Vahekorra lõpetamine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:13
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:41
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:33

Eks nad tunnevad ennast survestatuna mehe poolt ja nüüd on vihased, osad naised ei peagi tegelema selliste asjadega! Ja oh õudu mehed on ikka seksuaaleluga rahul! Ajab närvi neid mõnuga : - )
Ja sa selle peale ei tulegi, et mõnda naist võib ennast erutada, kui ta mehele suuseksi teeb? Mind näiteks erutab väga. Ajab lausa pöördesse.

P S Redditit ei loe ja meest ei ole vaja kinni hoida.
Kui see neid päriselt erutaks siis nad ei läheks nii pöördesse teiste naiste suguelust ja sealsest suuseksi puudumisest. Minul on täiesti ükskõik mida teised teevad, imegu terviseks või ärgu imegu, mina sellest oma seksuaalelus midagi muutma ei hakka.
Miks sa arvad, et ma olen pöördes kellegi suguelust? Ta ise siin lahkelt jagab juba mitmekümnendat kommentaari seda, kui jälk, rõve, okseleajav, perversne jne, on tema jaoks seks. Loogiline ju, et siis keegi ütleb selle jama peale midagi.

Mõistagi peab inimene elama nii, nagu temale meeldib. Kõikidele inimestele ei meeldigi seks. Aga ärgu ta olgu nii 1000% veendunud, et selline elu ka tema mehele meeldib. Viisakusest või parema puudumisel võib naisele ju igasugu asju kokku rääkida.
Külaline

Lapse saamine pole rõve, aga sünnitus on valus ja see on põhjus, miks ise kardan. Isegi epiduraali kardan. Kusik olen. Eesti iive on madal ja sünnitavad slaavid agaralt. Eestlased on väljasuremisohus. Kui vähegi võimalik, tehke lapsi. Mina lapsi ei saa, aga ma ei mõista neid, kes ei saa, ja käivad siin halvustamas. Naeruväärne ja läbinähtav.k a d e d u s.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:48

Ja sa selle peale ei tulegi, et mõnda naist võib ennast erutada, kui ta mehele suuseksi teeb? Mind näiteks erutab väga. Ajab lausa pöördesse.

Kui see neid päriselt erutaks siis nad ei läheks nii pöördesse teiste naiste suguelust ja sealsest suuseksi puudumisest. Minul on täiesti ükskõik mida teised teevad, imegu terviseks või ärgu imegu, mina sellest oma seksuaalelus midagi muutma ei hakka.
Miks sa arvad, et ma olen pöördes kellegi suguelust? Ta ise siin lahkelt jagab juba mitmekümnendat kommentaari seda, kui jälk, rõve, okseleajav, perversne jne, on tema jaoks seks. Loogiline ju, et siis keegi ütleb selle jama peale midagi.

Mõistagi peab inimene elama nii, nagu temale meeldib. Kõikidele inimestele ei meeldigi seks. Aga ärgu ta olgu nii 1000% veendunud, et selline elu ka tema mehele meeldib. Viisakusest või parema puudumisel võib naisele ju igasugu asju kokku rääkida.
Aseksuaalid küll nii ei kirjuta. Mul mitu sõpra, ace'id.... never ei lähe nad foorumisse niimoodi rääkima. Never.

See on Troll. Usu mind.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:32 AGA ma saan aru, et sa üritad otsida põhjusi, miks ma seksiga nii kaua ootasin. Nagu ikka... see isiklikuks minemine. Redditis seda pole, muide. Endale ei meeldi, kui teised isiklikuks pööravad, aga ise siin nii mõnigi seda on. Tolle Juustupiga diskussioonist näha.

Loe oma kirjutis läbi ja need eeldused. Uurid, kas olen tsölibaadis või kas olen aseksuaalne.
Joobes?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:12
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 17:05
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:32 AGA ma saan aru, et sa üritad otsida põhjusi, miks ma seksiga nii kaua ootasin. Nagu ikka... see isiklikuks minemine. Redditis seda pole, muide. Endale ei meeldi, kui teised isiklikuks pööravad, aga ise siin nii mõnigi seda on. Tolle Juustupiga diskussioonist näha.

