Mees ei armasta enam

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 13:24
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 08:33
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 01:10
Tahad, et teen endale halba ja seksin endale vastumeelselt?
Miks ometi elada kolmkümmend aastat koos, sellest 25 inimesega seksida ka veel, kui pole teda kunagi armastanudki? Kas tema seda ka teadis ja oli rahul või oled talle aastakümneid valetanud? Kui te seda vastastikusel kokkuleppel ei teinud ja teine on olukorrast teadmatuses olnud, on niisugune elu ju räige petmine.
Miks olen elanud koos? Ta tuli ja jäi, ära pole läinud ja mina pole ära ajanud.

Selles mõttes kas teadis või mitte mida ja valetanud mida?
Ma pole talle öelnud, et armastan teda või, et ta meeldib mulle või on ilus.

Aga ma ei tea mis tema arvab asjadest, me ei ole sellest rääkinud.

Ma saan ise ka aru, et see pole normaalne, aga nii on läinud.

Kas ta on siis kole ja pole sulle mitte kunagi meeldinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 17:50 Kas ta on siis kole ja pole sulle mitte kunagi meeldinud?
Ei kole ka pole. Tavaline. Aga tundeid pole kunagi olnud. Ei ole olnud, et tahaks naiseks kellega midagi teha, või minna kuhugi või olla temaga või rääkida või igatseks ja lilli viia ja teda näha ja tunneks sellest rõõmu, et tahaks kallistada või suudelda või naeratada ja öelda, et sinust paremat enam pole, et sa oled ilus ja et ma armastan sind.
Tegin asja umbes, et nii tehakse, sellepärast teen. No sain ise ka asja ühele poole. Et uuesti tahaks nii polnud.
Külaline

Kui ei armasta, siis ma küll ei mõtleks, et kuidas me tulevikus reisime. Reisid sina lastega omaette ja reisib tema lastega omaette. Lapsi saab ka sõbralikult ja võrdselt koos kasvatada või siis leida lahendusi. Aga vb lihtsalt väsimus teil ja omavahel rääkimine, nõustaja juures käimine aitaks?
Ühtki suppi ei sööda nii kuumalt kui seda keedetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:19
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 17:50 Kas ta on siis kole ja pole sulle mitte kunagi meeldinud?
Ei kole ka pole. Tavaline. Aga tundeid pole kunagi olnud. Ei ole olnud, et tahaks naiseks kellega midagi teha, või minna kuhugi või olla temaga või rääkida või igatseks ja lilli viia ja teda näha ja tunneks sellest rõõmu, et tahaks kallistada või suudelda või naeratada ja öelda, et sinust paremat enam pole, et sa oled ilus ja et ma armastan sind.
Tegin asja umbes, et nii tehakse, sellepärast teen. No sain ise ka asja ühele poole. Et uuesti tahaks nii polnud.
Passisite lihtsalt 30 aastat oma elust maha? Ei reise, lõbusaid ettevõtmisi?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:19
Tegelikult saad sa selles ju ainult ennast süüdistada. Sinu koju sättis ennast elama inimene, kelle vastu sul tunded puudusid ja sa ei teinud mitte ühtegi katset talle öelda, et nii pole õige, et see pole aus kummagi suhtes?

Ma mõistan, et selliseid inimesi on, kes on justkui külmunud, tal polegi ettekujutust mida tähendab üks normaalne, mõlemat osapoolt rahuldav suhe. Ju siis sattusid sarnase peale, kes on samuti tundekülm, ega oska paremat tahtagi.

Kas sa muidu oled kunagi armunud olnud? Tead, mida see tunne tähendab?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:43 Tegelikult saad sa selles ju ainult ennast süüdistada. Sinu koju sättis ennast elama inimene, kelle vastu sul tunded puudusid ja sa ei teinud mitte ühtegi katset talle öelda, et nii pole õige, et see pole aus kummagi suhtes?

Ma mõistan, et selliseid inimesi on, kes on justkui külmunud, tal polegi ettekujutust mida tähendab üks normaalne, mõlemat osapoolt rahuldav suhe. Ju siis sattusid sarnase peale, kes on samuti tundekülm, ega oska paremat tahtagi.

Nõustun muidu sinuga.
Naine vist polnud tundekülm, aga mina olin. Minul polnud tunnetest aimugi.
Mingit meeldimist mul oli. Aga need olid minu enda teada.
Aga täiega armusin ära alles paar aastat tagasi. See oli hull ja õudne piin kuidas üht naist võib tahta.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 19:20 Aga täiega armusin ära alles paar aastat tagasi. See oli hull ja õudne piin kuidas üht naist võib tahta.
Oled seda varemgi maininud. Aga mitte seda, miks sa ometi selle naisega midagi ette ei võta? OK, ei taha potentsiaalset eitavat vastust saada. Aga isegi kui see juhtuma peaks, siis aitaks see sul oma peas selgust saada ja tunnetes inventuuri teha ning mine sa tea, ehk isegi veel kellessegi armuda. Samas, keegi ju ei tea, et sellel naisel sinu vastu üldse huvi poleks, kui sa seda kuidagi väljendanud ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 19:35 OK, ei taha potentsiaalset eitavat vastust saada.
See eitav vastus on saadud.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 19:56
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 19:35 OK, ei taha potentsiaalset eitavat vastust saada.
See eitav vastus on saadud.
Ja ikka üle ei lähe? Siis on tõesti keeruline. Konkreetne "ei" peaks suht külm dušš olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 19:20
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 18:43 Tegelikult saad sa selles ju ainult ennast süüdistada. Sinu koju sättis ennast elama inimene, kelle vastu sul tunded puudusid ja sa ei teinud mitte ühtegi katset talle öelda, et nii pole õige, et see pole aus kummagi suhtes?

Nõustun muidu sinuga.
Naine vist polnud tundekülm, aga mina olin. Minul polnud tunnetest aimugi.
Mingit meeldimist mul oli. Aga need olid minu enda teada.
Aga täiega armusin ära alles paar aastat tagasi. See oli hull ja õudne piin kuidas üht naist võib tahta.
Kui see on tõsi, siis ma pole siin foorumis veel hullemat asja lugenud. Sa oled ju oma elu ära raisanud. Päevast päeva täiesti tühja ja nii aastaid? Sa ei saa seda mitte kunagi tagasi. Siinse foorumi kõige õnnetum elulugu, mis ma olen lugenud. Mis sa edasi plaanid teha? Jätkad samamoodi? Et läks trumm, mingu ka pulgad?
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juul 2024 20:37 Kõigepealt minu siiras kaastunne ja üks suur juustune kalli Sulle minu poolt! See võib ja ilmselt ongi kohutavalt raske ja segadusseajav olukord.
Mida mina teeksin? Ausalt? - lõpetaks selle agoonia, lööks selja sirgu, ja saadaks mehe kus kurat. Kui on ühisvara siis müüki. Isegi kui veel pole, on varsti mingi eit ka silmapiiril- siis on see mees sul nagu peast soe, midagi aru ei saa ja teie elu hakkate korraldama sina ja uus mutt, mitte vasikasilmadega armunud mees.
Minu soovitus: võta endale paar päeva(justnimelt paar mitte üks) ja pea sõbrannadega nõu. Osta kasvmi vihik ja pange punkt haaval kirja kuidas toimida. Oma nõrkust ära mehele nöita, pigem naera talle näkku ja anna mõista, et ta on tühi koht.
Ühes magamistoas magamine lõpeta ka ära, ükskõik millisel põhjusel. Kasvõi too vabanduseks, et tal suu haiseb. Küsi hoolitsevalt ja kerge naeratusega kuna ta viimati hambaarsti külastas- las paratseb. Sa pead praegu keskenduma eranditult enda heaolule, sest kui sa sellega hakkama ei saa,kannatavad lapsed.
Kui elamine on sinu oma, viskaks ma selle tolguse välja,lahutaks ja paneks alimendid peale. Huvitav kaua see uus mammi seda kodutut üleval peaks..
Lastest on muidugi kahju, aga tuleb kuidagi asi ära seletada.
Kui on vanavanemad või sugulased elus, viiks ma lapsed sinna, praegu suvisel ajal oleks hea aeg selle "mehega" asjad selgeks saada enne õppetöö algust.
Soovin edu!
/Juustup
Üldiselt mul Juustupi kommentaaride vastu midagi ei ole, aga selle nõuande järgi talitada küll ei soovitaks. Lisaks on ju lapsed, ka neid tuleks traumeerida nii vähe kui võimalik. Nagunii on nad õnnetud, et ema-isa lahku lähevad. Sellises olukorras tuleks säilitada kaine mõistus, mitte tegutseda esimeste emotsioonide ajel.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 20:23
Juustup kirjutas: 22 Juul 2024 20:37 Kõigepealt minu siiras kaastunne ja üks suur juustune kalli Sulle minu poolt! See võib ja ilmselt ongi kohutavalt raske ja segadusseajav olukord.
Mida mina teeksin? Ausalt? - lõpetaks selle agoonia, lööks selja sirgu, ja saadaks mehe kus kurat. Kui on ühisvara siis müüki. Isegi kui veel pole, on varsti mingi eit ka silmapiiril- siis on see mees sul nagu peast soe, midagi aru ei saa ja teie elu hakkate korraldama sina ja uus mutt, mitte vasikasilmadega armunud mees.
Minu soovitus: võta endale paar päeva(justnimelt paar mitte üks) ja pea sõbrannadega nõu. Osta kasvmi vihik ja pange punkt haaval kirja kuidas toimida. Oma nõrkust ära mehele nöita, pigem naera talle näkku ja anna mõista, et ta on tühi koht.
Ühes magamistoas magamine lõpeta ka ära, ükskõik millisel põhjusel. Kasvõi too vabanduseks, et tal suu haiseb. Küsi hoolitsevalt ja kerge naeratusega kuna ta viimati hambaarsti külastas- las paratseb. Sa pead praegu keskenduma eranditult enda heaolule, sest kui sa sellega hakkama ei saa,kannatavad lapsed.
Kui elamine on sinu oma, viskaks ma selle tolguse välja,lahutaks ja paneks alimendid peale. Huvitav kaua see uus mammi seda kodutut üleval peaks..
Lastest on muidugi kahju, aga tuleb kuidagi asi ära seletada.
Kui on vanavanemad või sugulased elus, viiks ma lapsed sinna, praegu suvisel ajal oleks hea aeg selle "mehega" asjad selgeks saada enne õppetöö algust.
Soovin edu!
/Juustup
Üldiselt mul Juustupi kommentaaride vastu midagi ei ole, aga selle nõuande järgi talitada küll ei soovitaks. Lisaks on ju lapsed, ka neid tuleks traumeerida nii vähe kui võimalik. Nagunii on nad õnnetud, et ema-isa lahku lähevad. Sellises olukorras tuleks säilitada kaine mõistus, mitte tegutseda esimeste emotsioonide ajel.
Tõsi, aga kui vanemate suhe mäda on, siis lapsed tajuvad seda. Pole ka hetkel märki et midagi paremaks läheks. Miks TA end piinama peaks?
Pigem õudne lõpp kui lõputu õudus...

PS. Minu vanemad tülitsesid kohutavalt kui ma väike olin, nende lahku minek oli mulle samuti šokk, aga tegelikult ka kergendus. Neist said hiljem täiesti head sõbrad ja aastaid hiljem ostsid nad koos maja, mille ehitasid kaheks eraldi korteriks.
Võin öelda, et lõppkokkuvõttes olid kõik õnnelikud, et omal ajal lahku mindi(ja see oli kõike muud kui ilus/viisakas lahku minek)

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 23:06 Mina läheks lahku. Sa oled ilmselt veel noor, jõuad uuesti armuda ja õnne tunda. Miks sa peaksid selle võimaluse endalt ära võtma? Jäädes armastuseta suhtesse sa tapad ennast vaikselt ja vanuigi oled lihtsalt üks kibestunud vanur, kes jättis elu elamata. Ära tee seda endale.
Kas keskealiste turul on veel väike konkurents mõne üksiku normaalse mehe pärast. Kindlasti leiab suure armastuse ja õnne kui läheb Tinderisse ja teeb sinna konto. Ärge unustage ka lapsi. Mehed jooksevad tormi :lol: Ikka selleks, et üks vananev naine kes ise ka ei tea mida elult tahab õnnelikuks teha.
Ma ei imesta, et mehel armastus ja tunded otsa said. Ei imesta.
Külaline

Ta pole öelnud, et on suures ülekaalus. Ja mina ütlesin, et see on vaid vabandus, kui poleks ülekaalu, oleks midagi muud, kui mees naist ei armasta.
[/quote]

Ütles ikka küll ju. Kohe alguses kirjutas, et on ikka täiega paks, mitte lihtsalt veidi ülekaaluline.
Elu on näidanud, et kui mees naise maha jätab, siis naine võtab kolinal oma ülekilod maha. Siis saavad millegipärast küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:24
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 23:06 Mina läheks lahku. Sa oled ilmselt veel noor, jõuad uuesti armuda ja õnne tunda. Miks sa peaksid selle võimaluse endalt ära võtma? Jäädes armastuseta suhtesse sa tapad ennast vaikselt ja vanuigi oled lihtsalt üks kibestunud vanur, kes jättis elu elamata. Ära tee seda endale.
Kas keskealiste turul on veel väike konkurents mõne üksiku normaalse mehe pärast. Kindlasti leiab suure armastuse ja õnne kui läheb Tinderisse ja teeb sinna konto. Ärge unustage ka lapsi. Mehed jooksevad tormi :lol: Ikka selleks, et üks vananev naine kes ise ka ei tea mida elult tahab õnnelikuks teha.
Ma ei imesta, et mehel armastus ja tunded otsa said. Ei imesta.
Pole iial olnud probleemi mehe leidmisega. Tõsi-Tinderi omad mulle ei sobi, leian restoranist või ühiste tuttavate kaudu. Peab olema nii arukust, pikkust, hea väljanägemine ning korralik sissetulek.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:51 Ta pole öelnud, et on suures ülekaalus. Ja mina ütlesin, et see on vaid vabandus, kui poleks ülekaalu, oleks midagi muud, kui mees naist ei armasta.
Ütles ikka küll ju. Kohe alguses kirjutas, et on ikka täiega paks, mitte lihtsalt veidi ülekaaluline.
Elu on näidanud, et kui mees naise maha jätab, siis naine võtab kolinal oma ülekilod maha. Siis saavad millegipärast küll.
[/quote]

Mida sa mees fa-faatad? Miks sa selle saleda maha jätsid ja seda va paksu taga nutad, miks? Ega ikka ei loe küll, kas on paks või sale, kui ei armasta
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:54
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:51 Ta pole öelnud, et on suures ülekaalus. Ja mina ütlesin, et see on vaid vabandus, kui poleks ülekaalu, oleks midagi muud, kui mees naist ei armasta.
Mida sa mees fa-faatad? Miks sa selle saleda maha jätsid ja seda va paksu taga nutad, miks? Ega ikka ei loe küll, kas on paks või sale, kui ei armasta
[/quote]

Ma pole mees. Kust sa seda võtad?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 22:01
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:54
Ma pole mees. Kust sa seda võtad?
[/quote]
Pole sa mingi mees tõesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:51 Elu on näidanud, et kui mees naise maha jätab, siis naine võtab kolinal oma ülekilod maha. Siis saavad millegipärast küll.
Siis lähevad ülekilod kolinal seepärast, et naine on depressioonis. See pole mingi tervislik viis alla võtmiseks. Saab end taas kokku korjatud maast, siis enam ei püsi need selliselt alla võetud kilod. Alla võtta pole mingi kunst, alla võetut säilitada on kunst.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 22:44
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:51 Elu on näidanud, et kui mees naise maha jätab, siis naine võtab kolinal oma ülekilod maha. Siis saavad millegipärast küll.
Siis lähevad ülekilod kolinal seepärast, et naine on depressioonis. See pole mingi tervislik viis alla võtmiseks. Saab end taas kokku korjatud maast, siis enam ei püsi need selliselt alla võetud kilod. Alla võtta pole mingi kunst, alla võetut säilitada on kunst.
Aga vat mina vastaks ristivastupidiselt. Kui kehvast suhtest lahkud, hakkab energia voolama. Ülekilod on kinnijäänud/seismajäänud energia.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist