Tere, kallid kaasmaalased!

vana hea klassika
Vasta
Anonüüm

Tere, kallid kaasmaalased!

Postitus Postitas Anonüüm »

Oleme maandunud. Halli Eestimaa suvesse. Meie kõigi kaunis ühine puhkusereis lõunamaa suvesse on lõppenud.
Kuidas seda nautisite, mida huvitavat tegite?
Nautimine

Postitus Postitas Nautimine »

Ei nautinud absoluutselt, kontoris istudes ei ole midagi nautida. Vanemapoolne paneelikas lisas nautimisele hoogu juurde sellega, et küttis toa saunaks ja ei aidanud ei ussi ega püssirohi selle külmaks saamisel, hoia või päevläbi aknaid lahti. Õues oli kohati külmem kui sees. Konditsioneerita ja uue korterita on talv ja suvi äärmiselt nauditavad kogemused, talvel lõdise ja külmu, suvel sula üles. Normaalne temperatuur on heal juhul osa kevadest ja sügisest. Jube.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nautimine kirjutas: 06 Juun 2024 11:33 Ei nautinud absoluutselt, kontoris istudes ei ole midagi nautida. Vanemapoolne paneelikas lisas nautimisele hoogu juurde sellega, et küttis toa saunaks ja ei aidanud ei ussi ega püssirohi selle külmaks saamisel, hoia või päevläbi aknaid lahti. Õues oli kohati külmem kui sees. Konditsioneerita ja uue korterita on talv ja suvi äärmiselt nauditavad kogemused, talvel lõdise ja külmu, suvel sula üles. Normaalne temperatuur on heal juhul osa kevadest ja sügisest. Jube.
Nõustun. Vana paneelikas ja meie kliima ei sobi kokku. Uues majas on hoopis teine tunne, talvel on tuba soe ja suvel kannatab ka normaalselt olla.
Külaline

Vana paneelikas Kristiine linnukülas, suured puud kahel pool maja.
Kuumaks läheb alles siis kui on mitu päeva järjest üle 30 kraadi.
Imeline oli see soojus, paterdasin palju ringi, nautisin täiega.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Anonüüm kirjutas: 06 Juun 2024 11:29 Oleme maandunud. Halli Eestimaa suvesse. Meie kõigi kaunis ühine puhkusereis lõunamaa suvesse on lõppenud.
Kuidas seda nautisite, mida huvitavat tegite?
Ma loodan, et paar sutsakat tõelist suve mahub järgnevasse 3 kuusse ikka veel ära.
Mulle selline päris-päris soe ilm ikka väga meeldib, isegi siis meeldib, kui natuke vastik juba on - see on selline magus piin, et kirun, aga endal on rõõmus nägu peas. Ma käisin maikuus mitu korda ujumas, kusjuures vesi oli niiiiii soe, ja päris esimestel soojadel nädalatel oli ka sääski väga vähe veel, aga see muutus kahjuks mai lõpupoole küll kardinaalselt.
Külaline

Lõpuks ometi normaalne ilm, väga rahul olen.
Külaline

Käisin korduvalt meres ja jões ujumas, sai päevitatud ja looduses matkatud. Tahaks jätkuvalt sooja ilma, et ikka saaks lühikeste pükstega ringi jalutada.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Mina kui õige eestlane tegin tööd muidugi. Vana renoveeritav maja - õnneks suurem osa rühmamist oli katuse varjus. No korra käisime koeraga linnas kohvikus ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 8 külalist