Loe oma kirjutis läbi ja need eeldused. Uurid, kas olen tsölibaadis või kas olen aseksuaalne.
Laksu all? Kellega ja mis teemasl sa vestled?
Miks sa minu sugulust räägid? Olen ma andnud selleks loa? Ei ole ju.
Mis asja? Olgu, sa oled ainetega kimpus ja sellepärast ka suguelu kiratseb? No, las siis olla!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:39
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:21
Lillkapsamutt jälle kohal, jeee!!!
Kui mees on armukade, on tal selleks põhjus. Kui soovid, võid valetada, et keski patuoinas ajas ligi. Siis oled ise süüst puhas.
Loomulikult on põhjust. Kõige tavalisem mehepoolse armukadeduse põhjus on see, et mees ise petab.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:29
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:05
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:53
Sellepärast su mees sinuga ongi, see on loogiline.
Seks on üks kooselu osa. Kui seda ei ole ühe inimesega, või kui see on ebarahuldav, siis loomulikult paar kaua koos ei püsi. Kui tegemist ei ole just vanas eas üksteist leidnud paariga. Meie kooselu on püsinud tänaseks 36 aastat. No ma ei usu, et ainult suuseks seda kooselu on koos hoidnud. Ju on ikka palju muid asju ka, mis meid koos hoiavad. See on aga kindel, et kui meie seks oleks sama nüri nagu sinu oma, siis ma ei oleks küll viitsinud sellise mehega nii kaua koos elada. Minu jaoks on seks liiga tähtis kooselu osa, et sellest loobuda või kannatada terve elu ebarahuldavat suguelu.

Usu mind! Erinevalt sinust on palju naisi, kes tahavad ise ka seksida. Ja, kes ei seksigi ainult mehe rõõmuks. Sellist naist, kes seksib vaid mehe rõõmuks, on seda muidugi väga raske uskuma panna. Ja sa ei peagi seda uskuma!
Ma vastupidi kiitsin sind, sest ilmselgelt on sellsied teemad ärapanemised. Kellel päriselt asi toimib, ta ei käi foorumis rääkimas sellest, ega nimeta seda Jeleena kombel feikimiseks või teatriks. Sellepärast mul on biif, mitte seksimise pärast. Isegi oma parimate sõbrannade ja vendade-õdedega ei räägi me seksist ja me kõik seksime.
Really!? Ma ei vaja kiitmist! Küll aga vajad sina abi asutusest, mis asub Paldiski maanteel.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:48

Põhjendangi, minu jaoks on need tegevused jälgid. Ma ei proovi teisi ümber veenda sama tegema nagu suuseksu fännklubi teha proovib.
Mehele meeldib selline elu, ta ei mõtle oma tilliga jumal tänatus. Me ei ole teretuttavad, et “viisakusest” midagi üksteisele ütlemata jätame.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:49 Lapse saamine pole rõve, aga sünnitus on valus ja see on põhjus, miks ise kardan. Isegi epiduraali kardan. Kusik olen. Eesti iive on madal ja sünnitavad slaavid agaralt. Eestlased on väljasuremisohus. Kui vähegi võimalik, tehke lapsi. Mina lapsi ei saa, aga ma ei mõista neid, kes ei saa, ja käivad siin halvustamas. Naeruväärne ja läbinähtav.k a d e d u s.
mitmeid sünnitusi näinuna, kohe päris rõve on. Valdav enamus laseb number kahte sünnituslauale, sünnitustuba fekaalihaisu täis, mõned oksendavad, siis tuleb krimpsus sinine punane lilla imik nuttes kes on kollaka võidega koos, verine, lisaks limane paks sooneline nabanöör. Väga võigas. Iialgi ei taha midagi sellist produtseerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:16
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:39
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:21

Lillkapsamutt jälle kohal, jeee!!!
Kui mees on armukade, on tal selleks põhjus. Kui soovid, võid valetada, et keski patuoinas ajas ligi. Siis oled ise süüst puhas.
Loomulikult on põhjust. Kõige tavalisem mehepoolse armukadeduse põhjus on see, et mees ise petab.
Elu iroonia, et nii on. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Vahel tuleb ego alla suruda ja edasi liikuda. See näitab palju enam tugevust. Teistele loovutamine näitab armastust rohkem kui endaga hoidmine. Ei ole ise truu, ei anna teisele ongi mürgine kombo ja muudab naise omakorda õelaks teiste vastu.

