Vahekorra lõpetamine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Saan aru, et siin üks teema ''salastatud terviseandmed'' rääkis teise lapse saamisest. Ja igasugused vihjed käivad lapse tegemise teemal.

Jeerum? Lahkuminek toimus 11a tagasi... miks peab alati ette hoiatama. Naeruväärne. Isegi dailymailis on seal artiklid 1 DECADE ago or something. Ise ei saagi aru. Kaua peab viha pidama -.- :O
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:41
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:33
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:31
No tegelikult see ei pakugi ju naisele mitte midagi, mehe meeleheaks teeb. Mida seal nautida on. Aga siin mõni kirjutab, et see on mehe inimõigus, ise redditist luges, et peab saama.
Eks nad tunnevad ennast survestatuna mehe poolt ja nüüd on vihased, osad naised ei peagi tegelema selliste asjadega! Ja oh õudu mehed on ikka seksuaaleluga rahul! Ajab närvi neid mõnuga : - )
Ja sa selle peale ei tulegi, et mõnda naist võib ennast erutada, kui ta mehele suuseksi teeb? Mind näiteks erutab väga. Ajab lausa pöördesse.

P S Redditit ei loe ja meest ei ole vaja kinni hoida.
Sellepärast su mees sinuga ongi, see on loogiline.
Külaline

Natuke teemaväline kommentaar, aga kas ainult mind häirib see uus süsteem, kus eelneva/tsiteeritud teksti lugemiseks peab lisakliki tegema ja kerima ning kus inimesed enam ei üritagi tseteeritud osa hallatava pikkusega hoida?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:53

Eks nad tunnevad ennast survestatuna mehe poolt ja nüüd on vihased, osad naised ei peagi tegelema selliste asjadega! Ja oh õudu mehed on ikka seksuaaleluga rahul! Ajab närvi neid mõnuga : - )
Ja sa selle peale ei tulegi, et mõnda naist võib ennast erutada, kui ta mehele suuseksi teeb? Mind näiteks erutab väga. Ajab lausa pöördesse.

Seks on üks kooselu osa. Kui seda ei ole ühe inimesega, või kui see on ebarahuldav, siis loomulikult paar kaua koos ei püsi. Kui tegemist ei ole just vanas eas üksteist leidnud paariga. Meie kooselu on püsinud tänaseks 36 aastat. No ma ei usu, et ainult suuseks seda kooselu on koos hoidnud. Ju on ikka palju muid asju ka, mis meid koos hoiavad. See on aga kindel, et kui meie seks oleks sama nüri nagu sinu oma, siis ma ei oleks küll viitsinud sellise mehega nii kaua koos elada. Minu jaoks on seks liiga tähtis kooselu osa, et sellest loobuda või kannatada terve elu ebarahuldavat suguelu.

Usu mind! Erinevalt sinust on palju naisi, kes tahavad ise ka seksida. Ja, kes ei seksigi ainult mehe rõõmuks. Sellist naist, kes seksib vaid mehe rõõmuks, on seda muidugi väga raske uskuma panna. Ja sa ei peagi seda uskuma!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:00 Natuke teemaväline kommentaar, aga kas ainult mind häirib see uus süsteem, kus eelneva/tsiteeritud teksti lugemiseks peab lisakliki tegema ja kerima ning kus inimesed enam ei üritagi tseteeritud osa hallatava pikkusega hoida?
Ei häri, mugav on. Ma ei viitsi neid pikki kommentaare uuesti lugeda ja loen ainult seda uut osa, mis jääb tsiteerimisest alla.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:35
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 09:16

Näitasin lausa su kommentaari hommikusöögilauas mehele, tema repliik
“Kas tegu on femceliga?” IRW
Perekoolis oli ka üks imelik, kes rääkis incelitest. Paistab, et teie pere.
Muidugi! 1 pere maailmas ja Eestis teab seda sõna. Mine loe välismaised foorumeid, see 1 eestlane sinna jõudnud metsikult kirjutama!
Peale selle ühe Perekooli-imeliku ei ole kuulnud kedagi incelitest rääkimas tõesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:02

Perekoolis oli ka üks imelik, kes rääkis incelitest. Paistab, et teie pere.
Muidugi! 1 pere maailmas ja Eestis teab seda sõna. Mine loe välismaised foorumeid, see 1 eestlane sinna jõudnud metsikult kirjutama!
Peale selle ühe Perekooli-imeliku ei ole kuulnud kedagi incelitest rääkimas tõesti.
Mis või kes on incel?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:45
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:30
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 22:42

Jah, kõik inimesed ei ole ühesugused, ja ei peagi olema. Aga sinu kirjeldus teie seksuaalelust jätab siiski mulje, et sina mitte ei "naudi samu asju, mis teised", vaid sa ei naudi seksi juures mitte midagi. Sinu jaoks on kõik loomulikud asjad väkid, rõvedad, jälgid... No, mis nauditavast seksuaalelust sa üldse heietad siin? Ilmselt on vaid aja küsimus, kui sinu limiit seksi osas on üldse täis ja lõpetad selle ülirõveda tegevuse. Ja siis ilmselt kiidad samamoodi takka, et sinu mees on tegelikult väga rahul. :lol:

See on raudselt seesama tola, kes lapsi ei taha ja mingit soga suust ajab.
Ilmselt jah! Kujutan ette, kui rõve tema jaoks lapse saamine veel on.
See on ületamatult rõve minu jaoks. Oleks ma viimane naine maamunal, siis inimkonnaga oleks kõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:07
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:02

