Juustup ja Jeemen

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 23 Juul 2024 20:33
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:30
Juustup kirjutas: 23 Juul 2024 17:29

Kui sa saad tuhat kätte, siis võid hoobilt arvestada linnas elades 350-400 eur üür(see on väikese korteri kohta)+ talvised kommunaalid koos telefoniarvega ja elektriga ca 200.

Süüa on ka vahel päris tore ning pesta tahaks ka, vahel sünnipäevale minnes sünnipäevalapsele kingitus osta vms. Apteeki on vaja külastada jne jne.
1000 eurose sissetulekuga elu üürikorteris pole hull, aga ka mitte midagi kadestamisväärset.

/Juustup
Sa rääkisid 5000 maksvast korterist, sellise üür on 100-120 eurot kuus.
Maakohas saaks 5000 korteri kätte, väiksemas linnas ka kui hästi otsida(ida-virumaa). Mingit luksust oodata pole mõtet, aga OMA kodu on siiski OMA.
Maakohtades ja väikelinnas on tööd muidugi ka raskem leida. On ka võimalus üürida ja panna end sotsiaalkorteri nimekirja.

/Juustup

Kas sinu lagi on sotsiaalkorter? Kuidas saab üks noor inimene isegi mõelda mingile sotsiaalkorterile, selle asemel, et omandada kõrgharidus ning hea töö?
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:40
Juustup kirjutas: 23 Juul 2024 20:33
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:30

Sa rääkisid 5000 maksvast korterist, sellise üür on 100-120 eurot kuus.
Maakohas saaks 5000 korteri kätte, väiksemas linnas ka kui hästi otsida(ida-virumaa). Mingit luksust oodata pole mõtet, aga OMA kodu on siiski OMA.
Maakohtades ja väikelinnas on tööd muidugi ka raskem leida. On ka võimalus üürida ja panna end sotsiaalkorteri nimekirja.

/Juustup

Kas sinu lagi on sotsiaalkorter? Kuidas saab üks noor inimene isegi mõelda mingile sotsiaalkorterile, selle asemel, et omandada kõrgharidus ning hea töö?
Mul on isiklik korter olemas, lihtsalt mitte Eestis. Ma ei soovi sinna investeerida- milleks, kui mul on võimalik täpselt samamoodi elada sotsiaalpinnal? Ma ei tea ju tegelikult kas ja kui palju ma Eestis üldse olen(tahan olla) ja kas sinna investeerimine tasuks ära. Mul on tegelikult idee küll Eestisse kinnisvara soetada, aga seda ühte väikelinna kunagi paari aasta pärast, kui just hinnad laes pole. Ja sedagi vaid selleks et oleks olemas ka Eestis kodu, kus peatuda kui ma seal käin. Ja käima ma ka jään, sest südames ma armastan Eestit.

/Juustup
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Kas Juustup kaduski pärast 3 päevast blokki? :D
Külaline

Viimati foorumil 7. aug õhtul ju, ei ta kao kuhugi :D
Külaline

Ah et juba igatsete Juustupit?
Külaline

Mauno kirjutas: 10 Aug 2024 10:07 Kas Juustup kaduski pärast 3 päevast blokki? :D
Ma nägin teda kusagil teemas sõna võtmas. Ei ole kadunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 11:25 Ah et juba igatsete Juustupit?
Mina küll ei igatse. Foorumi õhkkond on ilma temata kohe palju parem.
Külaline

Lubas ju suure suuga, et kui saab bloki, siis enam tagasi ei tule. Järelikult sööb oma sõnu.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 11:54

Mõtled seda, et teemadel on sadu/tuhandeid vaatamisi, aga vastuseid alati ainult mõni üksik.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 12:29

Mõtled seda, et teemadel on sadu/tuhandeid vaatamisi, aga vastuseid alati ainult mõni üksik.
No ega seee parem polnud, et igale küsimusele pidi viis meetrit vastuseid tootma ühelt ja samalt inimeselt, kes jutu ikka endale keeras.
Külaline