Ei oska soovitusi anda, kui ainult, et kui ise kuidagi anti põhjust, lihtsalt valetagu, et keegi ajas ligi soovimata. Vahel naised annavad põhjust, aru saamata. Suhte põhitala on usaldus. Ilma selleta või selle kaotamisel ei saa enamik suhteid endiseks ja see nõiaring jääb kestma kuni kas üks pool sureb vanadusse või suhe lihtsalt krahhiga lõppeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:40
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:49 Lapse saamine pole rõve, aga sünnitus on valus ja see on põhjus, miks ise kardan. Isegi epiduraali kardan. Kusik olen. Eesti iive on madal ja sünnitavad slaavid agaralt. Eestlased on väljasuremisohus. Kui vähegi võimalik, tehke lapsi. Mina lapsi ei saa, aga ma ei mõista neid, kes ei saa, ja käivad siin halvustamas. Naeruväärne ja läbinähtav.k a d e d u s.
mitmeid sünnitusi näinuna, kohe päris rõve on. Valdav enamus laseb number kahte sünnituslauale, sünnitustuba fekaalihaisu täis, mõned oksendavad, siis tuleb krimpsus sinine punane lilla imik nuttes kes on kollaka võidega koos, verine, lisaks limane paks sooneline nabanöör. Väga võigas. Iialgi ei taha midagi sellist produtseerida.
Ainsad argumendid vastu:
Puudub püsipartner
Tohutu hirm valu ees
Lapsi ei saa terv. Prob. Tõttu

Muid argumente pole.... mõnel naisel on 3-5 last ja võiks öelda, kes ema, kes õde.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:14
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 17:05

Laksu all? Kellega ja mis teemasl sa vestled?
Mis asja? Olgu, sa oled ainetega kimpus ja sellepärast ka suguelu kiratseb? No, las siis olla!
:d ma ainult ütlesin, et loogiline, miks mees naisega on-ta on rahuldatud.Mis pidi olema eeldatav vastus sellele, mida eeldasin tulevat (me oleme mehega koos olnud x aastat ja blabla väga õnnelikud) <- ma juba eos eeldan, et naised on konkurendid ja tema x a on ikka kauem kui suguõel=tema on kuidagi etem naine ja tal on etem mees = miks peaksin ekstra kiitma siis, kui tema ära tahab panna ja vastastikust austust pole.

Kas see ütleb midagi selle kohta, mis elu mul on. Või kuidas see isegi oluline on. See ju pole. Olen tagasihoidlik naine terve elu olnud, mul pole vaja kelkida oma suguelu või selle puudumisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:22
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:29
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:05
Seks on üks kooselu osa. Kui seda ei ole ühe inimesega, või kui see on ebarahuldav, siis loomulikult paar kaua koos ei püsi. Kui tegemist ei ole just vanas eas üksteist leidnud paariga. Meie kooselu on püsinud tänaseks 36 aastat. No ma ei usu, et ainult suuseks seda kooselu on koos hoidnud. Ju on ikka palju muid asju ka, mis meid koos hoiavad. See on aga kindel, et kui meie seks oleks sama nüri nagu sinu oma, siis ma ei oleks küll viitsinud sellise mehega nii kaua koos elada. Minu jaoks on seks liiga tähtis kooselu osa, et sellest loobuda või kannatada terve elu ebarahuldavat suguelu.

Usu mind! Erinevalt sinust on palju naisi, kes tahavad ise ka seksida. Ja, kes ei seksigi ainult mehe rõõmuks. Sellist naist, kes seksib vaid mehe rõõmuks, on seda muidugi väga raske uskuma panna. Ja sa ei peagi seda uskuma!
Ma vastupidi kiitsin sind, sest ilmselgelt on sellsied teemad ärapanemised. Kellel päriselt asi toimib, ta ei käi foorumis rääkimas sellest, ega nimeta seda Jeleena kombel feikimiseks või teatriks. Sellepärast mul on biif, mitte seksimise pärast. Isegi oma parimate sõbrannade ja vendade-õdedega ei räägi me seksist ja me kõik seksime.
Really!? Ma ei vaja kiitmist! Küll aga vajad sina abi asutusest, mis asub Paldiski maanteel.
Ma ei ela Tln. Keegi ütles mingis teemas, et pean ahtrit liigutama, mille peale vastasin, et suhe õppes juba 11a tagasi ja miks eksilt küsida luba ja kes see eks isegi on. Kes olen üldse mina? Võõrad inimesed ammuilma.
Külaline

Paistab jah, et Lillkapsamutt on Jämejalast välja saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 05:50
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:40
Ainsad argumendid vastu:
Puudub püsipartner
Tohutu hirm valu ees
Lapsi ei saa terv. Prob. Tõttu

Muid argumente pole.... mõnel naisel on 3-5 last ja võiks öelda, kes ema, kes õde.
Noo püsipartner on, milleks teha läbi valusat ja ebameeldivat protsessi? Nii palju lapsi ei taha. Eestlaste püsimajäämise peale ei mõtle, pole minu asi. Tuttav naine sai lapse, keisrilõikega. Enam ta ei tunne millal põis täis on keisrilõike tulemusena. Milleks taolise p*saga riskeerida???
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Baidu [Spider] ja 2 külalist