Mis või kes on incel?
In - involuntary
Cel - celibate

Vastu enda tahtmist tsölibaadis
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:58
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:00 Natuke teemaväline kommentaar, aga kas ainult mind häirib see uus süsteem, kus eelneva/tsiteeritud teksti lugemiseks peab lisakliki tegema ja kerima ning kus inimesed enam ei üritagi tseteeritud osa hallatava pikkusega hoida?
Ei häri, mugav on. Ma ei viitsi neid pikki kommentaare uuesti lugeda ja loen ainult seda uut osa, mis jääb tsiteerimisest alla.
Häirib ja väga. Telefonis kohutav, ei saa normaalselt lugeda, hüppab üles-alla! Vana tõdemus, kui ei ole katki ära paranda!
Külaline

Mina jälle tahan aru saada, millele täpselt vastatud on. Lisaks pean mõnikord mitu korda klikkima/vajutama, et kõike näha, kuna esimese korra järel kipub kinni vilksatama. Ilgelt tüütu ja häiriv on kogu see uuendus.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:31
No tegelikult see ei pakugi ju naisele mitte midagi, mehe meeleheaks teeb. Mida seal nautida on. Aga siin mõni kirjutab, et see on mehe inimõigus, ise redditist luges, et peab saama.

Kui see neid päriselt erutaks siis nad ei läheks nii pöördesse teiste naiste suguelust ja sealsest suuseksi puudumisest. Minul on täiesti ükskõik mida teised teevad, imegu terviseks või ärgu imegu, mina sellest oma seksuaalelus midagi muutma ei hakka.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:12
Mina jälle tahan aru saada, millele täpselt vastatud on. Lisaks pean mõnikord mitu korda klikkima/vajutama, et kõike näha, kuna esimese korra järel kipub kinni vilksatama. Ilgelt tüütu ja häiriv on kogu see uuendus.
Kirjutage ETTEPANEK FOORUMILE teemasse, siin ei paista moderaatoritele nii hästi silma
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:05
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:53

Seks on üks kooselu osa. Kui seda ei ole ühe inimesega, või kui see on ebarahuldav, siis loomulikult paar kaua koos ei püsi. Kui tegemist ei ole just vanas eas üksteist leidnud paariga. Meie kooselu on püsinud tänaseks 36 aastat. No ma ei usu, et ainult suuseks seda kooselu on koos hoidnud. Ju on ikka palju muid asju ka, mis meid koos hoiavad. See on aga kindel, et kui meie seks oleks sama nüri nagu sinu oma, siis ma ei oleks küll viitsinud sellise mehega nii kaua koos elada. Minu jaoks on seks liiga tähtis kooselu osa, et sellest loobuda või kannatada terve elu ebarahuldavat suguelu.

Usu mind! Erinevalt sinust on palju naisi, kes tahavad ise ka seksida. Ja, kes ei seksigi ainult mehe rõõmuks. Sellist naist, kes seksib vaid mehe rõõmuks, on seda muidugi väga raske uskuma panna. Ja sa ei peagi seda uskuma!
Ma vastupidi kiitsin sind, sest ilmselgelt on sellsied teemad ärapanemised. Kellel päriselt asi toimib, ta ei käi foorumis rääkimas sellest, ega nimeta seda Jeleena kombel feikimiseks või teatriks. Sellepärast mul on biif, mitte seksimise pärast. Isegi oma parimate sõbrannade ja vendade-õdedega ei räägi me seksist ja me kõik seksime.
Külaline

AGA ma saan aru, et sa üritad otsida põhjusi, miks ma seksiga nii kaua ootasin. Nagu ikka... see isiklikuks minemine. Redditis seda pole, muide. Endale ei meeldi, kui teised isiklikuks pööravad, aga ise siin nii mõnigi seda on. Tolle Juustupiga diskussioonist näha.

Loe oma kirjutis läbi ja need eeldused. Uurid, kas olen tsölibaadis või kas olen aseksuaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:32 AGA ma saan aru, et sa üritad otsida põhjusi, miks ma seksiga nii kaua ootasin. Nagu ikka... see isiklikuks minemine. Redditis seda pole, muide. Endale ei meeldi, kui teised isiklikuks pööravad, aga ise siin nii mõnigi seda on. Tolle Juustupiga diskussioonist näha.

Loe oma kirjutis läbi ja need eeldused. Uurid, kas olen tsölibaadis või kas olen aseksuaalne.
Laksu all? Kellega ja mis teemasl sa vestled?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 17:05
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:32 AGA ma saan aru, et sa üritad otsida põhjusi, miks ma seksiga nii kaua ootasin. Nagu ikka... see isiklikuks minemine. Redditis seda pole, muide. Endale ei meeldi, kui teised isiklikuks pööravad, aga ise siin nii mõnigi seda on. Tolle Juustupiga diskussioonist näha.

Miks sa minu sugulust räägid? Olen ma andnud selleks loa? Ei ole ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:12

Lillkapsamutt jälle kohal, jeee!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:21
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:12

Lillkapsamutt jälle kohal, jeee!!!
Kui mees on armukade, on tal selleks põhjus. Kui soovid, võid valetada, et keski patuoinas ajas ligi. Siis oled ise süüst puhas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:09
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:45
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:30

See on raudselt seesama tola, kes lapsi ei taha ja mingit soga suust ajab.
Ilmselt jah! Kujutan ette, kui rõve tema jaoks lapse saamine veel on.
See on ületamatult rõve minu jaoks. Oleks ma viimane naine maamunal, siis inimkonnaga oleks kõik.
Mida oligi arvata!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline