite hakkama panna kui tahanKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:47Ma arvan, et see inimene on viljatu, seetõttu tige ja õel, eks peab oma nutuse elu endale kuidagi vastuvõetavamakstegema.Mieux kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:54Absoluutset on see nii, ja kuna 50 aastaselt on lapsesaamisevõimalus ammu läinud ning lootus perele ja lapselastele seda enam, siis pole mõtet vanuigi nutta, kui õigel ajal ei tahtnud. Pea siis oma tarkusi ikka meeles, kui sinnamaani elanud oled ükskord. Ja palju õnne, kui sa siis arvad täpselt samamoodi nagu nüüd, siis tegid õige valiku! Ainult et teada saad sa seda tagantjärele, kas ikka oli õige või oleks tulnud elada teisiti. Eks see kehtib kõigi kohta. Mina näiteks nii vanana tänan õnne, et mul on lapsed ja pere, et ikka anti...Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 14:02 Äkki sa tahadki 50 aastasena asju mis on sinule kättesaadavad ja võimalikud. “Igas vanuses saab teha midaiganes” on naiivne jutt,
-
Külaline
Sinu point oli, et lapsed segavad elu. See jutt, mida sa suust välja ajad, ei ole täiemõistusega inimese oma.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:47Said aru kyll. Näidete peale läksid kohe nii leili? Mõni tshab 60 aastaselt maratoni teha aga tervis ei luba, see sul ka vaimselt alaarenenud või? Mõni jääb selles vajuses dementseks. Sa ei saa igas vanuses teha mida sa ise tahad oli jutu POINT, millele sa pihta ei saanud : - )Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:43Sul on vaimne alaareng, kui sooviksid 40-selt keskkooli vahetusõpilaseks võo 50-selt lasteaeda. Teised inimesed vanusega arenevad, sul on ilmselge degeneratsioon, seetõttu sellist soga toodadki.Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 00:28
Ei, ma ei muutu vanusega delusional mõtlemisega, et 30 ja 50 on sama ja tegelikult võib igas vanuses ükskõik mida teha. Lasteaeda sa enam minna ei saa 50 aastaselt? Keskkoolo vahetusõpilaseks ei saa sa 40 aastaselt minna. Päris paljud asjad on cutoff vanustega. Ma ei hakka vananedes enesepettusega tegelema. Leppige sellega.
Ei imesta, kui Lillkapsamutt.
-
Külaline
Oligi. Minu jaoks segavadki. Kas sina arvad et sinu arvamus on universaalne tõde mille järgi arvama peab? Nalja teed? Ja endal ei ole imelik sedasi arvata? Öö öö ööö kõik kes heldinult elu õiekesi oma ellu ei soovi on öö öö ööö. Näha jah milliseks elu õied muudavad inimesiKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:55Sinu point oli, et lapsed segavad elu. See jutt, mida sa suust välja ajad, ei ole täiemõistusega inimese oma.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:47Said aru kyll. Näidete peale läksid kohe nii leili? Mõni tshab 60 aastaselt maratoni teha aga tervis ei luba, see sul ka vaimselt alaarenenud või? Mõni jääb selles vajuses dementseks. Sa ei saa igas vanuses teha mida sa ise tahad oli jutu POINT, millele sa pihta ei saanud : - )Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:43
Sul on vaimne alaareng, kui sooviksid 40-selt keskkooli vahetusõpilaseks võo 50-selt lasteaeda. Teised inimesed vanusega arenevad, sul on ilmselge degeneratsioon, seetõttu sellist soga toodadki.
Ei imesta, kui Lillkapsamutt.
-
Külaline
Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.
[/quote]
Ma pakun, et see keeruline välismaa sõna on 'limiidid'. Vut-vut põhikooli tagasi.
[/quote]
Ma pakun, et see keeruline välismaa sõna on 'limiidid'. Vut-vut põhikooli tagasi.
-
Külaline
Ma pakun, et see keeruline välismaa sõna on 'limiidid'. Vut-vut põhikooli tagasi.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 20:25 Sa ikka väga ei tee igas vanuses mida sa tahad, keha seab limitatsioonid või mõistus. Vastupidine on täiesti roosa mull.
[/quote]
Kuule mine elukutseliks õpetajaks ära kui nii sügeleb vigade parandamine. Mõni seebikas ei tule telekast mida isehakanud toimetaja mängimise asemel vaadata. Jõudu. Kasutan selliseid sõnu nagu tahan, oma limiiti võid ise kasutada
-
Külaline
Tubli, suudad areneda küll! Jõudu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], silli ja 5 külalist