Kas eelistaksid, et on palju vastuseid, mis kõik J ümber tiirlevad? Pigem vähem vastuseid, aga puutuvad teemasse.
Minu arust on päris mitmeid sadade vastustega teemasid, kus J pole sõna võtnudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 12:34
Kas eelistaksid, et on palju vastuseid, mis kõik J ümber tiirlevad? Pigem vähem vastuseid, aga puutuvad teemasse.
Minu arust on päris mitmeid sadade vastustega teemasid, kus J pole sõna võtnudki.
Ega ta siis ainult nime alt sõna ei võta, üsna tihti külalisena ka. Aga 3-päevane blokk rahustas teda päris hästi, aitäh modedele!
Külaline

Kas keegi teab, kuidas Juustupil läheb? Ikka Jeemenis? Pean tunnistama, et seda teemat oli päris tore jälgida. Ausalt öeldes pole, kas väljamõeldis või päris, ka ilukirjanduses või filmižanris on tore tegelaskujudele ja stsenaariumile kaasa elada :)
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 18:30 Kas keegi teab, kuidas Juustupil läheb? Ikka Jeemenis? Pean tunnistama, et seda teemat oli päris tore jälgida. Ausalt öeldes pole, kas väljamõeldis või päris, ka ilukirjanduses või filmižanris on tore tegelaskujudele ja stsenaariumile kaasa elada :)
Ei tea keegi ja peale sinu kedagi ka ei huvita. Good riddance.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Pean tunnistama, et mulle ka kohati isegi täitsa meeldis 😆 #piinlik
Külaline

Mauno kirjutas: 27 Aug 2024 21:32 Pean tunnistama, et mulle ka kohati isegi täitsa meeldis 😆 #piinlik
No nüüd domineerivad kibestunud vanamehed, üks on kohe eriti ropp. Ei teagi, kumb on parem. Mõni hull peab siin ikka kõik teemad ära solkima, kui üks kaob, siis teine tuleb asemele ja pääsu pole.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Juba pikalt on sellised teemad, et vaatan pealkirjad üle ja ainult kahte avan kui sinna midagi lisatud. Igav. See Juustup oli tõesti huvitavam. Mida tahes ka Eesti elus ei toimu, siia ikka midagi päevajalist ei jõua. Mina ka enam teemasid algatada ei viitsi, huvitavaid kaasarääkijaid siin nagunii ei ole. Ainult mingid imelikud (või on üks iseendaga vaidlev) hakkavad nõmetsema. Keegi neid ka ei ohjelda.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 18:30 Kas keegi teab, kuidas Juustupil läheb? Ikka Jeemenis? Pean tunnistama, et seda teemat oli päris tore jälgida. Ausalt öeldes pole, kas väljamõeldis või päris, ka ilukirjanduses või filmižanris on tore tegelaskujudele ja stsenaariumile kaasa elada :)
Päris, lisas tõestuseks fotod koos kasutajanimega. Neid pilte ei saa võltsida.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 28 Aug 2024 00:24 Juba pikalt on sellised teemad, et vaatan pealkirjad üle ja ainult kahte avan kui sinna midagi lisatud. Igav. See Juustup oli tõesti huvitavam. Mida tahes ka Eesti elus ei toimu, siia ikka midagi päevajalist ei jõua. Mina ka enam teemasid algatada ei viitsi, huvitavaid kaasarääkijaid siin nagunii ei ole. Ainult mingid imelikud (või on üks iseendaga vaidlev) hakkavad nõmetsema. Keegi neid ka ei ohjelda.
Mis takistab sind endale huvitavaid teemasid algatamast?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 09:02
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 28 Aug 2024 00:24 Juba pikalt on sellised teemad, et vaatan pealkirjad üle ja ainult kahte avan kui sinna midagi lisatud. Igav. See Juustup oli tõesti huvitavam. Mida tahes ka Eesti elus ei toimu, siia ikka midagi päevajalist ei jõua. Mina ka enam teemasid algatada ei viitsi, huvitavaid kaasarääkijaid siin nagunii ei ole. Ainult mingid imelikud (või on üks iseendaga vaidlev) hakkavad nõmetsema. Keegi neid ka ei ohjelda.
Mis takistab sind endale huvitavaid teemasid algatamast?
Lugesid ka, mida tsiteerisid? Vastus su küsimusele on seal juba olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline