Tere, kallid kaasmaalased!
-
Anonüüm
Tere, kallid kaasmaalased!
Oleme maandunud. Halli Eestimaa suvesse. Meie kõigi kaunis ühine puhkusereis lõunamaa suvesse on lõppenud.
Kuidas seda nautisite, mida huvitavat tegite?
-
Nautimine
Ei nautinud absoluutselt, kontoris istudes ei ole midagi nautida. Vanemapoolne paneelikas lisas nautimisele hoogu juurde sellega, et küttis toa saunaks ja ei aidanud ei ussi ega püssirohi selle külmaks saamisel, hoia või päevläbi aknaid lahti. Õues oli kohati külmem kui sees. Konditsioneerita ja uue korterita on talv ja suvi äärmiselt nauditavad kogemused, talvel lõdise ja külmu, suvel sula üles. Normaalne temperatuur on heal juhul osa kevadest ja sügisest. Jube.
-
Külaline
Nõustun. Vana paneelikas ja meie kliima ei sobi kokku. Uues majas on hoopis teine tunne, talvel on tuba soe ja suvel kannatab ka normaalselt olla.Nautimine kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:33 Ei nautinud absoluutselt, kontoris istudes ei ole midagi nautida. Vanemapoolne paneelikas lisas nautimisele hoogu juurde sellega, et küttis toa saunaks ja ei aidanud ei ussi ega püssirohi selle külmaks saamisel, hoia või päevläbi aknaid lahti. Õues oli kohati külmem kui sees. Konditsioneerita ja uue korterita on talv ja suvi äärmiselt nauditavad kogemused, talvel lõdise ja külmu, suvel sula üles. Normaalne temperatuur on heal juhul osa kevadest ja sügisest. Jube.
-
Külaline
Vana paneelikas Kristiine linnukülas, suured puud kahel pool maja.
Kuumaks läheb alles siis kui on mitu päeva järjest üle 30 kraadi.
Imeline oli see soojus, paterdasin palju ringi, nautisin täiega.
Kuumaks läheb alles siis kui on mitu päeva järjest üle 30 kraadi.
Imeline oli see soojus, paterdasin palju ringi, nautisin täiega.
Ma loodan, et paar sutsakat tõelist suve mahub järgnevasse 3 kuusse ikka veel ära.Anonüüm kirjutas: ↑06 Juun 2024 11:29 Oleme maandunud. Halli Eestimaa suvesse. Meie kõigi kaunis ühine puhkusereis lõunamaa suvesse on lõppenud.
Mulle selline päris-päris soe ilm ikka väga meeldib, isegi siis meeldib, kui natuke vastik juba on - see on selline magus piin, et kirun, aga endal on rõõmus nägu peas. Ma käisin maikuus mitu korda ujumas, kusjuures vesi oli niiiiii soe, ja päris esimestel soojadel nädalatel oli ka sääski väga vähe veel, aga see muutus kahjuks mai lõpupoole küll kardinaalselt.
-
Külaline
-
Külaline
Käisin korduvalt meres ja jões ujumas, sai päevitatud ja looduses matkatud. Tahaks jätkuvalt sooja ilma, et ikka saaks lühikeste pükstega ringi jalutada.
Mina kui õige eestlane tegin tööd muidugi. Vana renoveeritav maja - õnneks suurem osa rühmamist oli katuse varjus. No korra käisime koeraga linnas kohvikus ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 8 külalist