Sushi valmistamise koolitus
-
Juustup
Sushi valmistamise koolitus
Tere!
Kas keegi siinsetest kasutajatest on käinud sushi valmistamise koolitusel Eestis(soovitavalt Tallinnas)?
Millised on muljed ja kogemused? Kuidas ise tehtud sushi välja tuli? Kas tuli kallim või odavam kui ostes/tellides? Palju see koolitus maksis ja kas lõppkokkuvõttes oli see seda väärt?
/Juustup
Kas keegi siinsetest kasutajatest on käinud sushi valmistamise koolitusel Eestis(soovitavalt Tallinnas)?
Millised on muljed ja kogemused? Kuidas ise tehtud sushi välja tuli? Kas tuli kallim või odavam kui ostes/tellides? Palju see koolitus maksis ja kas lõppkokkuvõttes oli see seda väärt?
/Juustup
-
Külaline
Õppisin ise neti kaudu ära. Udupeeneid grillitud sushit ei oska teha aga igasugu makisid küll. Tuleb ise tehes odavam.Juustup kirjutas: ↑21 Juul 2024 12:16 Tere!
/Juustup
Alguses see rullimine vajab veidi harjumist. Et oleks õige kogus riisi. Muidu jäävad liiga paksud.
Ja põhiline ongi riis. Kui see õieti keedetud on, st kleepuv, siis pole see kokkurullimine üldse keeruline.
Esimesed korrad tegin selle spets matiga. Nüüd ei vaja seda ka. Rullin toidukilega.
-
Külaline
Teko.ee ehk Tallinna Teeninduskool teeb ägedaid toidukoolitusi, ehkki jah, sushit pole märganud
-
Juustup
Tänan vastamast! Olen väga suur sushisõber ja kokata meeldib ka, siis mõtlesingi et äkki oleks arukas ise tegemine ära õpoida- saab endale meeldivaid maitseid kombineerida.
Kas te olete "omaloominguliseid" sushisid ka proovinud teha? Selliseid ebatraditsioonilisi?
/Juustup
Kas te olete "omaloominguliseid" sushisid ka proovinud teha? Selliseid ebatraditsioonilisi?
/Juustup
-
Külaline
Toorjuustu poolest küll. Olen kasutan nii lõhe kui ka kukeseene toorjuustu seal vahel. Need Creme Ɓonjure variandid. Traditsioonilisel läheb ikka maitsestamata vahele.Juustup kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:06 Tänan vastamast! Olen väga suur sushisõber ja kokata meeldib ka, siis mõtlesingi et äkki oleks arukas ise tegemine ära õpoida- saab endale meeldivaid maitseid kombineerida.
/Juustup
Netis leidub ka igasugu ägedaid variante. Näiteks selliseid, kus vetikalehe asemel on õhukeseks viilutatud kurki kasutatud.
Ise proovinud veel ei ole.
Soomes, kus ma elan, pakutakse magusaid sushiseid ka. Maasikatega näiteks. Ma ise proovinud ei ole aga poja arvates on hea. Ja teevad neid ikka täitsa autentsed jaapanlased.
Meil üks jube hea koht siin. Maksad buffee laua eest 10-15 eur(oleneb kellaajast) ja istu või mitu tundi ja söö palju jaksad. Lisaks sushile on ka igasugu wokke, meekanasid ja suppe. Miso supp on üks mu lapse lemmik seal.
-
Külaline
Kas saad öelda mis sushi koht see on selline?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:13Toorjuustu poolest küll. Olen kasutan nii lõhe kui ka kukeseene toorjuustu seal vahel. Need Creme Ɓonjure variandid. Traditsioonilisel läheb ikka maitsestamata vahele.Juustup kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:06 Tänan vastamast! Olen väga suur sushisõber ja kokata meeldib ka, siis mõtlesingi et äkki oleks arukas ise tegemine ära õpoida- saab endale meeldivaid maitseid kombineerida.
/Juustup
Netis leidub ka igasugu ägedaid variante. Näiteks selliseid, kus vetikalehe asemel on õhukeseks viilutatud kurki kasutatud.
Soomes, kus ma elan, pakutakse magusaid sushiseid ka. Maasikatega näiteks. Ma ise proovinud ei ole aga poja arvates on hea. Ja teevad neid ikka täitsa autentsed jaapanlased.
Meil üks jube hea koht siin. Maksad buffee laua eest 10-15 eur(oleneb kellaajast) ja istu või mitu tundi ja söö palju jaksad. Lisaks sushile on ka igasugu wokke, meekanasid ja suppe. Miso supp on üks mu lapse lemmik seal.
-
Külaline
https://itsudemo.fi/Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 16:35Kas saad öelda mis sushi koht see on selline?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:13Toorjuustu poolest küll. Olen kasutan nii lõhe kui ka kukeseene toorjuustu seal vahel. Need Creme Ɓonjure variandid. Traditsioonilisel läheb ikka maitsestamata vahele.Juustup kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:06 Tänan vastamast! Olen väga suur sushisõber ja kokata meeldib ka, siis mõtlesingi et äkki oleks arukas ise tegemine ära õpoida- saab endale meeldivaid maitseid kombineerida.
/Juustup
-
Külaline
Sushi on kõige lihtsam asi maailmas. Riis ja nori lehed ja ongi kõik kohustuslik olemas. Vahele topi, mis iganes meeldib, rullimise õpid paari korraga ära. Igast asjast on võimalik teha raketiteadus ja sellele kalleid koolitusi müüa. Reaalses elus aga keera YouTube lahti ja tee või terve elamine sushit täis.
Mina ei viitsi isegi enam sushit keerutada, teen sushimaterjaliga kihiti kausi sisse. Mulle meeldib, et on lõhe, toorjuust vasabiga ja kurk. Ingver võib olla või mitte olla, sojakaste peab olema. Aa, ja riisiäädikas ka, selle puudumisel kasutan tavalist lauaäädikat, pole kah viga.
Mina ei viitsi isegi enam sushit keerutada, teen sushimaterjaliga kihiti kausi sisse. Mulle meeldib, et on lõhe, toorjuust vasabiga ja kurk. Ingver võib olla või mitte olla, sojakaste peab olema. Aa, ja riisiäädikas ka, selle puudumisel kasutan tavalist lauaäädikat, pole kah viga.
-
Külaline
Tore koduleht neil. Missioonid, visioonid ja muu taoline kenasti üles loetletud, aga mitte mingit infot, kuskohas selline imeline ettevõtte füüsiliselt oma 4567 kilo päevas minevat sushit klientidele pakub
-
Külaline
Mismõttes? Lehe ülemisest otsast valid Restaurant või Sushibar, kerid lehte allapoole, valid endale sobiva restorani ja tulevad kõik andmed, kus asub, millal lahti, kuidas tellida/reserveerida jne.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 19:29Tore koduleht neil. Missioonid, visioonid ja muu taoline kenasti üles loetletud, aga mitte mingit infot, kuskohas selline imeline ettevõtte füüsiliselt oma 4567 kilo päevas minevat sushit klientidele pakub
-
Külaline
Aitäh! Nüüd leidsin tõepoolest sealt restaurant lehelt restoranid üles. Kusjuures ma tõesti klõpsisin enne kõik lehed mitu korda läbi ja kerisin lõpuni ka, sest, no, ei ole ju võimalik, et sellist infot lehel ei ole. Aga ilmselt on olnud mingi viga sisu laadimisel, sest seda tagasisidevormi ka ma ka enne ei näinud.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 20:49Mismõttes? Lehe ülemisest otsast valid Restaurant või Sushibar, kerid lehte allapoole, valid endale sobiva restorani ja tulevad kõik andmed, kus asub, millal lahti, kuidas tellida/reserveerida jne.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 19:29Tore koduleht neil. Missioonid, visioonid ja muu taoline kenasti üles loetletud, aga mitte mingit infot, kuskohas selline imeline ettevõtte füüsiliselt oma 4567 kilo päevas minevat sushit klientidele pakub
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist