Mees ei armasta enam
-
Külaline
Oeh.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59 Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.
-
Külaline
Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:44Siis lähevad ülekilod kolinal seepärast, et naine on depressioonis. See pole mingi tervislik viis alla võtmiseks. Saab end taas kokku korjatud maast, siis enam ei püsi need selliselt alla võetud kilod. Alla võtta pole mingi kunst, alla võetut säilitada on kunst.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 21:51 Elu on näidanud, et kui mees naise maha jätab, siis naine võtab kolinal oma ülekilod maha. Siis saavad millegipärast küll.
-
Külaline
ka minu tuttavate hulgas on palju selliseid naisi, kes peale mehest lahkuminekut on hulga kaalu kaotanud ja näevad kordades kenamad ja rõõmsamad välja kui kehvas kooselus. paljud on stressisööjad, st kehvas suhtes maandatakse pingeid toiduga ja nii see kaal kerkibki.suhte lõppedes pinged kaovad ja naine keskendub enda heaolule, see paistab ka väljaKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:44 Siis lähevad ülekilod kolinal seepärast, et naine on depressioonis. See pole mingi tervislik viis alla võtmiseks. Saab end taas kokku korjatud maast, siis enam ei püsi need selliselt alla võetud kilod. Alla võtta pole mingi kunst, alla võetut säilitada on kunst.
-
Külaline
Ei oskagi kohe kaasa tunda ei sulle ega ka su naisele. Tundub, et te olete mõlemad ühtmoodi süüdi oma ülimalt kurvas saatuses. Pole kumbki üksteist eriti armastanud, lihtsalt koos nühkimisega aega veetnud, sest "nii tehakse", nii on kombeks. Ma ei kujuta ette, et keegi tahaks, endale abikaasaks nii lorut meest või naist, nagu selles loos mõlemad on. Nad väärivad üksteist. Teisest küljest - läbi aegade on inimesed abiellunud ilma eelneva kireta, käsu korras. Armastus ja hoolimine saab olla ka ilma kireta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:19Ei kole ka pole. Tavaline. Aga tundeid pole kunagi olnud. Ei ole olnud, et tahaks naiseks kellega midagi teha, või minna kuhugi või olla temaga või rääkida või igatseks ja lilli viia ja teda näha ja tunneks sellest rõõmu, et tahaks kallistada või suudelda või naeratada ja öelda, et sinust paremat enam pole, et sa oled ilus ja et ma armastan sind.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 17:50 Kas ta on siis kole ja pole sulle mitte kunagi meeldinud?
Tegin asja umbes, et nii tehakse, sellepärast teen. No sain ise ka asja ühele poole. Et uuesti tahaks nii polnud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 07:37Ei oskagi kohe kaasa tunda ei sulle ega ka su naisele. Tundub, et te olete mõlemad ühtmoodi süüdi oma ülimalt kurvas saatuses. Pole kumbki üksteist eriti armastanud, lihtsalt koos nühkimisega aega veetnud, sest "nii tehakse", nii on kombeks. Ma ei kujuta ette, et keegi tahaks, endale abikaasaks nii lorut meest või naist, nagu selles loos mõlemad on. Nad väärivad üksteist. Teisest küljest - läbi aegade on inimesed abiellunud ilma eelneva kireta, käsu korras. Armastus ja hoolimine saab olla ka ilma kireta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:19Ei kole ka pole. Tavaline. Aga tundeid pole kunagi olnud. Ei ole olnud, et tahaks naiseks kellega midagi teha, või minna kuhugi või olla temaga või rääkida või igatseks ja lilli viia ja teda näha ja tunneks sellest rõõmu, et tahaks kallistada või suudelda või naeratada ja öelda, et sinust paremat enam pole, et sa oled ilus ja et ma armastan sind.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 17:50 Kas ta on siis kole ja pole sulle mitte kunagi meeldinud?
Tegin asja umbes, et nii tehakse, sellepärast teen. No sain ise ka asja ühele poole. Et uuesti tahaks nii polnud.
Kahe inimese kohta öeldakse teineteist. Üksteist öeldakse enamate kohta.
-
Külaline
Kui lähedalt tunned neid? See õitsemine võib olla kättemaksuplaan mehele. Jajah, selline asi on täiesti olemas. Omal nahal kogenud - kui kunagi poisssõber mind maha jättis teise pärast, siis tabas mind metsik soov eriti ilus olla ja olingi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 07:05ka minu tuttavate hulgas on palju selliseid naisi, kes peale mehest lahkuminekut on hulga kaalu kaotanud ja näevad kordades kenamad ja rõõmsamad välja kui kehvas kooselus. paljud on stressisööjad, st kehvas suhtes maandatakse pingeid toiduga ja nii see kaal kerkibki.suhte lõppedes pinged kaovad ja naine keskendub enda heaolule, see paistab ka väljaKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53 Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.
Lahku ei minda alati pikaajaliselt vindunud halvast suhtest. Pooltel juhtudel tabab mehepoolne pettus või reetmine naist täiesti ootamatult, tema teada oli suhtes kõik korras. Lahkuminek teeb head ikka vaid siis, kui mõlemad on suhet pikalt halvana tajunud, kuid kumbki pole esimest sammu lahutuse poole tahtnud astuda.
-
Külaline
Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:44 Siis lähevad ülekilod kolinal seepärast, et naine on depressioonis. See pole mingi tervislik viis alla võtmiseks. Saab end taas kokku korjatud maast, siis enam ei püsi need selliselt alla võetud kilod. Alla võtta pole mingi kunst, alla võetut säilitada on kunst.
-
Külaline
Meie kõigi elu oleks lihtsam, kui sa saaksid aru, et naised ei ela siin ilmas vaid meeste pärast ega neeste jaoks. Eriti oleks maailm ilusam ilma su lolli mölata.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59
Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.
-
Külaline
Õudukas, mis kaadriga sa suhtled. Ei teagi selliseid naisi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59
Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.
-
Külaline
Loomulikukt neid naisi ei ole. Tüüp ärkas üles ja hakkas tavapärast lolli läma kirjutama.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:43Õudukas, mis kaadriga sa suhtled. Ei teagi selliseid naisi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53
Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.
-
Külaline
Tundub ju päris toreKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59
Mina siin küll kusagil meeleheidet ei näe. Päris kadedaks teeb pigem.
-
Külaline
Ära muretse. Onu Heinole on iga lihtsam ja loomulikum tegevus juba imetrikk. Pole asja, mis tal meelt ei heida.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:43Õudukas, mis kaadriga sa suhtled. Ei teagi selliseid naisi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53
Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.
-
Külaline
See tekst on nii naljakasLöövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.
-
Külaline
Lisan veel, et sellised naised teevad "nendele uutele meestele" isegi suuseksi. Oma mehele abielu ajal ei tehtud miskit. Turuseis nõuab, nagu mainitus.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:40Lisan veel, et sellised naised teevad "nendele uutele meestele" isegi suuseksi. Oma mehele abielu ajal ei tehtud miskit. Turuseis nõuab, nagu mainitus.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53
Aga siis peaks ju kõik olema õnnelikud? Vana mees sai oma halvast naisest lahti. Naine särab ja naudib elu. Ja uus mees saab suuseksi. Milles probleem?
Aa.. kas selles, et neil on kõik hästi, aga sina ei saa midagi?
-
Külaline
Keegi ei taha tänapäeval meeleheitlikult jorssi, ei tehta trikke.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53Mina nõus sellega. Mōned tuttavad naised veerand kehakaalust kaotanud ja õide löönud peale lahkuminekut.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 22:59
-
Külaline
Mida annab harju keskmine mees naisele, mille jaokd peab trikke tegema sest “turuseis” nõuab? Turuseis on kalaleti viimase tunni sooduspakkumised, kes see võimleb?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:40Lisan veel, et sellised naised teevad "nendele uutele meestele" isegi suuseksi. Oma mehele abielu ajal ei tehtud miskit. Turuseis nõuab, nagu mainitus.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:53
-
Külaline
Jep nii ongi, kõik on peaaegu rahul v.a see naine kes peab vastumeelselt suuseksi tegema, sest turuseis nõuab seda. Mul on suuseksiga muidu kehvasti jah, kui seda silmas pidasid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:23Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:40Lisan veel, et sellised naised teevad "nendele uutele meestele" isegi suuseksi. Oma mehele abielu ajal ei tehtud miskit. Turuseis nõuab, nagu mainitus.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:05
Löövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.
Aga siis peaks ju kõik olema õnnelikud? Vana mees sai oma halvast naisest lahti. Naine särab ja naudib elu. Ja uus mees saab suuseksi. Milles probleem?
Aa.. kas selles, et neil on kõik hästi, aga sina ei saa midagi?
-
Külaline
Keskealine naine, kel lapsed suured ja oma elu peal, valib endale endast noorema mehe, kes jaksab ja on finantse reisida, chillida, ilusat elu elada.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:41Üudne on keskealine naine kellel pole lapsi. Suhteks kõlbmatu, egoistlik parasiit. Sobib keskealine kelle lapsed suured ja oma elu pealKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:21See tekst on nii naljakasLöövadki õide. Sest saavad aru, et lihaturul teisiti ei saa. Eriti kui oled juba ple 40-ne ja lastega. Või siis täiesti lastetu. Lisaks need lahutatud seksivad hambad ristis nii kuis jõuavad. Teevad igasuguseid trikke mida abiekus ei tehtud. Selle asja nimi on meeleheide ja arusaamine turuseisust. Küll, aga pooltel kes lisakilod maha ajanud ja käinud 3-4 mehega voodis on tekkinud ekslik arusaam, et ollaksegi väga tahetud.Eriti õudne, kui oled lastega ja veel õudsem, kui pole lapsi. Seksida nad ei taha, aga muudkui liiderdavad. Ükskõik mis nad teevad, ikka on halb, sest seda incelist vanameest ei taha ikka mitte keegi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist