Palgad?!

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 22:33
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:41
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 20:14

Oled tõesti õudne. Mis pistmist on inimese eraelul mingi töökohaga? Et mingi tola juurde tööle saamiseks peaks oma facebooki ja instagrami kustutama? Kao kaheksakümnendatesse tagasi :D
Novot. Kui inimene ei oska privaatsussätteid muuta, ega nende muutmist välja uurida, ei tohiks teda kindlasti usugi asjalikumale tööle võtta.
Miks peaksin? Mul pole midagi varjata. Lolli tööandja juurest tööd ei otsi. Ise oma töötajaid ei kiusa.
see on siin puhtalt teoreetiline arutleu, enamus meist pole värbajad.
aga arvan samuti. sotsiaalmeedia esindatusel on suur mõju inimese professionaalsele kuvandile.mitte ainult tööle saamisel vaid ka näiteks klient võib sind googeldada ja fb, insta piltid, tiktoki videote põhjal otsustada, kas soovib teha tehingut sinu või kellegi teisega, kas soovib juhatusse valida sind või kedagi teist, kellele soovib pakkumist teha, isiksusevargus on lihtsam, mida rohkem infot on avalikus veebis saadaval ( nii sinu enda kui su laste isiksusevargus!) jne. kui inimene vabatahtlikult paneb oma elu internetti kõigile vaatamiseks, on need pildid seal kõigile kättesaadavad, inimesed vaatavad neid ja kujundavad oma arvamust, mõni salvestab endale alla.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:13
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 22:33
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:41
Novot. Kui inimene ei oska privaatsussätteid muuta, ega nende muutmist välja uurida, ei tohiks teda kindlasti usugi asjalikumale tööle võtta.
Miks peaksin? Mul pole midagi varjata. Lolli tööandja juurest tööd ei otsi. Ise oma töötajaid ei kiusa.
see on siin puhtalt teoreetiline arutleu, enamus meist pole värbajad.
aga arvan samuti. sotsiaalmeedia esindatusel on suur mõju inimese professionaalsele kuvandile.mitte ainult tööle saamisel vaid ka näiteks klient võib sind googeldada ja fb, insta piltid, tiktoki videote põhjal otsustada, kas soovib teha tehingut sinu või kellegi teisega, kas soovib juhatusse valida sind või kedagi teist, kellele soovib pakkumist teha, isiksusevargus on lihtsam, mida rohkem infot on avalikus veebis saadaval ( nii sinu enda kui su laste isiksusevargus!) jne. kui inimene vabatahtlikult paneb oma elu internetti kõigile vaatamiseks, on need pildid seal kõigile kättesaadavad, inimesed vaatavad neid ja kujundavad oma arvamust, mõni salvestab endale alla.
Väga hea-näebki, et soliidse, ilusa, eduka ning haritud inimesega tegemist.
Külaline

Jätsin korra korteri ostmata, kuna maakler oli ekrelane :D .
Poleks ta seda avalikult facebookis jaganud, ei oleks teda saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:57 Jätsin korra korteri ostmata, kuna maakler oli ekrelane :D .
Noo sina oled lihtsalt rumal
Külaline

Ikka vaatan ka ise üle need, kes kandidaatidest värbaja sõelale jäävad. Googeldan ja ka fb-st vaatan. Esiteks tean siis paremini veidi kandidaadi tausta ja oskan suunata küsimuste küsimisel. Eriti juhtivtöötajate kandidaatide koha pealt tahan olla võimalikult kursis. Väärtused ja klapp peab olema, muidu on keeruline koostööd teha. Kui peaksin ise kunagi kuskile kandideerima, siis googles on minu kohta avalik info olemas, fb-sse postitan vb kord aastas hobiasju. Pilt on, laste pildid on. Ei näe, miks peaksin neid häbenema.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:57 Jätsin korra korteri ostmata, kuna maakler oli ekrelane :D .
ma loobusin mulle pakutud ühikakohast, sest googeldamine näitas, et mu tulevane toanaaber on mingi influencer ja tik-tokitaja. hoolimata sellest, et teises linnas pere omava doktorandina oleksin selle nartsistiga pidanud jagama vaid 2 ööd nädalas. ei aitähh, eelistasin hotelli.
Külaline

Olen klientidele ära öelnud, kuna teadsin, et nad on blogijad.
Külaline

Kõrgharidusega vajatakse õpetajateks.
Palgale lisanduvad ületunnid, lisa tegevused jpm.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 14:58 Kõrgharidusega vajatakse õpetajateks.
Juba jooksen. Unistuste palk ja töötunnid. NOT
😂😂😂😂
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 14:58 Kõrgharidusega vajatakse õpetajateks.
Oojaa, ülihea amet, ainult et inimesed niimoodi tunglevad sinna, et kuidagi ei pääse löögile.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 13:33
ma loobusin mulle pakutud ühikakohast, sest googeldamine näitas, et mu tulevane toanaaber on mingi influencer ja tik-tokitaja. hoolimata sellest, et teises linnas pere omava doktorandina oleksin selle nartsistiga pidanud jagama vaid 2 ööd nädalas. ei aitähh, eelistasin hotelli.
Ah ära plära, pole sul keskharidustki. Kirjutamine kaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist